Komentari na vest

Selektor Hrvatske: Ne bih voleo Srbiju u baražu, navijam da pobedite u Lisabonu

A

Alex55

pre preko 2 godine

Dobar je i simpatičan čovek, ali mi se ne sviđa što je slagao kako će "navijati za nas u Lisabonu". Ne volim kad neko daje izjave čisto radi nekih dobrih odnosa. Ako ne želi nas u baražu, onda tek neće želeti Portugal, koji je jedina druga alternativa nama i koji je jedno 8 puta jači od nas. Uostalom, sam je rekao da je između nas i Škotske navijao za Škote, jer je želeo slabijeg rivala u grupi, valjda je onda isto i sa Portugalom. Zato gotivim legendarnog Ćiru Blaževića, koji bez problema uvek kaže ono što iskreno misli
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Nema garanta da bi umesto nas naleteli na Portugalce, a svako normalan zna da bi takva tekma podigla tezije i stvorila mogućnost raznoraznih suspenzija i diskvalifikacija. Zato nas ne želi. Valja odrasti čoveče i shvatiti da se na visokom nivou samo budale oslanjaju i računaju na neko imaginarno filozofsko poštenje.
d

dejanera

pre preko 2 godine

Zreb za baraz bice polu-dirigovan kao i uvek. A u tom zrebu Srbija ce biti u donjoj polovini a Portugal i Hrvatska u gornjoj. Dakle nema sansi da se sastanu sa Portugalom. Sa druge strane nije budala pa da zeli Srbiju. Ako pobedi onda ce svi reci da je Hrvatska bolja i da ima veci rejting tako da je to i ocekivano. Sa druge strane ako ispadne od Srbije moze odmah da kupi pinkle i peske kuci. Na sve to treba dodati i nefudbalske stvari. U svakom slucaju nadam se da ce mu se zelje ispuniti
P

Palermo

pre preko 2 godine

U prevodu:"Volio bih da izgubite, da izvučemo vas jer mislim da smo bolji."
K

Kasapin

pre preko 2 godine

Ne grbavi, čovek zna da će resetovati Ruse u Splitu i da će direktno otići na prvenstvo. A to što šatro hvali Srbiju je više stvar rutine i dobrih medjususedskih odnosa.
o

opet ja

pre preko 2 godine

kasapine, jel radis u 3 smjene na masini za mlevenje?
G

Gost...

pre preko 2 godine

Treba se spremit za baraz dobro to je realno jer moze se desit da baraz ne prodje ni hrv ni srbija bosna takodjer ce mozda samo uz neku srecu vidjeti baraz pozzz

Bojan Urosevic

pre preko 2 godine

Bosna ima sve u svojim rukama ima mec manje od Ukrainu bice druga
S

Sasa1234

pre preko 2 godine

Gotivim Dalica, al ovo navijam za vas u Lisabonu je malo slagao, eto sigurno bi volio vise Portugal u barazu nego Srbiju....ma da mislim da Hrvati idu direktno, kao sto neko rece na poljudu ce ih navijaci nositi do pobjede, i ako po meni nisu nista specijalno Modric sam igra....
R

Rlloco

pre preko 2 godine

Ljudi moji Hrvatska na Poljudu i bilo gdje drugde po Hrvatskoj je nebo i zemlja momcad, na Poljudu Francuska nije favorit a kamoli Rusi, zgazit ce ih Hrvati u grotlu Poljuda to vam garantujem. Zivi bili pa vidjeli
i

i ja mislim

pre preko 2 godine

JAci su dosta realno.
R

Ris

pre preko 2 godine

Sa Poljuda ste i prešli u ZG, jer tamo niste nikog mogli dobiti. Sjeti se prva dva ciklusa kvalifikacija za EP 1996 i SP 1998!
G

Gostooooooop

pre preko 2 godine

Mora jednom pasti Portugal, ima da opalim singl 2&2-5 pa sta bude
d

d.g.

pre preko 2 godine

Koliko ja znam u barazu se igra jedna utakmica i to ako budemo tamo mi smo nosioci i domacini. Verujem da bi i Hrvati bili nosioci i u prvom kolu baraza ne bi mogli da se susretnemo.
D

Doyckee

pre preko 2 godine

Izgleda da ne znaš baš u potpunosti sistem baraža ovih kvalifikacija. Prave se grupe po 4 kluba, a onda se igra po kup sistemu polufinala i finala. Potrebno je pobediti 2 utakmice za prolazak na prvenstvo. Sportski pozdrav!
д

д.г.

pre preko 2 godine

О томе сам и писао. 4повлашћена и 4 неповлашћена тима. Игра се једна утакмица са једним тимом без реванша. Победници се састају у још једној утакмици. Ми смо ако будемо у баражу повлашћени и домаћини против првог противника.
V

Vart

pre preko 2 godine

Teško da će da pobedimo Portugal ali nikada se ne zna jer realno igramo dobar fudbal. Najbolji igrač ovog tima je Vlahović koji je zaista vrhunski napadač. Uz SMSa jedini igrač koji može da igra za vrhunske ekipe Liverpul, Real, PSG, Inter, Siti. Mi tu u reprezentaciji imamo još tri dobra igrača Tadića, Milenkovića i Kostića. Dok su ostali ili osrednji igrači koji igraju za Fulam, Paok, Djenovu, Verder, Hetafe, Sasuolo. Ili igraju rezerve u svojim klubovima i ulaze sa klupe u Sevilji, Monaku, Realu, Portu, Krasnodaru. Uz takav najgori odabir igrača u zadnjih trideset godina Piksi radi sjajan posao iako se ne plasira treba i dalje da vodi reprezentaciju. I to su prosto fakti.
д

д.г.

pre preko 2 godine

У потпуности се слажем. На жалост видим да ти људи ударају минусе јер им је тешко да буду реални. У врхунским европским клубовима је једино Јовић који греје трибине и Матић који се опростио од репрезентације.
T

Tomas ue

pre preko 2 godine

Ne bih ja tu stavio Kostica..nula za reprezentaciju..uzas..ostalo ok..
D

Dojčilo

pre preko 2 godine

Ako je osrednji onaj koji je dao najviše golova za reprezentaciju onda tebi nije mesto na ovoj stranici.....To gde igra nije bitno. Bitno je šta daje repki!! Kad to naučiš , onda počni da komentarišeš
@

@Dojčilo

pre preko 2 godine

Da da. Samo Bobeka još da iskopamo i ti ćeš biti presrećan.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Ma šta prica on. Idu oni direkt dalje, dobiće sigurno Ruše. Šta će Rusi. Uvijek imam osjecaj da Rusi dobijaju na sreću. Onaj Dyuba izgleda kao neko ko svakog vikenda loče i na utakmice dolazi mamuran i on treba da daje golove..
M

Maleni

pre preko 2 godine

Buraz taj dyuba ima osecaj za gol...rusija je uvek bila mlaka...oni su kao i mi nikako da zveknu neku jaku reprezentaciju.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Ako im je Slovačka izvukla nerešeno u Hrvatskoj onda može da izvuče i Rusija. Uz to, dužni su Rusima za eliminaciju u 1/4 svetskog prvenstva. Biće zanimljivo gledati taj odlučujući meč u njihovoj grupi.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

To dobijaju sisjedi. Pred nama je!

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Ako im budu igrali Golovin, Miranchuk, Fennrandes, Dzjuba bice X. Vreme Modrica je proslo, Vlasic je u padu vec 2 godine, Perisic i jeste i nije. Nije nemoguce X.