Komentari na vest

Španci pišu: Bajčetić je naš

S

Sedorf10

pre preko 1 godinu

Bajcetic Senior je veoma lose vaspitao svoje dete.
p

postic

pre preko 1 godinu

Sto ,sta mu je ova drzava dala,a ima svoju glavu i srce pa nek razmisli za koga ce igrati ima puno pravo
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Momak nek izabere ono sto mu srce govori, a ovi sto ga kritikuju, nek prvo urade nesto svojim zivotom, pa nek onda pametuju sta neko drugi treba da radi ili ne radi. Vi ste mnogo uradili za Srbiju sigurno. Najlakse je biti patriota i busati se u prsa kad ti niko nista ne trazi da uradis. Vidio sam takvih milion u zivotu. Najjaci su samo kad treba pricati.
P

Pedja444

pre preko 1 godinu

Ako je to tacno zelim mu karijeru ko sto je imao Bojan Krkic ni manje ni vise pogotvo nacionalnu.Vreme je da prestanete da pistete njemu takodje
Z

Zokislav

pre preko 1 godinu

Za par godina će dobiti Englesko državljanstvo haha
g

goust

pre preko 1 godinu

Šta nažalost? Neka beže što dalje od ove naše "reprezentacije*. Koga da reprezentuju?
1

1992

pre preko 1 godinu

Ima pravo da bira za koga će da igra. Normalno je da se osjeća Špancem, majka mu je španjolka. A vi zatucani pričajte i dalje gluposti. I svaka mu čast što je odabrao zemlju kojoj pripada i koja mu je u srcu.
S

Sedorf10

pre preko 1 godinu

ajde paljba odavde sahovnicar.
s

sladjann

pre preko 1 godinu

Jaka stvar naši igrači igraju do 40 godina,mladima šanse nema!!!!džabe bi mu upropastili karijeru pozivom za Srbiju!da se nelazemo ...
B

Berlin

pre preko 1 godinu

Nasi novinari samo pisu umjesto da urade nesto korisno za Srbe
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Posao novinara je da pise. Ne lupaj. E sad, ako pricas o narucenim tekstovima, to je vec nesto drugo, ali poenta ostaje – posao novinara je da pise.
S

Sad

pre preko 1 godinu

Znamo za koga će igrati, i više nemojte pisati o njemu.
l

lfcc

pre preko 1 godinu

Normalno da ce da igra za reprezentaciju zemlje u kojoj se rodio i odrastao, odakle su mu svi prijatelji i ostalo. Da nasi mediji nisu krenuli sa lozackim naslovima sve bi bilo ok.
N

Niš PFK

pre preko 1 godinu

Nikad on nece da bude spanac, Stefan Bajcetic nikako u njihovim glavama nece da bude isti kao oni, svi ti zapadnjacki narodi sebe uzdizu i velicaju, mnogi bez ikakvog dobrog razloga... Njegov izbor, ok, ali neverovatno je da mnogo nasih ljudi nema osecaj za drzavu, naciju, veru, odmah se uklapaju kao kameleoni u novu sredinu... Pljujete Sacirija i Dzaku, oni igraju za Svajcarsku, Dzaka je kapiten, a Albanija i Kosovo im je sve, po cenu isterivanja iz reprezentacije, Hrvati isto, Marokanci isto, rodjeni van Maroka a poreklo im na prvom mestu.
s

sasda

pre preko 1 godinu

ako cemo tom logikom svi smo mi poreklom iz afrike. taj okoreli nacionalizam bez pokrica i busanje u grudi je zabava za neuspesne i zatucane ljude koji nemaju nista u zivotu sto su sami postigli cime bi se dicili.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Poreklo? Pa dečko je poreklom iz Španije više nego iz Srbije ili se možda mama ne računa u porklo već samo otac? Kako vas nije sramota da lupetate gluposti,a dečko je španac više nego srbin kad se sve stavi na tas.
B

Bojo

pre preko 1 godinu

Pored žive Srbije oni bi da prisvoje Bajčetića... To je nepravedno i kolonizatorski.
P

Prontone

pre preko 1 godinu

Najdosadniji od svih komentatora je ovaj 1992, verujem da mu najvecu radost predstavlja to sto ce Bajcetic zaigrati za Spaniju, vecu nego njemu samom. Zelim mu da sa Furijom nista ne osvoji, a na ovog 1992 cu obratiti paznju kad Srbija veze dve-tri pobede, takvi sto sad kude i kritikuju najvise talasaju pa nas uzdizu u nebesa.
1

1992

pre preko 1 godinu

Obrati pažnju na poslednju stvar i sjećat ćeš se dugo...
1

1992

pre preko 1 godinu

E pa ako te boli uvo, idi kod otorinolaringologa, ja ti ne mogu pomoći. To što sam naveo izraelce, to je zato što oni vode računa o tome kao niko drugi. Treća stvar, hoćete i da se Adem Ljajić osjeća kao srbenda, a i neki Bajčetić španac da se osjeća kao srbenda. E zato nam tako i ide zbog vas polupanih mozgova.
Y

Yoana

pre preko 1 godinu

A malo je i nas
E

E Španci, Španci...

pre preko 1 godinu

Ima vas 50 miliona, a otimate našu sirotinju...
V

V917

pre preko 1 godinu

Ma aman nikog ne treba moliti.A za sve vas koji pricate ma decko je rodjen tamo,reprezentativci Maroka su velika vecina rodjeni u Evropi,ali su vaspitavani tako da znaju svoje korene.Kad drugi to rade divite se,kad bi Srbi da se secaju svojih korena svi se gadite na to.
1

1992

pre preko 1 godinu

Majka španjolka.
S

Statler

pre preko 1 godinu

Koliko ima reprezentativaca Maroka da im je majka Francuskinja, Belgijanka ili Holanđanka?
1

1992

pre preko 1 godinu

Koliko? Odgovori mi ako znaš.
M

Mikuli

pre preko 1 godinu

Sin bivseg igraca stuba srpstva izabrao spaniju, zvezda srbija hahaha lazne patriote
i

irvingirving17

pre preko 1 godinu

Kad u porodici se zna ko je muško može sve lagano da se riješi....Ko je kriv što ga otac nije ućio da je Srbin i da zna jezik i običaje...Ubrzo će i mali Stojaković ovako za Grčku da igra a mi ćemo da se hvatamo za glavu što su svi drugi ono što jesu samo mi nismo...I ovi komentari "idi tamo ovamo se sve raspade" itd ste se na kurac popeli. Ako ćete da izdate svoj narod i državu zbog političara onda ste gori od njih .
C

Crvotočina

pre preko 1 godinu

Zanimljivo. A kad se naša žena uda za stranca i deca postanu stranci onda pljujemo po njoj kako je zaboravila korene, prodala se i ko zna šta sve ne....
c

cccc

pre preko 1 godinu

sretno momce. i ja bih ovde stavio tacku na tu pricu.gde je sad mister sa samardzicem i bajceticem.
G

Gost127

pre preko 1 godinu

A mi ga vec proglasili srbinom, auuuuuu, al nam ga zavuce haha, Ja stvarno ne znam odakle nekome ideja da ce ovaj igrati za nas, majka mu spanjolka ima spansko drzavljanstvo, igra u spanskoj mladoj, hm,hm, jos jedan novi Krkic, Samardzic, Arnautovic, Borjan, Dragovic, a obzirom koliko nase dijaspore ima po svetu tek ce da ih bude a imajuci u vidu cinjenicu da u nasem savezu vecito vlada opste rasulo i javasluk pa niko normalan nije lud da izabere Srbiju kao opciju ako vec ima mogucnost da nastupa da neku normanu reprezentaciju, a o samoj popularnosti zemlje Srbije u svetu da ne govorim, Zemlja Srbija koja vise ne zna ni sta je , dal smo mali rusi, dali komunisti, cetnici, dali su nam kinezi, marokanci, arapi braca, rusofili, prozapadnjaci, znaci, jednostavno nacija koja vise ne zna sta je!! Nismo ni hrvati, gde kod njih jos uvek rec patriota ima ogromnu vaznost, i predstavlja identifikaciju sa necim jako bitnim, kod nas kad stavis znak jednakosti, patriotizam=Srbija, odmah ti iskace znacenje, prevarant, kriminalac, izdajnik, lopov, jer je ta rec kod nas toliko izlizana i izopacena da te jednostavno muka uhvati sebe i da nazoves patriotom, Kad ovako saberem i oduzmem ostaje mi jos samo da upotrebim dve,isto tako izlizane reci a to je;" zivela Srbija"!!!
B

