Komentari na vest

Šok na Marakani: Radnik kasnim golom zaledio Zvezdu (VIDEO)

D

Dragoo

pre preko 2 godine

Pa ne moze skoro svaka utakmica na silu, 1:0, dodje to na naplatu.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Ајмо Терза и Мркела. Сликање и давање изјаве. Кад сте могли после Браге ваљда можете и сад.
A

Armata

pre preko 2 godine

Milunović je u prethodnoj sezoni bio prevaga u ovakvim utakmicama, Zvezda je ove godine u prekidima bezopasna, a u odbrani ranjiva na visoko centrirane lopte. Ogromni su hvalospevi za Dragovića, ali činjenica je da on u skok igri ni blizu nije zamenio Miluna. Drugi problem koji traje još iz Milojeve ere je što tim igrajući u Evropi defanzivno taj manir vremenom počinje da prenosi i u domaću ligu i sve teže postiže golove. Ako Stanković ne izgradi ofanzivni stil, završiće kao Murinjo poslednjih godina.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Драго ми је да сви клубови играју пуном снагом против нас. То је мали корак ка оздрављењу нашег фудбала. Тренери из наше школе ће нас највероватније коштати титуле.
G

Gost56

pre preko 2 godine

Koji bre trener ,,MISTER" amater ! ITALIJA place i vapa za takvih ! Svi u trenere !?
G

Goust

pre preko 2 godine

@Gost56 čovek je mislio na Đorđevića...
D

Drmrpr

pre preko 2 godine

Zvezda nema igru poodavno! Zvezda sa ovakvim igracima treba da napuni do vrha mrežu Radnika u prvom poluvremenu pa neka u drugom igraju deca a ne otpisani. Stankovic nije trener vec marioneta...
v

v1ad

pre preko 2 godine

Pa I da Partizan bude sampion ove sezone nije smak sveta. Neophodno je tek sledece biti prvi posto od 2023/24 sampion ide direktno u LS. A Zvezda je u takvoj situaciji da ce da se proseta do LE i tamo opet prodje grupu. E sad sto ce nam prvak biti ekipa bez poraza u ligi a koja ne moze da pobedi ekipe sa Kipra i Estonije, to je drugi problem.
G

Gost777

pre preko 2 godine

Cuti bre Crvena Surdulice ! Ovo je bruka !
G

Goust

pre preko 2 godine

U tom slučaju neće se Zvezda prošetati do grupne faze LE, nego do LK. Mi u ovom trenutku nemamo prohod u LE, osim ako šampion ispadne iz kvalifikacija za LŠ.
C

Cikagofajer

pre preko 2 godine

Uzmi u obzir kad vec dozvoljavas sebi da pripises svom timu titulu dve godine unapred, da ce ekipa koju zvezda sad ima biti penzionisana. Ako ne znas priveri malo, ovo je zenit za 8 od 11 igraca i u narednoj godini i narednim godinama to ce samo na dole ici. Mnogo je tu igraca na 30+ tsko da.. prvo skoci pa reci hop.
J

Jaćimović

pre preko 2 godine

Problem Zvezde ove godine je napadač! Da je doveden Aleksandar Prijović Zvezda bi bila na prvom mjestu sad! Ne može se očekivati od veznih igrača da stalno daju golove!
G

Gost56

pre preko 2 godine

Vi bi sve doveli , za SURDULICU niko vam nije potreban ,osim trenera !
g

gost123

pre preko 2 godine

dok neki drugi klub ne uzme titulu u srbiji do tada nema spasa u srpskom fudbalu,ali da ne bude namesteno kao sa obilicem
v

v1ad

pre preko 2 godine

Koliko vidim srpskom fudbalu sasvim dobro ide. Dva kluba prosla grupu u Evropi, od sezone 2023/24 imamo direktnog predstavnika u Ligi Sampiona i jos jednog u kvalifikacijama, ukupno 5 ekipa u Evropi, reprezentacija se plasirala na Svetsko Prvenstvo. Da idem dalje?
k

kurkuma

pre preko 2 godine

@v1ad idi
I

Istina

pre preko 2 godine

Prvi penal u redu a drugi pa ono mu ni Terzic ne bi svirao
G

Gost 123

pre preko 2 godine

Cekaj,da li si realan? Je l trebao oko da mu istera?
G

Gostza

pre preko 2 godine

@gost123 Ben ne bi trebalo glavom da udara neciju ruku, nego loptu, ali dobro, fali visine...
G

Gost55

pre preko 2 godine

isto u Bragi poklon penal za zvezdu .
j

jugu

pre preko 2 godine

Nema veze igračemo Ligu Konferencie sledeće godine malo li je
G

Gost11

pre preko 2 godine

Pa dobro i sta sad? I ćorava koka ubode neko zrno
D

DESPOT ĐURAĐ

pre preko 2 godine

Na žalost,možda je izgubljena titula večeras.Nerazumna odluka Stankovića večeras.Kod 1:0,razigrava neke igrače koji su jako malo igrali.Izvodi Kangu,a na žalost kad on ne igra,onda nema više ni Zvezdine igre.Takođe pokazalo se kao nerazumna odluka uprave da puste Milunovića letos,jer smo od tada izgubili i ofanzivni i defanzivni skok.Takođe velika greška je i što smo se olako odrekli Marina.
Z

Zalando

pre preko 2 godine

,,mister" nema veze kao trener .Koja bre Italija . Tamo lopatom riljati mnogo boljih.
D

Dejans

pre preko 2 godine

Partibrejkersi
S

Sale7

pre preko 2 godine

Zvezda nema napadaca. Vi sto Pavkova dizete u nebesa da li ste sada svesni da je on dobar samo kao dzoker da udje i mozda nesto uradi a on da bude prvi napadac je smesno. Njegov radijus kretanja je NULA. Zvezda je "jaca" nego prosle godine tj bila bi jaca da ima i dalje Diega Falcinelija njegova kretnja za Pavkova je kao uporediti mercedesa i peglicu...
r

ranGo

pre preko 2 godine

nije problem pavkov vec centarsutevi kojih nema i sebicnost kataija....
D

Drvo

pre preko 2 godine

Te pare sto ste hteli da date na igrace koje je Mita skautirao prosledite Kosarkaskom klubu.
A

ALMIN ZVEZDA

pre preko 2 godine

UTAKMICA JE NAMESTENA TREBA PARA ZA PRELAZNI ROK...OSVAJA ZVEZDA TITULU ZIVI BILI PA VIDELI
E

Eh

pre preko 2 godine

Partizan realno zasluženo prvi. U ligi konferenciji uzeo bodove u početku, onoliko koliko treba za prolazak dalje i okrenula se ligi. Mi smo igrali u takvoj grupi da si morao svaki meč da igraš na top nivou. Sad smo žrtvovali titulu zbog Evrope, što može da bude i plus i minus. Najveći problem što smo mi izgubili širinu rostera. Neke solidne igrače smo ostavili po strani, neki glavni otišli, nisu se gurnuli novi klinci, sem Lazetića (koji je iskreno drvo), doveli su se neproverena pojačanja koji nemaju fizičku spremu i to je to. Partizan pogodio sa skoro svakim pojačanjem, digao neke igrače sa dna i ubacio nove klince. Na zimu braća i Kahvić, gurati ih kroz ligu i rešiti probleme. Više bi doprineli nego npr. Živković i Dioni. Dovesti dva kvalitetna pojačanja (Arboleda i krilo) uz Ohija i tako igrati do kraja. E da, zaboravio sam. Bakajoku dati šansu. Na pripremama se pokazao dobro, da popravi centaršut i to je to. Škart oterati (Dioni, Rišairo, Gobelja). Srni datu do kraja sezone, Pankovu dati šansu još malo. Gajiću produžiti ugovor, on je pismeniji i bolji bek od Gobeljića. Degeneka moramo zadržati, takav borac mora da ostane. Verovatno je kod nekih igrača došlo do zasićenja.
G

Gust Djape

pre preko 2 godine

Bolje da si rekao da nam lopta nije htela u mrezu, sve sanse sto smo imali promasili i ukljucujuci jedan penal. Jednostavno takav dan. A za ove sto su zatvorili sve utakmice u nasoj ligi, i pobedjuju sa 3-4 razlike a u evropi jedva se provukose od amatera, nema sta ni da se prica. To samo laik moze reci da su oni pogodili sva pojacanje, svaka cast na klincima, ali ih nisu uveli zato sto im daju neku sansu, nego zbog toga sto nisu imali dovoljan fond igraca.
J

Juuu

pre preko 2 godine

Smejurija od drugog penala! Ben udara glavom u ledja onog stopera,nije ni gledao loptu,normalno da ce mu puci arkada!
G

Gost y

pre preko 2 godine

Pocepas arkadu o ledja,e svaka cast.To sto ga je nabo laktom nisi video.Ma video si,ali...
G

Gost45

pre preko 2 godine

Ni poklon ne pomaze .
6

619261916191916

pre preko 2 godine

Fali taj Pančev u spicu.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

" U budućnosti nas vidim kao stalne učesnike elitnog takmičenja“, rekao je Zvezdan Terzić posle duela u Bragi. A sta je danas rekao Mister Surdulica ?? Sram Vas bilo sta ste napravili od Zvezde....Svi redom ostavke, a igrace na dobos.. Niste Vi kadri gospodo da vodite ni stado ovaca, a kamoli jedan fudbalski klub kakav je Zvezda.
R

Rekonstrukcija Tima

pre preko 2 godine

POD HITNO REKONSTRUKCIJA TIMA SAD NA ZIMU,OTERATI BAR 10 IGRACA KOJI NICEMU NE SLUZE A PRIMAJU OGROMNE PLATE POPUT:GAJICA,GOBELJUCA,FALKA,VUKANOVICA,BENA..ITD
M

Miki-Gvelf

pre preko 2 godine

Pa treba neko da se ugradi u procente i kod vas i kod nas. bar 10 igraca Zvezde i Partizana nisu ni za klupu zonske lige, a primaju kintu. Onda plate procenat, pa ih prodaju za neku lovu, pa ih vrate jer boljih nema....uzas
H

Hdjjdhc

pre preko 2 godine

Zato imaju ogromne plate a? Zovu se profesionalcima zar ne? Bruka i sramota,necu ni na tv da ih gledam,bruke jedne bre.

