Komentari na vest

SRBIJA – OCENE: Piksi za istoriju, Orlovi ostali dužni dobrog fudbala

D

Dedadakaze

pre 5 meseci

S R A M O T A ! ! !
j

jokisa

pre 5 meseci

samo cu reci djuricic najbolji nas igrac zadnje dve utakmice
i

iz Pasipoljanu

pre 5 meseci

Samo da kažem da je Pavlović kriv kod prvog gola... a nije igrao ? ... kako ? bez obzira kriv je kod oba gola...
D

Dr. Terzić, prepošteni

pre 5 meseci

Evo i ja kao sportski radnik i vrhunski stručnjak sa Dr titulom da ostavim komentar... Ubuduće samo naša deca (zvezdina) da igraju i po koji iz Vojvodine i Čuke... jer očito je da ovi što im Voiljeni kupi licence i dade im ogromne pare (godinama unazad) samo remete sklad i prefektnu taktiku trenera... to ja očito vidim, a obzirom da sam em Dr em sam sporcki radnik, meni možete da verujete, naravno... i onda če komentari da dobiajaju samo lajkove i pluseve... razmislite o ovom mom (doktorskom) predlogu...
b

budvanin

pre 5 meseci

Imamo odlicne igrace, napad jak, dobra krila, vezne solidne, a uporno igraju neke taktike nikome jasne. Svaka cast Piksiju i lijepo je da je legenda kao on selektor i donio je posle 24 godine evropsko ali je taktika ne nula nego -10 i to pokazuje igra i jalovi prolaz u nikad laksu grupu dje trebalo da imaju najvise 2 remija i budu ubjedljivo prvi. Treba sa 4 pozadi da se igra i da je taktika ili 4 3 3, klasicna 4 4 2 ili ona 4 2 4 sto je bukvalno 4 igraca u navalu, ovo se pokazalo kao velika tragedija sa 3 pozadi a Piksi od nje ne odustaje. Mora debelo da se mijenja na Euro ako ocemo da se ne obrukamo.
M

Mujagic

pre 5 meseci

Neverovatno koliko covek hazarderski, laicki, nestrucno vodi ovu ekipu! Na svakoj utakmici ima makar 2-3 odlucujuce greske! Provlacimo se na kvalitete pojedinaca jer smo uzasno strucno vodjeni!
D

Deyan X

pre 5 meseci

Jedan detalj... Kosticu i Zivkovicu Bugari blokirali 90% centarsuteva... Ja sam poludeo. Neznam dal je nekom jos to zapalo za oko... Katastrofa. Dzaba ih Tadic uposli.. gurne loptu ... kad ovi ne urade nista.

Usput

pre 5 meseci

Prvo poluvreme dominacija, lepo kombinovanje u otvaranju napada ali nakon dobro otvorene akcije - ništa. Igra mi deluje kao kopirali smo špance ali nismo baš skontali do kraja kako to ide. Držimo posed, jalov... Da nije ovih kornera gol ne bi dali do prekosutra. Primljeni golovi katastrofalne individualne greške pre svega Kostića i Lukića, VMS takođe očaj reakcija kod drugog gola.
h

hajde sam polako

pre 5 meseci

SVE SVE ALI VLAHOVIC NA KLUPI, HAJDE STO NE VALJA KAD NAJBOLJE ZNAS DA DRIBLAS SUTIRAS DOBARUJES UBACUJES NEGO SVE KONTRA UBACIS NA PRIMER RADONJIC ZIVKOVIC. SVAKO KO KAZE DA JE ZivKOVIC ZBOG I JEDNE STVARI BOLJI PA POGLEDAJTE NIKAD NISTA A SVAKI PUT RADONJIC MI KIDANJE SRBIJA RUSIJA 5:0 PORTUGAL SRBIJA RADONJIC ULAZI RAZBIJA IH PORTUGAL SRBIJA PRoDOR NISMO NAPRAVILI PO DESNOJ DOK NIJE USAO CIM JE USAI GOL JEL MOGUCE DA IGRA ZIVKOVIX NIKAD NISTA I CEMU JE PROBLEM JEL SVE I REDU STA SE DESVAA
u

u.cemu.je.problem

pre 5 meseci

Babic šest strelac gola i nije bio krivac ni za jedan gol, i Živković šest nevidljiv i neupotrebljiv u napadu sa mnogo pogrešnih asistencija, plus nekako u tandemu sa Lukićem, plus zajedno direktni krivci za naivno primljen gol.... Da li je moguće da toliko unizavate Babica zbog čega zbog Pavlovića, pa da je bio Pavlović još gore bi bilo sa njim nam je visio poraz i direktan je krivac za gol u Bugarskoj. Da li hoćete da kažete kako stoje stvari ili ćete zbog propagiranja u da lhe da vodite ka dnu, momci koji su pet puta bolji sede na klupi, prvi Vlahović?
A

Aleksa1234

pre 5 meseci

Hahahaha.. Ladno nas pustili Bugari drugi gol.. Najlakse je namjestiti gol iz kornera.. Niko ne skace,svi u mjestu.. E stvarno smo sramota od reprezentacije,jedva drugi u ovakvoj grupi..
D

Da se ne ljubimo...

pre 5 meseci

Oni su svoj cilj ostvarili.A realno po kvaliteti ostalih učesnika grupe,teže je bilo ne ostvariti ga.Ovi momci su svoj maksimum dali u kvalifikacijama za SP,ne treba puno očekivati od njih na EP jer je nadanje u uspjeh samo maltretiranje njih i javnosti.Poslije EP dolaze teža vremena i sve teže buduće kvalifikacije jer mladi koji dolaze ne obećavaju mnogo.
4

4S

pre 5 meseci

Idemo na euro!!!
M

Marko1105

pre 5 meseci

A da probamo malo Gajica na mestu desnog beka? ili desnog spoljnjeg kako god hocete. Decko je sasvim korektan igrac, kao sto je Zivkovic ali na mestu krila, a ne beka! Ovo sve pisem jer mi deluje da Pixi nece menjati formaciju. Samo mi se cini da Gajic nije u menadzerskim kombinacijama vrhuske naseg saveza i strucnog staba, pa ga zato nema ni na sirem spisku. Takodje, VMS mora malo da se ohladi na klupi. Rajkovic, pa i Petrovic su bolja resenja od njega. Rajkovic Gajic, Erakovic, Milenkovic, Babic, Kostic Gudelj, Ilic, SMS Tadic, Mitrovic Bolje trenutno nemamo za ovu formaciju! A ako bude bilo sta menjao u formaciji: Rajkovic Gajic, Erakovic, Babic, Kostic Gudelj, Ilic, SMS Zivkovic, Mitrovic, Tadic
P

Pravi jole

pre 5 meseci

Mitar se ugojio 10 kg, do EP ima da se natovi jos 10... Bice ko Ailton i Zvezdi..
S

Salamander

pre 5 meseci

I takav će opet da bude najbolji. Teško nama kad odu Tadić i Mitrović.
a

axaxax

pre 5 meseci

tadic 6,5 uxuxuxu. zamislite Tadica za godinu dana tek
S

Sta ti ovo...

pre 5 meseci

uksuksuksuksu...znaci? Daj molim te prosvetli me.
S

Sramota I jadno

pre 5 meseci

Mesto da cute oni se hvale otisli na Evropdko,laksu grupu nismo mogli a mi jedva prosli,sad ce da se dizu u nebesa a neigraju nista ko k...,Sramota tre ba da ih
Z

Zema

pre 5 meseci

Vanja los golman puno kiksira da brani Rajko ili dati sansu ovom malom iz Celzia
G

GostKg

pre 5 meseci

Ali napisati za Babica da je kriv za neki od dva gola je cist bezobrazluk. Za prvi gol kriv Kostic jer ne slusa golmana, a za drugi gol kriv Zivkovic jer im je otvorio odlicnu kontru. I ne znam tacno zasta je Tadic dobio 6,5?
K

Kladionicar12345

pre 5 meseci

Piksi ostavka!Sramota da Bugare kuci ne mozete da dobijete sa 3 4 gola razlike!Sta ce da se desi ako zapadnu u grupu sa Francuzima,Nemcima ili Spancima
A

AS-AS

pre 5 meseci

ja bi vam tuko samare a ne ocene
k

kizabg

pre 5 meseci

A da mi ipak napravimo nacionalni bazen umesto stadiona. Mislim, ako ćemo prema zaslugama, bazen je zaslužen odavno
j

ja11

pre 5 meseci

I dalje verujem da je Rajkovic bolji golman od Vanje
a

adem jashari

pre 5 meseci

svaka cast Veljkovicu, bolestan igrao.
S

Ssl

pre 5 meseci

Prilično sam indolentan prema represtaciji, prosto ne mogu da verujem u izjave selektora i igrača, kao da su nabili 5 komada a ne uspeli da odigraju nerešeno dva puta sa Bugarima i to jedva. Ogromne probleme još od Katara Piksi nije uspeo da sanira, ovo je neko lutanje i igra na mahove. Kada te na EU pošalju štoperi! Mitrović čovek 17 golova dao ove sezone, dobije loptu u prostor i uspe da padne. A on je još i najsvetlija karika. Da ne pričamo o gafovima obrane, činjenici da su nas zamalo dobili Bugari koji igraju utakmicu bez rezultatskog značaja. Šta tačno očekujemo na EP, da nismo možda opet “crni konj”?

Darkoki

pre 5 meseci

E sad pravac finale kao kosarkasi💪💪💪
t

tPp;1

pre 5 meseci

Boze,Boze...baci sekiru i budi precizan!!!
P

Pali tiketi

pre 5 meseci

Pali tiketi izgleda. :) Bolje uzmite nesto radite, umesto sto uplacujete kladionicu od maminih i tatinih para i pljujete ovde.
u

u

pre 5 meseci

Izvini a sta treba da se radujemo sto igramo sa bugarim jedva nereseno???Piksi i cela fss ekipa je kao i sns prica tigar kidamo a realnost druze igras jedva nereseno sa bugarima??!!!Piksi pijani serif sns i da se zna da je isao jedan dalje i drugi baraz mi bi gledali iz fotelje!Fss komedijaaaaa
R

Realnost da

pre 5 meseci

Realnost je da Srbija igra 3 velika takmicenja za redom. To sto je tebi to neuspeh je druga stvar. Ovo je sport. Nista se ne podrazumeva. Budite zahvalni sto imate sta da gledate. A uvek mozete da navijate i za neku drugu reprezentaciju, kao prethodnih 20 godina.
n

nebrini

pre 5 meseci

Na gg uzeo 7000 din...samo jos budale igraju fix na 1.25. Na madjare i cg 8000din na gg.
B

Banjo10

pre 5 meseci

Zaboravili ste Soboslaiju da date cistu 10-ku. I ako je on vec nosi na ledjima!
S

