Komentari na vest

Slika Barsinog posrnuća: Dva gola u šest utakmica LŠ, manje od Zvezde u obe sezone i Partizana 2003.

V

Visca Barca

pre preko 2 godine

Da prodaju T. Stegena, Kutinja, Dembelea, Brajtvajta, matorog De Jonga, Albu, Umtitija, Pikea, Busketsa i da od tog novca dovedu neke mladje i kvalitetnije igrace, nova energija, sve se menja. Diego Karlos top defanzivac iz Sevilje, Gaja, Ridigeru uskoro istice ugovor, Renato Sances, Feran Tores ili Sterling, Darvin Nunjez, pa i taj Kavani koji je i dalje kao i Falkao zverka i dosao bi za malo para. Da iskopaju i nekog dobrog golmana kao sto su to uradili Celsi i Milan. Uz Depaja, De Jonga, Gavija, Arauha, malog Nika, moze da se napravi lepa ekipa bas. Jednostavno to sto trenutno imaju u kanalu je i sve se vrti u krug, sad na zimu i leto moraju ozbiljne promene da naprave. Taj Pike ako toliko voli klub trebao je jos pre 2 godine da ode, a ni sad nije kasno za neki Katar, Arabiju...
L

Lee Addy

pre preko 2 godine

Nije ti to menadžer druže, ko će kupiti gore pomenute igrače?
Y

Y.O.L.O.

pre preko 2 godine

Prvu gresku koju su napravili je sto su doveli Cavija na mesto menadzera, a ne tebe, vidim da imas sve u malom prstu.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ovaj tekst je dobar za sve navijace Zvezde, posto se ona vec pominje u njemu. Zvezdasi su sa pravom ljuti zbog cesto sumnjivih transfera u nasem klubu, ali dosta i preterujemo svi. Terza&co su skloni svemu, i to nije tajna, ali pogledajte rezultate. Svuda u svetu su sumnjivi tipovi u i oko fudbala, prosto je tako, ali primer Barselone je drastican. Od mozda najboljeg kluba na svetu samo jedan los covek na celu kluba je doveo do ovoga sad za vrlo kratko vreme. Hocu da kazem da nije bitno ko je na celu kluba, klub treba podrzavati i ici na stadion, ako ga zaista volite!!! Ne svidja vam se sever a vi lepo odete na zapad, istok, jug.... Samo dobro popunjen stadion moze da vrsi konstantan pritisak na sve u klubu da se ne opustaju mnogo u svojim igrankama.....
g

goust

pre preko 2 godine

Dosta su oni krali, nek dođe neko drugi malo da krade. Rezultati su tu, ali ne znači da, ako ima rezultata, ne treba menjati.
N

Nenad NBG

pre preko 2 godine

Da su kupili Pavkova i digli Delibasica iz penzije da mu bude rezerva, mozda bi se imali cemu nadati, ovako cao...
3

3x3

pre preko 2 godine

Kakav naslov možda im je rešenje da dovedu Pavkova a niste napisali koliko su Zvezda i Partizan primili golova u tim učešćima LŠ.

NemanjaKZ

pre preko 2 godine

Partizan je te godine primio 8 golova, to ti je 1 manje od Barselona. Takodje, Zvezda je bila u grupi sa PSZ-om, Napolijem i Liverpulom, sampionom evrope te godine. Partizan isto tako sa OM, Real Madridom, Portom, takodje sampionom evrope te godine. Nema opravdanja.