Mr 007

pre preko 2 godine

Sramota je jedna stvar. Gde je bila pamet Stankovicu da uvede 4 amatera i Degeneka na poziciji koja mu nije primarna,pri minimalnoj prednosti protiv ekipe koja nas je dobila pre neki mesec?! Svaka cast za rezultat u Portugalu,ali sad je sve to otislo macku o rep,grobari imaju fakticki titulu u rukama,a obzirom da ce namestiti sve sem derbija,bice skoro nemoguce preteci ih. Siguran sam da zahvaljujuci namestanju,nece osvojiti manje bodova od nas na prolece izuzev derbija. Znaci,samo derbiji nam ostaju,prvo na Marakani moramo dobiti Partizan,sto verujem da je moguce. Ipak bice jako tesko pobediti na vojnom stadionu,uglavnom smo inferiorni bili tamo,ali smo bili smirijeniji u zavrsnici,pa smo dolazili do neresenih rezultata. Jako mi je zao sto veliki Vladan Milojevic vise nije nas trener. Iskreno,ne zato sto zelim da umanjim uspeh Stankovica,vec iz razloga sto je za klasu bolji trener.
t

to je to

pre preko 2 godine

Neka bude da je tacno to sto ti kazes ali budi realan i svestan da nam je neko krojio sudbinu i kad je Partizan gubio titulu do 10 kola i to kad je imao jaci tim.Jbs ligu obecanih titula.
G

Gost997

pre preko 2 godine

Ne brine toliko kiks. Jedna druga stvar je mnogo opasnija po nas. Celu polusezonu Zvezda igra nonsalantno. Povedu 1 0 i u vecini utakmica staju. Koga smo nakantali, jedino Kolubaru. Prosle sezone mleli sve redom, a sta sad 1 0 i onda aj se igramo necemo ga primiti. Pristup je problem veliki. Jesmo prosli u evropi nesporno, ali sve to pasce u vodu ako zabrljamo u prvenstvu, jer ovo traje od jula meseca. Nije to ona Zvezda od prosle sezone. Nadam se da ce se premo zime i dolaskom Ohija to promeniti. Ne mora se bas sa Radnikom igrati na rezultat ako mora u evropi. Ovde smo za 3 koplja ispred svih i zato treba da se melje.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Ta nonsalancija koju sa pravom spominjes, krenula je odavno i to od "najboljeg" naseg igraca- Kataija...Zato i nije napravio od sebe nista u karijeri. Zivac mi pukne kad ga gledam koliko je nonsalantan na lopti...i koliko puta je zbog toga izgubi. I koliko cistih golova zbog toga upropasti.
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Vrhunski strucnjak je protiv Brage tek u 60 minutu izveo najjaci sastav i imali smo puno srece zbog penala.Drzao je Zivkovica 60 minuta u odlucujucoj utakmici pre Pavkova?!Danas je resio prvenstvo svojim izmenama i uvodjenjem Degeneka,Lazetica..Ovo je bilo odvratno gledati.Niko vise i ne dolazi na stadion i pored besplatnog ulaza,sem ovih placenika.Kud ne ode u Sampdoriju..Miloje vrati se,da gledamo opet Zvezdu i fudbal.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

A i sa Milojem smo igrali leprsavo do mojega
N

Na tribini

pre preko 2 godine

Često sam na Marakani kao vlasnik sezonske karte i rado odlazim na stadion, danas na svu sreću nisam mogao zbog posla. Samo bih iskidao živce bez potrebe. Naravno, ne možeš da dobiješ sve utakmice, ne očekuje niko na stadionu da ne kiksnemo ponekad, ne radi se o tome. Više me brine Zvezdina igra. Kad si na stadionu sliku vidiš šire, a ne samo ono što snimi kamera. Meni se NIKO ne dopada od ovih napadača i centralnih igrača u Zvezdi, ali niko! Pavkov je sjajan ali kad igra sa još nekim, pa zašto je onda sam? Mirko je balerina, čak se veoma iznenadim kad da gol. Katai forsira, ima znanje, nije sporno, ali solira bez potrebe. Kangi kao da više ne daju da radi ono što sad radi Katai pa igra gore nego ranije. Falko, ko je taj? Dioni - zalutao na naš stadion. Onaj slučajni gol protiv Šerifa sa pola metra je bilo sve od njega. Nema veze sa fudbalom. Ben van forme mesecima. Ljudi, pa znate li vi šta je Falcineli za ove ovde? Pa ne možeš bez takvog igrača da igraš našu ligu!!! Aj valjda će ovaj momak iz Norveške moći tu da pomogne. Drugo, pristup katastrofa. Ili gini na terenu, ili napolje iz Zvezde.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Nema ljubavi bez bola! Idemo dalje! Naravno biće bolje! Zvezda će opet biti štampan je bolja od svih!!!!
G

Gost samo gost

pre preko 2 godine

Evo ovo se desi kada vas magiko Katai nonsalantno igra u prvenstvu.Imao jedan na jedan sa golmanom i promasen penal.Gomila promasenih sansi zbog ne ozbiljnosti.Onaj Lazetic ne moze da pogodi gol pa da su i ragbi pravila,ko ga drzi i zasto to sam Bog samo zna a mali Radulovic je licno Pele za njega.Pa zvezdasi sada se mozemo lepo pripremiti za ligu Mitra Mirica na leto a mi sami stvarali koficijent na uefinoj rang listi da bi sami sebe zakopali.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

Katai bi trebalo malo na tribine da ide, jedan je od najboljih a najgori je. Stanković? Mislim da je odavno trebalo da ide. Od igre nemamo ni i.
z

zasto onda

pre preko 2 godine

se sude dva penala kad igraci zvezde nisu bili cak ni u gol sansi? Ja sam svestan da je zvezda trenutno jaca od partizana ali vi se pravite ko da ce biti smak sveta ako partizan uzme jednu jbn titulu koja i nema neku vrednost ako nemas igrace za prodaju,samo od evropskih bonusa ne moze da se zivi.Sad se pravi neka analiza medju navijacima posle poraza,kazu tanka klupa a smesno kad partizan izadje sa klincima protiv anortizisa izvuce x i onda je to bruka a neki igraci jedva na nogama stoje.Partizan takodje mulja al mogu i da razumem kad su tanki a zvezdi koja tuce bragu i ludovorec trebaju 2 penala protiv radnik? jos onaj drugi...bruka i sramota,vi ako ste ljudi bice vas sramota.
M

Mitt

pre preko 2 godine

Igrali su ko babe, ali bice bolje aBd. NAPRED ZVEZDO!
g

gost77777

pre preko 2 godine

na stadionu je bilo malo ljudi, ali sigurno vise od 2000, na severu je bilo 3000 sigurno, na celom stadionu oko 4000...tako da pored svega ne treba umanjivati ionako slabu posetu
S

StefanKatar

pre preko 2 godine

Zvezda nema prepoznatljivu igru u napadu. Ako Ivanic i Katai igraju levo, protivnik komotno moze da igra bez levog beka. Ne samo da je potreban igrac na desnom krilu, vec je potreban i desni bek koji zna da centrira. Pavkov je bez centarsuta neupotrebljiv. Takodje, ako igramo sa Sanogom i Kangom u vezi (koji su super kvalitet za CZV), opet su potrebni ofanzivniji bekovi, jer uz dva stopera imamo Sanoga koji se cesto spusta nazad odbrambeno, a i Kangu koji je neki dubinski plejmejker. Ukidanjem pravila o 4 stranca, i povecanju na npr. 7, mozemo da se nadamo ofanzivnom desnom beku i krilu.
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Obična lakrdija brale .....
B

Boki B

pre preko 2 godine

Ne moze se bez pravog spica ,Pavkov je prosecan igrac za nasu ligu,nema ni brzinu,dribling,tehniku,a ostali nista bolji .Da bi pobedio u fudbalu moras bar dva gola po utakmici da das.
G

Gostic 09

pre preko 2 godine

Beograd Grad od 1,5 milion Stanovnika a na Stadionu max. 2 do 3 hiljade gledalaca bruka svih drugi veci klubovi bivse juge imaju bolje Navijace od Crvena Zvezde i Partizana
S

StefanKatar

pre preko 2 godine

Dosadile ljudima sklanjalice koje igraju i Zvezda i Partizan.

Bürgermeister

pre preko 2 godine

I ovo je mnogo za ping pong ligu
G

Gost17

pre preko 2 godine

Prvih 5-6 igraca je premoreno..sve zavisi od Kataia, Ivanica, Kange, Rode, Draga..ovo je dobro po nas, da vide Mrkela i dr. da nemamo zamene, 10 igraca je za outiranje(Falco, Dioni, Risairo, Bakajoko, Krsticic, Nikolic, Srna, Gobelja, Gaja, Pavkov)..dovesti neke zamene, bilo spolja, bilo nase omladince. Glavni igraci moraju svaki mec igrati i trose se...ovi drugi ucinak nula!!! Cak i Pavkov, koga smo toliko hvalili...nista..ponekad ima srecu i postigne gol, vecina tekmi nula ucinak! Lazetic ne deluje los..ali mu puno treba bas..a Zvezda mora pobedjivati, on gol da ubode bas tesko moze..samo se gura. Gledajmo primer onog glavonje kod komsija..klinac..tri tekme, tri gola glavom..ovaj nas, deset tekmi, nula ucinak! Refres na zimu upravo!!! Ispravljajte svoje greske dok nije kasno!!
T

Tobisha

pre preko 2 godine

Samo mi lupajte minuse kao na vest od juce, lepo sam objasnio sve anomalije u Zvezdi i svi to vide ali je bitno da mi je lik napisao da gledam teleoptik, slikavaju se i najavljuju pompe nekakve investicije u prelaznim rokovima i konstantno igranje u ligi sampiona a napadaca nemaju, nemogu go iz igre da daju, konstantno nam dovode bitange koje fudbala videli nisu i vi njima nesto verujete, 5 bodova nam izbio Radnik, i ko zna koliko bi drugi da smeju, gde je Borac iz Cacka danas? klub koji je bankrotirao i nestao sa scene a petardirao Zvezdu na marakani za vreme Grofa, o cemu mi ovde pricamo, pa kome nije vise jasno da guraju svesno klub u bankrot i pogubnu privatizaciju kao vadilicu, kakav remont tima kakve lige sampiona, kakvih 25 miliona godisnje, za koga? Za sta? Pa za ovo je previse i pola te sume, jesu pricali da ih je korona poremetila i da bi u dvomecu sa Omonijom sigurno prosli, i sta? onda dodje nova sezona ide prica e super nikad laksi put i pljas desi se Serif, kvalifikacije sa Krstovicem u napadu? Pa kako vam vise nije jasno da aktuelni rezim ima vek trajanja i da je stigao mig da se polako sklanjaju a to znaci da se ovde svaka prica zavrsava, prodali su nam pricu o nacionalnom stadionu ojadice nas za tu skalameriju, boga oca ima da kosta a netreba nikome niti imamo da platimo nego se zajmi, prodali su nam pricu za ceni metroa koja je vec sada na 4,6 milijardi juce bila 4,2 pre dve godine 3,8 i karera marera samo ce da raste i da raste, oni su tu da ugase zivot u Srbiji za stalno a kamoli tamo neki klub koji im sluzi da se navijaci medjusobno prepucavaju cije tribine treba da ispune drustveno korisni ulicni radnici i nista vise, mislim na oba kluba, ista situacija je i u kosarci doslo je vreme za smenu i ubijanje u pojam zvezdasa zato se ulaze nemilice u Partizan jer im je sve proslo jer mole boga da ih oteramo sad kada su puni i provaljeni, tako je bilo sa prethodnima samo je zrtva bio Partizan, u narednih par godina vracaju se novi stari zapravo ista banda koja se krije iza neke ekologije a ovi idu u zaborav, i nista se promeniti nece, e moja Srbijo gde zivis, sistem mora da se menja ista banda vlada od 2008me, nismo mi ovo zasluzili a ono makar zbog slavnih nasih predaka.
G

G

pre preko 2 godine

Ista banda vlada od 91.
G

Gost boca

pre preko 2 godine

Терза Мађијо...
B

Basket fan

pre preko 2 godine

U čemu je problem i tragedija ako neko od večitih ne pobedi,pa ostale ekipe nisu samo za ukras....uvek drvlje i kamenje po igračima Zvezde ili Partizana,pa ljudi i ostali timovi igraju fudbal...
Š

Šokantno

pre preko 2 godine

Zvezda izvukla bod protiv jake i dobro organizovane ekipe Worker from Surdulica, inace u vlasnistvu kontroverznog biznismena Tonceva. U kuloarima kruze price da se kontroverzni Alfa Dr ZT zamerio kontroverznom Toncevu (jer su ga izbacili iz upravnog odbora CZ prim.aut.) pa ovaj nije hteo da ih pusti da pobede. Ekipa Workera se podigla iz pepela,iako su protiv njih dosudili dva blago receno sumnjiva penala,od kojih je El magiko iskoristio samo jedan. Kraj susreta je obelezio lazni mister,dziberskim ponasanjem,jer posle poslednjeg sudijskog zvizduka nije prisao da cestita treneru Workera from Surdulica.
G

Gost wow

pre preko 2 godine

Bolje da je odlozeno .... Objasnili ljudi u komentarima sve-vadjenje kljucnih igraca,tanke klupe, umor pojedinaca itd .... A neke cistke u igrackom kadru ( bar njih desetak nazovi fudbalera) sigurno nece biti,nekome odgovara da oni i dalje budu tu a nemaju kvalitet ..... Ima tu jos i da se pise i razglaba,ali dzabe sve to kad se nista ne pitamo .... Uvek treba biti uz klub,pa i u ovakvim trenucima glavu gore i napred Zvezdo ......
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Napisao ja to vec druze, svi vrtimo istu pricu i manje vise iste stvari vidimo ali dzabe, ko zna kakve su to igrice u pitanju kad likovi poput Gobeljica, Krsticica, Falka, Dionija i ostalih pomenutih u prethodnom mom komentaru igraju u Zvezdi. Nema tu leba od price, zato i dolazi po 2000 ljudi na utakmice, muka je ljudima od te igranke.
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Jel mi moze neko objasniti na koji sistem se igra prvenstvo u Srbiji. Jel poslije 30 kola ovih 8 gore igra jednu il 2utakmice izmedju njih, ako jednu jel se vec zna ko ce biti domacin? Hvala.
U

Uno

pre preko 2 godine

Igra se po jednom svako sa svakim od prvih 8.Pobjednik regularnog dijela čeka 2. I 3. za dalje nisam siguran.
7

777

pre preko 2 godine

Prvih osam igra po jednu utakmicu ko sa kim odlucuje polozaj na tabeli e sad to da ti objasnim ne mogu jer je jako komplikovano. Verovatno te najvise derbi zanima on se igra kod onog ko je prvi na tabeli.
P

Plavi10

pre preko 2 godine

Hvala. Znaci domacina odredjuje tablica. Da pito sam zbog Derbija, al koliko pratim vasu ligu recimo uvijek je bilo teze igrati protiv Vojvodine u Novom Sadu neko kuci.
K

Kostas Mitroglu

pre preko 2 godine

Kad promasis onoliko sansi kazna mora da dodje, morao je deki da plati jednom za zatvaranje utakmice sa krsticicem. Jednostavno covek vise nije za neki iole ozb fudbal i tu price nema. Ne treba sada sipati ni drvlje i kamenje po njima, ali dobro bi nekim igracima dosla ozbiljna konkurencija u vidu cistke 5-6 igraca i dovodjenju 3 NORMALNA. tesko da ce partizan kiksnuti opet, a dva derbija bas da dobijemo...ne znam kad se zadnji put desilo
S

Sava Pančevo

pre preko 2 godine

Napisao sam pre neki dan da će,, večite rivale,, u bliskoj budućnosti gledati samo rođacii i komšije i po svemu gledano takođe i biti. Tu njihovu zajedničku,, kombinatoriku,, ja tebi ti meni,, je samo za nekog sa kapom dvorske lude na glavi. Žalosno i poražavajuće.
B

Bolek

pre preko 2 godine

Pa čekaj, gde je ovde kombinatorika? Radnik uzeo 4 od 6 mogućih bodova Zvezdi, dobio ih u Surdulici. Ako je na neku utakmicu trebalo doći, to je ova. Pre će biti da su zbog vremena ljudi ostali kod kuće. Teren možda ima grejanje ali tribine nemaju.
P

Pesimista

pre preko 2 godine

Strašno,umjesto Partizana da pratimo u stopu,mi mu omogucavamo da.lagano grabi ka tituli,totalno sam razočaran Stankovićem,Mrkelom i pojedinim igračima Zvezde,tiula odlazi na žalost kod komšija! Bruka i Sramota!!!!
S

Sava Pančevo

pre preko 2 godine

Napisao sam
N

Nikola021

pre preko 2 godine

Vrhunski strucnjak je resio ovaj mec izmenama.Eto vam Degenek i Lazetic..
P

Proljeće na moje rame...

pre preko 2 godine

Pa šta?!Sad kad konkurenti zaplaču uglas i posvađaju se između sebe dokazujući ko više voli voljeni klub,biće bodova i za prosipanje.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Ovakve utakmice jednostavno ne mogu da se igraju bez ofanzivnih bekova.Inace,meni je potpuno nejasno kakve su ovo bile izmene,narocito Bena,jedinog igraca kpji je danas stvarao sanse,za neke druge utakmice uredu, ali danas ..
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Idemo dalje. Mislim da smo se malo zaigrali i bili uvjereni da dobijamo. Pocevsi od Dekija koji je vjerovao da nije bitno ko je na terenu.
d

darkobg

pre preko 2 godine

Tastatura boys,gde ste danas ns utakmici? Besplatan ulaz... a da oprostite toplije je iz fotelje biti navijač i pljuvati dok vam se pljuvacne žlezde neotegnu
G

Gospodin Chaki

pre preko 2 godine

Svaka čast Radniku koji jedino protiv Zvezde igra punom snagom dok se partizanu sklanja i protiv njih igra bez 7 igrača iz prve postave. Zvezda promašila 5-6 zicera plus penal i to je to. Trebalo je ranije da zatvori utakmicu. Ali Zvezda MORA na polusezoni da se žestoko obračuna sa sudijskom organizacijom i Nenadom Bjekovićem nalogodavcem svega ovoga i krene u akciju njegovog uklanjanja iz saveza. Sudija po zadatku koji produžava utakmicu 3 minuta na 10 izmena (svaka izmena pola minuta po pravilima i pri ovom rezultatu) + valjanje igrača Radnika, sudija koji navodno ne vidi da je golman Radnika srušio Erakovića gde su se čak igrači Radnika hvatali za glavu i da je Ben dobio lakat uz krvavu glavu i neće da dosudi 2 čista penala, već MORA nakon gledanja snimka posle velikog pritiska sa tribina i sa klupe Zvezde! Za to vreme VAR se ne oglašava u oba slučaja jer u crno beloj VAR sobi sedi crno beli Srđan Jovanović. Velika sramota za crno beli FSS! Jasno je da Zvezda igra pošteno sve utakmice, a da partizan namešta i igra sklanjalice, da se protivnicima partizana preti! Ali, ćeraćemo se još i ništa još nije gotovo.
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Pa da se VAR nije oglasio, sudija ne bi ni gledao sporne situacije, tako da ti je teorija zavere propala. A što se sklanjanja tiče, do ove poslednje dve utakmice skor 15-0-0 za bratski klub, tako da si i ovde "uleteo" u prazno. P.S. Novica Tončev se "zaigrao", može da se pozdravi sa ministarskim mestom u budućoj Vladi.
A

Ale

pre preko 2 godine

Već duže vreme ne štima dosta toga u ekipi. Srećan sam kao navijač zbog ogromnog uspeha u LE ali se i čudim kako smo to uspeli sa ovim igračima. Terzić je rekao da odlazi ako se ne osvoji titula, ma koliko ja to želeo, nema od toga ništa. Godinama se kriju iza uspeha u domaćem šampionatu i u Evropi. Uprava napolje!!! Dekiju podrška.
D

