Komentari na vest

Skarfejs ide u penziju: Frank, izvini za Zlatnu loptu iz 2013.

b

bvc

pre preko 1 godinu

nije zasluzio zlatnu loptu, ni 2013., ni bilo koje druge godine
V

Visente Del Boske

pre preko 1 godinu

Na stranu sto ima 39 godina ali bi i sad mogao neumorno da trci svih 90 minuta,dok najboljem fudbaleru nase super lige Kataiju treba boca sa kiseonikom vec u 60-om minutu,e zato nikad nije uspeo da se probije ni u jednom ozbiljnom klubu.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Navedeno je u tekstu bas suprotno, da covek ima problem sa kolenima i ne moze vise, ali ti pricas svoju pricu u zelji da napljujes Kataija. Sve i da moze, opet je smesno porediti Riberija i Kataija.
U

UO

pre preko 1 godinu

Srecno u penziji legendo. Sto se zlatne lopte tice, nije nikada Riberi bio bas najbolji igrac sveta. U top 5 u jednom trenutku da. Nije individualno bio najbolji, ali te sezone je osvojio sve i imao blistave trenutke u vaznim momentima, pa je zbog toga mogao uzeti i zauvek ce ostati polemika. Ista prica kao i za Snajdera, nije ni on bio realno najbolji igrac sveta, ali se prosto sve poklopilo, da je njegov tim sve osvojio, a on bio najbolji igrac tima. Obojica su realno zasluzila zlatnu loptu vise nego na primer Nedved u 2004 kad je uzeo ispred Anrija sto je presmesno, uz duzno postovanje Nedveda. Za Snajdera nije bilo realno jer je Mesi te sezone dao preko 60 golova, ali Riberi ju je mogao dobiti.
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Mogao je da je dobije, bas kao Luka Modric pre 4 godine. S tim, sto je Riberi te 2013. godine igrao bolje nego Luka pre 4. godine.
Ž

Žiru

pre preko 1 godinu

Trebao je odavno da se penzioniše, a ne da se sad vucara po ovim niželigaškim klubovima, ako je čestit Francuz trebao je tamo da završi karijeru.

NemanjaKZ

pre preko 1 godinu

Joooj majko boomer alert