Bg

pre preko 1 godinu

Momak je polu spanac, i nije nista veci srbin nego spanac vec naprotiv, po krvi je pola pola i uz to se rodio tamo i odrastao tamo i naravno da je spanac i da je to niegova zemlja. To sto ima srpsko ime i prezime nista ne znaci.
M

MILAN GALIĆ

pre preko 1 godinu

Pustite dete da igra.Koliko su upropastili te klince iz inostranstva.A koga Srbi nisu zajebali.Dali bi vi s konja na magarca.Sigurno ne.Spanski fudbal i Srpski(🤣🤣🤣🤣🤣).Kod nas se samo krade.Srbija je zemlja dembelija.

pametno

pre preko 1 godinu

Pametno, ovde bi mu neko odradio zenu 😁
A

ABCD...

pre preko 1 godinu

Ahahahahhahahah...ziva istina druze. Gospodja Rajkovic ce mozda biti uvredjena! Ahahhaahhahahahahaha
r

rea

pre preko 1 godinu

Zašto bi izabrao Srbiju? Da do 25 godine bude rezerva četrdesetogodišnjem Tadiću, ili Saši Lukiću? On će pre postati starter u Španiji pored Rodija, Pedrija, Gavija... nego kod nas pored 1 i po krštenog veznog igrača. Isto važi i za Samardžića. Sa tim momcima se radi tako što ih pozoveš u tim dok su klinci, sa 17, 18, 19 godina, gde roditelji odlučuju još uvek i imaju jak uticaj na njih, a srce roditelja više naginje kao matici, nego deteta koje je u Srbiji bilo 2 puta za 18 godina. Hrvati upravo to rade, Kovačić da je Srbin, danas bi igrao za Austriju, a ovako su ga Hrvati sa 16 godina pozvali i on je danas njihov nosilac igre.
V

V917

pre preko 1 godinu

I po cemu si zakljucio da ce pre da igra ispred Gavija i Pedrija nego ispred Sase Lukica.Kojom logikom?
@

@rea

pre preko 1 godinu

Misliš da će igrati standardno za reprezentaciju Španije? Gde im je Krkić, gde je Injaki Vilijams... Slično je i sa Samardžićem. Kovačića Hrvatska nikada nije zvala dok je bio u podmlatku LASK-a. Tek kad je došao u Dinamov podmladak zaigrao je za U14 i U15 reprezentaciju Hrvatske...
r

rea

pre preko 1 godinu

Daće mu šansu da igra, čisto da ga vežu, jer imaju mozga, za razliku od nas. Nama Sergej nije igrao do 25 godine za reprezentaciju "jer je premlad", a igrali su nam Milivojevići, Matići... koji su se raspadali, a on je uveliko bio glavni igrač Lacijala. Tadić će nam igrati za reprezentaciju dokle god bude hteo, jer je on sad "ikona", a mi takve ne sklanjamo iz tima (videti pod Stanković, Pantelić, Saša Ilić...).
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Sve najbolje! Imamo većih problema!
A

ABCD...

pre preko 1 godinu

Zasto bi neko igrao za Srbiju,zemlju koja je proglasena za najgoru reprezentaciju na SP a selektor kaze "mi jesmo rezultatski izgubili,ali da mi nismo porazeni"?! Ahahahhahahahah...i sad se smejem kad se setim. Pa mi smo doziveli debakl a on vice mi nismo porazeni.
G