Sajkokg

pre 5 meseci

Piksi odlazi,nemas pojma i los si covek!
S

Start

pre 5 meseci

Idu izbori. Glasaj. Kakve veze ima reprezentaciji s tim? Sramota me od pljuvača. Jeste li čuli bugare posle gola.,, Bugari junaci"!, a oni poslednji u grupi. Vi ste svi igrali u timovima petice, bili ste vrh, šta je Piksi za vas... Neću vam reći da niste šutnuli mačku, jer, možda ste to jedino uspeli, umišljeni znalci! Ej, Srbijo!!!
P

Prolaznik1

pre 5 meseci

znamo za kog debila ćeš ti glasati
r

retro

pre 5 meseci

Kao glasaj a 90 posto namesteni glasovi a kao pravis se tu pametan .
I

Ivan82

pre 5 meseci

Piksi? Nulaaaaaaaa!
N

Nikola44

pre 5 meseci

Nekako mnogo je vise negativnog u ovoj utakmici nego pozitivnog. Od pozotivnih stvari jedino je novi igrac u odbrani Srdjan Babic pokazao da je ozbiljan kvalitet. Cak je stigao da postigne i gol. I Vlahovic kad je usao odmah je pokazao kvalitet. Bio je opasan u par situacija. Najgori je bio Aleksandar Mitrovic. Trom, spor, nije mogao ni da zagradi loptu i sacuva je a kamoli da udje u sansu. Filip Kostic je tek posebna prica, 10 puta je centrirao na utakmici i nijednom nije pogodio saigraca. Andrija Zivkovic isto bled. Ali ubedljivo najvece razocaranje za mene je Radonjic. Kad kod je dobijao sansu uvek ju je upropastio. Bas je bio los. Steta za njega jer je jedino on istinski brz u nasoj ekipi. Ali sta vredi kada to ne zna da iskoristi. Bukvalno je steta davati mu sanse da igra, jer je to totalno neisplativo. Takodje pozitivno iznenadjenje je Gudelj, on je odigrao solidno korektno ispred odbrane. Ta uloga mu mnogo vise lezi. Dva nasa najlosija odbrambena igraca su Milenkovic i Veljkovic. Njih treba menjati.
N

Nenad B.

pre 5 meseci

Babić da nije postigao gol, ubedljivo najgori igrač na terenu, dečko je spor kao puž. Još kada ga Kostić ostavi na vetrometini, kao i Kalabu uostalom, onda "kuku lele".
a

au

pre 5 meseci

Valjda znas ko je radonjic i seriju ima Zlatni decko skapirajte samo njegov menadžer nije onako zavrsio kao u seriji
a

au

pre 5 meseci

Valjda znas ko je radonjic i seriju ima Zlatni decko skapirajte samo njegov menadžer nije onako zavrsio kao u seriji
C

Che t

pre 5 meseci

Krstaic se iskupio za sve... Svaka čast majstore odveo si nas u Nemacku..
I

Iz Pasipoljanu...

pre 5 meseci

ali najjači komentar ... vrh :)
g

gost123455

pre 5 meseci

Ne znam sta je strasnije i tuznije, da li to sto ne vidimo ko je dirigent naseg orkestra ili tzv reprezentacije, pa se pljuje po Piksiju koji koliko god imao ili nemao pojma se ne pita nista ili to sto niko apsolutno ne vidi da jedini koji je vecerao zasluzio prelaznu ocenu, naglasavam veceras, pokazao da hoce, moze, zeli i da ima m*da kad je bilo napotrebnije je Djuricic. Ulazio bih u detalje, al u nasoj dragoj zemlji gde ima vise selektora po kafanama nego po fudbalskim terenima mislim da bi svaki dodatan komentar bio suvisan. Pametnom dosta. Sportski pozdrav
G

Gigas

pre 5 meseci

Ajde Piksi, da se ne ljubimo
k

karioka

pre 5 meseci

Sasa Lukic,zlocin koji traje!
V

Vare

pre 5 meseci

Dečko svaku igra a ubedljivo naš najgori igrač.u napadu nula u odbrani nula.
J

Joy393

pre 5 meseci

A,Grujić na klupi!!!
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

Ala cemo da se izivljavamo nad Francuzima😂😂😂😂tesko njima😂😂😂😂
Y

Yaya Sanogo

pre 5 meseci

Krece srpska bolest, misljenje da smo bolji od svih i da je sve sem finala EP neuspeh. Hajde da konacno skapiramo da mozda i nismo najbolji vec nista vise od prosecnih.Onda mozda i vidimo ovaj plasman kao ono sto i jeste, povod da se radujemo ali ne i dizemo u nebesa. Svi govore da su igraci splavarosi i da su nikakvi, a od njih ocekujete da igraju kao Spanija 2010. igraju bas koliko su i dobri.
M

Maxim

pre 5 meseci

Kakva država takva i reprezentacija! Jad i čemer!
A

Ajd

pre 5 meseci

Ne seri. Izadji na izbore .i glasaj.
Z

Zika13

pre 5 meseci

Pitajte Muslina da li bi vam oprostio, pa neka on vodi reprezentaciju na EP. Mi krštenog trenera nemamo, a Muslinu dugujemo. Ako je ovo poslednji put da idemo na veliko takmičenje, da bar dugove izmirimo.
Y

Yaya Sanogo

pre 5 meseci

Moze li neko da objasni zasto svi govore da je Muslin ne znam ni ja kakav trener? Pa igrali su isti takav fudbal i sa njim. Piksi nije nista bolji, ali nista i gori. Jedino kapiram to da su se ogresili o Muslina zbog onih budalastina pred SP, ali ovakve hvalospeve ne kapiram.
D

