Komentari na vest

Šmajhel "spustio" Engleze: Da li je fudbal ikada bio kod kuće?

f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

come on England!🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

Svim srcem sutra navijam za Dansku i nadam se da će prirediti iznenađenje i vratiti Engleze u rupu, u kojoj im je i mesto. Taman se i igra na njihovom ostrvu, neće morati da putuju kući. Nikada nisam gotivio ove kraljičine sinove, ali od danas, kada sam video koliko su ponosni jer je mala devojčica (Nemica) plakala nakon poraza Nemačke, ih mrzim iz dna duše. Toliko uvreda na račun tog deteta poput “mala dr*ljo”, toliko ruganja poput “plači još”, izjava kako “nikada nisu bili ponosniji što su Englezi nego kada je pun bar engleskih navijača nazdravio onda kada se na ekranu prikazala ta devojčica”... Jedna arogantna nacija puna zlobe i kompleksa, toliko glupa da ni ne shvataju koliko je jadno da ljudi od 20-30 godina ismevaju i vređaju dete od 7-8. Rekao je legendarni Maradona jednom “sve bih dao da još jednom dam Englezima gol rukom, ovaj put desnom”, a nadam se da će i sutra Božija ruka zgnječiti najzlobniju naciju na planeti.
K

Koji car

pre gotovo 3 godine

Legendaran komentar, pošteno im ga je spustio
Š

Šta god

pre gotovo 3 godine

...da je Šmajhel Junior izjavio, navijam za Dance!
E

E!

pre gotovo 3 godine

Ja volim PL i fan sam Celsija, ali Englezi su nacija bez talenta pricamo o naciji od nekih 60 miliona stanovnika, pa forsiraju mahom decu iz afrike, to sve govori koliko talenta za fudbal nemaju.

Boka123

pre gotovo 3 godine

najodvratnija, najnabedjenija, najarogantnija i nacija koja je ucinila najvise zla na kugli zemaljskoj. samo da ne osvoje englezi
M

Mikki

pre gotovo 3 godine

Mislim, nije da nemaju konkurenciju u tim kategorijama, ali to je otprilike to.
B

Brko

pre gotovo 3 godine

Hahahha, too care. Da hoće isprašit engleziće
M

Miloš1984

pre gotovo 3 godine

100% čovek u pravu !Uvek neko "loženje"oko tih Engleza,a gde su oni to zadnjih 30,40 godina...Prepotentna i nadobudna g...d !!!
G

Gostjsjsjsj

pre gotovo 3 godine

neka im jd rekao,i nek ih tucnu sutra pa nek se kolju sa Italijanima,samo da Englezi odvratni ne osvoje.