Komentari na vest

Slavi Užice: Sloboda ostala u ligi, Kolubara i Metalac ispali

S

SLS

pre 22 dana

Bravo Užičani, bravo Sloboda! Dogodine SLS. Pristojan stadion, odlična publika, lokal patriotizam, tradicija. Takve klubove želimo.
n

nbae

pre 22 dana

Kao Milanovčanin ravnodušan, Takovo jedino pratim a šerpari se vraćaju gde pripadaju. Vukadinoviću da si pametniji bolje da te pare preusmeriš na Takovo umesto na ovaj propali projekat, a Metalac neka bude razvojna filijala, ovako se pare nepotrebno rasipaju na 2 kluba a sa jednim budžetom mogli bi da igraju Superligu.
d

dejanera

pre 22 dana

Nista meni nije jasno! Kad citam komentare (ili ih slusam na svim mogucim mestima od privatnih sedeljki do kladionica) u nasem fudbalu je sve namesteno! Jedni se guraju drugi se saplicu, sve odlucuje neki trust mozgova (ili samo jedan covek), sudije, kladionice, crne magije i jos svasta nesto a onda dodju danasnji rezultati?! Sloboda igra protiv ekipe koja je ispala jos pre 2 meseca i nista ih ne interesuje (Radnicki NB) i treba da pobedi kuci da bi obezbedila opstanak a oni odigraju 1-1?!? Mladost GAT igra sa Novim Sadom, i isto joj treba pobeda da ne gleda u druge, oni lagano izgube?! Kolubara igra u gostima sa Vrscem (kome ne treba nista) i budu pretamburani a znaju da porazom ispadaju sigurno a sa pobedom mogu i da se izvuku. I na kraju jedini koji su morali da pobede a da su to i ostvarili su ovi iz Metalca koji su dobili Dubocicu. Evo primer: Za GAT sam se naslusao da su sve namestili! Ako je tako zasto onda nisu namestilli i poslednju utakmicu protiv gradskog rivala nego budu razbijeni? Zamislite sad namestili tolike utakmice a onda izgube ovu, Sloboda i Kolubara pobede i oni ispadnu. Ili su glupi do bola ili bas i nije tako kako se prica. Sloboda se cupa citavo prolece i sad sve je to mogla da prospe zato sto kuci nije pobedila ekipu koju nije pobedio samo ko nije hteo. Pa ako je i ona namestala sto ne namesti i ovu? A Kolubara je tek posebna prica! Prosle godine ih isteraju iz lige i svi odreda kazu da ce im namestiti da se ove vrate u superligu. Umesto toga oni ispadnu i iz PLS i to tako sto u poslednja 4 kola uzmu samo 2 boda. Sve kad saberem izgleda da nas fudbal i nije bas tako neregularan kao sto se prica!
Я

Я

pre 22 dana

То ти је брате мој јер већина која коментарише овде су незадовољни и фрустрирани људи који се надају да ће им паре поправити живот па троше време и новце кроз кладионице. Све посматрају кроз квоте и добитке па су тако изливи њихових мисли исте. На пример, јуче је била феноменална завршница меча између Железничара Инђије и Словена из Руме за титулу СЛВ и пласман у Прву Лигу, али нит’ је томе Моцарт дао покриће какво заслужује, а нит’ је ко други. Свако је стручњак овде за формате и распореде и како која лига треба да се подели за тобоже спас српског фудбала, али проблем је главни што нико од истих никада те исте лиге, клубове и мечеве није гледао. Да постоји пре свега право новинарско покриће друге, треће па и зонске лиге мислим да би свакако побољшало такмичарски дух свих учесника и више скренуло пажњу са квота, исплата, судија, итд… на оно због чега смо сви овде, а то је фудбал.
E

Evo zasto

pre 22 dana

To sve dolazi sa crno-bele strane Topciderskog brda zajedno sa Novim Sadom. Prvima je sve namesteno dok oni ne budu prvi, tada vazi najvece postenje, nate’, a ovi drugi zive u mrznji prema Bg klubovima misleci da bi nam liga bila bolja bez istih (bila bi na nivou Malte i Farskih Ostrva) nazivajuci ih blizancima. Prvi vecito zmure i spinuju na sva namestanja u kojima oni uvestvuju, kao i ovi drugi (primer juce sto igraju kasnije nego Radnicki Kg) ali to nema veze, to je znas veoma regularno, nate’. Dok se za Zvezdu namesta, oni pricaju da se tako cela liga namesta, i prva i druga i treca itd da bi dokazali svoju tvrdnju. E onda se desi ovo sto se desi, na svim nivoima i onda cute kao da ne kazem sta i onda se jave kada se nesto sumljivo negde desi da bi nastavili po starom. Pazi, svuda se namesta, velika je to lova, i kod nas i u PL, i Primeri, pogotovu u Seria A i portugalu, ali daleko od toga kako oni pricaju. Njima je sve namesteno protiv njih, oni su znas najbolji u svemu (njihovi klubovi, oni sami kao individue) ali eto “neko” im ne da da uspeju, inace su zaista najbolji, najlepsi i najpametniji…ali eto svet, politika, komsija, crna magija sto ti kazes, ma sve je protiv njih a oni su zrtve i jadni, pastorcad, gradjani/klubovi 2-3-4 reda itd…
d

dragisa urosevic pufta

pre 22 dana

da sam bar uzeo neke pare od svega ovoga sto sam napravio,nego sam se jos vise zaduzio,a vec sam duzan previse
a

a200

pre 22 dana

cuo sam da ideš za predsednika u Gat
d

dragisa makrk

pre 22 dana

kako bilo na svadbi dragisa???
k

kolubara105 godina postojanja

pre 22 dana

ja se iskreno nadam da ce dragisa i stevic biti okaceni u glavnoj ulici grada lazarevca za primer drugima,grobari kluba, namerno odu sa 13 igraca, 3 golmana, sva trojuca brane,dan pred utakmicu nemaju trening,sve je smisleno,iskreno se nadam da ce se Lazarevcani probuditi i otetati bagru iz kluba,jer ovo je dno dna
5

527

pre 22 dana

Vi iz Lazarevca ste neki čudan narod.
С

Сале2323

pre 22 dana

Мењај бре више овај систем... 4 тима испадају, па то нема ни у Тунгузији. Формирати трећи јединствени професионални ранг, а од четвртог нека играју аматери. Обавезна 3 јединствена ранга са по 12, 14, или 16 тимова. Мада други и трећи могу имати и више тимова, као Енглези што раде. Нашем фудбалу треба неки рестарт, промена, јер овде свака утакмица буквално намештена или барем сумњива.
I

III mesna

pre 22 dana

Kolubara 13 utakmica poslednjih bez pobede! Pre dva meseca imali su 15 bodova više od Slobode! Epski raspad! Ne znam da li je ove igrače bar malo sramota! Danas da su pobedil, ostali bi!
d

duječop

pre 22 dana

Bravo za Slobodu, a "bravo" i za Kolubaru i Metalac koji su dokazali da i od goreg ima gore. Hoce li sada nesposobne uprave da se sklone jednom zauvek, posebno cuveno vece staraca u Metalcu koje bi da odlucuje sa svojim seoskim trenerima i jos seoskijim igracima?
B

Burek

pre 22 dana

Čop i Lokomotiva :)
K

Kuvelja

pre 22 dana

Sloboda Užice = Republika Srpska ❤️💙🤍
&

&

pre 22 dana

Kolubara se samoubila onim tuzakanjem prosle godine
I

Igorrr

pre 22 dana

Čestitke upravi Kolubare i predsedniku opštine! Ljudi su talentovani da upropaste čega se god dohvate! Uništili su klub!
F

Fićo500

pre 22 dana

Kolubaru vode amateri, strasno, uprava napolje!!!
B

Burek

pre 22 dana

Baš lepo što je Sloboda ostala (bilo bi super da se sledeće sezone vrati u Superligu, Vidić je tamo započeo karijeru :) ), a još lepše je što je Kolubara ispala zbog onoga što su prošlog proleća radili. Biće zanimljivo kako će se u PLS snaći Trajal sa SVIM pobedama do sada ahahahah (ako izuzmemo poraz od Zvezde u kupu)
@

@

pre 22 dana

Bio sam na Trajalovim utakmicama u seniorskoj, omladinskoj i kadetskoj konkurenciji. To su bile jefine utakmice na kojima sam video otvoreno sudijsko navlacenje za neku ekipu. Najgore je to sto su u svakoj konkurenciji bili bolji od ekipa protiv kojih sam ih gledao, i pobedili bi i bez sudija, ali su sudije bile tu da dizu pritisak publici bez razloga.
B

Burek

pre 22 dana

Strašno, nije mi jasno zašto se toliko guraju ?
@

@

pre 22 dana

Raspitaj se ciji je Trajal, i bice ti jasno
M

Mladost ludost

pre 22 dana

Sačekajmo odluku suda u Lozani.
B

Burek

pre 22 dana

Pazi kad vrate Kolubaru u PLS ahahahah