Dzonson Donovic

pre 5 meseci

Grupa je bila Vels, Irska, Austrija, Gruzija, Moldavija izgubili smo samo jednu od 10 utakmica. Moldaviju, Gruziju smo dobijali rutinski, nismo se plašili rezultata. Imala je neka struktura u igri, iako nismo igrali lep fudbal. Ona Gruzija tada i ova Bugarska sada su negde iste ekipe. Igrali smo čvrst fudbal znalo se ko sta radi u odbrani i na sredini i tako pobediš Moldaviju sa 3:0, Gruziju sa 2:0 kući. Ne primas glupe golove od mnogo slabijih ekipa. Eto bas ako hoćeš neka objašnjena.
I

Ibrahima Gueye

pre 5 meseci

Sramota! Ovakvim slabim Bugarima je trebalo dati 4-5 golova. Bolje da se nismo plasirali...
r

rajkovic

pre 5 meseci

bi odbranio drugi gol.. bolji golman, ovaj izgleda opasnije pa mislite da je ozbiljniji.
C

Challange

pre 5 meseci

Mi igramo formaciju za koju nemamo igrace
v

vare

pre 5 meseci

A za koju formaciju imamo?nemamo.ni jednog beka na vidiku.koju bi ti igrao formaciju stručnjak?
N

Nerealni

pre 5 meseci

Sta ste vi gledali? Kostic namestio zicere Mitru i Vlahi,sutirao,trudio se trcao i za gol kriv ali trcao celom levom stranom.
N

Nikos1988

pre 5 meseci

Pa od 100 centarsuteva 2 bi i moja baba pogodila, decko ne moze da prebaci prvu stativu, svaki iole ozbiljan bek ga zatvara jer osim da je gurne napred i proba da centrira
p

piksijevvrsnjak

pre 5 meseci

U ovoj grupi sto smo bili cuka,tsc i imt bi bili drugi. Nikad laksu grupu nismo imali u bilo kojim kvalifikacijama u istoriji sto ja znam,a imam 60 godina. I jedva odosmo.
G

Gost1818

pre 5 meseci

Babic nije igrac za reprezentaciju
P

Pedja108

pre 5 meseci

Da ima stida i casti, Piksi bi se oprostio ovde od reprezentacije i dao ostavku. Oni u euforiji kao da su osvojili SP. Evo da nam UEFA ponudi da sami izaberemo protivnike u grupi na EP, opet bi bili poslednji.
P

Prolaznik1

pre 5 meseci

Voli pikseta lovu više nego išta
B

Bljed

pre 5 meseci

Ocena za trenera, a limitirani novinar pise o orlovima. Nacepi majsore botoksiranog Piksija. Ko god da nas je vodio, odveo bi nas na EP.
H

Hej

pre 5 meseci

Ne znam ove pluseve i minuse u tekstu, jel se odnose na igrača ili na ocenu koju je dao novinar? U svakom slučaju Lukiću i Kostiću danas čiste 5.
I

Ivan Kozak

pre 5 meseci

Čovek nas odveo na SP i EP, ej pa i u Brazilu bi ga slavili, a kod nas ga pljuju?! Pamti li neko selektore koji se 24 godine nisu plasirali na EP?, e ovoga će pamtiti ceo Svet. Bravo Piksi, bravo Srbija, crknite dušmani srpskog roda!!!
.

.....

pre 5 meseci

Lukić zbog reakcije kod njihovog drugog gola ocena 5. Kostić takođe ocena 5 jer je on igrač od koga se dosta očekuje ali već dugo igra kao Kolarov u poslednjoj godini njegovog reprezentativnog fudbala. Piksi prelazna ocena 6 za plasman ali za današnju utakmicu takođe 5. Kod rezultata 1:0 kvalitetan trener polako treba da zatvara utakmicu i da sa još jednim golom iz kontre overi pobedu.
A

Astoria

pre 5 meseci

Meni naša reprezentacija ne deluje na terenu kao tim, i to mi najviše smeta. Nedostaje to "vezivno tkivo". Ne znam koliko je Piksi u stanju to da promeni. Kako vreme prolazi sve više mislim da lična sujeta nagriza duh zajedništva, i da je to nepopravljivo. Takođe, kako su kvalifikacije odmicale, forma nam je bila u padu. Retko koji naš igrač je odskočio u igri večeras, kolektivni prosek. Da su se igrala jos 2-3 kola ovih kvalifikacija, siguran sam da bismo ispali. Posebna tema je decenijska činjenica da velika većina naših igrača igra daleko bolje u klubovima nego reprezentaciji (čast izuzecima, npr. Mitrović). Stvari se moraju nazivati pravim imenom.
e

ef21

pre 5 meseci

Kostić 6, a kriv za oba gola i još kažete i sami da ništa nije uradio napred?! Tadić je užasno statičan. Ne pamtim kada sam video desetku koja bukvalno stoji i čeka loptu u noge na ivici protivničkog šesnaesterca, možda na svetskom ‘82. Zato mu ništa ne polazi za rukom i postao je odavno neupotrebljiv.
j

joca43

pre 5 meseci

I kvari atmosveru,samo se dere. Bas je suetan i ifitantan
R

Realan skroz

pre 5 meseci

Sve samo ne Piksi za istoriju... Postaje svakim danom sve samo ne za istoriju... Al dobro, spinuj spinuj i tako i bude, za istoriju...

