Komentari na vest

Slatki greh - Nikola Maksimović: Čeka se Stankovićev amin i isplata Đenove

m

manager1992

pre gotovo 2 godine

igramo se menadzeraaaaa kao ja u sezoni 2020/21 , udjem u l.s. prodam 7 igraca viska, menadzeei mi ne uzimaju procente, i sve ide u klub. onda maksimovic dragovic, klinci afrikanci... deluje da je terza poceo da radi isto, samo sto mu je trebalo 3-4 godine, zander, van la para, kanjas, brdo povratnika pacijenata... konacno delujemi kao tim koji raste i ne zadovoljava se malim stvarima. ako nastavi ovako, napravice od zvezde tim kao sto je nekada bio dinamo, samo se nadam da kod nas nece liga propasti kao kod komsija, odnosno da ce partizan kao i vosa radnicki cuka, moci finansijski da isprate rast koeficijenata, i bolja mesta u kvalikacijama!
G

Gost344a

pre gotovo 2 godine

Nemoj dolaziti, ziv mi bio! Teski kikser...nikad ne mozes biti siguran kad ce napraviti glupost i lose reagovati. Svakom moze da se desi losa reakcija, ali njemu su se desavale precesto!
z

zarić b. bašta

pre gotovo 2 godine

Čekamo te Nidžo.Potreban si nam.Vidimo se u Bajinoj Bašti.Sa tobom pravac liga šampiona.
z

zvezdaši...

pre gotovo 2 godine

da toliko mozga nemate da ne možete sabrati 2 i 2...šta bi vi,da ugrabimo najbolje za 200000 + sa platom 50000...??? i da svaki doveden bude Mesi,Ronaldo,Alkantara... Da li pratite fudbal uopšte ??? Da li i malo svesti imate da za pare za koje mi dovodimo je niža klasa fudbalera,najniža,... Koliko je izvesno da će se za te pare ubosti pojačanje + koje će se uklopiti u ekipu i u sistem ??? Na kraju šta bi vi svi komentatori?! Da igramo osmine Evropskih takmičenja sa "našom decom" koju prodajemo svake godine za silne milione i izbacujemo nove i da nam pojačanja budu "top" za cenu maksimalno milion sa otkupom i platom i bonusima zajedno... aj samo da mi objasni iko od vas koliko je to i razumno i realno ?! Isto tako mi objasnite čime to u Zvezdi niste zadovoljni?! Rezultatima,igrom,konkretno čime,šta očekujete,šta hoćete ?? Pre koju godinu misaonaimenica bila da nam igrači ne beže,treće kolo kvalifikacija,titula...ući u grupu zaboravi...sad je to sve neki drugi nivo,mnoooogooo iznad,bez problema dođu kod nas,igramo odlično,imamo rezultat,dug održiv,stadion liči na nešto,vi i dalje i opet nezadovoljni...nije ovo za vas,niti ste vi pravi.. NE bi ni Real bio Real da ima takve navijače,gde su vam dresovi,šalovi,majice,članske,sezonske...tu vas nema...ovde trabunjate da 5m srba navija na CZV,a članskih 15000,od tih 15000 pola su deca besplatno učlanjena,sezonskih duplo manje...dakle Crvena Zvezda nema 50000000 navijača već 15000 !!! Ostali su dežurni pljuvači a ne navijači !!! Da volite svoj klub koliko ovde vonjate ne bi žalili 50€ za 365 dana... Postali ste ko grobari,kukate na sve i svja,a na stadionu 500 ljudi...
M

Maradona1987

pre gotovo 2 godine

BRAVO!!! TASTATURA NAVIJACI VODE GLAVNU REČ
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Sta bi sa desnim bekom reprezentativcom Paname iz Anderlehta kad dolazi?

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

E momci evo vas Mita razočara, još sitnice dele do potpisa Maksimovića !!! 😂 😂 😂 😂 😂
D

DjulaMeshter

pre gotovo 2 godine

Odlicna vest!
G

Gost samo gost

pre gotovo 2 godine

A levi i desni bek nisu potrebni.Ajmo Terzo i Mrkela jos jedno dva napadaca,levo i desno krilo,jos prednjeg i zadnjeg veznog,dva stopera i dva golmana.Bekovi Zvezdi nisu pozrebni pa kada se povrede onda neka Ivanic igra na toj poziciji.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Да ти своје срце предам да ти стару мајку гледам Максо,Максо киксаро! Две енигме како је ова киксара стигла до Италије и како је дрво Нгог био први шпиц Ливерпула
o

olegunarsoljsker

pre gotovo 2 godine

Realno, perfektan stoper, znaci bice sa trojicom pozadi!
Д

Домаћин

pre gotovo 2 godine

Ал брате значи ја не знам дал да се убијем или смејем кад читам коментаре за Пешића промашио шансу против цска,а нико се не сећа да је дао 28 голова и 21 асистенцију имао те сезоне,давао голове Партизану, Краснодару итд...Максимовићу памте бордо и Војводину када је дечко имао само 20 година,притом у онаквом расулу каквом смо били.Људи докле ћете живети у прошлости,па да је тако онда Ераковић никад више није требао да игра после првих годину и по дана у првом тиму.Киксеве правио и у дербију,и у разним мечевима,али је тренер веровао у њега,и сад је фантастичан.Тако да немојте лупати глупости и Пешић и Максимовић су јако озбиљна појачања за звезду, поготово Максимовић који има скоро 200 мечева у серии а.
I

