Nemanja Gudelj (©Starsport)
Nemanja Gudelj (©Starsport)

Sevilja ljuta na FSS zbog Gudelja

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.11.20. | 15:04

Sporno 300 odigranih minuta srpskog veziste

Definitivno se svet fudbala žestoko menja iz godine u godinu. Nekada je važilo pravilo da su klubovi gledali da „uguraju“ svog igrača u reprezentaciju, ljutili se što neko nije pozvan ili što nije igrao dovoljno, a sada je sve potpuno kontra.

Španski list Mundo Deportivo objavio je danas informaciju da su u Sevilji ljuti na Fudbalski savez Srbije zbog Nemanje Gudelja. Razlog je što je srpski fudbaler – previše igrao!

Izabrane vesti

Istina, Gudelj je proveo na terenu skoro svaki minut u tri novembarske utakmice. Bio je na terenu protiv Škotske 120 minuta, pa 90 protiv Mađarske i skoro 90 protiv Rusije, zamenjen je minut-dva pre kraja. Zbog toga su u Sevilji ljuti, jer smatraju da im se igrač vraća umoran, isceđen, neupotrebljiv za vikend utakmicu.

Imala je Sevilja devetoricu igrača u reprezentacijama u prethodne dve nedelje, ali nijedan fudbaler nije na terenu proveo toliko vremena kao Gudelj.

Mora se reći, ipak, da je to u velikoj meri bilo iznuđeno rešenje, jer je kadar na raspolaganju selektoru Tumbakoviću bio sve kraći i kraći kako je vreme prolazilo, što zbog korone, što zbog povreda. Nije ni Gudelj jedini, odigrao je i Nikola Milenković svih 300 minuta.

Srbija nije imala u novembru nijednu utakmicu bez takmičarskog značaja, pa nije bilo ni prilike da šansu dobiju baš svi igrači koje je Tumbaković pozvao pod zastavu.


tagovi

Nemanja GudeljSeviljafudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara