Komentari na vest

Šok na Velodromu: Sampaoli otišao iz Marselja, jer mu nisu doveli igrače za Ligu šampiona

A

Aboubakar Oumarou

pre gotovo 2 godine

Dobro je napravio. Povezivali su se sa bar 7-8 igrača, a nisu u stanju dovesti nikoga. Sledeće sezone mogu očekivati 6-7. mesto...
G

Gostpa

pre gotovo 2 godine

Mogao je sačekati još malo,da vidi hoće li doći Eraković. On je igrač za LŠ,hahaha
B

Bg

pre gotovo 2 godine

Ne vidim cemu smeh ? Momak je odlicno odigrao sezonu, dakle i u Evropi je bio top, mladi srbin i buducnost reprezentacije. Bas ti je krivo vidim, leci komplekse covece.
Н

Не калаба

pre gotovo 2 godine

Са две леве ноге је бољи дечко за 30 минута игре направи три пенала није успео у једном базелу да се устали у првих 11 али битно је да игра за репрезентацију
M

Mindara

pre gotovo 2 godine

Kako gotivim ovakve licnosti, isključive, koje se drže svog stava. Tražili ste, dobili ste. A sta sam ja dobio za uzvrat? Ništa? Doviđenja, prijatno. Tako se to radi. Ozbiljna njuška.
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

За разлику рецимо од Мистера који каже не зависи све од нас! Друже управа ти не доведе играче јер је неспособна, ти се окренеш и одеш! Врло је једноставно!
B

Bg

pre gotovo 2 godine

A sto bi Mister otisao kad ima odlican ucinak i kvalitetne igrace na raspolaganju ?! Logicno je da ne moze svaki igrac da dodje, ti ponudis pare za Kasijeru a Zenit ponudi dva puta vise, igrac sam zeli tamo, i sta onda ? Trener da da otkaz ? Pa onda nigde ne bi bilo trenera !
G

Gost086

pre gotovo 2 godine

Pa naravno kad vidi da Lion dovodi Tolissa Lakazeta i mnoge a ovi nisu u stanju nikog. Uplasi se covek da nece moci odvesti opet u LS Marsej.
D

Doktoor

pre gotovo 2 godine

Ozbiljna glava! Hocete, necete? Necete. Aj cao!
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Sad ce se vratiti kad sazna da mu Erakovic dolazi hahahaha