Idemoo

pre gotovo 2 godine

Upravo tako
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Tacno je da je Erakovic napredovao i sad vise ne gresi, vrlo j epouzdan. Medjutim, sto se tice Maksimovica, nije samo greska protiv Bordoa (koja je inace kostala klub nekoliko miliona evra), nije samo Vojvodina, nego kroz celu karijeru pravi kikseve. I u Napoliju je pravio dosta kikseva, i u reprezentaciji takodje, gde nije odigrao nista dobro. Sad ima dosta godina, sporiji je, niko ga nece, a pogotovo da mu da visoku platu. Sta treba da dodje u Zvezdu i upropasti joj LS?
Z

Zhaki

pre gotovo 2 godine

Uros Spajic disslikes this..
H

Hshshshhs

pre gotovo 2 godine

Ja koliko se secam, Maksimovic je u jednom trenutku igrao i desnog beka. Mozda ga zato i dovode
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Šta kažu grobari,šta misle o ovome?
g

g808tn

pre gotovo 2 godine

Dovodite čoveka može da igra na dve pozicije u dve formacije.
I

Iz sljivika

pre gotovo 2 godine

Dragović bi uz ove dve kiksare poludeo i na polusezoni pobegao glavom bez obzira.
G

Gc

pre gotovo 2 godine

Ja čisto sumnjam,da ce se ovaj vratiti...
G

Gost 013

pre gotovo 2 godine

Najviše bekova smo doveli u ovom prelaznom roku. Tolika gužva na bekovskim pozicijama, a u veznom redu i navali nema ko da igra.
D

Divim

pre gotovo 2 godine

se tvojoj pameti. Jos jedan Pantić.
G

Gostttt

pre gotovo 2 godine

Obavezno ga dovesti, Zvezdi je potreban iskorak i imacemo Maksimovica 3,4 godine opusteno jer je fizicki i fudbalski dokazan igrac i te gluposti da je pogresio protiv Bordoa mi realno sad kad pogledas nismo imali 4 profesionalni igraca tad. Pricamo o polupanom Bordou a sebe nismo videli tad. Danas tom Bordou mozemo damo 3,4 opusteno. Marseja mozemo da gazimo koliko su pali ti klubovi i Zvezda danas 30 puta jaca no onda. Maksimovicu dodji ti u Zvezdu pusti gluposti...
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Darjanovo misljenje o fudbalu je relevantno kao moje o kriketu. Covek pokusava da bude Bobi Jankovic ili Tirke, a jednostavno nema kapacitet za to...
N

Najbolje resenje

pre gotovo 2 godine

PRODATI ERAKA,PAVKOVA I BENA,DOVESTI MILUNA,MAKSIMOVICA I BRZOG DOBROG SPICA UZ OHIJA I PESICA U NAPADU,TO JE TO,TIM ZA LIGU SAMPIONA!
D

DjulaMeshter

pre gotovo 2 godine

Ajde vi i vas Bordo i neke greske od pre 10 godina, covek godinama igrao stopera i beka u meki za obrambene igrace, stekao zrelost i ogromno iskustvo i u pravim je godinama da se vrati i nešto pruzi klubu. Uzmemo 10miliona za Erakovica i onda imam evropski tandem Dragovic - Maksimovic
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

A sto bi kad vec imamo odlican stoperski tandem Erakovic - Dragovic. Stalno se prica o prodaji Erakovica, zasto bi ga prodavali, kad je mlad, sigurno je bolji nego Maksimovic, a ako ode na SP, cena ce mu posle toga biti jos veca.
2

2305

pre gotovo 2 godine

a vosa tunel spajic ?
D

DjulaMeshter

pre gotovo 2 godine

Zato sto nismo Real Madrid i nazalost moramo da prodajemo igrace a pogotovo kad neko nudi 10mil
Z

Zato

pre gotovo 2 godine

Zato što sa Erakovićem (koji je zapravo prodan i verovat o unovčen samo se čeka kraj kvalifikacija da pređe sluzbeno), i novcima od Erakovića se plaća Pešić, Kangva, Bukari, Mitrović i dr.. Znači od jednog transfera napraviš još 4.
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Ovoliki strah kod komšija znači samo jedno: Dovodi Maksu i ne oklevaj.
2

