Komentari na vest

Siti grupa opet gleda ka Lučanima: Prati se Nikola Jojić, plan je da ide u Francusku ili Belgiju

N

Noke

pre 11 meseci

Ja stvarno ne shvatam ove klince, sto sanjaju da ce igrati u top 5 liga sa 18, 19 godina. Toliko primera imamo u liku Filipa Stevanovica, Tedica, Gordica koji je bas iz tih Lucana otisao u City pa eno ga sada u drugoj ligi Belgije i greje klupu. Da li toj deci neko kaze da kad odu preko, hleb nije isti kao u Srbiji. Kultura nije ista kao kod nas. Da moraju pre svega da prihvate i naviknu se na zivot koji ih ceka u inostranstvu. Sa 18 ili 19 godina to ni malo nije lako i upravo ta cinjenica dovodi do toga, da se sve to odrazi na njihovu profesiju. Po meni, mlad igrac treba da dokaze sebe u nasoj ligi i sa 22/23 ode preko. Rade Krunic je jedan od retkih koji je to uradio i stigao je da osvoji Seriju A i igra cetvrtfinale LS. A zaradio je itekakvih para.... Imaju interviju Strahinje Pavlovica koji je sa 22 tek krenuo da igra kako treba u Salcburgu. Koji govori da sa 18/19 nije imao stabilnost i da se sve odrazilo na fudbal. Nek poslusaju takve primere a ne da slede Filipa Stevanovica i kompaniju.
L

Lucanci

pre 11 meseci

Pozdrav za sve pljuvace Mladosti i “manjih” srpskih klubova!
S

Sale2323

pre 11 meseci

Kad bi mogao Terza da ga dobije za 200.000, onda bi ga doveo u Zvezdu, ali pošto bi trebalo 2 miliona da se isprsi, onda ne može. A dečka za tri do četiri godine može prodati 6 do 7 puta više, ako se naravno uz dobrog trenera pravilno usmerava, to nema veze. Neka mu Kanga, mladić od 20 godina vodi igru u LS, ili Kangva, Stamenić i ko zna ko još, koji po talentu nisu ni prići ovom detetu.
p

prti

pre 11 meseci

Pa ako do sada nisi skontao da on nikoga ne moze da proda lre 5-6m onda valjda kontas da je velika kocka da se da 2m za igraca koji posle Zvezde moze samo u Sloveniju da ide kao Motika. Nemaju oni pojma o biznisu nego samo mesetarenje na racun gradjana.
n

ne pisite gluposti

pre 11 meseci

ovaj se ni u nasoj ligi i lucanima jos dokazao ,kakva crna evropa
D

Dragan Ljuma

pre 11 meseci

A sta radi Mrkela-Marin grupa? Gde oni skautiraju? Na jutjubu? Pitam za druga
Z

ZeZanje

pre 11 meseci

Ponadao sam se stvarno da ce da dodje kod nas reko dosta su stvari lose lose lose odradili ovih poslednjih par godina i sad ce da se otvore za decka kome istice ugovor i sve to pa ima sanse u teoriji da dodje kod nas ali eto nisu me iznenadili..Opet mislim da nije dobar potez za njega da ode u ogroman klub pa na pozajmicu odmah, najbolje bi mu bilo da ode u TSC da igra jako ofanzivnog desnog beka ako moze da se prebaci na to i da zaigra za reprezentaciju za 1-2 godine vec jer smo tu tanki..
N

News

pre 11 meseci

Decko je levak i igra samo levom nogom.desna noga mu je mnogo slabija decko je slican tip igraca kao Tadic
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Vidim da su u nekim komentarima napali Siti grupu da je ona jedan od genratora neuspeha naših mladih igrača. Ne mislim da je to osnovni uzrok, jer najvažnije je u životu imati sreće. A ko imaš sreće, imaćeš sve u životu. Ne poželi se džaba pred novu godinu u čestitkama, ono klasično puno sreće u novoj godini.
g

gemathegreat@Zvlat BG

pre 11 meseci

Zvlat BG - O čemu ti pričaš?! Sreća je relativan pojam, kao i sve u životu. Ostavi se ovih iracionalnih tema. Da bi neko bio dobar fudbaler, on prvo mora da ima potrebno znanje i besprekornu fizičku pripremljenost. Hoćeš reći da je to sreća ako neko ima dobar dribling i ako je brz. Evo, primer Mesija ili Nejmara, koji imaju neuhvatljive driblinge i dovoljno su brzi. Jel’ njima treba sreća da bi pokazali znanje?!
Z