Lazar Radotic

pre 5 meseci

Za sta je tadic dobio 6.5??? Teska petica veceras

milford

pre 5 meseci

Premalo vremena da bi bio ocenjen
Š

Škrabotina

pre 5 meseci

Svi su večeras bili za 5 ili gore. Kostić po drugi put izmišlja gol za protivnika. Svi do poslednjeg jajare. Babić nije igrao posebno ali barem nije trčao 50 metara u prazno i ostavljao pukotine. Hvala Madjarima što su nas plasirali na EP. Hvala Bugarima što su nas dva puta nadigrali i pokazali koliko smo bedni. PIKSLA, kako to u Srbiji i biva, nagradjen za svoju nesposobnost i bahatost.
G

Gostza

pre 5 meseci

Sreca je da smo otisli na EP iz ovako mocne grupe. Gomilu dobrih igraca jos nismo uspeli da uklopimo u sistem, mada sistema i nema. Umesto bugari da prodju ko na Slivnici, na stadionu u Leskovcu zaorilo se "Blgari junaci." A nije tako davno bilo kad je Piksi posle ispadanja od nekih iraca, selekciju nazvao tako kako je tada nazvao, ne mogu da se setim izraza, valjda nekakvi fenomeni, ili sl. U svakom slucaju hvala madjarima sto su posteno odigrali, a mogli su sa omladinskom selekcijom da izadju na teren. Ovi nasi igraci mogu mnogo bolje, dajte bre nekog Bozu dunstera da uklopi ovo i uigra.
A

Anđus

pre 5 meseci

Klošar, sluga i smrdljivko.
g

gott

pre 5 meseci

Radujte se duše,sitne ,prodane.Od iste se rđe skovane...
F

Fontana9

pre 5 meseci

Sizoje u lozi,sizoje na klupi idealan kombinacija da nam se svet smeje.Na EP bi se kvalifikovali iz ove grupe i da nas je vodio ekonom reprezentacije ,jer sigurno zna vise od ovog nazovi trenera SNStranke,fuj.

Katalonija

pre 5 meseci

Ovo ce biti prvi put da idemo bez ikakve euforije, zadrt smo narod možda se nekako probudi taj inat i kod njih pa da bar poginemo časno!
E

Esex

pre 5 meseci

Ne bih vise o pogresnoj formaciji i imenima..Nas veliki problem jeste kompaktnost tima i zajednicki presing,timska odbrana kao i takticka disciplina kako ne primiti gol..To je do savrsenstva doveo V.Milojevic u Zvezdi sa prosecnim igracima..Na tome se mora raditi jer Srbiji svako da gol i lako dolazi u sansu,cak i osrednje reprezentacije..Moramo biti mudriji,namazaniji,kompaktniji medju linijama jer previse prostora je izmedju njih..Imamo mi solidne igrace za neko cetvrtfinale eura npr..Pa od madjara smo bar jaci po imenima a oni nam ocitali lekciju iz timske igre..Bore se nasi igraci i vidi se da im je stalo ali sve losije igramo posebno kad protivnik ima loptu..Pisao sam da necemo dobiti bugare a sad kazem da ni grupu necemo proci na euru ako ne popravimo gore navedene stvari..Kompaktnost i zajednistvo odlicno se videlo kod Paunovica kad smo osvojili svetsko za klince...
A

Aleksa M12

pre 5 meseci

Hvala ti Piksi, legendo! Srbija, bre! Hejteri, mrš!
s

srbijadofrankfurta

pre 5 meseci

sto ste negativni, prejeli se danas. tempiraju formu za nemacku
H

Herakle

pre 5 meseci

Prvo poluvreme ok drugo katastrofa. Sve u svemu vuse srece nego znanja. U najlaksoj grupi smo strpeli do kraja, da smo imali malo manje srece ispalo bismo u Bugarskoj, Crnoj Gori i veceras. Odigrali smo 3 dobra poluvremena cele kvalifikacije, sta reci?
d

d. g.

pre 5 meseci

Mi pod Piksijem igramo sve gore. Sistem sa tri štopera očigledno ne ide, a prave bekove nemamo ili ih ne zovemo. Mi smo po imenima osrednja evropska reprezentacija ali ovo sa Bugarima je bilo tužno.
s

shomi63

pre 5 meseci

Jel igro Djajic
b

blagiUzas

pre 5 meseci

Nabedjeni igraci,pompa i lazni marketing da vrede,a zapravo jako los tim bez ikakve igre i koncepcije. Zamislite koja je to ekipa kad se ne zna ko igra u odbrani ko srednji red. Svaka utakmica nov tim i igraci koji mozda nekad na treningu,pa ni tada igraju zajedno.
G

GLAVATI.ATEISTA

pre 5 meseci

KLJUC NASIH FANTASTICNIH IGARA JE U RUKAMA SASE LUKICA. LJUDI MOJI OVO JE NEVIDJENO.
@

@Ateista

pre 5 meseci

Kljuc nase danasnje maestralne igre protiv Bugara drzali su Djuricic,Babic i Radonja, kada je usao u drugom poluvremenu.
M

Mop

pre 5 meseci

A ključ tvog mozga nije u tvojoj glavi momak
B

Bllerim L

pre 5 meseci

Da čestita š vam na pllasman i na EURO.Fudball ujedini narode a ne da ih mrziti.Severna Makedonija vas čestita š
M

Mire NS

pre 5 meseci

Covece, sta ima da nam cestitas kada se mi brukamo za sve pare? Jedva smo se plasirali na Evropsko i to kao drugi u verovatno najslabijoj grupi. Prati ti tvoje Makedonce, kako se stvari razvijaju uskoro cete biti mnogo bolji od nas, mi smo svake godine sve losiji i losiji.
E