Dr. Stanoje

pre preko 2 godine

Ajmo na +5, pa da mirno privedemo sezonu kraju, kolko vredi radnik - znali to neko 5,38 m , a zvezda gubi 5 bodova od njih!
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Jednostavno nemamo potencijal na klupi, kad se izvedu najbolji igraci ocekujes da udju relativno adekvatne zamene ali mi nemam klupu, to je jasno odavno. Falko, Krsticic, Nikolic, Gobeljic, Lazetic, Dioni(koga boli glava vise nego moju zenu), Gajic, Degenek, Srnic( jos i ima neku ulogu), Bakajoko, Zivkovic( tuga) mozda sam nekog zaboravio ali to je jedna plejada igraca koji ne zasluzuje da igraju u Zvezdi jer nemaju kvalitet, prosto. Ako se tome doda OCAJNA forma Kataia vec mesecima unazad, dobijes ovo sto se desilo danas. Ova ekipa nema potencijal za titulu, jednostavno smo tanki, previse je tu boranije od igraca da bi se igrala i Evropa i Ling Long liga kvalitetno. Ne mozes da odmoris nikog od startera jer kaskas za grobljem i ta tanka klupa nam se ponovo obila o glavu. Ozbiljno uraditi prelazni rok, pored Ohija da se dovede jos jedan napadac jer ako se covek, ne daj boze povredi, opet smo u kanalu, Lazetica poslati u Graficar da se kali bar godinu dana, nije on za nasu ligu a da ne pomimjem Evropu, jos bar dva igraca sredine, neko krilo dobro jer mi moramo da imamo adekvatne zamene, levog i desnog beka pod obavezno, jos ako znaju da centriraju, fenomenalno. Sa ovim rosterom smo u velikom problemu, VELIKOM. Ne mogu da krivim nikog za ova dva izgubljena boda osim strucnog staba sa Mrkelom na celu, ovo je njegovih ruku delo, igraci igraju koliko mogu i znaju.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

E zbog Vas sto lupate minuse na istinu smo tu gde jesmo. Dok je takvih u Zvezdi ce Terzic biti predsednik, Stankovic trener, Mrkela sporstski direktor a Gobeljic i njemu slicni podizati 30k evrica mesecno. Pametnom dovoljno...
P

Promrzli ciganin

pre preko 2 godine

@vecabgd šta baljezgaš bre ti ovde po portalu!!? Po čemu to Zvezda nema potencijal za titulu? Da ga možda Partizan ima? Eno ti komentari posle kiprana šta su i sami grobari pisali. Naravno da se oni neće buniti što im se titula donosi na tacni. I u tome je problem. Kako to da Zvezda igra egal utakmice i pobedjuje po Evropi i pravi ovakve kikseve u domaćem prvenstvu, dok se Partizan blamira u konferenciji a ovde je Bajern Dormund lično. Samo Surdulica da se uzme kao primer. Otiknuli su nam pet bodova a protiv njih su odigrali kao čkepi. A gde su tek ostali. Onaj nesretni Proleter im je sasvim slučajno otkinuo bodove jer nisu uspeli da im daju gol. Nije im ni primirisao golu. Za ovo večeras je kriv isključivo Deki. Loša priprema utakmice, igrači mu totalno opušteno ušli u utakmicu, pogrešne izmene... Ako se uprava momentalno ne dozove pameti i suprostavi se ovoj režiji u srpskom prvenstvu, neka se odmah gube sa Marakane da ih ne teramo mi obični navijači i zaljubljenici u Zvezdu. Ne mogu da shvatim da će, nakon što su nas rezultatima doveli na korak od nosioca u plej ofu kvalifikacija odnosno direktnog učešća u LŠ, sada ćutke i bez reči pustiti ove da uberu plodove tih rezultata a mi da igramo konferenciju.
S

Surdulicki lubenicar

pre preko 2 godine

Dajte ljudi da posadimo lubenice, imaju grejaci, ima da radja cele godine, trebace nekako vracati dug...
S

Stomak

pre preko 2 godine

Svaka čast momcima kako igraju ove sezone, možda i najbolje do sada od kad opet igramo evropu. Ne može se svaka utakmica u prvenstvu dobiti, i iskreno bih voleo da i Zvezda i Partizan prosipaju mnogo više bodova, čisto da prvenstvo ima neki smisao.
U

Uuuuu

pre preko 2 godine

Pa gdje bas da ga daju u 83.minuti...Tvorza nije do kraja meča stigao ni da sidje do svlacionice kako bi reagovao cccc....
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Normalno je da se kiksa. Dobro normalno je ta sve osim za Šamroja.
J

Juznoprugasi

pre preko 2 godine

Pa vi ni tog Stanoja niste mogli da dobijete hahahahahahahahahahh
M

Motamura

pre preko 2 godine

Sada je normalno poslednje 4god nije bilo Ipak ste vi ko Real mora da kilsnete neku hahahahahahahahaha
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

I sad ce izjave kako su momci umorni jako i kako jedva cekamo pauzu itd. Ne verujem da ce izjaviti kako je sjebao stvar izmenama , u stvari da nema adekvatnu klupu.
V

VecaBgd

pre preko 2 godine

Mi nemamo izmene druze, to je najveci problem
K

Kafić Popa

pre preko 2 godine

Lepo je da u ligi svako moze da odigra nereseno ili izgubi. Realno gledano, ovo je sramotna igra Zvezde kojoj je na leto neophodan remont na svim nivoima. Da se napravi svecani koktel, napisu plakete, razdele dresovi Tozi, Terzicu, Mrkeli i celom tom leglu zmija po kancelarijama kao i Dekiju i brat bratu jedno 10-orici igraca. Bude lep koktel, moze posle i u Frans do dvojke. Da svako dobije po poklon kesu sa olovkom, kalendarom, rokovnikom FKCZ. Kako pristoji svecanom odlasku.
j

jbg

pre preko 2 godine

nismo trebali čistiti sneg
B

Beograd Srbija

pre preko 2 godine

Kasalica nasilnicki rusi Miljkovica nema penala, Pavicevic rusi Ninkovica nema penala Petkovic rusi Mihajlovica nema penala, Plavsic igra rukom daje svom golmanu loptu nema penala, Rnic igra butinom sudija svira penal Mijailovic pada ispred Jevtovica bez kontakta sudija svira penal, ovo je bruka i sramota koliko ste vi iz rupe povlasceni kod sudija, pa u Bragi vam dosudili nepostojeci penal ono nije bio ni P od penala bre alo, koliko su vas samo sudije spasile u zivotu to je nenormalno vi trebate te sudije da castite ili da im podignite spomen plocu, samo protiv Partizana 22 godine bez penala u derbijima haos.
G

Gost e

pre preko 2 godine

Vi 22 godine niste izlazili iz svog ksznenog,kako da vam sviraju penal?
M

Motel Radmilovac

pre preko 2 godine

Jer nismo izlazili ni za 8mart '97, kad je bilo 3:0, ili jesen '96 na Marakani 1:3 ili 2:4 2005?
Š

Šok u Nemanjinoj

pre preko 2 godine

Sazvana je hitna sednica drzavnog vrha posle šokantnog neresenog rezultata Crvena zvezda - Radnik 1-1 Ocekujemo obracanje predsednika,da nas izvesti o ovoj vanrednoj situaciji.
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

U našoj ligi treba protiv ovakvih timova da se igra sa dva napadača, pa im uvaljaš 2-3 komada i smanjiš gas, a šta mi radimo, igramo ziheraški fudbal i čuvamo prednost od 1:0, bruka i sramota.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

E jada od lige kad je 5 bodova "ogromno" !! I jos negoduju kako nema navijaca. Uzas.
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Nama netrebaju protivnici,mi sebi sami skacemo u stomak pocev od prelaznog roka do Terzica i Mrkele pa sve do Mistera da je izvadio pola ekipe napolje,to se neradi ni u pionirima.
G

Gost Pele

pre preko 2 godine

Bay ,Bay Terzinjo!
I

Icke

pre preko 2 godine

Pokazali vam ljudi kako se centrira! A ne kod nas nema centarsuta da valja citavu utakmicu. Kad kiksnes dva puta protiv Radnika znaci da nesto ne valja. Ne bih rijec rekso da se izgubi od Vojvodine, cuke,vozdovca,tsc, vec od radnika. Ma daj ....
G

Gost777

pre preko 2 godine

Sledeće kolo idemo u goste TSC-u koji ima baš solidnu ekipu a vodi ih grobar Lazetić, biće mnogo teška utakmica a naši igrači premoreni iscrpljeni. Može i tamo lako da bude x a onda nam Partizan beži 7 bodova i možemo da se pozdravimo sa titulom. Mi pričamo o Ohiju a zaboravljamo da će i oni da se pojačaju na zimu i moramo da priznamo da oni retko kad promaše sa pojačanjem i to pogotovo sa strancem.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Opušteno, kiksace i Partizan. Kasnije im se polove bodovi. Tek je prvo poluvrijeme gotovo.
h

hehehe

pre preko 2 godine

Nema deljenja bodova ove godine...
B

Boban Batke

pre preko 2 godine

Malo si zaostao u vremenu i prostoru. Bodovi se ne dele kao ranije. Ono sto je prepisano iz Jupiler lige Belgija vise ne vazi,tako su ovi vasi hteli. Imate bas dobar teren sa grejacima ,kako kaze onaj jadni komentator sa Arene. Samo sto vasi grejaci nemaju gas pa ne rade
B

Bizon

pre preko 2 godine

Mogao je sudija da proba u 90 min. da se proslavi.Svi smo cekali udarac sa kreca.
M

Mitro

pre preko 2 godine

Ovako ne ispuštaju bodove ni petlići. Prvo izašli na utakmicu sa stavom da će ovi sami da se sklone, onda promaše penal pa onda trener izvede najbolje igrače i uvede krševe koji nikad ne igraju i dete od 17 godina da čuva rezultat kući od ekipe poluamatera. Dakle to nema ni u Zanzibarskoj ligi, pritom je neverovatno da Zvezda posle ovoliko zarađenih para zavisi od tri i po igrača u napadu. Odnosno Ivanića, Kange i Kataija pošto svi ostali zajedno nemaju kvalitet ni za linglong ligu a nije malo para bačeno na razne Dionije, Živkoviće, Falkoe i ostale…
P

Pažnja!

pre preko 2 godine

Oba penala su bila cista, nema nista sporno. Problem je samo sto Katai nije oba iskoristio ali desava se. Stankovic je prerano izveo iz igre Kataija, Kangu, Pavkova i Bena. Zvezda je bila bolja, imala vise sansi ali ne pobedjuje uvek bolji. Ovo je tuzno vece i veliki udarac za snove o tituli. Ako Partizan opet ode na plus pet zaista ce biti tesko stici ih. Sta da se radi, takav je fudbal. Boriti se i nadati do kraja a ako i budemo samo drugi, zivot ide dalje. Cestitas rivalu i to je to. Napred Zvezda! Sportski pozdrav
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Pavkova i Bena je oredugo i držao.
S

Surdulica

pre preko 2 godine

rules!
A

A može i...

pre preko 2 godine

...Surdulica blues! ;)
M

Morekamb

pre preko 2 godine

Sme li iko da postavi pitanje o stanju terena imajući u vidu da imamo grejače na Marakani(ili više nemamo)?
b

bojank993

pre preko 2 godine

Evo ja ću da ti odgovorim. Koren biljke možeš da greješ koliko hoćeš ali da bi napredovala treba joj dnevna svetlost (ili određena veštačka) odnosno mora da vrši fotosintezu. Bogati klubovi poseduju velike reflektore na točkovima koji podstiču travu na rast. Izgleda da kod nas toga nema
B

Boban Batke

pre preko 2 godine

za onog sto greje koren biljke Jesi ti svestan svoje nesvesti??? Bogati imaju reflektore a mi nemamo???? a da nasi su 70 ps a bogati imaju od 170ps
D

Dragisa Misovic

pre preko 2 godine

Nije problem sto je Zvezda kiksnula,boze moj,igramo posteno I normalno je da cemo ostaviti bodove negde ,problem je sto neko drugi dobija resene utakmice ,idu izbori I svi znamo koliko je sati...
G

Gost5555

pre preko 2 godine

Najbolje jos sudija da pobedi umesto vas. Da vam dva penala, vama ni to nije dosta, ali bitno da ste posteni.
K

Kobajagi

pre preko 2 godine

Znaci kad gubiš bodove to je pošteno. Sta je majstore sa poslednje 4 godine kad niste gubili bodove
b

brt

pre preko 2 godine

ima jos 17 utakmica dva derbija pa videcemo do kraja sta ce biti
X

Xyz

pre preko 2 godine

Po meni, najveći krivac je Katai, promašio par čistih šansi u prvih 15 minuta i penal, mada je i Deki izmenama učinio slično.
F

Felon

pre preko 2 godine

Bice Surdulica jos i dobra kad padne kantanje u 1/8 finala Lige Evrope. Poleteli ste nakon prvog mesta u konkurenciji solidne Brage i Mitjilanda, ocajnog Ludogoreca.
B

Bracafaca

pre preko 2 godine

Sta ces kad nam laksa grupa od vase sa sve gentom anartozisom i florom
P

Poopaa

pre preko 2 godine

Srpsko opuštanje, srećom ima vremena.
Y

Ymern

pre preko 2 godine

Ima li plejofa ove godine?
g

gusle 7

pre preko 2 godine

odmah da kažem da sam neutralan obpžavam fudbal i veliki sam fan Srbije ali ovo moram reći svaka čast u evropi Partizanu i posebno Zvezdi ali svaki pravi zvezaš će priznati da Zvezda ove jeseni ni 5 utakmica onih pravih vrhunskih nije odigrala,sve neko kilavljenje,mučenje,natezanje isto kao i Partizan,to što igraju stalno to je izgovor pa svi zapadnjaci igraju stalno i nemaju ni zimsku pauzu
P

Privatnik

pre preko 2 godine

Treba njih kod privatnika da rade. Sa jednim slobodnim danom u sedmici za 400-500 € pa da vidim onda da li bi bili umorni. Ako si profesionalac i hoces da se bavis fudbalom onda treba da si prespreman

Maradona10

pre preko 2 godine

Колико год Станковић био перспективан тренер овај Х иде њему на руку, видело се неискуство. Не можеш на 1-0 у утакмици коју мораш да победиш да промениш 4 најбоља играча, да су на терену остали Канга, Катаи, Павков и Бен или бар двојица Звезда би врло вероватно победила на крају. Штета, али шта да се ради то је фудбал.
G

Genije

pre preko 2 godine

Bravo za velikog maga Duleta na klupi Radnika a ove iz Cuke neka je sramota kakvog su trenera oterali
b

bugiber

pre preko 2 godine

Setite se da i penal u Bragi je bio FAKE.... Nemoze se samo na penale , pobedite nekad a da izgleda fudbalski....
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Koliko vi fudbalski pobedjujete vidi se kad se uporede utakmice u prvenstvu sa utakmicama protiv Flore i Anortozisa…
M

Makijan

pre preko 2 godine

Ovo je posledica katastrofalno odradjenog prelaznog roka. Neki igraci su bez zamene, neki promasaji ni u prokolu Bakayoko, Dioni, Zivkovic zbog cega je dovodjen Krsticic, Falco nije u viziji trenera? Rodic godinama bez parnjaka a desni bek losa resenja sacuvaj boze. Brzina nam fali cak i za nas nivo fudbala. Terzic prica jos konsultovacemo skaut sluzbu. Da je srece da im podelis otkaze i ne zamajavas se. Uspeh u Evropi je samo zahvaljujuci tome sto Deki ume da namesti taktiku i zna na rez. da igra. Pa prica Terzic da smo porasli kao klub.
C

CESTITKE

pre preko 2 godine

za stotu utakmicu!
S

Sta reci...

pre preko 2 godine

A sada je Toncev dobar i posten? A prosle godine nije bio posten jel? kako vas grobare nije blam da piset takve lazi?
P

Posteni smo

pre preko 2 godine

i tutulu cemo slaviti u Beogradu i Surdulici!
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Može nama da dođe i 6 Ohija, onakve golove on neće davati u zvezdi, jer u zvezdi I ling lo g ligi nikada neće biti u šansi da onoliko puta ostane sam, em ne vidim stankovića da može da napravi taktiku koja njemu odgovara. Stanković čovek se istrosio maksimalno veliki je to pritisak, čovek ostario bar 10 godina.
G

GostNBG

pre preko 2 godine

U pravu si, samo jos da dodam, Ohi je vec igrao dve utakmice protiv Partizana u dresu Moldea, i nije prisao golu...
M

MareCZBGD

pre preko 2 godine

Toncev nije u dobrim odnosima sa ovim nasima.
G

Gost90

pre preko 2 godine

Tehnicka za trenera Radnika...

Miki

pre preko 2 godine

Utakmica je pokazala veliku nezrelost tima i indolentnost igrača. Tim nije bio psihološki pripremljen za utakmicu i očekivao je sigurnu pobedu! U trenutku kada je morala da se realizuje sigurna prednost, propušteno je. Propuštene su i šanse a koncentracija odbrane na kraju nikakva. Igrači kao da su bili u avionu posle Brage. Cena ovog remija može biti jako velika.

Duka33

pre preko 2 godine

zvezda se samoubila, steta z kiks
B

Bum 92

pre preko 2 godine

Cestitam radniku za borbu... Svaka cast... Ali mislim da je Zvezda spremna za veliki remont... Ima tu igraca koji su dobili i previse sanse.....zao mi malo Vukanovica, decko institucija za pola ovih na terenu... (nikolic, falko, pavkov, krsticic, gajic, gobeljic..... I puno jos...), ocigledno pojedincima fali motiv ili nemaju pojma, a posto je tako, mars iz Zvezde.... Ps,gde ste cigani na stadion, sramota
1

123хоп

pre preko 2 godine

Па сам кажеш... Ко ће купити нпр. Гобељу?
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Nije nam ovo trebalo nikako. Naravno da kazna stize kada promasis sve sto ti se ponudilo...ali zatvarati utakmicu u 60 minutu, pa i protiv Radnika ti se mora odbiti o glavu. Nekako se vidjelo da ce se zavrsiti na ovakav nacin i da ce mo ponovo izgubiti bodove protiv realno mnogo slabijeg protivnika. Sada smo stvarno titulu doveli u pitanje i sve ovo sto smo uradili u Evropi izgleda prosuti i pokloniti Partizanu koji realno nemoze nista tu da napravi.
Z

Zoran 91

pre preko 2 godine

U celom zlu moglo bi se desiti i jedno dobro, titula je izgubljena ali se nadam da ce Terza ispunit obećano. Mi gubimo i najmanje bod protiv TSC u sledećem kolu.
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Sve je jasno, samo je pitanje ko hoće a ko neće to da vidi. Ja od početka sezone pričam da Zvezda NEMA IGRU. Mi jesmo u Evropi osvajali bodove, ali osvajali na DEFANZIVU. A kada u našoj ligi treba da IGRAMO FUDBAL, mi ga ne igramo jer NEMAMO IGRU. Kada iz dve utakmice u kratkom periodu osvojiš samo jedan bod protiv seoske ekipe iz Surdulice, pa kako da uzmeš titulu. JSD nas je jednom vratio u život, biće mnogo teško da nas dva puta vraća. Pa Mister ti se i dalje žali kako ste UMORNI, pa ti Mister i dalje kada vodiš igraj da odradjuješ posao, umesto da igraš da daš gol više. Presela mi je Evropa i prvo mesto, kada mi u našoj poluamaterskoj ligi ne možemo da dominiramo. Kada u našoj ligi nemamo igru. Aj sada da vidim da li će TVORZAn da da izjavu, da li će da se slika, da li će ići na televizije. NARAVNO DA NEĆE.
R

Realno 457

pre preko 2 godine

Toncev mladi mangup,ispada Radnik iz lige, ali kao i Indija pokazala kako može protiv Zvezde.
K

Kiks

pre preko 2 godine

Igrac koji menja Rodica nije cuvao Lukica koji lagano bez ikakve smetnje centrira ali niko da komentarise lose postavljanje tog igraca.Ima snimak radi se o igracu sa br 5.
P

