Komentari na vest

Šta se dešava s Kutinjom: Prokleti meniskus i klauzula od 20.000.000 evra kao omča oko vrata

B

Banjo10

pre oko 3 godine

Ja i dalje tvrdim da se on forsira koliko i Grizman i da mu se pruza sansa u kontinuitetu,naravno bez povreda,bio bi korisiniji i bolji od Grizmana,jer ima on magije u sebi jos kako.Takodje nzm zbog cega se ne pruza vise minuta za malog Puiga,kad se vidi da decko ima barsin dnk u nogama,ne moze da izgubi loptu iz nogu.
G

Gost999

pre oko 3 godine

Nadam se da Arteta i Edu nece biti budale i ispustiti ovakvog igraca.. Barsi gori pod nogama, moze sigurno i jeftinije i na neke rate. Ne smije se prilika propustiti, ovo je i dalje veliki majstor.

Katalonija

pre oko 3 godine

Krajnje tužna priča, ja sam bio uveren da će rasteretiti Mesija i biti desetka za pamćenje, ovako je i odličan igrač nazadovao i mnogo se para izgubilo. 40 mil. je smešna cena on je van forme ali i dalje vredi bar duplo! S druge strane, Pedri je odmah dokazao da je rodjen za Barsu i zašto bi se bavili još 20 mil kad je Pedri, mnogo, mnogo bolji i mladji?!? Onoj grupi iz teksta se moraju pridodati Brajvajt i Grizman, umesto njih Depaj i Aguero, umesto Pjanića Vajnaldum mada je mali Moreira žiškica, umesto Umtitija je već tu Garsija, klinci su top, Mesi ostaje, Laporta tu, magija se vraća kući!!!
p

pfc barsa.

pre oko 3 godine

ti bi umesto Grizmana koji se tek uklopio i poceo ekstra da igra doveo mrtvog Aguera, od 35 god. bravo. Barsa samo da dovede zamene za Buskeca i kiksaru Lenglea i nista vise. prodati Firpa, Pjanica, Bratvajta, mozda Umtitija, Serdjo Roberta, Kutinja, Lenglea(mada njega nece nemam pojma zasto). ostalo top, imamo 6-7 vrhunskih mladih igraca(Fati, Dembele, Trinkao, Pedri, De Jong, Dest, Moriba) koji ce za dve god da pale i zare, plus Mesi, Grizman, Alba i TerStegen. Samo znaci centralni bek pored Garsije i dobar zadnji vezni.

Katalonija

pre oko 3 godine

Moriba i De Jong su zadnji vezni. Grizman je bio ubica, više nije i vidi se da mu se ne boravi tu. Aguero bi bio alternativa Grizman ne znam šta je... Ja bih Lautara ali koliko je to realno? Svi koje sam nabrojao su besplatni a sledeća sezona je prelazna... Ako ti se Grizman uklapa Dembele je sjajan, vidi se koliko znaš...
G

Gost2

pre oko 3 godine

Kutinjo je otisao iz Intera za neke smesne novce u Liverpulu je bio masina e sad sto Barsa zadnjih godina promasi I preplati igrace to je stvar njihove politike mada neki igraci se I ne snadju neke buse saigraci neki se povrede neki ne postuju nikog jer su prosto nedodirljuvi jel su u klanu itd
E

Eeeee...

pre oko 3 godine

40 miliona?Plus njegova plata?Mogu samo da pjevaju onu pjesmu od Pilota "Svet je lep.."!!!
B

Brko

pre oko 3 godine

Meni je Coutinho ostao drag igrac zbog partija u Bayernu. Bio je savrsena zamjena, dzoker sa klupe. A vidjelo se kakav je majstor sa loptop. Drago mi je i zbog njega sto je osvojio Ligu prvaka, jer su ga navijaci Liverpoola razapinjali zbog odlaska a onda mu se smijali kada je Liverpool podigao pehar. Posebno mi je drago sto je Barceloni zabio sedmi i osmi gol, to je bila prava poslastica. Grande Coutinho, Mia San Mia. Ostani u Barci jos sezonu, uzimaj platu, kad su se znali rasipat novcima i divljat po trzistu, sad nek placaju.

Katalonija

pre oko 3 godine

E to je zavist...
T

Tktk

pre oko 3 godine

Kutinjo je dosta podigao formu dok je bio u Bajernu,ali povratak u Barsu opet koban i pao je u jos gore stanje nego pre... njemu treba neki klub gde ce igrati, ako Arsenal ne kupi Edegara onda njega.
2

2T

pre oko 3 godine

Dodji u Milan majstore umesto prevare Calhanoglua
S

Skopje

pre oko 3 godine

Kakvi su cigani ovi katalonci to je strasno, doupropastili igraca da ne daju lfcu jos 20m...