2305

pre gotovo 2 godine

maksa maler
P

Pobeda je resenje

pre gotovo 2 godine

Komsije jedini nacin da sprecite njegov dolazak u Zvezdu je da mu grupno napisete na Instagramu da ga ne zelite,da nema kvalitet za Zvezdu i sve ostalo sto vam padne napamet.Onda on to vidi i mozda ali mozda se predomisli i ne dodje.
V

VGS

pre gotovo 2 godine

Vi koji negativno komentarisete Maksimovica trebate se zapitati prvo imate li pravo na tako nesto,na osnovu sopstvenog fudbalskog znanja.Razmislite samo gde ste igrali fudbal.
Н

Немања123

pre gotovo 2 godine

Је л’ треба да будеш и школовани пекар да би коментарисао хлеб или бурек?
M

Mareeeeeeeee

pre gotovo 2 godine

Najtuznije je od svega sto svako pojacanje pljujete, a udjite na transfermarkt i pogledajte Zvezdin tim od pre 5 godina i nazad i onda ce te shvatiti da je razlika trenutna ogromna, pa pogledajte ko je sve igrao, pola njih nema sada klub, a vama ne valja jedan igrac koji je veci deo karijere proveo u Napoli, cudni smo mi ljudi bas. Ja sam takodje skeptican sto se tice njega, ali mislim da je svakako pokretniji i bolji od Milunovica, najbolja opcija da smo doveli Rodrigao, ali nazalost nismo, tako da u slucaju odlaska Erakovica, trenutno je on mozda i najbolja opcija.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Pobrojani kiksevi u nasem prvenstvu nisu jedini. I u Napoliju je pravio poprilicno kikseva. U reprezentaciji takodje, jednu dobru nije odigrao. Sad je sporiji, stariji, podlozniji povredama. Zasto ne bi zadrzali Erakovica, umesto dovoditi Maksimovica?
E

Erakovića ne dirajte

pre gotovo 2 godine

On može da dođe samo ako će da greje klupu. Da bude tu kao rezerva. Ako je žrtva njegovog dolaska Strahinja Eraković onda smo doneli ogromnu štetu u klub. Bez obzira na godine i iskustvo ova kiksara ne sme da zauzme mesto Erakoviću!!!
Z

Zvezdin koljac iz Bosne

pre gotovo 2 godine

Ne mozete porediti Maksimovica sa pocetka karijere i ovog sad. Ovaj sad bi bio najbolji stoper u Zvezdi Jos od Belodedica ! Drago I on bi bili jedan od najboljih stoperskih tandema u EVROPI !
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Pre sam za Uroša Spajića, pa i Marka Vešovića na beku.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Spaja pokidao ligamente, mozda sl sezone. Da je zdrav svakako, to su i hteli. Sto se Vesovica tice, odlicno resenje ako je promenio menadzera.
m

mjlosiccikagic

pre gotovo 2 godine

vi i dalje pisete o tom nekom maksimumu od 600k? sedeo sam sa kataijem kog zbam licno dugi niz godina, kad se zavrsi sezona tezi je za 1.2m evra. Gobelja vam bre ima 450k a kao najveca 600. Dajte malo objektivnosti
T

Trpke

pre gotovo 2 godine

Isti oni koji veruju da se Mrkela pita za nesto..
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Hehe evo i ja sedeo sa Nejmarom, kaze ide na karneval na zimu zabole ga za PSG))) I da, dobar decko, vozi juga, salje pare kevi))))))

ivan2nina@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Naravno da je teži za 1,2 jer ima bonuse za osvojenu titulu, kup, igranje u Evropi, golove, asistencije...
s

sta vozi batistuta

pre gotovo 2 godine

Sta kaze Katai, kakav je zivot bio u Americi, jel se snasao? Puno ga pozdravi na narednom sedenju sa njim.
E

Ej da ti

pre gotovo 2 godine

Kaze sta je rekao Katai vezano za Ameriku i derbi. Ponovo ce dati gol Partizanu, drznik jedan.
M

Majstor Fudbala

pre gotovo 2 godine

Nemoj ovu kiksaru Stankela molim te

zvezdanzvezdanic

pre gotovo 2 godine

hahahahahababba povezali nas sa 100 ograca od pocetka prelaznog doka
i

igor78

pre gotovo 2 godine

Tu će vam biti kraj. Skup a nikakav, kiksara teška, bez motiva će igrati u našoj ligi
S

Stanković

pre gotovo 2 godine

Amin
e

el loco

pre gotovo 2 godine

Dovesti Radonjica po svaku cenu, i desnog beka. Stopere dovesti iz omladinske skole!
G

Gost koja

pre gotovo 2 godine

si t tuka
G

Gost997

pre gotovo 2 godine

Ako mislis na Nemanju Radonjica, niti nam treba jer imamo krila 80 niti je moguce jer je potpisao za Torino
G

Granit

pre gotovo 2 godine

Zadnji red sa 4; Maksimović-Dragović-Milunović( Eraković)- Rodić, ispred njih Sanogo …
G

Gosti

pre gotovo 2 godine

Ако кога искусног одбрамбеног играча треба да доведемо, то је Спајић, ем је бољи од Максимовића,ем осећа и гине за Звезду сто пута више од Максимовића, а за месец-два биће фит. Ја мислим да таквог играча треба сачекати, јер је врхунски играч.
З

Звездаш

pre gotovo 2 godine

Видим помињете његова "дав кикса" из младости, а Сејо Калач кога кујете у звезде, направи најмање три кикса по утакмици.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Pravio je on kikseve gde god hoces, i u italiji, i u reprezentaciji je dao auto gol sa pola terena. Od tada ga vise niko nikada od selektora nije zvao.
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Odgledaj njegov prvi derbi,kod Robija,i vidi zasto je Luka Milivojevic dobio dva zuta kartona.
#

#p

pre gotovo 2 godine

Ne zelimo Maksimovica i dedu Milunovica hocemo moderne brze mlade stopere!!
G

Gost bote

pre gotovo 2 godine

fm nubaro
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Довести Милуна и крштеног десног бека. Доста више са играчима којима оживљавамо каријеру.
D

Dejo Delia

pre gotovo 2 godine

Partizan moze do titule samo ako ovaj baksuz dodje u Zvezdu ponovo
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Mozemo mi ovde da se "przimo", svadjamo i dajemo svakakve predloge...ali..to niko u klubu ne ferma i ne cita, rade po svome, a na kraju krajeva - to i jeste normalno. Medjutim, kada radis po svome, onda je normalno i da preuzimas punu odgovornost za odluke koje donosis...e to, na zalost, kod nas nije slucaj. Za pogresne poteze niko nikad nije u Zvezdi odgovarao, niko ostavku makar podneo, kao ljudski i moralni cin. I to je ono sto bode oci i boli svakog normalnog navijaca. Neki ovde kritikuju upravu, a opet, neki su umislili da treba da im glume "drvenog advokata". Ali ok - i to je sve normalno. Ok je, sto postoji 1 ovakav portal, gde svako moze slobodno da iznese svoje misljenje.
N

NaravnoSrbija

pre gotovo 2 godine

Hvala Bogu pa ne citaju komentare. Zato i idemo ka vrhu. Jer nam klub ne vode Zeljko Pantic i Vucelici.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

nisi u pravu,mrkela pre nego mrči ujutru otvori komentare i studiozno proučava
G

GostDejoMajstor

pre gotovo 2 godine

Ispravno razmišljanje oko ovoga što se tiče preuzimanja odgovornosti, jer ko će da odgovara ako najskuplje pojačanje u istoriji kluba koje je plaćeno 2.5 miliona evra bude promašaj? Mislim na Nemanju Motiku. Dečko uopšte ne igra. I najgori su mi ovi koji nas koji kritikujemo nazivaju Pantićevcima i ostalo jer samo tako i daju vetar u ledja i Terzi i Mrkeli da od 10 pojačanja "ubodu" 2 i onda nikada niko ne snosi odgovornost.
G

Gost majko

pre gotovo 2 godine

mila.. za šta da odgovaraju??? Za ove rezultate,33. UEFA rank,titule u nizu,Evropu i evropska proleća u nizu...??? Prervarate se u grobare,kukate i kad kukati ne treba,veselite se,punim srcem govirite za koga navijate bilo gde u svetu i nije vas sramota vašeg kluba...Vaš klub je na mapi Evrope,ponovo nas se plaše,strepe od našeg tunela i naše neosvojive tvrđave...zadrhte kada nas izvuku,znaju neće biti lako... I da ne zaboravim...koliko vas komentatora i dušebrižnika sa ovog i drugih portala za našu Crvenu Zvezdu ima članske i sezonske??? Ajde,nemoj da se brukamo,prodaja je odavno počela !!!
@

@dejoiostali

pre gotovo 2 godine

Kakva crna odgovornost? Za najbolje rezultate od Barija? Kakvo ubadanje pojačanja, koja je to kategorija uspeha ili neuspeha? Grobarska kategorija? Odogovornost jer Motika ne igra? Čuj?! Na čega bi ličilo kad bi evropski klubovi otpuštali trenere i uprave jer nisu pogodili neko pojačanje? Kakvi komentari se mogu pročitati, to je strahota.
N

Ne kudi

pre gotovo 2 godine

bitno!!!

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Brate klub se popeo na 34-to mesto UEFA liste. Obezbedio standardno učešće u grupama i ti bi nekome glavu na panj. Pa da li ste vi ljudi normalni. Dovede se igrač od 120 miliona koji ništa ne odigra i na kraju za 20 ode u Totenhem i kome je glava odletela ??? Volšebno se upumpa novih 700 miliona u Barcu i "show go on" . Pravo pitanje je ko je navijače u Srbiji postavio za andjele čuvare i ili nekakve stečajne upravnike ??? Pravog navijača Zvezde treba da bude sramota da tako i toliko popularan klub ima SAMO 15 000 članskih i 5000 sezonskih. TO JE VAŠA NAVIJAČKA SRAMOTA. To vam je posao da budete članovi i navijači NA STADIONU a ne politički komesari koji odsecaju po kilo mesa da provere podobnost ili nekakva inkvizicija za moralnu podobnost. Molim redakciju da mi objavi komentar jer nikoga ne vredjam.
a

aman više

pre gotovo 2 godine

da toliko mozga nemate da ne možete sabrati 2 i 2...šta bi vi,da ugrabimo najbolje za 200000 + sa platom 50000...??? i da svaki doveden bude Mesi,Ronaldo,Alkantara... Da li pratite fudbal uopšte ??? Da li i malo svesti imate da za pare za koje mi dovodimo je niža klasa fudbalera,najniža,... Koliko je izvesno da će se za te pare ubosti pojačanje + koje će se uklopiti u ekipu i u sistem ??? Na kraju šta bi vi svi komentatori?! Da igramo osmine Evropskih takmičenja sa "našom decom" koju prodajemo svake godine za silne milione i izbacujemo nove i da nam pojačanja budu "top" za cenu maksimalno milion sa otkupom i platom i bonusima zajedno... aj samo da mi objasni iko od vas koliko je to i razumno i realno ?! Isto tako mi objasnite čime to u Zvezdi niste zadovoljni?! Rezultatima,igrom,konkretno čime,šta očekujete,šta hoćete ?? Pre koju godinu misaonaimenica bila da nam igrači ne beže,treće kolo kvalifikacija,titula...ući u grupu zaboravi...sad je to sve neki drugi nivo,mnoooogooo iznad,bez problema dođu kod nas,igramo odlično,imamo rezultat,dug održiv,stadion liči na nešto,vi i dalje i opet nezadovoljni...nije ovo za vas,niti ste vi pravi.. NE bi ni Real bio Real da ima takve navijače,gde su vam dresovi,šalovi,majice,članske,sezonske...tu vas nema...ovde trabunjate da 5m srba navija na CZV,a članskih 15000,od tih 15000 pola su deca besplatno učlanjena,sezonskih duplo manje...dakle Crvena Zvezda nema 50000000 navijača već 15000 !!! Ostali su dežurni pljuvači a ne navijači !!! Da volite svoj klub koliko ovde vonjate ne bi žalili 50€ za 365 dana... Postali ste ko grobari,kukate na sve i svja,a na stadionu 500 ljudi...
M

Manolas

pre gotovo 2 godine

Strasan igrac,zadnjih pet godina jedan od najbolje ocijenjenih stopera u seriji A. Inteligentan,zna da igra sa loptom zna da je iznese. Klasa je za sve Zvezdine stopere I jacu karijeru I'ma I od Dragovica. Cupu prodati za 10 milki I dovesti mladog spica do 25 godina ako treba dati I 5 milki za njega. Zvezdi zadnje pet godina rezultate donose provereni iskusni igraci.
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Upravo u iznosenju lopte i predaji je KATASTROFALAN!!!
c

cobe1985

pre gotovo 2 godine

deda milunovic je za ovog nesta licno. vratite miluna ovog ne vracajte. ovaj nije odigrao 10 utakmica u zadnje 3 godine.
#

#p

pre gotovo 2 godine

Nesta, lično, kome je sezona karijere bila u Linglong superligi. Dajte malo realnosti. Sadik ga je vrteo kako je hteo.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Колико голова је Садик дао Звезди? Нападач се оцењује по головима.
#

#&gost

pre gotovo 2 godine

Pazi sad ovo, ovaj ce da pristane na 300k😂😂
g

gost333

pre gotovo 2 godine

Cim mu coki objasni kroz excel tabele da je najveca plata u ljubimici 400.000 evra
G

Gost555

pre gotovo 2 godine

Koliko ovi planiraju pojacanja da dovedu? Sto je najsmesnije od svega, posle ce reci kako se dug smanjio, a niko od Zvezdinih igraca nema ispod 400 hiljada evra godisnje.
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Koliko su u partizanu imali ovi sto su najureni, Jojici, Markovici...?
O

Otresi

pre gotovo 2 godine

Za mene je u Bordou vise kriv Bajkovic, nije morao da pravi penal, samo da se vrati na gol. Sto se tice Maksimovica, milsim da je kiksara i da je to nevezano da li igra u jacoj ligi ili ne.. ima problem sa koncentracijom. Igracke karakteristike fenomenalne, ali glava je problem.
b

b84

pre gotovo 2 godine

Dosta je komentara vezano za proslost Maksimovica u Zvezdi, ali sadasnjost je takva da on ne moze da igra u Djenovi, videli su ljudi da ne vredi te pare. Ramadani je odradio odlican posao za Maksimovica. Sto se tice buducnosti, misao da Maksimovic ima istu platu kao Katai, Ivanic I dragovic, izbacuje na povrsinu kako Zvezda ne treba da funkcionise. Pre bi oprostio gresku fudbaleru od 18 godina koji je zeljan Zvezde i dokazivanja, nego Maksimovicu koji je vodjen samo novcem i igrac skromnih kapaciteta.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Malo je banalno pominjati mec protiv vojvodine kao neki greh iz proslosti. Bordo se desio sta da se radi, sve nas boli i bolece jos dugo. Momak je imao 20ak godina. Ljudi, mi u ekipi imamo coveka koji nas je kostao u mecu sa jednim milanom?!?! I zamalo da nas kosta i u mecu sa bragom, samim tim i evropskog proleca… I ne da ga imamo u ekipi, vec nam igra prvu postavu. Igracki grehovi meni ne predstavljaju problem, vise je do onih ljudskih i nacina na koji je otisao iz zvezde…
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

