Pol Pogba i Ole Gunar Solskjer (©Reuters)
Pol Pogba i Ole Gunar Solskjer (©Reuters)

Soskjer tiho potvrđuje novi ugovor za Pogbu: Radujem se što će Junajted i on zajedno rasti

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.08.20. | 13:30

Dobre vesti za navijače Junajteda

Pol Pogba pre korone, te višemesečne pauze zbog pandemije i Pol Pogba po nastavku sezone su dve potpuno različite osobe!

Uspon forme francuskog veziste, u kombinaciji sa dovođenjem Bruna Fernandeša i dobro posloženih kockica na Old Trafordu doveli su do toga da Mančester junajted završi među četiri najbolja tima Premijer lige, plasira se u Ligu šampiona i omogući Ole Gunaru Solskjeru da razmišlja o dodatnom jačanju tima kako bi se ponovo razmišljalo o napadu na titulu! Podsetimo, još se na Teatru snova lome koplja oko Džejdona Sanča...

Izabrane vesti

Pogba je posle velike igračke krize, onda i dužeg oporavka od operacije skočnog zgloba, konačno počeo da pruža role srazmerne igraču plaćenom preko 100.000.000 evra. Odlično se uklopio sa Brunom i Nemanjom Matićem, korisniji je na terenu nego ikada ranije u dresu Junajteda, pa zbog čega se sada više na Old Trafordu ni ne pomišlja o njegovoj prodaji. Štaviše, sada je u fokusu novi ugovor s obzirom da je Pogba već zagazio u poslednju godinu saradnje sa Junajtedom.

O tome se piše već neko vreme. Naime, Pogbu čeka novi petogodišnji ugovor i plata od preko 20.000.000 evra po sezoni, što je povišica od gotovo 4.000.000 evra. Dok se prethodnih dana i sedmica samo šuškalo, iz reči Ole Gunara Solskjera moglo je da se zaključi da se Pogbi zaista sprema novi ugovor.

“Otkako se oporavio od povrede bio je briljantan“, priznaje Solskjer i nastavlja:

“Radio je jako, srećan je i igra dobro. Tek ćemo videti najbolju verziju Pola Pogbe u narednoj sezoni, siguran sam. Jako se radujem što će Pogba rasti zajedno sa Junajtedom. Biće jedna od ključnih figura ekipe, nosilaca igre, jer polako ulazi u zenit karijere. Jako se radujem nastavku saradnje sa njim“.

Pogba se u Junajted vratio na leto 2016. godine za 105.000.000 evra i bonuse, ali je kod Žozea Murinja bio potpuno van forme i igara koje su ga krasile u Juventusu. Od septembra do marta odigrao je samo dve utakmice zbog hroničnih problema sa skočnim zglobom, ali je sada potpuno drugačiji čovek.

Junajted naredne sedmice igra protiv Kopenhagena četvrtfinale Lige Evrope. 



tagovi

Pol PogbaOle Gunar Solskjer

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara