Komentari na vest

Specifičnost Zvezdinih priprema: Poseban režim za Rodića, Ivanić preskače start

Ђ

ЂОЂ

pre 3 meseca

...и "искусни леви бек"😭
@

@2346

pre 3 meseca

A ti kao znas. Nemoj u nikakvom kontekstu pominjati Zvonka Milojevica. Kad ti padne na pamet stani mirno. Borjan je toliko dao Zvezdi da je vec sada legenda. Glazer je branio nesto na pripremama kasnije je bila steta sto je ispred Popa.
G

Gostgost

pre 3 meseca

Tim Zvezde sa ovim Milojevićem mi liči na guske u magli! Ali imamo sjajnog “stručnjaka iz Aranđelovca”, koji će sve to da posloži! Mogu zamisliti kao će Zvezda izgledati na proleće sa šest Afrikanaca, u timu, i našim gardistima. Mladi igrači Zvezde koji su na pripreme povedeni kao ikebana, mogu da se slikaju za uspomenu i dugo sećanje, jer kod ovog “pedantnog stručnjaka” neće priviriti prvom timu! Podrška za mlade igrače Zvezde I preporuka da hitno pobegnu glavom bez obzira iz ovog Zvezdinog bermudskog trougla!
M

Modern boy

pre 3 meseca

Pedantni stručnjak?🤣🤣🤣 Ja mislim da se Darjan dosta iskompromitovao ovim nebuloznim tekstovima i da je vreme da neko drugi preuzme pisanje o Zvezdi. Nisam do sada video da neko ovako tendenciozno pise. 🤮🤮🤮
C

Cccc

pre 3 meseca

Rodiću treba boca s kisikom sa najboljim pripremama nakon 25 min igre a sta li ce biti sad. Ivanic je prvo imao povredu zgloba u Bernu pa kad povredi mišić kad nije ni igrao ni trenirao. Ako Terza bude od reči nadam se da ga nećemo gledati od leta u Zvezdi titula je toliko daleko.
Д

Делија 91

pre 3 meseca

Што се Родића тиче да Звезда има нормалано руководство још 20-ог децембра одма после дербија би добио раскид уговора.. Прво направи ону глупост од пенала а онда шмекерски изјављује да са Бахаром није причо од Златибора.. Што се Глазера тиче дечку капа доле.. Ало људи једини писмен штопер кејег имао Драго.. И сад замисли ситуацију Тибо Куртоа на голу а испред њега прекаљени штопери попут Милуна,Дегенека,Спајића,Ђиге,онда на левом беку Родић,па људи моји испао би смешан и попљуван баш као Глазер.. Па са разлогом је Драговић незадовољан.Није тек тако пукла игра са Бахаром,нешто постоји.. Који то озбиљан клуб уиграва један тим целе припреме и целе припреме се уиграва уиграва тандем Чупа-Драго и то фукционише одлично,а онда све што вреди распрода и растури? Тим се ствара годинама не преко ноћи.. Довели на брзини Ђигу- Шерифа и Кореанца идемо да играмо Лш па неће да може.. Вождовац нас воза и претрчава као да су Манчестерс Сити за нас и онда хоћете да играте Лш са таквим тимом? Нити је Звезда прерасла домаћу лигу а могла је а није ни толико кавлитетнија од одругих клубова из домаће лиге како Терзић прича..
1

1980

pre 3 meseca

Drago mi je da ima ljudi koji razumeju da Glazer ne može sam. Nije svemoguća. A i oko Terzića isto.
Ј

Јосиф

pre 3 meseca

А јел деда од Драговиќ доноси милионе за његову плату и плату осталих легионара, или неко треба да некако намакне те паре? А како ако не продајом младих играча? Па Ераковиќ, Недељковиќ и Мијатовиќ су пројект клуба и то пројект на коме треба дасе заради 20-30 милиона евра, и што ти није јасно?
E

Ee

pre 3 meseca

Da mi imamo doktora kao ovi iz Kk partizana koji leci dodirom i dize coveka iz invalidskih kolica.
Д

Делија 91

pre 3 meseca

Што се Родића тиче да Звезда има нормално руководство он би јо
D

Dovedite

pre 3 meseca

onog tipa što ga je Anđus predstavio kao novi ĆAVINIJESTA.
д

да да

pre 3 meseca

упознат је Анђус са стањем у ЦЗ-у..
N

Nebitan63

pre 3 meseca

Pa zar ne rece Terzic da ima ponudu za Ivanica tesku 6 mil.eu? Ili je to bilo samo blefiranje navijaca posto je Terzic izgubio svaki kredit kod navijaca jer covek jos ne otvori usta on slaze.
М

Марлоне

pre 3 meseca

Партизан скоро завршио прелазни рок, а стручњак Терзић још мудрује, тек продао једног играча. Приоритет приоритета одбрамбени играч и један бек по могућности да може играти и на обе стране, није доведен. Чека се Август, да се уиграва одбарана, па онда иде испадање у Лигу Европе, ако буде среће.
M

Monteroo

pre 3 meseca

Roda na specijalnom rezimu...zabranje o istrcavanje sprinteva od 50m,zabrana promene pravca na 20m i smanjiti bendz na 45 kg ...trbusnjaci svakog drugog u mesecu od 18.00 do 18.25.... A ivanica je satrao ritam sreda subota u trajanju od mesec dana,sto je mnogo mnogo je.
z

zaks

pre 3 meseca

Najgore je što će prvenstvo početi , a mi nećemo imati izdefinisanih prvih jedanaest, već će se opet nešto kombinovati i sa bekovima i sa centralnim igračima i dok se to sve uigra , bojim se , da ne ostanemo ,,kratki,, za titulu.
G

Gost904

pre 3 meseca

Milan Rodic kad je dosao igrao je fudbal zivota i realno bio jedan od nasih najboljih igraca,vremenom je postajalo mucno gledati ovog momka koji vise nije ni bleda senka onog igraca.Nadao sam se da je dosao kraj eri Milana Rodica na levom beku ali sad kad se vratio Miloje shvatio sam da ce kroz nekoliko dana Milan Rodic potpisati dozivotni ugovor i igrati dok ne skonca
Q

Qnde

pre 3 meseca

Ako je toliko tesko da se pronadje levi bek adekvatan za nase uslove i nasu ligu, evo ja igram levom nogom, doduse par godina se vec ne bavim fudbalom, dajte mi 2000e mesecno i ima da trcim dok dusu ne ispustim, nemojte mucenog Rodica vise forsirati, taj ne moze vise ni u Stepojevac Vagi da igra..
Z

Znaci ti si

pre 3 meseca

iz Lazarevca
k

kraso

pre 3 meseca

sinoć zavrsio, kad se prikljucije ekipi?
N

Najverovatnije

pre 3 meseca

Prekjuče.
2

2342342

pre 3 meseca

Udarne poluge tima Rodic i Katai???da ima pravde bili bi prodati istog momenta u 3 ligu. ona 2 "postena " fudbalera koja su prodali derbi,jedan namernim penalima drugi namernim promasajima i opstrukcijama igre kako bi oterali trenera??? i dete vidi sta se radi i koliko postaju odvratne sve muljachine u klubu za koji navijamo.
T

Tost

pre 3 meseca

Pa da je nogu slomio na tri mesta nebi toliko pauzirao.
p

pišaj Terzo po tupanima

pre 3 meseca

Trebali bi i partizani da učestvuju u Rodićevoj plati. Odradio majstor derbi za sve pare.
c

cirkus*

pre 3 meseca

Talentovani bajkopisac Hans Kristijan Darjan dominira,pedantni strucnjak Miloje hahahaha cirkus
P