Goxt

pre preko 1 godinu

I još zavrne par evrića.
J

Jankooooo

pre preko 1 godinu

Ajde manite se tog klinca više, novi Krkić, za 3-4 godine niko neće znati za njega, par nastupa za Španiju i sledi mu ozbiljna karijera u Leganesu i Rasing Santanderu.
B

Baxter88

pre preko 1 godinu

Skroz nebitan lik, verovatno je Mitrovic iz Zvezde bolji igrac vec...
v

vlada55

pre preko 1 godinu

imate gomilu iseljenika iz afrike koji igraju za reprezentacije po evropi. idu ljudi gde je bolje, sta je tu cudno. bravo mali, dobar izbor.
R

RealNo1

pre preko 1 godinu

Па добро, не кривим га и ако изабере Шпанију. Проблем је отац који му није усадио партиотизам.
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Majka mu je Španjolka. Njen patriotizam nije važan?
@

@RealNo1

pre preko 1 godinu

Patriotizan kazes!!! hahhaah,pa ko u Srbiji jos uzima tu rec za ozbiljno, a da nema neku korist od toga???
G

Gost985

pre preko 1 godinu

Puci ce taj kao Bojan Krkić...
r

realno85

pre preko 1 godinu

daj vise smarate s ovim detetom. kao da je mesi licno. decko talentovan to stoji, al zar treba da klecimo i molimo da igra za srbiju. onaj ko se ne oseca kao srbin i ne treba da igra za srbiju. nema tu nikakvog ubedjivanja bre.
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

To je stvar slobodnog izbora, treba da izabere gde god on želi da igra. A realno, gledajući sa strane ovu našu ujdurmu od države i fudbalskog saveza, bi li ste vi odabrali Srbiju?
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Onda mu želim karijeru kao Krkicevu..
R

Red Star Belgrade

pre preko 1 godinu

@Dejani Krkic ima dobru karijeru (Barselona,Milan,Roma,Ajaks itd.) ,a ti ? Kakvu ti Karijeru imas ? Osim da pljujes sve ovde na portalu. Cak i sada ovaj Bajcetic ima bolju karijeru od tebe (Celta,Liverpul).
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Napadati dečka kome je majka Španjolka što je izabrao Španiju je debilizam epskih razmera. Šta majka je manje vreden roditelj pa se neračuna? Mi treba da se zapitamo što nam je tako u svim sferama života što i Srbi beže od Srbije. Možda ovaj prevaratsko-kumovsko-lažovsko-lopovski sistem i nije tako dobar kolko ga većina srbalja gotivi jer je nesposobna da funkcioniše u uređenim sistemima.
R

RR

pre preko 1 godinu

Bravo
М

Миркан

pre preko 1 godinu

Браво, лепо речено. Дечко се родио у Шпанији, одрастао у Шпанији, пола фамилије му је у Шпанији, врло вероватно већина и друштва итд. Више је Шпанац него Србин и то мора да се призна. Ево хипотетички, ћале ми је из Бачке Тополе. Волим тамо отићи, посетити родбину, поготово бабу и деду док су били живи. Лета сам тамо као клинац проводио код њих и све празнике. Волим да погледам ТСЦ у лиги на стадиону уживо и сву им срећу желим, али сам ја у Новом Саду рођен. Ту сам одрастао, ишао у школу, ту ми је друштво, одатле ми је мајка, ту сам упознао своју жену, своје најбоље ортаке, кумове, ту живим и радим, ту ће ми се дај боже једног дана дете и родити итд. Ја не могу бити ништа друго него Новосађанин. То не значи да ме волим завичај мога оца, него осећам више припадност ту где сам ја одрастао и где живим. Ништа лоше малом Бајчетићу не желим, а најмање да прође као Кркић
G

Gladiola

pre preko 1 godinu

Šteta, ta pozicija nam je veoma kritična, ali ako se već oseća kao španac neka mu je srećan put, a naš savez neka se zapita malo
G