Zvlat BG

pre 11 meseci

Gemo druže, ne odgovaraj kradjivcu nika! Čim vidiš ovakvo filozofiranje, znaš da nije original!
S

Sladajac@Ma da

pre 11 meseci

@Ma da – Ne slažem se sa tobom! Na primer, kako nije isplivao njegov stariji brat Luka, najbolji vezni igrač u SLS ove godine (TSC)?! ‘Oćeš reći da Luka nije imao jednu od ove tri komponente koje si ti naveo! Mislim da si promašio temu. Nemaš racionalni odgovor!
М

Ма да

pre 11 meseci

Иван је одувек био тај који је талентованији и Сити их је узео у пакету пре свега због њега. Лука је таман толико талентован да буде међу бољим играчима наше лиге па после нека солидна каријерица у земљама Бенелукса рецимо. С друге стране Филип Стевановић је нпр био озбиљан таленат и плаћен је преко осам милиона евра што чак ни за Сити није баш сића за клинца из наше лиге а ево га пропада брзином светлости јер нити има тело (могуће ни радне навике) нити менталитет за озбиљан фудбал. У сваком случају највише је до тебе, па мало и до среће а да ли ћеш да се пробијаш кроз позајмице из Ситија или другим путем то је мање битно.
D

Don Vito Korleone

pre 11 meseci

@News – Ti si ili genije, ili si prolupao kao otvoreni prozor! Odakle tebi ti podaci za Ginisovu knjigu rekorda?! Da možda ti nisi član uprave Mladosti, čim iznosiš te pikanterije iz ugovora?!
N

News

pre 11 meseci

Trening kompezacija se mora platiti za svakog igraca kad ide u drugu drzavu. Do 14 godina se placa po 20k godisnje svakom klubu gde je igrac bio registrovan. Mora da provede najmanje godinu dana da klub dobije novac.Posle 14 se placa 20k ako nije clan bilo koje reprezentacije ako je clan onda klub mora da plati 100k za igraca iz Srbije. Cena trening kompezacije varira od drzave do drzave. Mozes je naci na internetu i cene i pravila vezano za trening kompezaciju.
P

Polo

pre 11 meseci

Ovo je sjajna stvar da manji klubovi zaradjuju po 3 miliona evra po transferu
P

Polo

pre 11 meseci

Sjajno 3 miliona za Mladost!!
g

gemathegreat@News

pre 11 meseci

@News - Pre svega, oni ne postaju milioneri, jer odu za neku bednu kintu, za engleske uslove! To je za Engleze pravi sitniš, a naši talenti možda dobijaju mesečno petnaestak hiljada, na tri godine i potpuno upropaštenu karijeru
N

News

pre 11 meseci

Uvek se ti propali igraci mogu vratiti u Srpski fudbal za mnogo veliki novac. Imas slucaj Pantica koji ima 800k u Partizanu, Rodicu koji ima takodje 800k a nije nigde osim Zvezde mogao da igra. Markovicu je Partizan dao milionce. Krsticic koji nije nikad igrao u Samdoriji je imao 600k godisnje. Ima mnogo slucajeva igraca koji su se vratili u Srbiju.
g

gemathegreat@gemathegreat

pre 11 meseci

@gemathegreat - Nisam ja pisao,ovaj komentar! Neko koristi moju šifru.
M

Maestro

pre 11 meseci

Klasican primer kako propadaju talenti,ovako od njih 100 propadne kao zeton njih 95.
b

baticabati

pre 11 meseci

ako je on talenat on ce da uspe kao Ivan Ilic i Marko Grujic,a ako nije talenat vratice se u cukaricki kao Pantic
Z