Pitam

pre preko 2 godine

Sta si rekao igracu sa br 5 posle utakmice Stankovicu ? Lukic se prosetao bez cuvara na toj starni zbog loseg postavljanja defanzivca bilo je cak 10 metra izmedju Lukica i igracem sa br 5 kod pre centriranja za gol FK Surdulice(nikad radnik).
G

G

pre preko 2 godine

Igrac sa brojem pet je otisao na desnog centarhalfa a Erskovic na Rodicevo mesto.Nauci nesto pa onda komentarisi.
l

laz

pre preko 2 godine

G@ pogledaj snimak i ne lupaj gluposti.Erakovic je igrao centralog a ovaj nesretnik desnog aj cao
D

Dexiii

pre preko 2 godine

Samo me interesuje dal ce neko iz Partizana komentarisat dva penala s obzirom da smo kiksnuli jer bi u protivnom se vec oglasili kao Zvezda radi na tituli van terena itd,to sam siguran al ajde da vidimo sad sta ce da bude.
7

777

pre preko 2 godine

Pa sta da komentarisu kada su oba penala bila. Sramota je da prvi nije svirao odmah, drugi stvarno i nije mogao da vidi. Ako laktom nekome pocepas glavu i treba da polemises da li je bio penal onda polemises sa budalom. U Bragi je bio isti penal, jednostavno po pravilima je lakat u u glavu faul. Zasluzeno smo kiknsuli nije prvi put da smo se kockali sa minimalnom prednoscu jednom je moralo da nam se odbije o glavu. Desava se to je fudbal, cestitke Radniku i idemo dalje.
S

Saša_PFC

pre preko 2 godine

Zasto bi se bilo ko oglasavao iz Partizana pa sve i da su svirana 3.penala ako su provereni VAR tehnologijom.Morate da shvatite Zvezdaši...da bi prvenstvo bilo regularno nepotencira na to FSS vec UEFA i to iskljucivo vezano za vase"uspehe"poslednjih godina gde su igraci padali van 16.metara a svirani su penali...pa zbog vas je sudija dobio zatvorsku kaznu.
G

Gostza

pre preko 2 godine

Pa ne moze to tako!!! Kad je Katai promasio drugi penal, trebalo je dosuditi treci, eventualno cetvrti... Pa imali su kapaciteta za to u VAR sobi. Nema popustanja, samo jako, sta je bre ovo?!?
Z

ZmajBL

pre preko 2 godine

Hahaha... Dzaba ste krecili. Nema sklanjalica protiv Radnika.
M

Morekamb

pre preko 2 godine

Nije te sramota da pričaš posle onih sramota u Evropi! Pravo je pitanje kako Partizan koji ne može nikog u Evropi da pobedi(čak i estonsku Floru) u prvensvu ne zna za potraz!
G

GS

pre preko 2 godine

Izmjene Radniku donijele bod, nama naše izmjene uzele dva. Vraćanje Krstičića u Zvezdu je zločin nad zločinima. Nikolić ne igra godinu dana pa ga ubacis, čovjek ne zna gdje udara. Falko potpuno odsutan, Gajić ima problema sa tehničkim osnovama fudbala. Poremetis obranu prebacivanjem Čupe na lijevog beka, mali Lazetić me sve više podsjeća na Krstovića, trči kao muva bez glave. Ovdje treba dobar rez nqpraviti jer mi iednostavno nemamo niti iednu kvalitetnu izmjenu a u prvih jedanaest imas u startu dva igrača manje.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Pre ce biti da Falko nema skim da igra.
P

Penalkoooo

pre preko 2 godine

Trebali su i treci penal svirati, mozda bi pobedili 😂😂😂
G

GrobarKosmet

pre preko 2 godine

Majko mila pa ovima treba suditi 3 penala :/
N

Nikolabg83

pre preko 2 godine

Koja ste vi djubrad od navijača,u četvrtak najbolji a sad da ide Stanković. Pa mi smo najgori narod na svetu. Nama niko ali niko nije dobar trener. Tako i Partizanovci u basketu, izgubi dve od 15 i odma Žoc odlazi.
Z

Za druge se navija, Partizan se voli

pre preko 2 godine

Druže, nijedan Grobar nikad rekao nije da Željko treba da ode, te priče ostavi za sebe i svoju družinu sa tribine.
G

Gost....

pre preko 2 godine

Ne lupaj za Zoca bes sram te bilo...grobari, pravi, nikad to nisu ni pomislili
B

Bruka i sramota

pre preko 2 godine

Aloo bre je l ste svesni da gubite titulu, otaljavate posao i to ne radite prvi put zar nisu Nikolić i Falko povređeni odakle to sad da igraju, ne možeš dva puta zaredom da dobiješ Surdulicu alooo RADNIK IZ SURDULICE, čemu svi ovi rezultati u Evropi čemu ovako skupi igrači(za naše uslove) skupi igrači, da bi ti nikad gori partizan uzeo titulu i otišao u lš osvestite se već jednom dok ne bude kasno
p

podesen

pre preko 2 godine

Direktno se ide u ls od sezone 22/23 ,ne posle ove.
a

abc

pre preko 2 godine

Večeras su svi promašili i igrači i Stanković, ubiće nas Kataijeva nonšalantnost promašio je prvu šansu na utakmici jer se zeza u prijemu kao da ima sat vremena za prijem i šut, oba penala izvodi kaobisored garaže...Stanković uvodi Nikolića posle par meseci neigranja u utakmici koja je od početka oštra, gruba, sa četiri udarca rukom u glavu, Nikolić gradi loptu između četiri igrača gubi je i primamo gol...Pred kraj utakmice mi imamo mekanu postavu sa Falkom, Nikolićem, Lazetićem bez ikakve šanse da postignemo gol sa tim igračima...Zasluženo nismo uzeli tri boda, da smo večeras pobedili sa ovakvim odnosom, nepovezanošću, nepronalaženjem odgovora na grubu igru izgubili bi od TSC. Zvezda ne igra zatvorene utakmice i pristup mora da bude drugačiji bez obzira na umor.
G

Goz

pre preko 2 godine

Ja odavno pticama da Katai ima preveliki kredit. Treba nam mnogo brze krilo sa konkretnim rešenjima, ne beskonačnim driblinzima i nebulozno pasevima kada dribling ne uspe. U Evropi je tek poseban slucaj
R

Realni Arth

pre preko 2 godine

Znaci ostavismo titulu u Surdulici, naravno, nista strasno, zasluzen remi. Mi smo umorni, zadovoljni plasmanom itd. Nasi mladi igraci zaista su slabiji i tehnicki i takticki ako ih uporedimo sa mladim igracima Partizana, Covece zadnji nas igrac koji nesto vredi je Grujic, a iz Partizan idu ko na traci, Pavlovic, Zivkovilc, Vlahovic, Milenkovic... pa i gledajte gde igraju njihova deca a gde nasa, (Izuzev Luke u Real, doduse kao rezerva). Nego ajde da se vratimo na temu, Znaci, Radnik otkinuo nam 5 bodova, znaci vise od Partizana, Nama trebaju dobri igraci a ne: Nikolic, Gobelja, Gajic, Srnic, Krsticic, Erakovic........... ima ih duuug red! Eto, Izlazi, Katai, Kanga, Ben, i eto nas u rangu sa Radnikom! Nista, idemo dalje, ovo nam nije trebalo! Nadam se da ovo zaista nije kraj, mada imam utisak da smo pozdravili sa titulom! Bravo za Radnik. Pa nek se kurci Stankovic pa izvede sa terena igrace koji jedini znaju loptu, Kataija i Kangu! Nek igra sa Krsticicicem, Srnicem, Lazeticem, ovim kur..m Falkom, pa nek ide bre u pm. los ko k..c. Ali gosp. Stankovicu, gubis 5 bodova od ekipe koja moze ladno da ispadne iz lige covece! Moze jednom da se desi kiks, ali ovo je vec, drugi put te matira doticni trener, prijatelju, oducio te od fudbala sa mladim i losijim timom! Cestitke za borbu, i hvala sto ste mi sjebali vece, a bas sam bio raspolozen. Pozdrav!
N

Nenaddd

pre preko 2 godine

Deki,zvezda lose igra u poslednje vreme i to se vidi na kilometar,ali i dalje prodajete maglu! Trgni tu ekipu ako mozes,ako ne mozes onda idi iz kluba....dve akcije ne mogu da naprave,mnogo losa igra mnooogooo !!!
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Iskreno, bez ideje, bez zara a sanse su plod slucajnosti! Lose do zla boga! Ako odtane Mister titulu uzmaju grobari garant!! Tokmak i Stojanovic uz ovog Hodzica!
F

Familija

pre preko 2 godine

Težak zadatak zaostatak od 5 bodova u trenutku kada je to najmanje trebalo ali to je tako i to se ne može promeniti jer mora se ići dalje automatski zaboraviti ovu utakmicu nema patetisanja okrenuti se narednom protivniku i uraditi sve da na pristojan način završimo ovu kalendarsku godinu jako težak momenat ali koncentracija mora biti apsolutna svih 90 minuta i u svakoj utakmici dobro je što već za nekoliko dana dolazi sledeća utakmica a to je jedini način da se ekipa podigne iz ovakvog lošeg momenta nema nazad samo napred gazi familijo
A

A pravilo

pre preko 2 godine

tri kornera penal?
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Precesto u poslednje vreme se desava da zvezda ne moze da postigne vise od jednog gola na utakmici. Bilo je pitanje trenutka kada ce neki protivnik dati gol i zavrsiti 1:1
P

Pa1

pre preko 2 godine

Uvek i samo podrška! Napred Zvezda!
С

Срки

pre preko 2 godine

Чини ми се да знам ко сигурно испада из лиге и иде у сусрет дербију са Владичиним ханом
S

Sashki85

pre preko 2 godine

Čitava Srbija dogodila utakmice. Zvezda 'ne, mi ne događamo ništa' svi na stadion! Sve jedan plaćeni navijač došao!
U

