Komentari na vest

Srđan Babić analizira Portugalce: Srbija im otkrila mane, oni i Francuzi prolaze grupu

H

Hajdeeee...

pre gotovo 3 godine

Srbija im otkrila mane...😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Autošovinisto prostudiraj kad su Portugalci zadnji put izgubili vodstvo od dva komada.
T

Takoo jeee

pre gotovo 3 godine

Samo vi otpisujte Nemacku...Svabe ce veceras pokazati sta su Nemci koji imaju odlican tim gde pola ljudi to ne vidi ili su vodjeni visedecenijakom averzijom prema njihovoj reprezentaciji, klubovima...I kad god su se pljuvali oni u samoj zavrsnici...Nemci ce iz ove grupe izaci kao pobednici i vazice za jednog od favorita za finale i titulu..
s

santander

pre gotovo 3 godine

Ja mislim da je Ronaldo mozda karakterno lider kod njih,ali da u samoj igri donosi mnogo vise loseg nego dobrog...kreativnost ekipe pati zbog njega...
n

nemanja1512

pre gotovo 3 godine

jel patila kreativnost igra kada je igrao u mancesteru kada su osvojili sve sto se moglo osvojiti? ili mozda u realu? tamo se bas i nesto nije pokazao pa su bili jako losi zbog njega. ajde idi prati zadrugu.
o

opusti se

pre gotovo 3 godine

Napisao sam kod njih,mislivsi na Portugal konkretno.U osvajanju Eura je doprineo onom partijom protiv Spanije,inace uopste ne pamtim da je tako dominantan u reprezentaciji.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Nemanja, i tvoj imenjak je tada zatvarao sve po spisku. Vreme prolazi. Ronaldo guši Fernandeša i tera Silvu eksluzivno na bok. Bez njega bi instantno postali jači.