Zvlat-Zvlat

pre 11 meseci

Mi smo jadna država, kada nam talentovanu decu upropaštava tamo neka Siti grupa iz Engleske! Zašto ta Siti grupa ne šalje svje engleske talente, u tamo neki Troa, koji je ispao iz Francuske lige ili belgijski drugoligaš Lomel, iz Limburga! Ovo je van pameti, pokupe nam talente pa ih pošalju na “kaljenjje” u drugu ligu Francuske ili Belgije. Gde je sada FSS da reaguje na ovo retrogradno ponašanje Siti grupe prema našim talentima?! Tražim od FSS da zaštiti naše mlade igrače od ovih belosvetskih baraba!
N

News

pre 11 meseci

Niko te igrace ne primorava da potpisu ugovore sa bilo kim. Oni dobrovoljno potpisuju i postaju milioneri sa 18,19 godina dok njihovi vrsnjaci u svim klubovima sem Zvezde i Partizana igraju za 1k ili u najboljem slucaju 3k mesecno
J

Jdjdjdjdjd

pre 11 meseci

News….. kakvi milioneri, sta fantaziras.
N

News

pre 11 meseci

Luka Ilic ima 350k godisnje i vec 6 godina prima platu od Engleza i ima jos jednu godinu ugovora. Gordic ima 400k godisnje i ugovor na 6 godina.
m

miki bg

pre 11 meseci

pre neki dan pisalo se prelazi u partizan besplatno jer mu isteko ugovor , sad odlazi za velike pare , jel ima ugovor ili nema?
N

News

pre 11 meseci

Istekao mu je ugovor. Ali bilo koji klub za koji potpise morace da plati Mladosti trening kompezaciju 100k za svaku godinu u kojoj je on bio clan reprezentacije i 20k kad nije.
p

patuljasti zlotvor

pre 11 meseci

ma bre Lucani pecaju vecite nebi li se neko zaleteo na ovog.Prosek igrac...
B

BokiUSA

pre 11 meseci

Iskreno treba da se donese zakon u sportu da je pod "obavezom" da se potpise sa 16go isnjacima prvi ugovor na 4god. Tako nebi bilo ovakvih odlazaka u tim godinama. Naka odrade do 20 22 i pali preko. Ovako klasicno pranje love.
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Mislim da to ne moze, ako se ne varam, UEFA i/ili FIFA ne daje da se maloletnicima daju duzi ugovori, plus da ne moze duze od njegove 18. godine. Mozda gresim, ali cini mi se da su takva pravila.
N

News

pre 11 meseci

Igrac ispod 18 godina moze da potpise ugovor na maksimalno 3 godine. Uefa i Evropska unija ne dozvoljavaju da igrac potpise na duzi period. Jedan od razloga zasto su to uveli su bila dva igraca Vojvodine koji su potpusali dugorocne ugovore sa Vojvodinom i menadzerskom agencijom.
:

:) :)

pre 11 meseci

Igrač koji nije napunio 18 godina u trenutku potpisivanja ugovora, isti može biti potpisan na maksimalno trajanje od 3 godine!!!

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Да је и он отишао у нба,америкаци би добили колективну шизофренију.

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Јокић,Јовић,Јојић...Е,Никола,Никола, промашио си спорт!
G

Gostpoipoi

pre 11 meseci

Ma ne bre, u Partizan ce 🤣

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

8+10 са 18,свака част! Не иди сине у сити, десетак Срба је уништио,сви одредом пропали! Бенфика,Ајакс, Псв, Брага,Порто,то гањај,пусти арапе,сити и позајмнице!
М

Ма да

pre 11 meseci

Ако си довољно талентован, вредан, радан, нормалан у глави - испливаћеш. Ти што су пропали нису имали нешто од овог наведеног. Не видим да Ивану Илићу ишта фали, овим темпом завршиће у неком топ клубу кроз пар година.