Komentari na vest

Sevilja je mogla da ima najbolji golmanski par u Primeri, ali Bono želi da ide zbog Dmitrovića

T

Treppenkind

pre oko 3 godine

Боно и Дмитровић као и Драговић тешки просечни играчи
W

Walt

pre oko 3 godine

Daleko mu lepa kuća
С

Стручни консултант

pre oko 3 godine

Нисам га пратио у Шпанији, оно што је до сада приказивао у репрезентативном дресу није тако бајно, што опет не треба да чуди јер није једини који из неког разлога доста боље партије пружа у клубу. Да ли је у питању притисак или нешто друго ко зна. Оно што ми је запало за око је катастрофална игра ногом што је нешто што више не прлолази у озбиљним клубовима, тенденције су такве да голман мора бар пристојно да игра ногом. Занимљиво је и да је он шутирао она два пенала за Еибар(што је тотално лудило) и оба је шутнуо прилично лоше што и не чуди јер му је техника шута врло упитна. Но како год ако се лик устали на голу Севиље онда нема дилеме да мора да буде први избор у репрезентацији, бар док се и Рајковић не докаже на нешто вишем нивоу. Штета је што имамо два солидна голмана а не једног одличног али јбг шта је ту је, било је периода када нисмо имали ни једног солидног.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Stvarno cenim dmitrovica, ali ne mogu da poverujem da ce se sevilja odreci bona zbog njega...
M

Mika iz Trstenika

pre oko 3 godine

Pa nema sta da ne poverujes, Sevilja je klub koji zivi od transfera a Dmitrovica ce da dovedu za dz
G

Gost Nemanja

pre oko 3 godine

U prevodu Bono ide u jači klub, a vi Dmitroviću pravite reklamu da Bono ide zbog njega :))))))
A

A?

pre oko 3 godine

Bono ide zbog Dmitrovica i zbog vece plate. Veci klub na ostrvu je Junajted, Liverpul i niko vise. Bogatiji da, ali veci ne NAZALOST
S

Sevh

pre oko 3 godine

Da li je iko od vas 5 koji ste komentarisali, ikada, pogledao bilo koju utakmicu u kojoj brani Dmitrovic? Kakav kiks golman bre, on napravi 2 kiksa za celu sezonu. Evo npr, ova greska protiv Portugala mu je prva ove sezone takva. Ej, bre, 30+ utakmica. Nemojte biti primitivni, decko ubija kako brani, vidite da mu se konkurencija sklanja jer vide njegov kvalitet, Vaclik je pricao o njemu.. Pa atletiko je hteo da ga dovede ( i to ne preko medija, nego su imali direktan kontakt sa njim), sledece sezone brani u Ligi sampiona, cene ga u Spaniji kao najboljeg golmana posle Tibe, Ter Stegena i Oblaka, a nama srbima kao ne valja? U misje rupe obojeni, ovaj decko je najbolji sprski golman. Bravo Marko, cepaj
a

as

pre oko 3 godine

2 kiksa za celu sezonu? Pa on je samo protiv Irske i Portugala imao 3 ozbiljna kiksa (2 primljena gola + još jedan gde su ga izvukli sudija i Mitrović). Nije golmanu zadatak samo da stoji na liniji, već i da aktivno i intelektualno učestvuje u igri, barem u 21. veku. Čovek apsolutno ne čita i igru i nema nikakav osećaj kada da istrči i na koji način AKTIVNO da učestvuje u igri, to su sve kiksevi, nije kiks golmana samo kada mu lopta prođe kroz uđi, ili noge, ili kada promaši loptu prilikom ispucavanja.
s

sevh

pre oko 3 godine

hahaha, ne lupetaj gluposti, decko je NAJBOLJI G0LMAN SPANSKE LIGE posle Ter Stegena, Oblaka i Kurtoe. Ne budi smesan.
M

Markooo masina

pre oko 3 godine

Hejteri, puknite od muke. Dmitrovic Marko je najbolji srpski golman ikada!
G

Gost12345

pre oko 3 godine

Sve stoji da nije bas kiksara, ali je klasivmcan linijas. Cim krene na izletanje ,deluje krajnje kriticno.
M

Markooo masina

pre oko 3 godine

Tvoj komentar pokazuje da nemas pojma kakav je tip golmana Dmitrovic. Znas zasto? Zato sto je njegov najjaci adut upravo igra nogom i istrcavanja. Njegova ekipa 4 godine igra sa visoko podignutom zadnjom linijom, Dmitrovic u proseku izlece izvan sesnaesterca 3-4 puta po jednoj utakmici. Imas sigurno negde i statistiku, pogledaj, valja malo edukacije pre komentarisanja.
a

as

pre oko 3 godine

@Markooo masina, Dmitrović je apsolutno i definitivno linijaš. Ko je to rekao da je njegov adut igra nogom? Peđa Strajnjić prošle godine, pa si ti ukačio taj podatak?
a

as

pre oko 3 godine

Usrećiće se sa Dmitrovićem. Čovek je fenomenalan da bude golman ekipe koja se bori za opstanak, gde on po utakmici ima 20 odbrana, 2 kiksa, i niko mu ne zameri jer je spasio 5 sigurnih golova, bez obzira što su dva gola skroz njegova. Biće mu problem kad on bude nastavio da pravi po 2 kiksa u jačim timovima (kao što je i naša reprezentacija), pa gde svaki taj kiks rezultuje golom protivnika, a da nema 20+ šuteva ka njemu, pa da može da ispegla te kikseve brojem odbrana.
a

argh

pre oko 3 godine

Izvinite, nisam znao da ste eći stručnjak od velikog Monćija. Naravno da sam i ja poludeo kada je napravio kiks kod trećeg gola Portugala, ali nemojte preterivati. Gde je još kiksnuo u reprezentaciji?! Moje je mišljenje da je Rajković bolji, ali je i Dmitrović dobar golman. To što vi slušate ludog Željka Pantića, to je vaš problem. Čovek je lud i pljuje svakog, a da ne znamo ni koji su razlozi. Pretpostavljam da je svima tražio neku uslugu, pa ako mu ne učine, on pljuje. Uostalom, vidimo da je čovek ulizica i da juri sve poznate sportiste. A deluje i kao američki špijun, jer što bi inače njega neko zvao na proslavu Dana Nezavisnosti?!
a

as

pre oko 3 godine

@argh, velikoh Monćija? Taj veliki Monći je od "svojih klubova" napravio autobusku stanicu, iza sebe ima 0-2 osvojena trofeja i 0 velikih igrača. Veliki su Karlo Anćeloti, Maradona, Ferguson, Hejnkes... svako na svoj način, a ne menadžerski produkt kakav je Monći.
P

Pavkov

pre oko 3 godine

Ne zna... Dmitrovic posle onog leta u prazno protiv Portugala ufff...
9

9999

pre oko 3 godine

Nije mi jasno kako tako dobro brani u Španiji a u reprezentaciji ne zna da se sastavi, mada nije ni prvi ni poslednji kojem su igre u klubu i reprezentaciji nebo i zemlja
P

Piksi75

pre oko 3 godine

Dmitrovic kiksara teska.
G

Gost Rajder

pre oko 3 godine

Malo nerealna priča. Andalužani smatraju da je Bono najbolji golman na svetu, svi ga vole, a pritom i stvarno dobro brani... Nerealno zvuči...