Pa kad

pre 3 meseca

je "pedantan"
d

darjan je

pre 3 meseca

wc papir crvene zvezde
K

Kondicioni

pre 3 meseca

Radic ce da dobije specijalnu ronilacku bocu sa kiseonikom,a uprava radi na tome, da mu se omoguci da sa tom bocom igra takmicarske utakmice. Radi se na tome da mu omoguce i da igra sa dve braunile,po jednu u svaku ruku,u kompletu sa bocama za infuziju i mini infuzionom pumpom,kojom ce upravljati mikroracunar,sve u cilju da Rodic pobedi iscrpljenost i pokaze svoj raskosni talenat.
R

Rivaldo $

pre 3 meseca

Ozbiljno pitanje...Navedite imena makar 2 profesionalna fudbalera koji su fizički slabiji od Rodića i Ivanića? Imam utisak da bi njih dvojicu i malo jači vetar oduvao a ima tu i do *urcobolje kod obojice! Ako je stvarno istina da smo imali ponudu za Ivanića od 6 miliona u šta čisto sumnjam, trebali smo ga upakovati u mašnu i prodati za Rodića već ne bi dobili ni komplet fudbalskih lopti!
N

Nemoj da

pre 3 meseca

se primaš na takve stvari. Kakvih 6 000 000 za Ivanića.
h

hronicni

pre 3 meseca

Roda je bio "hronicno iscrpljen" i kada je dosao u Zvezdu
D

Delija 1

pre 3 meseca

Tesko nama, naduvani klinci i kilavi matorci. Ode titula
T

Tesko ludilo

pre 3 meseca

Mrznja tkz internet navijaca zvezde prema Borjanu je nesto fascinantno grobari koji su mrzeli Borjana jer je bio jako dobar , Tu mrznju su preuzeli navijaci zvezde ispranog mozga, Valjda kada nesto nekoliko puta ponavljas onda ponavljas isto tako je njima ispran mozak i tako Borjan od heroja postade nula od golmana a Izraelac koji prima po dva tri gola po cemu postade vrhunski golman. neverovatno nesto
O

Ok

pre 3 meseca

Opusteno vraca se talija na gol. Rastrcali se na sve strane oko Glazera. Covek branio par utakmica. Otkad je tamo poceo rat to je drugi covek. Rodic posto je premoren odmah sa Mrkelom u OFK. Toliko su stete naneli klubu da je nenadoknadivo. Pogledsjte golove u el. Dal postoji neki da Rodic nije kiksao ili ga zabole jer glumi krilo. Klinac, Radojevic valjda bese za klasu ispred ovog glumca za velike pare. Miloje ako hoce da ima dobar tim mora da sedne sa pomocnicima i analizira poziciju za pozicijom. Vec sad mora da nadje zamenu Nedeljkovicu za prolece i da je tu.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Kontaš li ti da je Borjan mator i da je dosta bilo. Jedan Zvonko Milojević je sklonjen u sred sezone zbog loše forme i na gol je stao Jevrić. Nema Borjan doživotnu tapiju na gol liniju u Zvezdi.
2

236347357474

pre 3 meseca

@Nenad1246 Ovaj sto se potpisao Tesko ludilo nema 20 godinica, mislis da on zna ko je Milojevic ili pak Dragoslav Jevric
F

Forever Young

pre 3 meseca

Sada čitam vesti o fudbalu, i naidjem na vest da Dinamo Bukurešt hoće da dovede Hesea i Ajuva. Inače su 15ti na tabeli od 16 klubova i bore se za opstanak. Neverovatna vest. Maltene da ne poveruješ šta si pročitao. Takva dva imena da odu u Rumunsku ligu da se bore za opstanak.
Z

Zaim

pre 3 meseca

Kako da znamo koji je pravi ,,Don Vito,,?
5

523634273458I56

pre 3 meseca

Pravi Don Vito je MAMLAZ
d

d. g.

pre 3 meseca

Napisali ste milion gluposti. Od čega se odmaraju kad su imali pauzu? Ovo su pripreme i kako će neko da se pripremi ako odmara. Katai i Rodić nisu imali naporne sezone da bi se odmarali. Ove pripreme bez pet prvotimaca i sa ovima kojima treba "odmor" ne služe ničemu.
Г

Госта

pre 3 meseca

Нажалост све више мислим да је време да Партизан узима титулу.. ово шта управа ради је криминално, левог бека ће нам изгледа играти Радојевић који је први део играо у Графичару, а на десном нам је још горе, имамо Николића који није ни за графичар и имамо играче којима ће да измишљају позиције типа Дегенек, Митровић.. колико видим управа не размишља уопште о довођењу бекова(Терзић је рекао да нам леви бек не треба имамо Родића) Собзиром да има заинтересованих за Букарија и Глазера(2 најбоља играча, једино што ваља) нека продају њих и то је то онда до крца.. Нек врате пензионера Борјана на гол, и Гобељића на десног бека
S

Sta reci

pre 3 meseca

Tebi je Glazer najbolji igrac? u sta si ti gledao zadnjih 6 meseci a Borjan ti je los?
s

sta reci..

pre 3 meseca

Glazer ti dobar a Borjan ti penzioner?
I

Info

pre 3 meseca

Terza i Mita rade na povratku Gobeljica,jer prodat je Nedeljkovic,a Gobelja je Milojeva prva zelja,a druga je Stojkovic.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Kosta je tu do kraja sezone na desnom beku.
d

dodao bih

pre 3 meseca

da nam na leto odlazi Dragovic koji iako je u padu forme je nas Glavni stoper !! uprava treba da se pozabavi dovodjenjem cele zadnje linije jer su nam bekovi uzas ko sto ti kazes.. boli glava od njihove nespostobnosti i pre svega muljaza koje ce sve više kostati klub, ne kaže se dzabe kako sejes tako i zanjes..bojim se ds zvezdu ceka ozbiljan pad u buducim godinama
O

Ok

pre 3 meseca

Nazalost bolje da ne mislis. Zapamti ovo pa se cujemo na jesen. Ne krene li Miloje u delimicno podmladjivanje tima propast. Prvo, probati otarasiti se ovih stranaca koji ne prave razliku jer su nivo domacih igraca. Ocigledne kombinacije kod dovodjenja. Nivelisanje. Ako ode Glazer odmah Borjana nazad i uz njega dva mlada golmana. Radojevic dosad pokazao vise nego Rodic za sve ove godine. Dragovic i Milun. Spajic kao rezerva. Desno Nedeljkovic i tu prekomandovati nekog od klinaca da se uigra do jeseni. Micko i Ivanic rezerva Stamenic i to je odbrana da odigra, skoci, zagradi, potrci. Problem je plej i centarfor. Sremcevica nema te nema ni golgetera Nedaje. Ovaj bi se nadavao golova kad bi mu po boku igrali Mitrovic i Kabic.
F

Fud

pre 3 meseca

nema ni euforije usled bravuroznih igara ,jel nemaš stida da nešto ovako napišeš
G

Goran Gogi

pre 3 meseca

Naj bolje za rodica je da zavrsi karieru.... cuj iscrpljenost jbt fudbal ko ga sve igra
Г

Гост

pre 3 meseca

Како то 'услед хроничне исцрпљености изазване недостатком конкуренције' зар Терзић већ 6 година пред сваке припреме даје интервјуе како Звезди не треба леви бек има Родића?
B

Boranin030

pre 3 meseca

Najčešće fraze na MozzartSport portalu su "pedantni stručnjak" i "supertalentovani fudbaler", koji uzgred ima 21 godinu 🤣
D

Da dodam

pre 3 meseca

Fraze mladog talentovanog bajkopisca, Hans Kristijan Darjana
a

ajde...

