Komentari na vest

Smit Rou učinkovitiji od Sautegejtovih uzdanica Kejna, Griliša, Fodena... Epilog - poziv u reprezentaciju

d

djalminha

pre preko 2 godine

@I.....odegard nije igrao par utakmica,ali se ne igra formacija 4 4 2,to ko iole prati fudbal vidi,jer sada lakazet igra tu desetku,iza obamejanga,ali su dovoljno iskusni da se toliko ne primeti jer u nekom momentu izgleda kao 4 4 2,jer imaju tu slobodu na terenu i iskustvo....
c

czv123

pre preko 2 godine

Kakvu generaciju,koga može da igra još za mladu reprezentaciju, imaju Englezi. Smit Rou, Saka, Grinvud , Hadson Odoi, Foden, Guehi, Galager iz Palasa (pozajmljen iz Čelsija) , Arons bek iz Norica, Sančo, Bursik, golman Stouka .. Plus još nekoliko njih 1999. godište,tj imaju 22 godine (Dzejms,Maunt, Caloba(Čelsi), Deklan Rajs...) Izuzetno talentovana generacija, svi maju potencijal da postanu jedni od najboljih na svetu na svojoj poziciji
G

Gaginjo

pre preko 2 godine

Vreme je da Englezi napokon uzmu SP ili EP !
N

NavijacPLA

pre preko 2 godine

U roku od godinu - dve prikljucice se i Loftus Cik
j

jeste

pre preko 2 godine

brate ali veruj mi ne ide uvek sve u tom smeru koji se ocekuje. Ne mora da znaci da ce iko od njih postati mega zvezda.Pa seti se samo sta se ocekivalo od vilsira staridza i te generacije a na kraju sve ispadose prosecni igraci.
M

Maresca

pre preko 2 godine

Defintivno otkrice ove sezone u svim ligama...neverovatan je sa loptom u nogama..neverovatno ubrzanje...pri kontakt..jednostavno mu se lepi lopta za nogu..podseca malo na mesija sa tim ubrzanjem sa loptom..daj boze samo povrede da ga zaobiđu bice opasan igrac...da spomenem samo i galagera iz kristal palasa takodje jako dobar fudbaler.
P

Princ

pre preko 2 godine

Onaj mali iz cristal palace-a je ozbiljan Conor Callager
I

I

pre preko 2 godine

Talentovan, brz, a inteligentan. Retka kombinacija.
d

djalminha

pre preko 2 godine

kao neko ko prati Arsenal,mogu reci da bi bio jos bolji da igra svoju poziciju stalno,jer ga ovako premestaju i levo i desno a njegova prava pizicija je centrala...a koliko je dobar govori i cinjenica da je pozvan,sa igrom po levoj strani,a ja tvrdim da bi duplo bolji bio na centrali,a sklonjen je jer odegard doveden da to igra,sto jos uvek ne opravdava.
I

I

pre preko 2 godine

Pa Odegard nije igrao u startnoj vec par utakmica, igraju 4-4-2, tako da pozicije desetke vise ni nema. Igra levo krilo,ali free role, kao sto je igrao Pires i on je na papiru samo bio levo krilo. Decko razbija sad na tom mestu i ne treba puno pametovati. U 4-4-2 uvek imas jedno krilo koje stvarno igra krilo (Saka), a drugo krilo ima malo slobodniju ulogu. Lezi mu idealno.
C

Coygara

pre preko 2 godine

Strašno se kreće ovaj mali!
D

Dexaman

pre preko 2 godine

Baš talentovan klinac... Nadam se da će uspeti da izgradi kontinuitet i da će postati veliki igrač ...