Uno

pre preko 2 godine

Kiks je normalan.Svakome se desi,skoro svakome...
Z

ZoranB

pre preko 2 godine

Sada je kiks normalan,a protekle cetiri godine nisi tako pisao.
a

a gde je treci penal

pre preko 2 godine

sa dva penala ,dva izmisljena slobodna udarca na ivici sesnaesterca 19` i 31 minut a vi sutra krivite da je liga namestena i da su krivi i Miki, Silja , Pluton....svi drugi
k

kako za koga

pre preko 2 godine

Vasi kiksevi moraju da se zapisu u kalendar,za zadnjih 5 godina niste kiksnuli ko ove.
U

Uno

pre preko 2 godine

Mi sve ove godine imamo potporu u Evropi.Vama ne smije da se šutne na gol u ovoj smješnoj ligi,dok vas u Evropi trpaju kako stignu...Pitanje je kako to??
U

Uno

pre preko 2 godine

Evropa je mjerilo.Mi smo tu konstantni 5 godina,vas trpa ko stigne,dok u ligi ne smiju da vam udju u 16...Kako?
9

951357

pre preko 2 godine

To je to cuvanje 1:0. Jer sto bi pregazio nekoga kad mozes da kiksiras. Cim sam video promasen penal, a onda i one suteve koji idu na pola metra od gola, tacno sam znao da ce ovo da se desi. I nije mi jasno, izvuces sve nosioce igre sa terena, i sta ocekujes? Da ces da drzis loptu, das gol? I sudija koji nakon onog valjanja i izmena produzi samo 3 minuta? Da ne pricam o reakciji nase odbrane kod gola Radnika, nekarakteristicno losim potezima nasih igraca... Smrdi mi ovde nesto. Ako nista drugo, sad moze i gromada posteno da odigra... Mozda...
B

Burazzers

pre preko 2 godine

Smrdi i to bas bogami. Mocni Radnik iskoristio svoje konekcije i primorao zvezdu da proda utakmicu :D
Z

ZoranB

pre preko 2 godine

Samo tri minute kazes,a sta kazes za drugi penal,covjek ispucava loptu i penal.Ruke u prirodnom polozaju,sve cisto.
P

Pametnjakovic

pre preko 2 godine

Dosadio si vise svima...sve si ti znao,ali kad se zavrsi..
9

951357

pre preko 2 godine

@pametnjaković - dobro si se potpisao. Objasni ti meni pametnjakoviću, kako možeš da znaš nešto pre nego što odgledaš utakmicu? Da sanjaš? Mislim, možeš za gromadine utakmice, one su vrlo predvidive. A sve što sam rekao unapred se i desilo, kao recimo Santa Klara i Šarlroa ;) @Zoran - od ruke u prirodnom položaju ne puca arkada ;) @Burazzers - Radnik sigurno nije, ali neki drugi ljudi možda i jesu. Ne bi bilo prvi put.
G

Gost1818

pre preko 2 godine

A treci penal?!
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Teško je reći ko je u Zvezdi bio najgori. Dok su na terenu bili Kanga, Ben i Rodić igra je pomalo ličila na nešto, Kad su ušli Falko, Lazetić, Nikolić...... GLEDALI SMO JEDNU KARIKATURU OD FUDBALSKOG TIMA I JEDAN PLAČ OD IGRE. Najmanje 10 igrača u Zvezdi ne zaslužuju da budu ni na treningu drugog tima.
L

Luja

pre preko 2 godine

Pre svih treba da odu Terzić, Mrkela i Stanković. Oni su najgori.
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

Ne zelim da ispadne da ti dosipam so na ranu, ali najveci krivac je Stankovic i niko drugi. Mogu da objasnjavam kako i zasto, ali nema drugog krivca.
H

Hasselbaink

pre preko 2 godine

Svako ko razumno prati fudbal i sport u opšte, zna da se kiksevi svima dese, ovaj remi Zvezde ne bih nikada komentarisao ali mi je eto veoma drago zbog svih onih koji danas ceo dan pominju Partizan i Floru i Anortozis. Uživajte deco u detinjstvu.
D

Dzi

pre preko 2 godine

Samozvani "mister" vec drugi put pokazuje sportsku nekulturu i manjak postovanja rivala i ne cesita makar kurtoazno protivniku.Bruka.
d

denula

pre preko 2 godine

gde je treći penal???
D

Dimitrije II

pre preko 2 godine

Jeli ovo tim za koji samozvani doktor Terza kaže da je najbolji od Barija? Bolje da odgovori gdje nestade onih 100 miliona evra zarađenih od evro takmičenja? Kako da su dužni sada preko 70 miliona evra? Provincijski tim im uzeo pet bodova. Ne pomažu ni dva penala. Došao đavo po svoje.
K

Koma

pre preko 2 godine

Ne loži se, baš će tebi da odgovara. Uskoro stalni učesnik Lige šampiona, kao što je i obećao.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Štosovi koje je stankela pokupio po Italiji očigledno ne prolaze kod Radnik Surdulice.
k

kapa dole

pre preko 2 godine

najozbiljnije ovaj Radnik mnogo dobra ekipa , mislim kad se uzme u obzir da momci igraju za 500 evra mesecno .
P

Prepelič

pre preko 2 godine

Dobro je, vidi se pomak, bar niste izgubili kao u Surdulici!
G

Gosthhggg

pre preko 2 godine

RADNIK OLEEE RADNIK OLEEEE RADNIK OLEE OLE OLEEE
Z

Zenon

pre preko 2 godine

Penali ispravno dosudjeni ali Radnik je dao gol posle prekrsaja.
G

Gostoprimljivi

pre preko 2 godine

Šta reći osim bruka i sramota. 4 boda u sezoni gubiš od Radnika iz Surdulice, ej! Pa i ne treba da budeš prvi...bez obzira što su oni zatvorili sve, ovo mora da se dobija.
p

pet

pre preko 2 godine

bodova ne 4
G

Gosta

pre preko 2 godine

5 bodova
I

Izgleda da su

pre preko 2 godine

se zamerili Toncevu
N

Nenad111

pre preko 2 godine

Sami sebi zabadamo noz u ledja. Ovamo pravimo koeficijent da budemo nosioci, ali izgleda da nismo definisali kog takmicenja. Sa Ling Long idemo u Ping Pong Konferenciju.
M

Mali ciga

pre preko 2 godine

Sramota za (K)VAR SOBU, zašto nisu javili za još jedan penal???
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Sta je sporno kod oba penala? Jos reci da nisu postojali i odmah mozes komentare da prebacis na neki drugi sport…
B

B. Grobar

pre preko 2 godine

@daj faul, sporno je isto ono sto je vama sporno, kada se dosudi penal za Partizan.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

E moj stankoviću, lepo je prvo mesto u ligi evrope, al nikad od tebe trener neće biti. Kod rezultata 1 - 0 ti vadis napolje ono najbolje što zvezda ima. Katai, kanga, Ben, pavkov iako nisu bili na nivou, I ubacujes one koji nisu ni za Zlatibor. Podseća me na miloševića kada je u ligi evrope dobijene utakmice gubio tako što je vadio natha I sumu iz igre kod istog rezultata. Kad smo poslednji put dali gol iz igre? Kakav umor kakvi bakaraci, to se verovatno ogulilo od alkohola za vikend pa sad ne mogu da dišu. Opet ista priča, gornji deo terena bukvalno ne postoji uvek se igra jedno te isto. Čestitam radniku na osvojenom bodu.
T

Tole

pre preko 2 godine

Baš tako, Milošević protiv AZ isto uradio i kiks. Početnici.
l

linoleum

pre preko 2 godine

dugo je prvenstvo.opusteno.SRBIJA BGD CRVENAZVEZDA
R

Raul Bobadilla

pre preko 2 godine

Nije dugo, sad je definitivno reseno. Mi igramo posteno, i danas je Radnik imao nekoliko sansi za gol...i to je fudbal! A Franjevcima niko ne moze da dodje u sansu (bolje reci ne zeli) ali zato polu pismene ekipe poput Floreni Anortozisa ih uce fudbalu... Odavno su zatvorili 90% utakmica i sve je gotovo! Tuzno je sto svi znaju sta se desava a cute, a ovi iz Humske pricaju o postenju... fuj...
G

Gost788

pre preko 2 godine

Terzicu covece dovedi desnog beka vise, zamenu za Rodica, i aman sta je vise sa ovim Kataijem, samo gusi Ivanica bezveze
D

DakaCz

pre preko 2 godine

Stankovic nas kosta debelo,covek nema veze,zatvara utakmicu sa 1 0 u 60 min vadi glavme igrace ubacuje trkace i krljace i kazna stize.Nije ti ovo Padova Kremoneze i ostali zabarski amateri gde si i trebao da ucis zanat a ne ovde na ovakvom klubu.
R

RADNIK

pre preko 2 godine

Dajte Zvezdu da se igramo!!!
G

Gost1986

pre preko 2 godine

Није ништа страшно, идемо даље... Честитке Раднику
Z

Zahvalimo

pre preko 2 godine

se toliko velicanom zvezdanu sto nam je omogucio sezonu bez napadaca.Kad dodjes u situaciju da zelis da igras ozbiljnu ulogu u evropia napadac ti milan pavkov e to je teska situacija.Uz svo postovanje za momka posto je resio mnoge velike utakmice, on ipak nije u stanju da konstantno daje golove niti je ozbiljan evropski napada.Znaci nema gradju nema glavu nema nista apsolutno sem borbenosti
П

Пиши ћирилицом

pre preko 2 godine

Изгледа да су ови сами себи били на менију.
G

Gost III

pre preko 2 godine

Ne razumem o čemu se radi?! Zar Surdulica nema obavezu da se skloni? Ove sezone se otrgli kontroli i to više ne može tako.
U

Uno

pre preko 2 godine

Pa sklonili su se,kiksali ste jedino protiv Proletera...Evropu ne računamo tu vam pokazuju gdje ste
G

Gost55

pre preko 2 godine

Neki ljudi iz Zvezde naljutili Tonceve koji su zvezdasi .E sad im se svete nema sklanjanja ! Jedan penal veze nema ali PRAVDA je stigla.
P

Prepelič

pre preko 2 godine

Uno, pa kako nam to silna Zvezda nije pokazala kako stoje stvari na derbiju? Nigde vas nije bilo tokom utakmice, izjednačili jer je ziheraš Stanoje počeo da brani rezultat. Na nivou ste Proletera. Ništa od titule komšinice Uno!
U