pre 3 meseca

Аko sa Rodićem ulaziš u prvenstvo i on ti je bek, najebo si čoveče. Nije to onaj Rodić. I u najboljim danima on nije bio nikakav bek, jedino ako ga ne vežbaš za krilo.
p

pitanje

pre 3 meseca

Gde je stoper , gde je levi bek?
O

OdlaziTerzicu

pre 3 meseca

Bice ovo fijasko nevidjenih rszmera, da sa ovakvim budzetom i timom nece osvojti ama bas nista !
P

Popsi

pre 3 meseca

Iscrpljenost? Zamisli ne igraš fudbal mesec dana i iscrpljen si?! Nije Rodić kriv za to nego onaj koji je napisao ovakvu glupost.
a

ajde bre vise

pre 3 meseca

Rodic je bas malo igrao zadnje 2 godine i vi govorite u nekom umoru, pa blama nemate, Ako ne moze mora se dovesti pravi levi bek
M

Miki1994

pre 3 meseca

Dacu vam ja poseban rezim. Evo ima snega po Srbiji da se cisti, par sati sa lopatama u rukama napolju, malo grudvanja i eto vam pripreme. Oni gospoda oce da se suncaju na Kipru!
1

1980

pre 3 meseca

I dalje mislim da je odlazak Bahara greška.
L

Ludilo...

pre 3 meseca

Nikad gori prelazni rok, rupe u odbrani, golman koji ne ume nista da odbrani, nepostojanje levog beka, Napadac nemamo za sad , Mijatovic se prodaje...
T

Tuzno...

pre 3 meseca

Nikad gori prelazni rok
M

Mene

pre 3 meseca

Je sramota ovih i.... a, ovde što komentarišu.Samo da se nešto popljuje, i vi sebe zovete navijačima.
G

Gost Rider

pre 3 meseca

Ustvo,pljujemo jer nam je stalo,ne pljujemo da nesto valja nego nista ne valja,na orodaju su Glazer,Kraso,Bukari,Ivanic,Kangva a istaju ti Kanga,Rodic,Popovic ili Borjan sa stomakom vecim od mog ja imam 42,Nedeljko prodat,Mkatovic ide... i vrte se kombinacije i dovodi trener koji nigde uspeha sem kod nas nije imao!Sta treba da radimo?Da budemo euforicni?Nama vec sad za uigravanje na leto treba odlican stoper,napadac,i oba beka druze,u bas si me iznerirao
h

halo

pre 3 meseca

Ako je plan bio da svako iole bitan odmara, što su onda uopšte išli na pripreme. Za ovoliko su mogli i da ostanu u Beogradu i da igraju prijateljske protiv Grafičara svaka 4 dana, jedino što tako ne bi punili džepove agentu vrhovnog vođe na Kipru.
T

Tuzno

pre 3 meseca

Nista se nije promenilo dolaskom Marina, odbrana suplja levi bek ne postoji, napadac nam je los, prodaju Mijatovica... ne dovodi se niko... tuzno je ovo sve
A

Aloo

pre 3 meseca

"bude na posebnom režimu. Odnosno da se iskusni levi bek, usled hronične iscrpljenosti izazvene nedostatkom konkurencije, liše maksimalnih napora tokom pripremnog perioda." Darjan standardno lupeta i nije ga sramota, zasto nije doveden levi bek?
d

dejanera

pre 3 meseca

Pokusacu da ti odgovorim na ovaj zadnji deo. Dakle ovako: Nije doveden levi bek zato sto na trzistu nema ni jedan jedini koji odgovara Zvezdi! Ili su odlicni ali preskupi ili nece u Srbiju ili nisu nikakvi. Koliko vremena se potrosilo u pokusaju da se dovedu Mladenovic i Ristic? Mladenovicu istice ugovor u Lehiji, Zvezda ga trazi, on ode u Legiju. Za sve vreme dok je u Legiji kako dodje prelazni rok on je glavna meta. I svaki put corak. Letos mu istekao ugovor sa Legiom a on ode u Panatinaikos. Sad vec gazi 33-u godinu i srecno mu bilo! Ristic ista prica. Monpelje - Benfika - Selta. Kako koji prelazni rok Ristic meta i na kraju pusengija! Od ostalih, domacih, levih bekova ni jedan nije nista bollji od Rodica ili ovog Radojevica. Sto se tice stranaca verovatno ima negde neki da bi nama odgovarao. Ali da pomenem poslednjeg koji je igrao na levom beku Azarova. Te mrsav, nizak, slab, spor, neiskusan, ne ume da centrira....i na kraju ode u Sahtjor za 3 miliona i njima valja?! Pa ko je lud da dodje kod nas? A i Terzic rece juce da je blesavo da kupujemo strance na bekovima. Meni ne bi bilo glupo ali dobar bek kosta mnogo! A da Zvezda (ista prica i za Partizan) plati beka 5 + miliona neko bi bio okacen na Terazije! Pa mi bi ocekivali da taj daje gol na svakoj utakmici, pravi po 2 asistencije, da niko zivi ne moze da ga pretrici ili predribla....a mozda bi morao i kisu da pusta za te pare! Jos ako ne bi bio dobar.... E zato nije doveden levi bek!
A

ApsolutnoJa

pre 3 meseca

Hahahahaha koliko samo nelogicnosti u jednoj recenici
H

Hmmic

pre 3 meseca

Retosi u komentarima standardno briljiraju
P

Popsi

pre 3 meseca

Ti si živi dokaz.
в

више Ја издржим

pre 3 meseca

под водом него Родић на терену....
p

pancevac992

pre 3 meseca

Jeste,zato ima 99 posto odigranih utakmica i u evropi po 90 posto vremena,bez zamena 6 godina,klasicno lupetanje
p

pa da...

pre 3 meseca

Da su zvezdasi pravi pruzili bi najjacu podrsku Milojevicu ali ne i dalje ce male kreature poput Don Vito ili iz sljivika da pljuju po Milojevicu uz standardne lazi kako kod njega nisu igrali mladi igraci i da je bunkeras (grobarska izmisljotina)
h

halo

pre 3 meseca

Ne, pod njim nam je igra baš bila vrlo uzbudljiva i prosek ekipe nam je bio 25 godina, jašta (Terzićeva istina)
ј

јок,

pre 3 meseca

форсира систем 2-3-5...
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Da me NIKADA više nisi pomenuo u komentaru, jer ne znaš o čemu se radi. Taj Don Vito koji proziva Milojevića, je LAŽNI Don Vito koji meni svaki dan krade Nik, a krade i Nikove drugih Zvezdaša. Taj Don Vito je jedan klinac, ubačeni provokator iz komšiluka. Taj Don Vito svakodnevno proziva Zvezdu i pogotovo Zvezdine "Afrikance" Taj Don Vito nikada ništa nije napisao protiv partizana. A ovaj Don Vito, tj ja, nekada kritikujem Zvezdu i neke igrače, ali samo onda kada su to zaslužili, i to radim sa dobrom namerom, što može da se shvati čak i kada ih kritikujem. Ovaj Don Vito, tj ja, u svakom komentaru veličam Zvezdu i Zvezdinu bogatu istoriju, i stalno ponavljam Zvezda EVROPSKI I SVETSKI ŠAMPION. Ovaj Don Vito, tj ja, svaki dan prozivam partizan kako su mali klub. Ovaj Don Vito, tj ja, je od 90' godine REDOVNO uz Zvezdu na Marakani i po stadionima po BG. Ovaj Don Vito, tj ja, je od 90'-2024, za tih 34 godine odgledao uživo na stadionu 90 posto svih utakmica koje je Zvezda igrala u BG, na svim stadionima . Ovaj Don Vito, tj ja, će do POSLEDNJEG DANA ŽIVOTA BITI UZ ZVEZDU. Nadam se da će mi biti objavljen komentar.
k

kikoman

pre 3 meseca

koji klinac je igrao kod njega? borjan vujadin savic, milunovic, rodic, stojkovic jovancic srnic ben marin boaci...
G

