Komentari na vest

Silva i Gvardiola imaju pakt koji daje Barseloni nadu

M

Maestro

pre gotovo 2 godine

Sa Bernardom i Levandovskim ako se uklope kako treba Barsa bi trebalo da pocne liciti na ozbiljan tim,jos ako bude zdrav Fati...Pozadi ako bi uspeli jos Alonsa i Kulibalija da dovedu imali bi sirok roster.
S

Sprdnja

pre gotovo 2 godine

Može li i muzička želja ?
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Ovo sa Barselonom mi izgleda ko kad osamdesetgodišnjak počne da razmišlja koju će od mladih riba da odvede u krevet.
G

Gaizka

pre gotovo 2 godine

Mančester Siti gospodski klub, ako igrač želi da ide, nema maltretiranja i robovlasničkih odnosa. Zato su sa lakoćom doveli Haalanda.
L

Lmaooo

pre gotovo 2 godine

Nema maltretiranja ako plate preko 100 miliona hahah
@

@lmaoo

pre gotovo 2 godine

Pa to je cena, sigurno neće da ga poklanjaju. Čak će dobro i proći ako ga kupe za 100 miliona, nisu to danas neki novci za, po meni ponajboljeg tehničara na svetu.
9

93:20

pre gotovo 2 godine

Uzeci odnos cijena i kvaliteta danas,Bernardo Silva lagano vrijedi 100 miliona. Igra u vezi,na krilu..moze i kao lazna devetka. Ima motor u nogama i odlican sa loptom i osjeca prostor.
K

Kino

pre gotovo 2 godine

Pa i za Kejna je cena 150 pa nazivaju maltretiranjem kad Levi neće da ga pusti za manje,i to je upravo Siti pokušavao da ga uzme za manje a onda 120 bacili na Griliša.A nemaš ukupno možda 3 takve devetke danas u Evropi.
g

gost978

pre gotovo 2 godine

Iskreno, ovo ne razumem. Imaju Dembelea koji izgleda sa je potpuno sazreo i oporavio se od povreda, i njemu ne žele da saju 20 miliona po sezoni, a sada puštaju priču da žele Bernarda Silvu koji košta 100 miliona! Ovo vese sa razumom nema, jer Barsa već ima Pedrija koji igra identičnu poziciju u timu kao Bernardo, zatim imaju Kesija koji takođe igra Box to Box sa nešto defanzivnijim zadacima, šta će tu njima Silva nije mi jasno. A onda imaju Fatija, Toresa, Ovamejana i na primer Levandovskog!?
M

Mop

pre gotovo 2 godine

Sve je to ok. Ali dati 20 miliona Dembeleu za platu a od ostalih tražiti smanjenje mislim da ni najmanje nije pametno. Mada mislim da ni Bernardo nije realan ni malo.
S

SvrakaShearer

pre gotovo 2 godine

Kakvo velicanje sibicara iz farse. Pa zasto afirmativno o tome da bi da prodaju polovni telefon za 100mil a novi kosta 70, jer im treba ono malo vise da otplate ono sto su ga uzeli na rate a da imaju i za novi. Paaa ko god im to omoguci zasluzuje prezir