Gost 1990

pre preko 1 godinu

Neka igra gde mu je draže i koga vise voli. Krkic je tako izabrao pa se pokajao.
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Najveća fora bi bila da zaigra za Englesku
G

Goossttt

pre preko 1 godinu

Ako neće ima ko hoće igraće Djuka bizon...
B

Bon Jovi

pre preko 1 godinu

Za reprezentaciju se igra zato što osećaš ljubav prema zemlji i čast kao i dužnost da tu budeš. Rezultat je nebitan igra se zbog časti, ko to ne razume ne vredi mu ni pričati. On to oseća prema nažalost drugoj reprezentaciji te prema tome, ZABOLE me da li igra i kako igra.
@

@Bon Jovi

pre preko 1 godinu

Ko u srbiji jos voli svoju zemlju a da je pre toga ne pokrade, opustosi i rasproda???
S

Sale UGRINOVCI

pre preko 1 godinu

Srećno. Sve najbolje. Jesmo sad završili sa njim i o njemu ? 🤔🙄😆😆
Z

Zeko

pre preko 1 godinu

Bravo Sale,komentar ti je pravi,daj da se rasprava o Bajceticu Zavrsi i idemo dalje,rodice se netko drugi
G

Gost1717

pre preko 1 godinu

Ne treba biti sujetan..pravi se paralela sa Krkicem, a ne znam sta bi on i sa Srbijom uradio?! Isto nista..pa nije izgubio svakako izborom drzave. Mali Bajceta je rodjen u Spaniji..ceo zivot tamo, plus Spanija je sila u fudbalu..malo ko bi odabrao Srbiju da igra..budimo realni. Ovde Pixy drzi cas
b

bel

pre preko 1 godinu

PIKSI od svih trenutnih igraca Spanije bio dva puta bolji igrac,toliko o tome koliki si poznavalac fudbala...
д

дуда

pre preko 1 godinu

Кад се оно прода за шаку јевра.Отац да је био.глава куће не би тако било..Удаш се за папире и заборавиш на Србију.Туга
m

mitar1

pre preko 1 godinu

a ovaj Gruzijac rvac vam ne smeta, jos ga proglasiste najboljim srbijanskim sportistom za ovu godinu.Sto ste licemjeri toliki
@

@mitar1

pre preko 1 godinu

Pa mi smo narod koji prosto uziva da se kiti tudjim perjem , mi prosto svrsavamo na to
p

podesen

pre preko 1 godinu

Nije lud da igra za Srbiju i da dobije u najboljem slučaju 100 000 e ,ća Surbatovic i Bjeka po 350 000 e ,manite taj patriotizam.
П

Проблем код Срба

pre preko 1 godinu

Је тај што се увеке сете некога кад неко постане нешто. Где су били пре? Не може нико да ми каже како нису знали, знали су! Али лакше је седети у фотељи и бити на државним јаслама, а урадити нешто? То је јако тешко!
F

FM

pre preko 1 godinu

U cemu je problem? Decko je Spanac isto koliko i Srbin, cisto geneticki gledano. To samo na primitivnom balkanu ima, da sve mora biti po ocu. Cak ni u Africi nije tako. Ostavite decka na miru, on nikada nije ni zakuvao, nego mediji!
k

kloop

pre preko 1 godinu

Tamo ce barem nesto da osvoji, ovde znamo da sigurno nece! Ko jos prati nasu reprezentaciju!
J

JT

pre preko 1 godinu

Svi smo pratili i praticemo. Fudbal je globalni sport. To nema veze sa ovim deckom, kojeg za Srbiju veze samo prezime.
p

pesimista

pre preko 1 godinu

Apsolutno si upravu,ko bih normalan igrao za Srbiju! Treba u potpunosti mi kao narod,da okrenemo leđa našoj reprezentaciji!
T

