Komentari na vest

Slavoljub zasukao rukave: Nezamislivo je da Radnički strepi za opstanak

G

Gost23

pre 6 meseci

E, ako vam je Slavoljub trener, onda ste naj.....
k

kendisport

pre 6 meseci

Ovi sto prozivaju Slavoljuba da je defanizvan neka se sete da je Radnik Surdulica u njegovom mandatu imao najboljeg strelca lige, Makarica. On covek lepo kaze, igra onako kakav mu je tim. Tanak tim, mora defanzivno.
T

Trpke

pre 6 meseci

Makaric penaldzija, ne bude smesan Lik je vise od pola golova sa bele tacke
D

Dovla Jo

pre 6 meseci

Radnickom je falilo samo bolja zavrsnica i nista vise. Timski deluju dobro, zna se ko sta radi na terenu, naprosto kombinacija teskog zreba rivala na startu sezona i promasenih sansi je dovela da umesto 20 poena koliko su realno trebali da imaju, imaju mesto na tabeli u zoni baraza. Iako je liga izjadnacena, svega 5 poena je udaljen od zone play off-a. Evo, sa Pazarom su masili nekolio zicera plus stativa, sve na 0 0. Umesto da uzmu tri poena, oni izgube, isto je bilo i sa bar jos 5,6 utakmica. Ko je gledao , sve mu je jasno.
j

jel moze neko

pre 6 meseci

da izvuce statistiku,koji je ovo trener Radnickog u zadnjih tri godine???
S

SezonskaJakarta

pre 6 meseci

Verovatno znate odgovor: dvanaesti trener u poslednje tri godine (Gaćinović ih je vodio do aprila 2021). Ali, nije to praksa Radničkog tek od juče. U poslednjih deset godina, jedino se Rastavac zadržao relativno dugo za srpske prilike (30 meseci). Još 1985. na klupi Radničkog bila su tri trenera. Crni rekordi su vezani za 1993, generalno gledano: jednu od najtežih iz novije istorije Srbije, ali i za 1997. godinu. U svakoj od tih godina, na klupi Radničkog bilo je po pet trenera. Prosečno, u poslednje četiri decenije: gotovo trojica godišnje. Podaci su zvanični, a na njima ne piše istina: tuga, bruka, javašluk.
m

miki bg

pre 6 meseci

solidan trener ali isuvise defanzivan , imamo 16 klubova i 30 trenera koji se samo rotiraju iz kluba u klub , evo zadnja 2 trenera radnickog kragujevca su osvezenje nisu djordjevic lalatovic , i dobro rade sa solidnim budzetom , pitam se sta bi bilo kad bi nis ispao iz lige dali bi toncev ostao ili bi otiso negde drugde krade , nis ima dobar budzet za nase uslove a dovodi crnce koje nemozes nadjes na transfermarketu neki nisu igrali fudbal 3 godine, realno najlosiji tim uz napredak ali plasim se da ce opet oba kluba nameste opstanak jer su politicki stabilni na vrhu , naravno da i radnicki i napredak treba se bore za vrh ali treba se promene gazde a ne treneri na 2 meseca , neki igaci imaju plate ko u trafici da rade pa se covek zapita gde odu ti milioni evra , zelim radnickom se otarasi toncevu ozdravi i bude redovan ucesnik evrope jer nis to zasluzuje, kad bi neki obradovic( vlasnik cukarickog) bi umesto tonceva ulagao pare i borio se za evropu svake godine bilo bi zanimljivo koliko bi cair imao gledalaca
Č

Čokalija

pre 6 meseci

Ukoliko odstrani trule jabuke iz korpe, možda Slavoljub Đorđević i napravi dobru priču na Čairu. Kad kažem "trule jabuke", mislim na Pejovića, Belakovića i Mesarovića. Treneri su se menjali, rezultati su varirali od prosečnih do katastrofalnih, ali ovaj trio nije gubio standardno mesto u ekipi. Igraju na ključnim mestima u timu, a doprinos im je nikakav. Ponekad pomislim da je reč o pozajmljenim fudbalerima Mančester Sitija koji plaća klubovima određenu svotu po utakmici ako igrač igra standardno...U svakom slučaju, srećno Slavoljube, donesi malo radosti na Čair. Već smo previše dugo "u kanalu".
а

ако овај може да

pre 6 meseci

вам реши проблем,онда то и није проблем....
Ž

Žgane

pre 6 meseci

Pejović je seljački igrač br. 1 u Super ligi, takve redovno nedeljom vidiš u opštinskim ligama...
N

Neverovatno

pre 6 meseci

Hahaha, pa ovo svaki trenner koji dodje u nis kaze, nemoguce je da se radnicki bori i svaki put isto , pa moguce je vrlo, jer su neznalice poput ovih devanzivnih trenera nazalost u srbiji u 80% ovih klubova …. ajde majstore da vidimo sta ces ti postici kad budes odlazio, samo nemoj da taj koji te nasledi bude isto ovo rekao..
2

2305

pre 6 meseci

radnicki igrao lep fudbal sa trajkovicem.steta sto ga nisu istrpeli realno je da su imali tezak raspored na pocetku.sa slavoljubim se vraca onaj antifudbal 0-2 gde se samo gleda da ne primis gol a da ga das ne moras
D

Dinić Miodrag 55-58 igrač mladog tima Radničk

pre 6 meseci

Radnički Niš poziciono dobro igra, odbrana, vezni red, navala ali treba igraju: BORBENIJE, VIŠE DA TRČE I MNOGO, MNOGO BRŽE. Igraju dosta sporo posebno i srednjem redu i navala. Brže oslobadjanje lopte. Mora da se bori za svaku loptu i osvajanje terena. Imam 85 godina i 55-58 igrao sam za mladi tim kad je Gubarevac bio trener prvog tima Štikla mladog tima. Igrao sam desnog halfa. Dinić - dinja.