Komentari na vest

Srpski štoper potpisao za Ajaks, Italijani ga opisuju kao novog De Lihta

B

Bane 2

pre preko 2 godine

Ако је из Холандије онда је Србин а ако је из ЦГ ...

Mali peca

pre preko 2 godine

de je i šta radi Damjan Dostojnic velika nada ajaxa ,enoga u Žarkovu
G

Gost123

pre preko 2 godine

Pa sam je kriv
G

Gaizka

pre preko 2 godine

Čuj novi De Liht a ne nego novi Dejvid Blind ao
P

PeraV

pre preko 2 godine

Sta je sa Motikom, zna li se sta?
g

goust

pre preko 2 godine

Nema leba bez nje.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Da ima u savezu mozga i trunke Srpstva, svi ovi klinci (Motika, Samardžic Milovanović, itd...) bi dobili poziv u seniorsku selekciju za neku od nebitnih prijateljskih protiv neke Jamajke/Indonezije.
G

Gost iz Draznja

pre preko 2 godine

Sto volim ovakve komentare. Čim neki tekst da neki naš prešao u neki veći klub odma je savez kriv a to sto nece igrati ni minut nema veze važno da ovde odma neko kaze da taj treba da igra za reprezentaciju.
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Da nisi toliko opsednut miniranjem tudjih komentara nebi ti trebalo objašnjenje. Ali evo: baš zato što većina mladih talenata ne postane niko i ništa, treba ih sve rezervisati na početku. Danas bi nam Ivanić, Marušić, i Krunić bili jako korisni, ali smo ih pustili niz reku. Marin, Arnautović, Dragović...da ne nabrajam. A tek o likovima tipa Luke Modrića (majka Srpkinja) da ne pričam.Svaki koji trenira za ozbiljnu ekipu dobije poziv sa 16/17 godina i onda posle nemaš problema. Ali bi to ojačalo Srpski fudbal, što očigledno ljudima tvoje sorte ne ide u korist.
R

Rajka Baregro

pre preko 2 godine

Verovatno jer se prijateljske utakmice ne vaze vec samo zvanične,i to minimum dve utakmice,cak mi se čini i da je minutaza bitna na te dve utakmice.,a ne ono par minuta samo da bi se upisalo..sto opet ne znaci da ne treba probati!
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Krkića smo izgubili zbog jedne tekme. I depresivan i povredjen kakav je ispao na kraju, ko zna dokle bi stigli s njim u tandemu sa Žigićem jer je mali tada bio ubica. Ni ti ništa ne kapiraš. Liga Nacija ti je za ovo. Takodje, kraj ciklusa kad si već eliminisan ili već kvalifikovan. Opcije uvek postoje. Mnogo smo piglu i kratkog vida kad je strategija u pitanju, nema potrebe da se papagaji toliko trude. Razmisli malo zašto su likovi tipa Rapajića, Prša, Vukojevića, Subašića, itd...završili pod šahovnicom. O Vučinićima, Ivanićima, Marušićima da ne pričam. Smešni ste ali ajde, ko će sledeći po burek?

nemanjagrozdic1996@gmail.com

pre preko 2 godine

Svi su novi stamovi maldiniji bareziji cordobe cafuji kake pirla larssoni soskeri militoi snajderi ozili inzagiji batistute samo je ovaj de light a verovatno ne zna ni sam kako je dosao ovde ako ga tatica nije gurno ;)
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

Nema toga u Ajaksovoj školi, gubitniče.
G

GostGostGost

pre preko 2 godine

Viktor da ga pogura u Ajaksu? nema sanse. Mali je verovatno zasluzio a caleta mu poznajem iz mladjih dana
G

Gost123

pre preko 2 godine

Da Bog da tebe gurali kao njegov tatica njega😘