Tevez

pre preko 1 godinu

Eto vam ga!
D

De jàn

pre preko 1 godinu

Ne moze Stefan Bajcetic da bude Spanac i. Moze on da igra za Spaniju, da misli da tu pripada, ali nikada nece biti Spanac. Sve ce biti dobro dok njihova reprezentacija pobjedjuje, ali kada im ne bude islo dobro, prvi je na udaru. Bice 'onaj Srbin je trenutno najlosiji igrac reprezentacije'. Zivi bili pa vidjeli.
1

1992

pre preko 1 godinu

Može naravno. To samo u vašim zatucanim glavama ne može.
Z

Zbaj

pre preko 1 godinu

To mozda kod nas, tamo se cijene ljudi koji igraju za svoju reprezentaciju.m Vidjelo se to kada je Ibaka igrao za kosarkasku reprezentaciju, kao i Mirotic. Samo se odje ljudi dijele po nacionalnosti...
B

Bg

pre preko 1 godinu

A zasto nikad nece biti spanac ? Momku je majka iz Spanije tako da je on pola pola i ima spanske krvi, i jos je tamo rodjen i odrastao, naravno da je spanac.
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Svako ko ima iole istorijske, kulturne, i slobodarske samosvesti, ne pada mu na pamet da postaje neko drugi bez obzira gde ziveo. To je odgovornost prema precima bez kojih ne bi bilo ni nas. Na zalost dobar deo ljudi je nepismen i gleda samo neposrednu korist. Takvi se lako prelivaju u strance i brzo gube korene. Sreca pa nismo svi takvi, inace bi vrlo brzo nestali kao narod.
R

Rodman1986

pre preko 1 godinu

Majka mu je španjolka. O čemu ti trabunjaš? Kakvo prelivanje, prelaženje? Šta pričaš ti? Momak ima familiju u Španiji, Špance. Aj se malo skontajte više kad pišete nešto.
C

Crvotočina

pre preko 1 godinu

Pa nestajemo polako ali sigurno. Svaki popis stanovništva pokazuje da nas je sve manje

Kalimero

pre preko 1 godinu

Nestacemo mi kao narod zbog drugih budala, a ne zato sto bajcetic hoce da igra za reprezentaciju spanije ili takvi kao on...
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

Šta lupaš? Keva mu je španjolka ili se ona ne računa?
P

PDK

pre preko 1 godinu

Spanija i Nemacka imaju razradjen sistem, koji daje rezultate. Nazalost kod nas kako vetar dune tako se isistem menja, iz tog razloga mora da postoji neverovatan nacionalni naboj da bi igrac izabrao Srbiju pre njih. Ovako idu samo glavim momci, bez emocija i tu ih razumem. Mi niti imamo sistem niti taj nacionalni naboj kao hrvati npr. i to je velika steta i zato je odsustvo rezultata.
J

JT

pre preko 1 godinu

Imamo i mi sistem koji daje rezultate. Doduse ne na terenu.
B

Boki1993

pre preko 1 godinu

Procice kao Bojan Krkic, posle ce da kuka kako je pogresio i nije izabrao Srbiju.
r

rubi

pre preko 1 godinu

Dajte jos neki tekst o ovom
J

JT

pre preko 1 godinu

Moze o Jokicu.
G

Gost99

pre preko 1 godinu

Želim mu puno sreće, da napravi istu karijeru kao Bojan Krkić.
G

Gost1312

pre preko 1 godinu

a ti bi dao sve da imaš karijeru kao Krkić, pa šta god ti i slični pričali ;)
D

Deka PG

pre preko 1 godinu

Ko ga šiša. Svako je slobodan da igra za koga hoće. Ne znam zbog čega ste ovoliko pritisli nekoliko dana pisanjem o njemu. Srbija se voli iz srca, a ne zbog para. Neka mu je srećno i doviđenja
s

sssmmmm

pre preko 1 godinu

I krkic je njih izabrao pa se lepo proveo
S

Statler

pre preko 1 godinu

Da ima mogućnost izbora, svaki Srbin bi pre odabrao Španiju nego Srbiju. Zašto je to tako? Pa zbog našeg odnosa prema državi. Kad se domognemo vlasti, doživljavamo je kao lični plen - otmi, grabi, kradi dok možeš. Ako nismo na vlasti onda je doživljavamo kao neprijateljski entitet koji nam uzima pare i maltretira nas. Nama zapravo i ne treba država, mi smo idealni kao podanici bilo koje druge države .
@

@Statler

pre preko 1 godinu

Tako razmisljas ti i jos neki, Krkic i Bajcetic su odabrali Spaniju jer im je tamo sve, tamo su odrasli i odgojeni kao spanci, oni nemaju drugu drzavu i to je njihovo. Nisu oni odavde pa kao iz koristi otisli da igraju za Spaniju.
S

Statler

pre preko 1 godinu

@Statler | 28.12.2022. U 09:47 Tako razmisljas ti i jos neki, Krkic i Bajcetic su odabrali Spaniju jer im je tamo sve, tamo su odrasli i odgojeni kao spanci, oni nemaju drugu drzavu i to je njihovo. Nisu oni odavde pa kao iz koristi otisli da igraju za Spaniju. Koji deo mog teksta nije prihvatljiv vaskolikom srpstvu? Razumem da istina nije uvek prijatna za uši ali to je činjenično stanje. Da nisam u pravu onda bismo živeli u uređenoj državi, imali dobar životni standard i ne bismo imali ovakav odliv stanovništva. Ne znam, možda grešim ili ne nosim adekvatne naočare. Sve je drugačije kad se gleda kroz pink stakla.
M

Mile led

pre preko 1 godinu

Nema veze tu su Erak i magiko
д

дуда

pre preko 1 godinu

И Жељко Обрадовић
R

Realno...

pre preko 1 godinu

Kada zaigra za Španiju, molim vas da prestanete da dajete ovom dečku ovoliko medijskog prostora... Jer bilo bi suludo vise pisati o njemu...Onda dodje na isto kao npr, Olmo, Rodri, Asensio, itd...Zamisli sada svaki gol da pratimo ovih igrača nor...Suludu, zar ne??
S

Statler

pre preko 1 godinu

Ne razumem čemu ovolika ogorčenost. Dečko može da bira i logično je da će izabrati zdraviju sredinu, u kojoj se bolje oseća, u kojoj neće biti plen nekog lokalnog krimosa i koja je, na kraju, daleko uspešnija od Srbije. Katar je još jednom pokazao kakvi smo i gde nam je mesto.
@

@Statler

pre preko 1 godinu

Kakva ogorcenost, covek je u pravu. Smaraju ovim tekstovima. Prehajpovano je sve.
E

Ejejej

pre preko 1 godinu

Pa i Španija nije prošla grupu ako tako gledaš
N

No.1

pre preko 1 godinu

PL ne staje, EL košarka, nba, ski skokovi 4 skake, najava AO, svi sportovi u halama su aktivni, skijanje a ovde se smara o nekom klincu samo zato što je na IĆ. Krkić ovih dana...
@

@ejejej

pre preko 1 godinu

Spanija je prosla grupu druze, pa ispala od Maroka na penale.
n

nego sta

pre preko 1 godinu

ne no ce za srbuju
p

pera i mika...

pre preko 1 godinu

Pa ako mu je otac srbin, ne vidim zašto bi bio problem...Mada smo mi u samom vrhu po promeni državljanstva, i bežanja iz države, zvanično 4-i u sveyu!!!
1

1992

pre preko 1 godinu

Majka mu je španjolka, tamo je rođen i igrao za sve mlađe kategorije. Je l važniji otac od majke? Nije. U najmanju ruku jednako. Mada kod Izraelaca koji vode računa o tome, preko majke dobijaš državljanstvo, znači otac može biti bilo ko, ako je majka Izraelka, dijete je Izraelac.
G

Gost83

pre preko 1 godinu

1992, uopste nas ne zanima sta i kako rade ili misle Izraelci...boli nas uvo.
T

Tuneki

pre preko 1 godinu

Luki Modricu je majka Srpkinja, pa sta je on
1

1992

pre preko 1 godinu

Luka Modrić je ono što je on htio da bude.