Esex

pre 5 meseci

Hvala od mene i sve najbolje za bracu iz Makedonije..
g

glavati.ateista

pre 5 meseci

Sašo Lukić je ponajbolji igrač uz Andriju Živkovića Žila.
V

Veljko9

pre 5 meseci

Milenkovic najbolji stoper danas a ovoliko minusa, navijaci zvezde su jezivi.
S

Ssle brat

pre 5 meseci

Mi smo komedija najlaksu grupu jefva prosli, neverovatno da mesta u timu nema za samardzica lukic igra pre ilica .....
p

pola njih ne treba da igra

pre 5 meseci

samardzic jeste talenat..ali on ne odskace u udinezeu koji ni na sta ne lici..bore se za opstanak u italiji..a taj lukic kakav da je bio je jedan od boljih igraca Torina
M

Mosquito

pre 5 meseci

Nasi su igrali sa strahom, jer ih je gledao Vrhovni komandant.
g

gost...

pre 5 meseci

Koje grupe smrti zemo treba daje prvo mjesto davno obezbjedito, a ne ovako strepnja do kraja kvalifikacija. A ocekivat nest u Njemackoj tanko nakon svega prikazanog kroz kvalifikacije pozzz
L

Lata

pre 5 meseci

Za nas nema nade ovo je sve slučajnost ,a pričamo i ponašamo se kao da smo već prvaci Europe.Treba stati na loptu i krenuti iz početka ovo ne vodi nigdje.
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

Hvala Piksi sad si idi ! TU su : Ivic,Jovanovic,Milos Milojevic,Nikolic,Vladan Milojevic,Paunovic pa biraj te ! Vanja 5 Nonstop prima golove drugi gol pa glavu da postavis Brate mili odbranio bi gde ti reakcija ruku ? Sut Kirila on prati nije ni skocio, mrzi ga da brani. Bas ga pratim, bolje Rajko da se vrati ovaj je jedini Golman koji uspeva da ga lobuju i koji ima problem za loptama koji idi gore ka golu. Babicu i Veljkovicu 6ica samo zato sto su golovi dali necu da ih komentarisem . Milenkovic covek pojma nema koji glupe faulove radi to je nenormalno. Lukic i Gudelj 5 u katastrofalboj formi obojica. Tadic kapitenu prestani vise da silujes, Hvala ti na svemu i svacemo ali dosta je majke mi moje i tebi 6ica samo zato sto je lopta bila u tvojim nogama i kao neki trud. Zile 5 naj gora tvoja utakmica u reprezetaciji, saberi se nije ti ovo Paok ! Kostic od 10 centarsuta ni jedan nije bio ozbiljan za trud 6 mnogo napamet centrira nema ni jedan igrac u kazneni prostor on centrira Lukic i Tadic na metar od njega trazu mu loptu. Mitar isto kao za Tadica nesto, i moral bi malo da oslabi za Arapsku Ligu je to super za ozbiljan Fudbal nije. Malo manje Kebaba...6ica . Piksi Genije i dalje sa 3 igraca iza, i dalje Samardzic i Ilic na klupu prednost Gudelj,Lukic pa i Maksimovic. Dosta je hvala i tebi mislim da si izvuko maksimom i da skripite jos od one pobede protiv Portugala. Nama trebaju levi i desni bek, i ako ga nemamo mora da se skoluju i da igraju to stro trener trazi. I nama treba trener koji je objektivan i realan pravi profesionalac a to Piksi nije. U Reprezetaciji trebaju da igraju naj bolji igraci i igraci u naj boljoj formi.
Г

Гост и по

pre 5 meseci

Очај!!!!
1

1911

pre 5 meseci

Ко гура Гудеља,ко стоји иза њега,играч који ничему ,ни на једној позицији коју га ставе да игра,а ко да стално мора,не доприноси ничему својом никаквом игром. Још се пише да је играо добро,шта је играо,нити добар дефанзивно,нити ишта офанзивно,коју бре он сигурност својим појављивањем на терену улива!?Играч који не заслужује позив,а стално га добија!
K

Karlo Veliki

pre 5 meseci

Veliki broj Srba zivi kao da smo jos u FNRJ i SFRJ, i da su svi raniji rezultati postignuti zahvaljujuci Srbima... Malo ko primecuje da smo u periodu tromih ljudi, koji nemaju snage da potrce ili su vani dobro placeni, pa ovde za Srbiju igraju rekreativno ili zbog TV prenosa.. Nekada su srpski igraci korene vukli sa sela pa im trenunzi i nisu bili potrebni.. Rad bi ih naterao da grizu, ujedaju i vuku, a nakon toga bi isli da se rekreiraju igrajuci loptu po 2-3 sata... Bugari su danas pokazali da su opasniji i moderniji tim, a da mi treba da dignemo spomenik Krstajicu... Nas najbolji igrac Tadic je pri kraju 4 decenije,a ostali su pri kraju 3..Najmladji Vlahovic i Ilic sa po 23 godine, ali oni su rezerve..Mladi po gradovima retko gde igraju fudbal, a po selima ih nema...Usli smo u period kada bismo morali da uvozimo decu iz Afrike, kako bi gledali "nase"....
r

rede.kruniv

pre 5 meseci

Ilic 22,mladji od Vlahoviva
D

Drobilica kicme

pre 5 meseci

Realno govoreci nemamo mi pojma.
D

Drobilica kicme

pre 5 meseci

Realno govoreci nemamo mi pojma.
N

Neverovatno

pre 5 meseci

Slusam Piksija i sticem utisak kako ovaj narod sprdaju svi...Od predsednika drzave do selektora fudbalske reprezentacije. Horor nevidjeni.
P

