Komentari na vest

Šta se to dešava sa Srbima u Torinu?! Jurić izgubio strpljenje sa Ilićem i Radonjićem

V

Veljko9

pre 6 meseci

Radonjic i Ilic su katastrofa i u reprezentaciji ako ste gledali. Ilic izmenjen na poluvremenu kao i prošli put protiv CG a Radonjic protiv Madjara usao i dribla pred golom pa gubi loptu, samo gresi, u Beogradu bio zapoceo jer Zile povredjen i ponovo najgori igrac bio.. Ne znam sta se desava svi u padu forme, jedino Pavlovic i Samardzic se drze i na dobrom su putu.
K

Kristijan.Kica

pre 6 meseci

Vrlo prosto,kada ekipa lose igra ,cela ekipa to je do trenera. Jbt, pola ekipe povredjeno,lose se radi u klubu.Nema tu neke filozofije.
Z

Zaza Paculia

pre 6 meseci

Svi smo svesni ko je i sta je Radonjic, ne vidim da i Ilic ima takvu glavu, ali dobro, videcemo vec... Ali majstore, tebi bukvalno nijedan igrac nije u formi, nemozete sansu da napravite! Igrate na 0:0 pa kaku bude, i iskreno se nadam da te necemo jos dugo gledati na tom mestu.
c

cincar12

pre 6 meseci

Radonjic je problematican oduvek bio,za Ilica nikad nista ruzno nisam cuo,naprotiv, da je vaspitan i profi
č

čudak

pre 6 meseci

pa radonjić kakav god da je i dalje je najbolji strelac tima sa 3 gola, nisam siguran da su ostali bolji
t

televizor

pre 6 meseci

Pisu ljudi da je Juric igrao za Zvezdu, odakle im samo takve gluposti padaju na pamet?
U

Undertakers

pre 6 meseci

Goran Juric jeste igrao za Zvezdu,ali ovaj nije nikad.........
e

ej

pre 6 meseci

svi ovde licno poznaju radonjica :D
g

gostttttt

pre 6 meseci

Bitno da je Vlasic dobar
d

dario.nn

pre 6 meseci

I ostali igraci nisu na zavidnom nivou. Vlasic, Zapata... Sto njih ne pljuje? Inace cela ekiipa igra lose. Do koga je??? Trener
Ф

ФК Хајдук 1911

pre 6 meseci

Пукао човеку филм, ето шта се десило и разумем га у потпуности. Није лако радити са овим нашим примадонама попут Радоњића. Зато је ту друг Пикси да им још мало да по сујети и ароганцији.
E

Enzo Scifo

pre 6 meseci

Da Jurić ima nešto protiv njihove nacionalisti ne ih ni doveo u klub. Očigledno su disciplina i ponašanje problem. Za Radonjića ništa novo. Šteta za svu trojicu i Torino, jer je čovjek odličan trener i ova dvojica su bila dio plana.
c

cipar

pre 6 meseci

A ko ne bi izgubio strpljenje sa ovim klipanima? Ilić precenjen, Radonjić zalutao itd..
A

Ako je ko korektan

pre 6 meseci

Nemojte samo napisati da čovjek,ne dao Bog,mrzi nekoga zbog imena ,prezimena i nacionalnosti!
n

ne on

pre 6 meseci

I svi drugi nas inače obožavaju baš zbog ovog što si naveo!
B

Burazerska posla

pre 6 meseci

Ajde budi realan,osjećanja su obostrana kada gledamo globalno,drugo su pojedinačni odnosi.
M

Miksea

pre 6 meseci

Šta se to tačno očekuje od njih, da budu C.Ronaldo i da sami rešavaju sve? U kakvim samo ekipama igraju, Ilić Verona i Torino, šta on tu treba da pokazuje? Radonjić uopšte nije imao sreće sa ekipama, ili zbog rasula u tim timovima ili zbog konkurencije i sada treba da leti u nekom Torinu, ma važi. Šta radi Vlašić i njega su doveli pa ove godine ništa specijalno, nego samo kritika po ovim našim nesrećnicima.
p

pero7

pre 6 meseci

ako je neko trpeo Srbe to je Juric koji je pri tom i bivsi igrac zvezde..gurnuo je i vanju..i lukica..lazovica..radonjica..sad sto covek ocekije od rsdonjica da trci igra odbranu..igra sta mu on kaze e to je veliki problem..mislim on je trener
U

Undertakers

pre 6 meseci

@pero7:Goran Juric je bivsi igrac Crvene Zvezde....Covek zna gde je uvek problem sa igracima sa balkana,zato i insistira da sami koriguju svoje nedostatke.....To sto su oni nadobudni i bahati,to je odavno poznato.......Radonjic je nestvaran talenat,koji nije dosao do izrazaja zbog glave tj neinteligencije........
@

@pero7

pre 6 meseci

Ivan Juric nikad nije ni prosao pored Zvezde...
M

Milojko Arsenić

pre 6 meseci

Ne za Srbima već za propalim talentima Bajerna iz Pjongjanga.
N

Ne

pre 6 meseci

rise
C

Che t

pre 6 meseci

Kakav je talenat sp_c_o ovaj Radonjić....?! Tip ima dovoljno godina da treba da se zapita zasto, pored takvog kvaliteta, je tu gde je... Mislim da ce mu karijera uskoro biti u slobodnom padu.A mogao je danas biti na top nivou..
Б

Белграно

pre 6 meseci

Шта то значи зато је ту где је? Играо је за Звезду, Марсеј, Херту, Бенфику, Торино, има 40 наступа за репрезентацију, играо на два СП, са 27 године, па чекај брате мало ли је? Понуди ову каријеру 1000 дечака који тренирају фудбал у Србији, свих 1000 би прихватило оберучке. Људи морају са схвате да не могу сви освајати Лигу Шампиона и златну лопту.
L

Lažni car

pre 6 meseci

Deluje kao tip bez sujete i svestan kvaliteta. I zaista jeste gomilu Srba afirmisao, mada verovatno nije znao da šišanje, tetovaže i farbanje preči od taktike. Dobro on ima strpljenja sa bikčićem Radonjićem.
g

gostivarski

pre 6 meseci

Kod Radonjica se zna, tigrac kod kojeg treba strpljenje 365 dana u godini, da bi ti odigrao dobro jedno poluvreme pa onda 5 utakmica pravio gluposti na terenu. Sa Ilicem je nadam se drugacije, mali je u Veroni bio bas dobar i steta bi bilo da mu karijera krene pogresnim putem.
d

desava

pre 6 meseci

se da je covek resio da gov..ma pruzi sansu koju nebi dobili nigde nikad a oni to ne znaju da cene posto su upravo to..
@

@desava

pre 6 meseci

Cini mi se da i tebi lezi taj epitet cim vredjas ove momke...