Uno

pre preko 2 godine

Prepeliču koliko imate pobjeda u derbiju u zadnjih 5 godina?Samo bez onih vaših čuvenih pobjeda od 0-0 i 1-1

Pantelija

pre preko 2 godine

KAKVA DVA SRAMOTNA PENALA ZA MEZIMICU, Resili da zatvoreee mec u prvo poluvremee i ne vredi lazniii magiko je zatajio hahahahahhahah Mezimica vise ni filijalu ne moze da dobije hahahahahahahahahah Sta ce ovo ljudi moji da znaci, Toncev se zamerio Terzi ili obrstno pa vise ne dozvoljavaju da se igraju prijateljske izmedju ova dva kluba? Hahahahahahahaha Jos jedan dokaz da oni samo na bunker i nebesku srecu i laku grupu prolaze u Evropi a onda im dodje filijala i nameste 2 penala i opet ne vredi hahahahahaha
I

Iks Tb

pre preko 2 godine

Pantelija veskrese!!! Ljudiiiiii... Vaistinu vaskrese!!!
0

08

pre preko 2 godine

Туширање....Хахаха
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Станковиќу мораш да схватиш дасе кукавичлук обија о глави. Изводиш Кангу, Катаија, Бена, Павкова, чуваш резултат од 60 мин против сурдулице, нашта то личи човече? Мизерија тешка, Лазетиќ, Николиќ, Крстичиќ, чему то човече!
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

Pre neki dan, posle Brage, napisah da ovu upravu sa sve trenerom sto pre treba najuriti i normalno dobih more minusa od ovih tzv. "Pravih najijaca". Na zalost bio sam upravu.
O

Ojo

pre preko 2 godine

Od Barija do danas nismo imali gore igrače i veće neznalice od trenera, a o sportskom sektoru ne vrijedi trošiti reči

Dj_97

pre preko 2 godine

Opet taj Radnik iz Surdulice! Nego, što Stankela nije uklizao na kolena na kraju utakmice, zna li se šta?
M

Marakana rodjaci

pre preko 2 godine

Nikad veca poseta i bolji rezultat

Avangardista

pre preko 2 godine

Nije ovo nikakav sok na 'Marakani' Gebelsu, ovo je sok u rajkovoj rupi, Marakana je u Rio de Zaneiru; ako si vec nekakav 'novinar' onda nauci i prouci materiju o kojoj pises. Stop lazima i falsifikatima!
m

mama

pre preko 2 godine

ti rajkova rupa
b

brt

pre preko 2 godine

bez komentara.
n

navijaci

pre preko 2 godine

JEDAN PENAL JE POKLON NIJE POSTOJAO ALI PRAVDA POBEDILA .
G

Gost e

pre preko 2 godine

koji ?
O

Ogiczv

pre preko 2 godine

Kao prvo, ono sve što smo promašili, ne sme da se maši. Kao drugo, Deki i dalje ne zna da pravi izmene. Ako vodiš jedan razlike, ne menjaš Kataija i Kangu, pa čak ni Pavkova, jer nije još ništa gotovo
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Sve, sve ja razumem, i one floskule lopta je okrugla,svi danas igraju fudbal,itd....ali brate Radnik, ej bre Radnik i to dva puta...13 na tabeli od 16 ekipa,sramota,e ovde se rodjaci gubi titula jer normalno je kiksnuti u derbiju,protiv Voše i Čuke, ali ove treba da pregazimo kao plitak potok...lose i tuzno izgleda Zvezdina igra,kao da ih je neko puskom naterao da izadju na teren,sporo,bezidejno bez energije da nemam reci...standardno i ovih par prilika su stvorili Katai i Ivanic na individualni kvalitet,ostatak tima bi terao da trce krugove bosi po snegu!!!
M

Minus sve veći

pre preko 2 godine

Ne pomažu ni silni penali, biće bar Liga konferencije sledeće godine komšinice! ;)
P

Penzioner vršnjak

pre preko 2 godine

Postoji li mogućnost da Kataia nekome uvalimo ili neka mu Mita smanji penziju jer ovo je bruka kako on igra!
C

Crni Grom

pre preko 2 godine

Sta bi tek u Ligi Evrope uradio ovaj Radnik...
M

MalingaTheSlinga

pre preko 2 godine

Nasa zvezda opet pokradena, sudija je morao da svira i treci, pa i cetvrti penal ako treba, u 2. poluvremenu i da ne dozvoli da nasa zvezda udje u zavrsnicu sa samo jednim golom prednosti. Velika kradja, FSS MAFIJA!!!
S

Surdulicki lubenicar

pre preko 2 godine

Alo Sampdorija, jel jos vazi ono da dodjem...
C

Czz

pre preko 2 godine

Stankovicev “poraz”. Svaka izmjena pogresna. Lazetic-nista. Krsticic-veliko nista. Falko pokusava da se dokaze na pogresan nacin. Nikolic nije ni usao. Katao anemican jos u prvom poluvremenu. Ben nemocan. Prisli smo na 2 boda pa da vidimo sta ce oni da urade ali Zvezda nema igru inupravo ono sto sam rekao prije neki dan- nema hemije i Ohi dolazi u potpuno pogresnom momentu.
G

Gost09876

pre preko 2 godine

idi stankovicu molim te
T

Trpke

pre preko 2 godine

Toncevi su u nekom ratu sa Zvezdom ocigledno.
G

Gost 1212

pre preko 2 godine

Opasan ovaj Radnik. Ni penali nisu pomogli. Ma uostalom koga briga, Evropa je jedino merilo kvaliteta.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Bugarska mafija!Napred Toncev!Napred SPS Surdulica!
r

rea

pre preko 2 godine

Šta ti je kad se Tončevi i Tvorzan zakače... nema više sklanjalica, uvodi se VAR - automatski startuju problemi.
g

gunners

pre preko 2 godine

Partizan 17-2-0, gol razlika 53:6. To je ekipa koja izgubi od Flore i kod kuce jedva izvuce nereseno sa Anortozisom. Cudna igra je fudbal.
n

nista od titule

pre preko 2 godine

Pa koliko penala vama treba? Sad ce bot brojčanik da objasni
P

Pfc!

pre preko 2 godine

Auuuu stvarno sam šokiran kao grobar. Neverovatno koliko je zvezda ove jeseni prosula bodova. Kakvo emotivno pražnjenje protiv Brage, slavlje na treningu i onda ovo... Ako Partizan iskoristi ovaj veeeliki kiks večitog rivala i sakupi svih šest bodova do kraja jeseni, 90% osvaja titulu ni kriv ni dužan uprkos lošem rasporedu u februaru!
7

777

pre preko 2 godine

Sve tacno...
G

Grejaci

pre preko 2 godine

Nema veze, celnici Zvezde su nas obradovali vescu da na Prdekani rade grejaci, tako da ce se brzo nasa Zvezda odmrznuti !
Л

Лукаку 98

pre preko 2 godine

Зашто не играју овако против поштењачина него се склањају???
J

Juzna pruga

pre preko 2 godine

Sta kaze Zvezdan, mora da se igra Liga sampiona za dve godine ahahahahahahahahahaha
H

Hagakva

pre preko 2 godine

Pa koliko je Zvezda nabila koeficijent Superligi u Evropi, Zvezda ce i igrati LŠ čak i sa 2. mesta u Srbiji, a vama dzaba i titula, kad vas u Evropi nije pobedio samo ko nije igrao sa vama.
G

GostxxxL

pre preko 2 godine

@Hagakva Ima za zvezdanu i ta liga konferencija dogodine ahahahhahahahahahahhahahaha
A

Amateri

pre preko 2 godine

I onda se cude sto je stadion prazan
J

Jesse Custer

pre preko 2 godine

Kad večito nešto kalkulišeš i otaljavaš posao na 1:0, mora i ovo jednom da se desi. Pa nek' i dalje zovu publiku da gleda ovo jajarenje.
F

Figueroa

pre preko 2 godine

Ono kad ti Surdulica i pored dva penala uzme titulu....neprocjenjivo,pakuj se Terzaaaaaa,zajedno sa Mitom i Misterom,hvala dragom Bogu sto nas ovi gresnici vratise na prociscenje,sami ih je Bog poslao....i daaa ajde Stankela opet se i danas malo isplaci onako emotivno da nas u srce dirnes...
G

Gostxxx

pre preko 2 godine

Tako ti je to kad otaljavaš posao celo drugo poluvreme...Igra 0
r

rara

pre preko 2 godine

OOOO LIGA SAMPIONA OOOO LIGA SAMPIONA LIGA SAMPIONA!!! NANANANANANA LIGA SAMPIONA!!
A

Avenger

pre preko 2 godine

Sme se primiti gol,ali moraš dati bar tri. Samo ne znam ko da ih da...
S

Se

pre preko 2 godine

Jel Stanković na kolenima uleteo na teren...
G

Gost xxxx

pre preko 2 godine

Bruka i sramota ......
D

Dil

pre preko 2 godine

Dobro je, nije veliki minus, barem jos uvek. xd
A

Aleksandar 4

pre preko 2 godine

Stankovic: Momcima svaka cast, dali su sve od sebe… preumorni smo, utakmica posle evrope najteza, bla, bla…
I

Ivan3333

pre preko 2 godine

Mister nepobedivi opet odigrao x
H

Hau

pre preko 2 godine

Na kraju navijači sa vatrometom slave bod protiv radnika...

Kontraudar

pre preko 2 godine

Pa kako sad, zar ona mađija nije rekla da Zvezda mora biti prvak?! Izgleda da se ovi nisu sklonili, Radnik i Braga tu je to negde.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

U pravu ste bili,trebace vam salovi!Bice -5!
Z

Zvezdas!

pre preko 2 godine

Lose igre od pocetka jeseni su dosli na naplatu... Ovo je sramota Stankovicu ako se titula izgubi ti si kriv.
D

Dejan_996

pre preko 2 godine

Deki, volim te ko brata, ali malo manje da budes u ulozi navijaca, a malo vise u ulozi trenera i spremanja taktike i da gledas sa izmenama. Nama treba TRENER, a ne navijac