Komentari na vest

Skener Partizanovih golmana: Braniće Stojke do 45, njegove noći su ponekad besane, ali ne brinite ako ode

S

Soko

pre gotovo 3 godine

Golmani..od njih cetvoro napravio bi se jedan ljudski..stojkovic mator i sada vec spor.noga nikad nije ni bila dobra. Stevanovic nema izgled golmana.popovic mi nekako trapav a slavkovic ko neko detence sa kratkim rukama.mislim svima zelim sve najbolje i da naprave karijere ali to nisu golmani za evropu.nista licno samo moje misljenje.voleo bih da gresim.
G

GostSombor

pre gotovo 3 godine

Bulovic. Iz Sloge Conoplja. Ispali iz trece lige. Odličan mlad golman.
G

Gost1389

pre gotovo 3 godine

moze da ide samo ako mu Gobelja da dozvolu!
G

Gost23

pre gotovo 3 godine

Kakav Popović, ne igrajte se! Može da bude rezervni golman, eventualno... Stojković treba da ide, gotovo je i dosta je! Neka brani Stevanović il dovedite nekoga. I da, pitam se već godinama . kako može Jovšić, koji nije bio nikakav golman i nije ni branio, nikakva karijera, čovek koji baš nije ni elokventan ni mnogo pametan da bude trener golmana? Ivici Kralju svaka čast.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Sa nekim su igrali u Evropi,igrač sam ispred njega,a on se krsti o primi gol. Zaboravio sam sa kim su igrali. Umesto da istrči,skrati ugao,on se krsti,haha
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Protiv AZ Alkmara. Kakav je to lik majko mila. I u Beogradu i u Holandiji nas upropastio.
N

NCN

pre gotovo 3 godine

E ovako:Stojkovic moze da ide slobodno,pad forme iz godine u godinu sve veci i veci.Zalosno je gledati koliko je on nespreman.Popovic razocarenje i to veliko,samo jedna naduvena prica,i koji u svakoj utakmici pokazuje koliko nema pojma.N.Stevanovic decko koji zasluzuje da bude broj 1,ali nema nekog da ga gurne i bice uvek 3,a ponekad 2 golman.Kod mladog Slavkovica nisam video nista vredno pomena,prosecan srpsko ligaski golman i to je to.Mozda nema visinu,ali zato nema ni jaku explozivnost.Pozdrav
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Bravo. Ni Stevanovic nije nesto visok, ali je odlican. Ako vec nije mogao da brani pored Stojketa, veliki greh bi bio ne dati mu sansu sada.
S

San Jose

pre gotovo 3 godine

Nisam kompetentan mozda da pricam o igracima u polju ali smatram da sam kompetentan da mogu dati svoje misljenje o golmanima. Stojkovic zadnje 2 sezone ne zasluzuje da bude starter u Partizanu. Svaka cast na svemu sto je uradio za klub i za sva dostignuca sa klubom ali nije vise za prvih 11. Najveci problem u Partizanu je sto je pozicija golmana maksimalno zapostavljena niti je selektirana u prethodnim godinama, sto je klasika u srpskom fudbalu i zanemaruje se. Sasvim iznenadjujuce s obzirom na to da je Kralj u skauting sluzbi. Ali kada procitam da bi on ostavio Stojkovica do 40. godine, bolje i da se ne pita nista. Jos veci problem je ko posle Stojkovica. Nema na trzistu dobrih golamana a ni Partizan ih nema u u rezrvama ni u omladinskoj skoli. Popovic, AKO JE TALENAT (sto je vrlo diskutabilno) moze da dodje u Partizan nako 2 godine pozajmice gde je imao kontinuirane utakmice. Tako da je ovo ostavljanje Stojkovica potez ocajnika i nemanja plana B.
N

NCN

pre gotovo 3 godine

Popovic je daleko od talenta,nego mora da se uzme bilo sta.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Pa ne navijamo mi za Zvezdu,pa da ne brinemo.Izbacio nas protiv AZ i jos desetak kiks golova.Sto je najgore i Popovic isti takav.Juce sam gledao snimak sa Vojvodinom gde je Popovic bio kriv za dva gola,a i treci je bio iz domena da se mogao braniti.Tada su trebali odmah da zavrse sa njim.Protiv Mure opet tipični golovi za njega.Po sustemu cenim,a lopte u mrežl,on samo gleda.Bruka,dno dna.

38136

pre gotovo 3 godine

Dodju imucni roditelji u PFC ili CZ mladje kategorije i kazu treneru da " pogura malo sincica" stave mu 1000-2000€ u dzep i to tako ide odavno
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Svako velica ono sto ima))) Pa tako i ovi ovo))))
L

Lažna avangarda

pre gotovo 3 godine

Da mali 'vata beleške od Mustafe!?.… a ovog uspeo da ugasi jedan Krstović... Cirkus s njima!
B

Bla

pre gotovo 3 godine

Ako oni ne mogu da nađu nekog boljeg golmana iz Srbije do 25,6 godina treba odma da podnesu ostavke.

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

mnogo bi voleo da ode krajnje uzasan lik
2

202221

pre gotovo 3 godine

Nikad nije imao kvalitet na nivou evropskog fudbala, kod nas je branio jer znamo kakva smo drzava, a i kakav nam je sport. To je toliko ocigledno, da dalje nema sta da se doda. Jedino, treba biti objektivan i realan, ne zatrovan, da bi to uvideo. Hvala.
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

Ne ne nikako do 45 godine. Dajte mu ugovor do 50. Mozda ce vid da mu se pobolksa, pa ce moci da vidi loptu i fo 40 od sadasnjih tridesetak. Mozda i dozivimo da vidimo da je za vreme utakmice izasao van linije od 5.5 metara.
2

2244

pre gotovo 3 godine

Svrha ovog teksta je? Stojkoviceva zadnja dobra da kazemo sezona je bila 2017.Sve posle toga je druga liga.Bukvalno.
G

Gost5

pre gotovo 3 godine

Samo neka ide
9

951357

pre gotovo 3 godine

Dajte vi lepo njemu ugovor na 7 godina, da budete sigurni.