Komentari na vest

Sitijev akademac, Čelsijev Brazilac, Gvardiolin propust i jedina šansa Plavaca na Etihadu

I

Ivan FCRS

pre 2 meseca

Ne znam ciji je propust, ali pretpostavljam da se u vezi tima sve pita Gvardiola. Na pocetku sezone je u onim superkupovima Palmer bio ubedljivo najbolji igrac Sitija. Pustiti tek tako igraca koji ispunjava kvotu engleza i koji ima kvalitet, bilo je bas cudno.
P

Pfff

pre 2 meseca

Kako Celzi igra ne treba ni gledati - ako nisi neutralan ili fan Sitija..
D

DidierDrogba11

pre 2 meseca

Ključna će danas biti sredina i odbrana, a ne napad Čelzija. Prošla utakmica jeste završila 4:4, ali ova će biti dosta tvrđa, prognoziram 1:1 ili 2:1 za Siti.
H

Hajberi

pre 2 meseca

Bravo za prognozu!
D

DidierDrogba11

pre 2 meseca

@re Hajberi hvala! 😀
P

Peki30

pre 2 meseca

Nema sumnje da je fantastican igrac i bice sve bolji, 10 golova u 20 meceva u Celziju nisu imali Sevcenko, Tores, a ne klinac. Lampard je dobio naslednika, realno nisu imali ovako efikasnog veznjaka od njega, a hronicno im je trebao. Leprsavost Brazilaca, nema govora o tome, nije Ronaldinjo,lik je odlican tehnicar, super praktican, efikasan, uvijek orijentisan na gol i to je to, profil Denisa Bergkampa. Nek je i Celzi uboo bingo igraca
G

Gaizka

pre 2 meseca

Ne mogu svi da dobiju šansu, a izmedju Palmera i Oskar Bobba, Siti se opredelio za Boba. Isto je tako bila priča da je propust kad je otišao Sancho kao najtalentovaniji igrač te generacije sa najviše medijske priče o njemu, a ostao Foden. Palmer igra za ekipu koja je 10. na tabeli, videćemo da li može tako igrati kad ekipa bude imala šampionske ambicije.
K

Kkaav bob

pre 2 meseca

Palmer apsolutno nije imao nikakve veze sa statusom Oskara Boba. Niti se biralo izmedju njih dvojice. Vrlo cudan komentar. Bob je epizodista koji za sada prihvata tu ulogu, a Palmer je trazio da igra redovno koliko i Alvarez i De Brujne. Sam Gvardiola je to rekao.
J

Jesi

pre 2 meseca

Inteligentan i skolovan igrac koji vidi fudbal kao jednostavnu igru, nista ne mrsi, ne petlja, razmislja brzo. Igrao bi on kod Pepa svaki minut da nije situacija da na njegovoj poziciji desetke imaju De Brujnea i Alvareza. Na poziciji desnog krila je nesto slabiji i tu su bolji Silva i Foden. Na sve to imas Dokua koji moze na obe strane. To je preveliki broj vrhunskih igraca da bi svi bili zadovoljni, neko je morao da se proda, ko god da je otisao bio bi veliko pojacanje za drugi klub.
И

И

pre 2 meseca

Što Gvardiolin propust? Šta biste vi uradili da u timu imate De Brujnea, Alvareza i Palmera, a svi hoće da igraju. Na sve to, ni Foden ni Silva nisu baš klasična krila i bez problema igraju tu poziciju. Na sve to, dobijete jaku ponudu od 50 miliona za momka koji je odigrao jedva par utakmica i nije zadovoljan. Iz ove perspektive vredi on više naravno.
G

Gostiiiiiiii

pre 2 meseca

To je ista ona priča kako je Murinjo pustio Salaha, De Brujnea i Lukakua, a pogledaj ko je tad bio u prvih 11 Čelsija, a oni svi nedokazani klinci u to doba.
D

Delija penzioner

pre 2 meseca

Mančester siti 1
S

Selma Bajrami

pre 2 meseca

Celzi - Man 👞 Siti 2 Prema 2 konancni razgovor, Ovo ce biti, Palmerova revenge game . Brat ce da izbysi, Pedersona. Come on you blues 💙. Za Manchester golove ce da postizu , Halandinho I bradati Gvardiiol. 💉🍸🚽⚰️🚾
S

Stevvica

pre 2 meseca

Vidi se da nemas pojma... Gvardiol je povredjen... Rezultat ce biti 3:0...