1. Erakovića treba ostaviti i ove i naredne godine, da odigra 2 ciklusa LŠ, a onda uzeti za njega između 15 i 20 miliona evra. 2. Maksimovića NE DOVODITI NI ZA DŽABE!!!!!!!! U ovom trenutku to je igrač ispod proseka, NEPOTREBAN ZVEZDI, NJEGOVIM DOVOĐENJEM DOVELI BI SMO VIŠESTRUKI PROBLEM I VIŠESTRUKU ŠTETU KLUBU U SVAKOM POGLEDU. 3.Imamo Erakovića, Dovesti dobrog desnog beka, Oporaviće se Pankov, koga bi 100 puta radije gledao u Zvezdinom dresu nego ovog polovnog i rovašenog "bivšeg" fudbalera. KOGA ĐENOVA HOĆE POTO POŠTO DA SE OTARASI, I KOGA NIKO NEĆE. 4. OVIM, NE DAJ BOŽE TRANSFEROM SAMO BI ĐENOVA BILA NA DOBITKU.
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

Imas, naravno, pravo da ga ne volis, ali prosto nije tacno da ga niko nece, clan Serie A je imao dogovor s njim, ali je, ako je vest tacna, Maksimovic odlucio da ne potpise za Lecce. Voleo bih da mi neko kaze kako je Dragoviceva karijera u zadnjih par godina pred dolazak u Zvezdu bila bolja? Ili mislite da on nije pravio kikseve?

gemathegreat

pre gotovo 2 godine

Ti čovek imaš oooooozzzzzzbiljan problem i to psihičke prirode. Na svu sreću ti se ništa ne pitaš. Inače je Maksimović prvi igrač kome je klub ispao iz lige i koji je pokušao da redukuje troškove. Ako da Bog da Maksimović dodje biće sigurno pojačanje a ti isto kao i Darjan moraš da imaš objekt fiksacije i glasne mržnje. Jedino si zaboravio Terza Terza Terza skvik, Mita skvik za kompletan ugodjaj.
Ч

Чакарита

pre gotovo 2 godine

Највећа превара у историји фудбала, дај боже да ово пропадне.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Pa valjda se sada u Italiji nakupio iskustva. Ali ova svlacionica Zvezde je dosta bolja za razliku od one kada je on igrao. Timski duh je za nekoliko levela na višem nivou. Stankovic motivator. Onda Dragovic je tu kao tata. Vidicemo… pred nama je..
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

A Bajko i Mrva?
G

Gost4456

pre gotovo 2 godine

Ne zelimo te jer si kiksara. Niko ti nikada nece zaboraviti bordo i amatersku reakciju u 92 minutu.....
M

Malj

pre gotovo 2 godine

Prvi put da ne znam ni sam da li bih voleo da dodje ili ne
L

Lazaros

pre gotovo 2 godine

Iskreno nisam pametan ,za Maksimovica .Po meni bolje da dovedu Milunovica I da guraju opet nekog klinca ,jer Erakovic ide sigurno posle Kvalifikacija !!!Ako je mislio Stankela da ga stavi na desnog beka ,ko ce da mu bude bonus kad ode Erakovic!!! Ovo sto je probao sa malim Stankovicem na desnom beku je Po meni dobra ideja .Odigrao je bolje nego Piccini I Gobeljic ,a momku jo's nije ta pozicija koju igra . Videcemo ,ovako Izgledamo dobro na terenu ,lopta mnogo brze cirkulise kad su u ekipi Kangwa I Bukari !!!
t

the lister

pre gotovo 2 godine

moze li neko reci da li smo i dalje zainteresovani za Desersa?i sta se desava sa onim desnim bekom Muriljom?
p

plavac

pre gotovo 2 godine

bahahahaha
A

AngryChainsaw79

pre gotovo 2 godine

Murillo sigurno stiže u Zvezdu, ali mora malo neizvesnosti da bude, ali tek nakon plasmana u LŠ. Pa onda pogledajte klub koji bi igrao grupnu fazu LŠ: Borjan, Dragović, Milunović (Maksimović), Murillo, Rodić, Sanogo, Kangwa (Kanga), Katai, Ivanić, Bukari, Pešić
M