GostLazar

pre 3 meseca

Da, a taj bunkeras je imao najvise bodova i preko 100 postignutih golova u svojim sezonama. Podrska Miloju, volim ga kao da mi je brat. On je covek podigao Zvezdu i plasirao u Evropu, tako da rec ne sme da se kaze, ili ako cemo pljuvati po njemu, ajmo lepo da opet igramo samo ligu i kvalifikacije do 2. kola
D

DonVItoMAMLAZ

pre 3 meseca

Stvarno si ^^^^
x

xdxd

pre 3 meseca

Opet ovi sto pobeđuju samo prijateljske utakmice?
и

и на

pre 3 meseca

изборима...
Р

Родић има снаге

pre 3 meseca

за једно полувреме стоног фудбала,ал због оног пенала у Дербију,нек је Он нама жив и здрав...
P

Poseban režim

pre 3 meseca

tj.blaži način da mu se kaže da je zakucan za klupu i da broji poslednje dane do leta!
I

Ivica000

pre 3 meseca

Nismo te srece prijatelju, nismo..
d

da povratis

pre 3 meseca

Ahahha niie inao konkurenciju pa se zato stalno povredjuje jaoooo sramota me umesto vas sta pisete,
1

1315

pre 3 meseca

Poseban rezim za Rodića - što dalje od terena
i

iz sljivika

pre 3 meseca

Ja Voljim JSD i Duljaja
s

smejurija

pre 3 meseca

Ivanic 2 meseca povredjen? jos se nije oporavio? pa kao da je nogu polomio... pa gde to ima osim kod nas
P

Popsi

pre 3 meseca

Trebalo bi ga prodati što pre.
e

exe

pre 3 meseca

usled hronične iscrpljenosti izazvene nedostatkom konkurencije, liše maksimalnih napora tokom pripremnog perioda. Tokom prethodnih godina Milan Rodić je bio prvi izbor na levom boku, često igrao bez odmora i imao hronične probleme sa povredama Ovakav izgovor za povrede mozete samo vi da smislte.

jelenko

pre 3 meseca

Zamisli rudar radi svaki dan po 8 sati i nije umoran.
k

kako?

pre 3 meseca

Ivanic od povrede zgloba do loze? kako to?
G

Gost Rider

pre 3 meseca

Aman je...o vas vise Rodic,dajte manite nas on decko ne zna da trci
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Sere mi se od pedatnog stručnjaka. Rodić pošteđen priprema? Dal nas neko zajebava? Šta će on uopšte u ekipi posle derbija?
t

tesko ludilo

pre 3 meseca

Kada to Rodic nije povredjen? Covek je povredjen zadnje 3 godine non stop, Cuj povredjen zato sto nema konkurenciju pa samo vi mozete tako nesto da napisete
a

alooo

pre 3 meseca

Ivanic povredjen 2 meseca? Pa gde to ima? Da li znaju doktori u Zvezdi uopste da vode racuna o povredi igraca.
V

VuleMađija

pre 3 meseca

Roda kiseonik
т

ту ни

pre 3 meseca

респиратор не помаже...
S

Smesno...

pre 3 meseca

Kakva je to povreda koja toliko dugo traje? Nemougce da ovoliko dugo traje oporavak, i kakva ruptura misica kada je povredio zblob koga lazete vise
G

GeOs

pre 3 meseca

Povreda koja "dugo traje" ? Mozda zato sto je ozbiojnije prirode ?
P

Popsi

pre 3 meseca

Spremaju ga za prodaju.
M

Miskelinjo

pre 3 meseca

Rodic na posebnom rezimu - trenira sa bocom kiseonika na ledjima