Komentari na vest

Španci spremili specijalan doček za tzv. Kosovo: Nema zastave, nema himne...

Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Ja usijanim Srpskim glavama već 20 godina lepo objašnjavam: pusti primitivce da pokažu svetu ko su. Tek će da padaju packe. Samo polako.
S

Sprdnja

pre oko 3 godine

Znači kosovari odlaze sa terena i dobiju 0-3 bez muke !
H

Huahua

pre oko 3 godine

Spanci su veci srbi od nas srba..pokazali kako se to radi protiv bagre..a ne kao mi koji smo eu poslusnici i sta oni kazu mi to moramo da radimo..sramota je da je kosovo uopste primljeno u uefa savez..sta politika raxi
S

Sashki85

pre oko 3 godine

Tako to kreće. Prst po prst na kraju imaju celu ruku.

nikola.p

pre oko 3 godine

Pravedno, pravno, dosledno! Svakako je u njihovom interesu takav potez ali svakako BRAVO!
N

Nemanja77

pre oko 3 godine

Spanija ovo radi iskljucivo zbog svojih interesa Katalonija,Baskija,Andaluzija svi zele nezavisnost. Pa im nikako ne ide u prolog da podrze Kosovo. Briga njih za Srbiju I Srbe, Kao sto je nas briga za Gvatemalu npr
S

Srki987

pre oko 3 godine

Sve tačno, gledaju svoja posla...
C

CzBgg

pre oko 3 godine

Druze naravno da gledaju prvo i najvise sebe kao sto svaki narod to radi. Svakako im hvala sto nisu priznali Kosovo, u istom smo problemu i mi i oni !
D

Dingo

pre oko 3 godine

Spanci veci Srbi od samih Srba
G

Gracias hermanos

pre oko 3 godine

Neki kazu Spanija nas je bombardovala, Spaniju briga za nas oni gledaju sebe i Kataloniju i Baskiju. Ok sve je to tacno ali za mene je Spanski narod bratski . Nismo iste vere ali smo jako slicnog temperamenta, Spanija je kraljevina i Spanija je zemlja koja svakako nije priznala Kosovo iz kojeg god to razloga bilo. Takodje ne mislim da nam Spanski narod zeli lose zato sto nas je bombardovao Solana, ne treba generalizovati zbog sake ljudskih nula. Zivela Spanija !
m

miki nosonja

pre oko 3 godine

a i nase stare komunjare sto su isli da ratuju protiv Franka ne treba to zaboraviti ;)

Avangardista

pre oko 3 godine

Spanci gledaju samo sebe kao sto je vec neko rekao i to nije nista novo. A za one koji su zaboravili - slucajno ili ne - reci cu samo Havijer Solana, NATO i 24.03.1999 pa ko razumije shvatice...Ne treba se njima zahvaljivati i velicati ovaj potez kao sto neki tu u komentarima radite
N

NNlice

pre oko 3 godine

Tacno tako. Da nisu isparcani ko gibanica tj da nemaju Baskiju,Kataloniju i sve druge pokrajine ne bi se oni ovako ponasali.
H

Hehe

pre oko 3 godine

Može li se isto reći i za Rusiju? I oni su podeljeni na milion pokrajina
G

Gostaaaa

pre oko 3 godine

Ne smiju nece ne zele jer sami u sastav svoje zemlje imaju kataloniju i baskiju koje hoce nezavisnost.
r

rvp10

pre oko 3 godine

Evo kako se ponasa ozbiljna drzava!Al dzaba nama sto nas drugi ispostuju kad smo sami sebi problem vazda bili,Spanci ih ne priznaju i Grci,Rusi,Kina, Španci,Brazil i masa drugih al mi zato potpisujemo sa njima sporazume sa njima, maltene teramo Izrael da prizna Kosovo,sami sebi uvek najveci neprijatelji i u politici u u sportu i u zivotu...
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Druze ne znam kako ti nije jasno da svim ovim potezima , ne pokazuju nikakvo postovanje nama , vec to rade iskljucivo zbog sebe i pokazuju svoj stav prema Kataloniji , Baskiji i bilo kome drugom ko ima nameru da se separatise od maticne drzave , na ovaj ili onaj nacin. Zabole njih bas za nas , da nemaju problem u svom dvoristu priznali bi odavno kao i ostali.
r

rvp10

pre oko 3 godine

Burazeru meni je savršeno jasno da oni to rade zbog licnih interesa(Baskija i Katalonija)ali oni se drze svojih drzavnih interesa i samim tim nam se podilaze spoljna i unutrašnja politika,ali mi nase drzavne interese ne poštujemo,e zbog toga su oni ozbiljnq drzava a mi nazalost imitacija pravne države
P

Promaja

pre oko 3 godine

Bice napeto na terenu, ima Spanci da ih otresu kao slinu!
I

Ivan FCRS

pre oko 3 godine

Koga onda predstavlja ta reprezentacija koja gostuje u spaniji bez ikakvog obelezja identiteta zastave i himne? Te kvalifikacije su u startu potpuno neregularne.
K

Kosovo is Srbia

pre oko 3 godine

BRAVO ZA SPANCE,ONI SU VECI SRBI OD NAS SAMIH! SMEM DA SE KLADIM KAD BI MI KOJIM SLUCAJEM IGRALI SA NJIMA,NASA VLAST NEBI IMALA MU*A DA OVAKVE MERE DONESE,SMEM DA POTPISEM!
G

Gost123

pre oko 3 godine

Prilično sam siguran da je razlog tome što imaju svojih problema sa Katalonijom i Baskijom, pa iz tog razloga ne priznaju Kosovo kao nezavisnu državu. Svakako, hvala im na tome što ne priznaju tu monstruoznu tvorevinu, svaki vid podrške u borbi protiv priznavanja znači.
M

Milance taktik

pre oko 3 godine

Ali
M

Milance taktik

pre oko 3 godine

Ali smo mi zato igrali protiv reprezentacije Baslijn ili Katalonije, ne sesam se tacno.

Pakal

pre oko 3 godine

Ako može neki tekst nakon ove utakmice, da znamo kako je sve prošlo itd. Ono što mene posebno zanima je, ako Španija ne priznaje tzv. Kosovo kao državu, sa kojim pasošima kosovska delegacija ulazi u Španiju? Sportski pozdrav.
o

opa Miki

pre oko 3 godine

Ne boj se, imaju svi oni dvojna drzavljanstva...
M

Miki73

pre oko 3 godine

Jedini pametan komentar, ne priznaju,ali ipak igraju i gostovaće kao koja zemlja i pod kojim uslovima.Bušenje rupe na saksiji...
S

S2

pre oko 3 godine

Tako je Španci, braćo!
M

Malj

pre oko 3 godine

Kosovo je Srbija, neka znaju svi!
M

Mrkow33

pre oko 3 godine

Svaka cast za bracu Spance. Oni se vise bore nego neke nase televizije koje masovno odvajaju juznu srpsku pokrajinu KiM