Marko1105

pre gotovo 2 godine

Potpisujte ga ili prestanite da pisete i pricate o tome. Ne zanimaju me price oko 'kliktanja', prodaje novina, marketinga itd. Mnogo smo gadan narod. Ako ima istine, napisite kad dodje na promociju na stadion ili ako nema prestanite. Moje misljenje je da bi to bio pun pogodak. Ali, necu da se zanosim ukoliko je ovo samo trik a ne ozbiljna i istinita vest.
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Neka nama jos ovu sezonu ostane Erakovic a Maksimovic i Milunovic neka ostanu takodje, ali tamo gde su i sada. Pa nakon LŠ prodajte Erakovica za 15,16 miliona i dovedite nekog francuza do 23, 24 god koji kosta do max 5 miliona. Pa nakon sezonu i po do dve opet njega prodajte za 15-20....i tako se to radi, odnosno samo tako se 'prave' pare za sve bolje i bolje igrace. Gomilanje starih i isluzenih ne sluzi nicemu.
9

951357

pre gotovo 2 godine

Prodati Erakovića i dati šansu nekom iz omladinske škole. Ovog maksimovića ne dovoditi ni u ludilu, to koliko on kiksa nije normalno. Kiksara. Ni Bordo mu ne zaboravljam.
Ж

Жеца

pre gotovo 2 godine

А Бајковићу си заборавио,а он главни кривац кад се бацио као мачка на миша
G

Gost44587

pre gotovo 2 godine

Da maksimovic amaterski nije promasio loptu nrbi ni bajko u panici napravio glupost
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

Naksimovic i Milunović najbolje funkcionišu u odbrani sa 3 igrača, I to kada je u napoliju igrao desnog beka je u stvari bila neki miks tri i četiri igrača pozadi, nije igrao klasičnog beka. U svakom slučaju, za naše standarde opasan igrač. Naravno da ima mana, i da mu je karijera u silaznoj putanji, da nije ne bi se ni dovodio u vezu sa Zvezdom. Isto važi i za sve ostale povratnike, uključujući i Dragovića od kojeg Maksimović nema ništa lošiju karijeru. Sad, što neki navijači I dalje žive u 2012., druga je stvar
M

Mikki

pre gotovo 2 godine

*Maksimovic, ocigledno, glupi debeli prsti :D

07.08.16

pre gotovo 2 godine

Ne znam sto se insistira na prodaji Erakovica.Standardan je,uz Dragovica odlican,bonus je.Posle grupne faze LE ili LS,i nakon SP,cena ce mu jos skociti.Sada dobiti 10 mil.jeste ozbijno za nase uslove,ali je nista spram 50 mil koliko ulaz u dve LS donosi.Ostaviti Erakovica uz Dragovica,vidimo da ce se vratiti Milun,uz Pankova to je to.Lekovic nece dobijati minute,kada se igra Evropa i kada titula donosi LS,nece biti mesta za klinca,pogotovo sto kada je gusto Deki "skracuje rotaciju.A i Sanogo je tu,tako da niti nam treba Maksimovic,niti prodaja Erakovica.Dragovic,Erakovic,Milun i Pankov.Uz Sanoga i to je to.Eventualno Lekovic da izvuce neki minut,da trenira.Bolje pare za platu Maksimovica,uloziti za desnog beka ili zadnjeg veznog.Imamo previse krila,stoperi su popunjeni,manite se toga.Desni bek starter treba,rezervni levi,zadnji vezni i to je.Uz spica,koji bi se rotirao sa Ohijem.
p

plavac

pre gotovo 2 godine

pa od čega ti misliš da će se kupe tompusi
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Tako je, u metu.
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Upravo tako, od kad sam video ovu vest, ne verujem da je ovo istina. Svi nabrojani kiksevi, a bilo ih je jos, pa i u Napoliju je imao ozbiljnih kikseva, takodje u reprezentaciji nije odigrao nijednu kako valja. I posle svega hoce da dovedu 10 godina starijeg igraca, koji je vise stete naneo klubu nego koristi je glupost. Erakovic upravo ako ostane, posle SP moze vredeti mnogo vise, mozda ne 50 miliona, ali zasto ne 25? I imace Zvezda pouzdanog igraca, koji je i bonus uz to.
W

Walt

pre gotovo 2 godine

Teško da njemu može više da skoči cena. On je desni štoper kojih ima najviše na tržištu. Ako se dobije 10 miliona to je puna kapa, a sumnjam da će se dobiti i toliko.
S

Sale555

pre gotovo 2 godine

Tekst je na mestu. Velika je ovo mina i za svlacionicu i atmosferu medju navijacima, samom tim i oko kluba. Bordo je bio samo “secer na kraju”, onaj njegov bojkot kluba protiv Vojvodine je neoprostiv! I upravo zbog toga on nema sta vise da trazi u Zvezdi.
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Baš nepotreban.Sklon povredama,prošlu sezonu jedva da je igrao,sklon kiksevima...zaista ne vidim nijedan razlog da dođe..
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Озбиљан играч, може да прича ко шта хоће. Памтим кад нисмо могли да доведемо Зоћевића који је уместо Звезде одлучио да остане у Борцу који се гасио, а сад Максимовић, Драговић, Марин, Иванић, Катаи, Родић, Борјан, Кангва, Букари...
Z

Zn

pre gotovo 2 godine

Zato ne pamtis kako su furnuli kad je bilo lose isti taj Maksimovic, onaj levi bek Mladenovic i da ne nabrajam. Moglo je to drugacije da se resi, a ne bezanjem i tuzbama, nikako ih ne vracati, to se ne zaboravlja. Da kiksne moze svako (Bordo), sport je to, ali da pobegnes prijatelju ne sme da ti se desi…
I

Ivke88

pre gotovo 2 godine

Kad se setim onog kiksa protiv Bordoa, još me jeza hvata.. Ja bih je rukom uhvatio ako treba, pa nek dobijem I crveni 5 min pre kraja.. Ali dobro, valjda je sad sazreo.. Uostalom, igrao je sa Kulibalijem u paru..mada,iskreno mislim da njegov dolazak zavisi isključivo od dolaska desnog beka.. A pošto taj famozni bek verovatno neće doći, onda bi verovatno došao Maksimović koji bi to igrao.. Ili sa 3 pozadi igrao bi desnog stopera, a sa 4 bi igrao klasičnog desnog beka koji ne bi bio previše ofanzivan s obzirom da imamo Bukarija napred.. To je moje mišljenje, što ne znači da sam u pravu..
p

plavac

pre gotovo 2 godine

zato ti kucaš gluposti za senglić po internetu,a maksa ima 1,7m platu
I

Ivke88

pre gotovo 2 godine

#plavac ja sam izneo svoje mišljenje, sa kojim se koliko vidim dosta ljudi slaže.. Niti sam rekao da treba da dodje, niti da ne treba.. Sto se mene tice, želim mu nek' zarađuje i 10 miliona godišnje.. Ja sam svojim životom zadovoljan (3 deteta, više mi nista ne treba) za razliku od tebe.. Ali dobro, želim ti da ostaneš takav, svetla budućnost je pred tobom..
n

neshha

pre gotovo 2 godine

Ivke,svaka cast.Neka su ti deca ziva i zdrava i u pravu si-ti si zaista bogat covek,to je ono sto zivotu daje smisao.
f

fancy

pre gotovo 2 godine

Milun DA, Maksa NE. Covek je prosto baksuz za CZ i ne treba ga dovoditi, ono bar dok ne prodjemo kvalifikacije. Onda moze, ali za Dz
q

qqq

pre gotovo 2 godine

napisacu samo Bordo i posle toga Vojvodina
D

DS SD

pre gotovo 2 godine

I onda crveni na derbiju pred odlazak.
Z

ZV

pre gotovo 2 godine

Makso,pokazi da si pravi zvezdas i nemoj da dolazis!
D

Djurgarden

pre gotovo 2 godine

Ovo na papiru izgleda odlicno, ali pod uslovom da Zvezda ima dva brza beka. Za Evropu potencijalna postavka sa Dragovicem,Milunovicem i Maksimovicem nije uopste losa iz razloga sto sve meceve u Evropi Zvezda igra iz bunkera i napada preko kontri. Bilo kako bilo, Nikola Maksimovic bi bio zlata vredno pojacanje. Bez obzira na sve sto je uradio u prvom mandatu. Zvezda nije u mogucnosti da kaze ne igracima takvih kvaliteta, ne Zvezda nego bilo koji klub u bivsoj SFRJ.
V

Vlada79

pre gotovo 2 godine

Ukratko, dečko realno nije loš igrač, koliko je tad Zvezda bila očajna.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Najbolje za Zvezdu je da i Maksimović i Milunović ostanu tamo gde su.
W

Wlada

pre gotovo 2 godine

Stručan komentar,nema šta…Maksimović je igrač u još zrelim i pravim igračkim godinama,kada može da odigra još najmanje 2 sezone vrhunskog fudbala u seriji A,što će reći u Srbiji još glatko barem 4. A Milunović se zna ko je i šta… videle su se sve mane kada je otišao…
G

Gostivarski

pre gotovo 2 godine

I da se dovede ko? Stranac koji bi morao da sedi svaku drugu utakmicu u prvenstvu zbog ogranicenja broja stranaca? Kako da se uigraju odbrana, vezni red, napad, kad svako malo neko mora da ostane na klupi? Stranac ce biti doveden samo kao napadac, tako da mi bolju opciju na trzistu od Maksimovica nemamo jer popriva ne samo jednu, nego dve deficitarne pozicije, u najboljim je godinama, i decko koji, hteo ti ili ne da to priznas, igrao na jednom jako ozbiljnom nivou dugi niz godina. Maksimovicem se resavaju dve muve jednim udarcem, dok je Milun tu da nadomesti prodaju Erakovica, koja ce se desiti do kraja prelaznog roka.