Partymaker

pre 5 meseci

I šta mi jadni da očekujemo od tog EP? Znači svi bi nas želeli u grupi
G

Gost300

pre 5 meseci

Mislim da igramo najlosiju odbranu od svih ekipa koje ce igrati na Euru...
d

deki maky

pre 5 meseci

Piksi 0 ,to je broj koji ništa ne znaći osim kada opisuje čoveka.!!!? Sa taktikom na Vi,igra isti šablon sa 3pozadi,a to nikako ne ide... Eto neka ga nek se raduje,utdio je ono što niko nije, a na Ep neka im je Bog u pomoći.
Л

Ли Ади

pre 5 meseci

Не знам да ли да се радујем или не?
s

ssss91

pre 5 meseci

Djuricic 1 Lukic -1 zivkovic 0 VMS 1 ostale ocjene ok. ko gura Djuricica pored pismenosti u igri Samardzica,ko gura Lukica??? sta je ovo majko draga
s

severnjak

pre 5 meseci

Gde su sad Mosa i Tirke...
Z

Zivkovic

pre 5 meseci

Da te u odlucujucoj tekmi,na tvom terenu,Bugari okrenu sa 1:0 na 1:2 i da cekas rezultat iz Madjarske to nije novo ozbiljnog fudbala!
L

LOSE IGRAMO

pre 5 meseci

SVE JE OVO SLABO. DA SMO IGRALI SA NEKU PRAVU REPKU SIGURNO BI IZGUBILI
b

brine

pre 5 meseci

Veliki je ovo uspeh,plasman na ep iz "grupe smrti"

КоТоГовориИстину

pre 5 meseci

Треба споменути и тихог јунака овог нашег успеха,крстајића и његово саплитање бугара
P

Pa dali je moguće da onog živkovića, piksi gu

pre 5 meseci

Pa dali je moguće da onog živkovića, piksi gura. šta on to vidi. Ni napad ni obrana. Da nisu ljubavnici
p

ppp

pre 5 meseci

Gura ga sto jedini igra i vraca se u odbranu u odnosu na njegovu zamenu Radonjica koji ako si odgledaj bar jednu utakmicu kada je radonjic igrao umesto Zivkovica zbao bi da radonjic ne igra odvranu i ne trci pozadi kada izgubi loptu niti brani prostor, on se bukvalno seta kada protivnik ima kontru!
d

dqofo

pre 5 meseci

ko daje ove ocene svakako nije gledao utakmicu,verovatno na osnovu live tekstualnog prenosa.
M

Mop

pre 5 meseci

Sve u svemu jadno. Turci bi se vise borili od ovih tuznih. Samo Albanci da nam ne padnu pa i oni da se sa ovim straletanima sprdaju. Strahota. Raduju se kao SP da su osvojili.
I

Idiokratija

pre 5 meseci

Utakmica je odigrana kilavo kao i cele kvalifikacije. Da nije povećan broj učesnika evropskog prvenstva sa 16 na 24, išli bi u baraž, gde bi teško prošli pored Italije, Holandije, Hrvatske... Ovakvi rezultati nas vode u četvrti šešir za žreb. Kukaćemo na nesreću u žrebu, a sami smo krivi. Da smo bili prvi, što je bilo realno u ovakvoj grupi, bili bi u drugom šeširu. Osnovni problem u našoj reprezentaciji (pre svega kod Piksija) je nedostatak samokritičnosti. Bez toga nema napredovanja.
V

Veljko9

pre 5 meseci

STRAHINJA PAVLOVIC!

bez_EU4ije

pre 5 meseci

Požrtvovan i borben, ali nepouzdan i taktički nepismen.
B

BBB Zemun

pre 5 meseci

Dobro Nam je Ceferin na tribinama srecu, Nije Mala stvar kad te predsednika uefe podrzava
O

Object

pre 5 meseci

Ovo stl sam ja gledao u Leskovcu je u najmanju ruku sramotno
N

Najbolji igrac Srbije danas je

pre 5 meseci

Dominik i Madjarska. Mi smo kanta u fudbalu.
g

gosttt

pre 5 meseci

Piksi je za negativnu ocenu ili da ostane neocenjen
0

0777

pre 5 meseci

Proci ce na Evropskom gore nego na Svetskom. Totalni raspad redom od igraca TRENERA I rukovodstva. Bruka I sramota tek sledi
С

Сјјс

pre 5 meseci

Срамота

❤️❤️❤️❤️

pre 5 meseci

Budemo li u grupi sa Francuskom, Nemackom, Portugalom ili Holandijom bice to istoriski los rezultat ukoliko budemo igrali igru koju forsiramo od SP pa do sada...
S

Srbija Majka

pre 5 meseci

Ocjena je da su nasi fudbaleri teske primadone, i da misle da samo oni ne moraju da trce...a da pritom zasluzuju da se plasiraju na veliko takmicenje.
И

И

pre 5 meseci

Kad sam ih video na kraju, setio sam se čuvenog dela Petkovića Disa pod nazivom "naši dani" i čuvenu rečenicu: "A poraze, proglasismo za pobede".
a

aldeles

pre 5 meseci

Stanje nacije potpuno isto kao i pre 100 godina kad je pisao pesmu, samo sa daleko više egoizma i još veće zatupljenosi i krezubosti.
D

Da ima

pre 5 meseci

Bar 10 Dušana Tadića ova reprezentacija bi bila Prvak Evrope il Sveta. Al nema. Jedino Duća svojim znanjem načinom igre i psihofizički karakteristikama je Svetski igrač. Nije badava međ 10 igrača koji su u Lekipu dobili ocenu 10.Na 3 velika takmičenja upravo i presudno on vodi reprezentaciju. Al tamo ne može on sam il uz pomoć samo Mitrovića i ponekad Sergeja. Zapravo danas se videlo šta sve Sergej pokriva. I treba Duću pustiti ako želi da igra sve do SP 2026 jer takvog igrača gledajući u narednih 20 godina treba stvoriti
В

Вељко9

pre 5 meseci

Павловић је морао да игра данас!
N

News

pre 5 meseci

Kostic i Zivkovic su krivci za golove. Lukic i Djuricic mnogo losi. Mislim da je vreme da dodje do promene na golu Srbije jer Vanja danas nije imao ni jednu odbranu i lako prima golove.
p

ppp

pre 5 meseci

Pa od Zivkovica i Kostica se ocekuje skoro nemoguce a to je da igraju 90minuta dve pozicije i kao krila i kao bekovi a to je uzasno tesko i najteza moguca stvar u fudbalu i zato 99% timova u svetu ne igra sa tom formacijom. Jer cim dodje do umora dolazi do gresaka.
j

jjjj

pre 5 meseci

Ovo nam nije trebalo
G

Gost0007

pre 5 meseci

10+ ocena ide golmanu Madjarske i Domeniku Saboslaju (ako sam potrefio prezime) koji su odveli Srbiju na Euro. Ovi nasi bez prolazne ocene.
L

Logos

pre 5 meseci

Mitrović debelo nazadovao od kad je u Arabiji, deluje da se jos ugojio, užasno spor i trom. Odbrana bez bekova standardno kriminal, i inače bih voleo da vidim Rajkovića na golu. Vanja šta god ne ide direktno u njega prima, refleksi su mu katastrofa, deluje kao ogromna bandera na golu. Kostić standardno centaršut napamet i sprint i to je sve što zna, nzm na šta je Juve spao pa je on glavni igrač maltene tamo. Živković spor i sto godina mu treba da se namesti na levu nogu, taman igra gde i pripada u Grčkoj ligi. Voleo bih da mogu da pohvalim nekog ali baš teško, eto Babić je bio dobar ali opet izgubi skok kod gola Bugara. Mada opet deluje sigurnije od Pavlovića.
S

Stefi00

pre 5 meseci

Tacno Rajkovic je bio na golu kada smo dobili Portugal, donosi neku srecu i kada smo bili prvaci Evrope i Sveta U22.
G

GostRadan

pre 5 meseci

Zaboravio si da nadjes primedbe Mitrovicu, Vlahovicu, Milenkovicu i Lukicu, a da pohvalis Radonjica, Ilica i Mladenovica.
V

Volim fucu

pre 5 meseci

Kompletna reprezentacija je zasluzila ocenu 5,5-6 i to samo za prolaz, ostalo je plac majke bozije.
Ј

Јован 84

pre 5 meseci

Стојковић 6? Он је нулу заслужио!Обичан продавац магле.
F

F4bregas

pre 5 meseci

Za koju istoriju, crni covece?
D

Dzi

pre 5 meseci

Maticaa za selektora...suvise je veliki talenat da se trose njegove izjave na cukaricki... Od jovane jeremic se nije pojavio veci as... Zna kako se drzi zadnje mesto u grupi...zna kako protiv fazorizovanog protivnika prvih 5 minuta...
S

Simicmacan

pre 5 meseci

Najbolji igrač Srbije Dominik Soboslaj. Hvala mu što nas je spasao ispadanja
W

Wij

pre 5 meseci

Prosli bismo i da je CG dobila, tako da nema on veze s tim
d

dejang12

pre 5 meseci

Da se ne zavaravamo mi nemamo dobre fudbalere. Ko igra ozbiljan fudbal u ligama 5? Niko , eventualno vlahovic i kostic povremeno udju u juventusu ali i to je smesno. Ostali igraju po Grckoj , Arabiji itd ... Al protiv Bugara je sve sem pobede od 3 gola razlike neuspeh, potpunu odgovornost snosi KIksi. Spor pozdrav.
Ž

Živa istina

pre 5 meseci

Mnogo nam je falio Pavlovic, reče selektor Bugarske.
d

da kada je

pre 5 meseci

video da nema erakovica i gobeljica
I

Ivan FCRS

pre 5 meseci

Protiv belgije Pavlovic, veceras Zivkovic. Sledecu utakmicu neko treci... Kada tako kiksas svaki mec, nije slucajno, nego je to realnost i neznanje.
D

Dzi

pre 5 meseci

Ne dobrog, pristojnog...ljudi ovde znaju sta je dobar fudbal, znaju ko nas trenira i ko igra, dobar ne ocekuju...
D

Dexaman

pre 5 meseci

Užas i strahota!
6

636363

pre 5 meseci

Sve sve ali vatromet na kraju hahahahahahaahah sram vas bilo one dece na stadionu ako nije vec vas samih. Znam da citate ovo STIDITE SE BRUKE JEDNE I VI I OVI DO 21.
r

repstacija

pre 5 meseci

Kako si znao brt da citamo?
D

Dexaman

pre 5 meseci

Užas i strahota!