Arnar Vidarson (©Reuters)
Arnar Vidarson (©Reuters)

Selektor Islanda: Rumuni, ako pobedim Makedoniju - dužni ste pivo

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.11.21. | 12:35

Arnar Vidarson napravio problem Rumunima, pa najavio da će probati da se iskupi

Fudbalska reprezentacija Islanda priredila je iznenađenje i remijem u Bukureštu sa Rumunijom (0:0) otvorila kapiju Makedoniji ka baražu za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022.

U poslednjem kolu Ribari igraju upravo sa Makedonijom u Skoplju (nedelja, 18.00), pa je selektor gostiju najavio Rumunima da će pokušati da se oduži za dva otkinuta boda.

Izabrane vesti

"Nadam se da ćemo u Makedoniji igrati jednako dobro kao i u Bukureštu. A pošto su Rumuni bili veoma druželjubivi, nadam se da možemo da im pomognemo. Svi želimo da ostvarimo dobar rezultat u Skoplju. Ako uspemo u to, vratiću se da me častite pivo", poručio je Arnar Vidarson Rumunima. 

Istovremeno s utakmicom na stadionu Toše Proeski Rumunija igra u Lihtenštajnu, protiv poslednjeplasirane selekcije koja je sakupila samo jedan bod. S obzirom na to da se očekuje pobeda gostiju, Makedoniji su neophodna tri boda u duelu sa Islandom kako bi zadržali prednost i sa drugog mesta se plasirali u baraž. Na prvom mesto neprikosnovena je Nemačka.

Važnost utakmice sa Islandom privukla je pažnju Makedonaca, pa je tamošnji Fudbalski savez odlučio da otvori još dve tribine stadiona u Skoplju, a igrači su za pobedu u Jermeniji (5:0) dobili novčani bonus kao dodatni stimulans pred meč odluke.

KVALIFIKACIJE ZA SP - 6. KOLO

Grupa J

Nedelja

18.00: (25.0) Jermenija (13.0) Nemačka (1.10)

18.00: (1.57) Makedonija (4.00) Island (7.00)

18.00: (30.0) Lihtenštajn (12.0) Rumunija (1.10)

Piše: Martin TANASKOVSKI


tagovi

Fudbalska reprezentacija Islandakvalifikacije za svetsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara