Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

REZZIME DANA (subota): Bavarci i Građani dominiraju i u simulacijama, okliznuli ste se na Farskim Ostrvima

Vreme čitanja: 4min | sub. 09.05.20. | 22:30

Pogledajte ko vam je 9. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi prošli.

ZAOKRUŽENO

BAJERN /SIM/ - FRAJBURG /SIM/ (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:0

Kada Bajern igra, onda gotovo da nema dileme kome idu bodovi. Pa čak i kada govorimo o simulaciji, koja je ovo popodneva vrlo lako pripala Bavarcima. Iako je na poluvremenu rezultat bio nerešen, domaći su u nastavku postigli tri gola i tako vam omogućili da se bez ikakvih problema radujete dobitku.

VOTFORD /SIM/ - MANČESTER SITI /SIM/ (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 1:4

Uživanje je gledati Mančester siti u simulacijama Premijer lige. Građani retko kada razočaraju, pa tako nisu ni danas pošto su Stršljenovima uspeli da spakuju četiri komada, odnosno po dva u oba poluvremena. Votford je tek u sedmom minutu nadoknade postigao počasni gol, ali to nije moglo da dopre do vašeg dobitka, koji je ostao siguran.

AEK /SIM/ - OFI KRIT /SIM/ (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1

Grčka liga takođe održava svoje simulacije, a danas je na programu bio samo jedan duel, koji je rešen baš onako kako ste vi želeli, pobedom domaćina. AEK iz Atine je savladao OFI Krit pomoću pogotka u drugom poluvremenu, pošto je na pauzi rezultat bio nerešen. Sve to bilo je dovoljno da se par komotno zaokruži.

FORTUNA SITARD /SIM/ - AJAKS /SIM/ (tip 2, kvota 1,30) – rezultat 0:1

Jedva, mada to nakon poslednjeg sudijskog zvižduka postaje nebitno. Ajaks se namučio protiv slabašne Fortune, ali je na kraju ipak trijumfovao. Odlučujući momenat dogodio se u prvom poluvremenu, kada su Kopljanici stigli do prednosti koju su do kraja uspeli da sačuvaju.

PSV /SIM/ - RKC VALVAJK /SIM/ (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 3:1

Za razliku od svog velikog rivala Ajaksa, PSV se mnogo manje mučio sa svojim današnjim rivalom u simulaciji. Protivnik mu je bio poslednjeplasirani tim Eredivizije, zbog čega se trijumf nije dovodio u pitanje. Uspeo je gost u prvom delu da pogodi mrežu tima iz Ajndhovena, ali je već na pauzi imao gol zaostatka. PSV je u nastavku još više dodao gas i poštedeo vas nerviranja.

REN /SIM/ - DIŽON /SIM/ (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Još jedna minimalna pobeda “vaše“ ekipe. Samo što za razliku od Ajaksa kada je takođe ostvarena minimalna pobeda, u slučaju francuskih timova uzbuđenja nije bilo u prvom poluvremenu. Toliko očekivani gol stigao je u nastavku, a na vašu sreću bio je jedini na meču. Još jedan kec je zaokružen.

PRECRTANO

UTREHT /SIM/ - HERENVEN /SIM/ (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:3

Može se reći da ste u ovoj simulaciji holandskog šampionata prošli "kao bosi po trnju", pošto je od samog starta bilo jasno da od keca neće biti apsolutno ništa. Već tokom prvog dela igre gosti su stekli minimalnu prednost, a u nastavku su postigli još dva gola i tako stavili tačku u stilu. Nažalost, to nije bilo baš najbolje za vaše tikete.

RB LAJPCIG /SIM/ - DORTMUND (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 1:1

Prilično hrabro ste zategli keca na Lajpcig u duelu protiv Dortmunda, ali on ipak nije viđen. Drame je, doduše bilo, pošto je već nakon prvog poluvremenu u mrežama oba tima viđen po gol. U nastavku se sve koliko-toliko smirilo, pa pogodaka nije ni bilo, a ujedno ni vašeg dobitka.

AB ARGIR - VIKINGUR GROTA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:0

Krenuo je fudbal i na Farskim Ostrvima, a danas je odigrano kompletno prvo kolo u kojem je zaista bilo nekoliko iznenađenja. Među njima je i remi Vikingura, koji je bio čest učesnik kvalifikacija za Ligu Evrope, sa ekipom Argira. Golova danas nije bilo, što je pomalo neočekivano za ovu ligu. Samim tim, nažalost, morali ste da precrtate ovaj par na svojim tiketima.

REMS /SIM/ - AMIJEN /SIM/ (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:2

Mnogo uzbuđenja, ali na kraju ništa od dobitka. Rems je na poluvremenu imao velika dva gola zaostatka za Amijenom u francuskoj simulaciji, u drugom delu igre je uzvratio, postigao dva gola, ali nije mogao da dođe do kompletnog preokreta. Pošto su tiketi samim tim završili u kategoriji gubitnih, verovatno bi vam bilo draže da ovih golova nije ni bilo.




tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara