Komentari na vest

Šta Stojković „kuva“ za Portugalce: Sme li Srbija sa dva špica, ko će na teren protiv prvaka Evrope?

Avangardista

pre oko 3 godine

Hm, mi to opet igramo u Rio de Zaneiru, je li, "novinaru"? Ja sve nesto mislim da igramo u BEOGRADU i na stadionu "Rajko Mitic" kad ono...Dosta vise s tim forsiranjem i izmisljanjem cinjenica. Marakana je JEDNA i JEDINA u Brazilu a ne u Srbiji!
G

Gooxy

pre oko 3 godine

Niko ne provocira,nego odma je picelo oljuvanje po pavlovicu a pre meca po mitrivicu kako su PARTIZANSKA drva itd.ima i sa druge strane prizivke.kad igra Srbija nema par ili zv.
G

Gost e

pre oko 3 godine

Znam samo da Maksimovic nije bolji ni od jednog veznog igraca koji je pozvan u reprezentaciju.
B

Bože

pre oko 3 godine

Ja stvarno ne mogu da razumem ove botine sto opet vredjaju Pavlovica, sta vam je skrivio u zivotu? Covek je bio najbolji u odbrani protiv Iraca, skidao lopte, skok igra, iznosio lopte cak do sesnaesterca... Ili vas mozda samo boli sto je potekao u Partizanu i sto je prodat za 10 miliona? Odlučite sami, ali shvatite da ovi nije Partizan ni Zvezda, ovo je SRBIJA
G

Gost pp.

pre oko 3 godine

Nije nista skrivio,nego je vecini dosta tog vecitog guranja nekih igraca na silu,iz ko zna kojih razloga.Da valja bio bi bar u dvadeset igraca Monaka.
@

@Gostpp

pre oko 3 godine

Igra odlično u Serkl Brižu na pozajmici, ako ga ne uvedu sl.sezone u prvi tim Monaka sigurno ide odatle... Ne znam o kakvom guranju pricate, jedan je od nasih najboljih stopera(pored Milenkovica, Nastasića, Maraša, Spajića) i opravdao je Piksijevo poverenje.
C

Coan01

pre oko 3 godine

Jebote,pročitaš imena u našoj u reprezentaciji i samo kažeš wow-neverovatno koliko kvaliteta imamo,bukvalno za samu završnicu svetskog i evropskog i onda naleti neka Škotska i sjebe nas lagano.Nadam se da će Piksi dovesti sve na svoje u red. Fun fact-Francuzi su 2013.godine uzeli sa mladima U20 titulu prvaka sveta,a posle 5 i seniorsko svetsko,mi smo yzeli 2015 U20,verujem da u Kataru možemo da napravimo čudo ako se sve kockice poslože
P

Papcino

pre oko 3 godine

Sve zlo u nasem sportu krece od vas crvenkapica.
З

Злоћа

pre oko 3 godine

Дабоме а ви "вукови" остајете вечито гладни у Европи. Морам да одговорим јер због оног заосталог да "паметнији попушта" ту смо где јесмо. На жалост. То су гро кладионичари који ни до дан данас немају добитни тикет. И не ради се само о навијачима једног клуба.
ž

žare11

pre oko 3 godine

sviđa mi se što se opet ložimo! malo nam treba, Piksi na klupi, Kokeza na robiji i odmah sve bolje izvleda!
B

Brojčanik

pre oko 3 godine

U pokusaju razmisljanja..pati sto Parizanove bebe igraju srcem i dusom za svoju zemlju... Bolesno ali takvi su garagani. ..nista im sveto nije.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Dobro si napisao, bas je bolesna ova tvoja izjava.
K

Kostajnica

pre oko 3 godine

Uglavnom. Ako se otvorimo primamo 3-4 gola. Toliko zabiti nećemo
G

Gost200

pre oko 3 godine

Nakon sto su navijaci zvezde izbacili reprezentaciju Srbije iz kvalifikacija za EP 2012., ruseci FSS u Djenovi i zeleci da ispeku prvog golmana reprezentacije, te mu posle godinama zvizdali pri svakom kontaktu sa loptom, dokazali su da oni jedino navijaju za Zvezdu a da ih za Srbiju zabole ona stvar. I ne znam kako ih nije sramota posle takvog ponasanja da se ponovo javljaju, iznose neke brojeve, statistike sta li i nesto objasnjavaju. To sto su oni ucinili je najveca sramota za nasu reprezentaciju bilo kako da se ona zvala Jugoslavija, SCG ili danas Srbija.
P

Papak

pre oko 3 godine

Zvezda je vise uradila za srpski sport nego partizan za ceo vek svog postojanja, zvezdine sezone u evropi su vam samo pust san..
G

Gost200

pre oko 3 godine

Papak I? To je opravdanje da se unisti reprezentacija 2012. god.? Koja logika, pa niste vi ispred reprezentacije nego je reprezentacija ispred i Zvezde i Partizana i svih. Nego vi to ne mozete da razumete, za vas je i jedna velicina kakav je Ibrahimovic ,,Balija''.
З

Злоћа

pre oko 3 godine

Јели то мислиш на оног што од среће љуби лопту зато што је успео да је ухвати, извињава се због прошлости а тај клуб га извео из јаруге иначе би играо за ФК Доња Ливадица, прима голове са пола терена и онај што враћа српски пасош? Па да ми је из ока испао звиждао би му за такве "услуге"!
S

Senior

pre oko 3 godine

Pa nista, ocigledno je odmarao neke igrace pred Portugal, tako da ocekujte Lazovica I Kostica po krilu, Sms-a iza tadica i vrv Maksimovica ili mozda Gudelja iza Tadica. Ostalo sve isto, osim sto ce mozda poceti Mitar umesto Ducija. Igracemo opasan fudbal!
M

Mackenzie_PG

pre oko 3 godine

Ооооо, колико стручњака на једном мјесту! Какав Пикси, међу коментаторима изабрати новог селектора!
I

IvanTs

pre oko 3 godine

Uvek sam bio ako se vec gine,da se pogine muski...
A

Alen RS

pre oko 3 godine

Samo JOVIC protiv Portugalije vratice im za sve

Kalčopolista

pre oko 3 godine

@951357 tebe ne zanima iz kog je kluba ko ponikao? Da ne treba mozda onaj sto lici na Hari Kejna, Hari Kejn prop'o iz zvezde da igra umesto Pavlovica? Onaj o kome realni srpski mediji pisu ode, bajke i basne! Ko treba da igra umesto Pavlovica, hajde reci nam! Prosvetli nas!
9

951357

pre oko 3 godine

Bilo ko ko ne juri loptu na protivničkoj polovini, ko se ne utrpava u vezu i pravi gužvu, ko ne razbija taktičku disciplinu. Ali, svejedno, neka bude da sam ja lud a svi u pravu, videćemo kad krene da gubi lopte i kad krenu da sevaju kontre. Još je rano za njega u prvih 11.
N

Nele OO7

pre oko 3 godine

Milunović umesto Pavlovica je trebao biti pozvan... Pavlovic je panj, Portugal ce da dokaze
З

Злоћа

pre oko 3 godine

Ево и ја први пут да саставим тим, када могу и неки познаваоци овог спорта који још нису сазнали да је фудбалска лопта округла и да њоме у овом случају играју Срби а не клубаши. 3-5-2, имена по постави са леве на десну страну: Рајковић - Павловић, Спајић, Миленковић - Костић, Тадић, Гудељ, СМС, Лазовић - Митровић, Павловић. Тадић више напред, СМС повученије. Прве замене од одбране ка нападу: Вељковић, Ристић, Младеновић, Максимовић, Ђуричић, Радоњић, Живковић, Јовић. Па куд пукло.
U

U paklu je ekipa

pre oko 3 godine

Joj vise strucnjaci na sve strane. Pa kompleksi, pa prepucavanja. Evo kao Zvedas kazem da je A.Mitrovic strasan igrac koji kida za reprezentaciju! Pogledaj te mu statistiku samo! Jeste, bio je guran, ali je bio guran jer boljeg tada nismo imali, i on to sada vraca. Neka mi neko kaze kog smo to mladog ili mladjeg napadaca tada imali? Sada imamo tri vrhunska napadaca, to se jako dugo nije desilo. Ono sto mene brine je Tadic - nemamo zamenu za njega, takvog igraca nemamo nigde! Cinjenica je da je Milunovic iz Zvezde top igrac za trojku u odbrani. Pa nije slucajno bio najbolji u grupnoj fazi LE. Steta sto nije pozvan. Sve ostalo je ok, Piksi to lepo slaze, videcemo protiv Portugala najjaci sastav u ovom momentu, tu nema dileme.
S

Story

pre oko 3 godine

Imamo zamenu za Tadića. KATAI!!! Ako nije i bolji. Samo mali Piksi zna zašto. Milun ima mesta. Bolji je od sve trojice štopera. Ima mesto i Velja Nikolić. Eto on je mlad al ne valja piksiju. Ispade da je Miljković bolji desni bek od Gaje. Gaja promaja. I Rodić je bolji od Mladena.Marković iz Partizana,štoper skroz dobar i bolji od ove trojice. Onaj mali iz nemačke štoper Aranđel. Zamo neka se oni uz juri ga Bajern a Piksi ni pojma nema da dečko postoji,a odbrana nam katastrofa. Nema star mlad nego ko je najbolji. Portugal ima da nas razvali petardom koji kolko nam je odbrana spora i očajna
N

Nekac035

pre oko 3 godine

Katai nije spreman za nivo reprezentacije. Nikolic slab i u zvezdi realno. I ako sam zvezdas pricam kako jeste. Ovaj Pavlovic je buducnost odbrane, Mitar ce jos dugo da obara rekorde, Jovic i Vlahovic su isto dobri. Realno nemamo bekove i zamenu za Tadica
S

Story

pre oko 3 godine

@Nekac, Dečko ti da si stvarno Zvezdaša ti bi znao da je Kataji,od kad se vratio dao 4 gola imao 3,4 asistencije sve tako nespreman. Najbolji i najkreativniji srpski igrač nije ni pomenuto od Piksija opasnog trenera. Milun je u životnoj formi pa je sa sve fabr greškama bolji od sve trojice štopera spirala,a na prekidima je pola gola. Da je Piksi pola trenera kao što je bio igrač video bi ovo. Taj dečko Aranđel hoće da igra za Srbiju iako je Nemac po državljanstvu. Sad je već perfektan uz to i vrlo brz igrač što je retkost na mestu štopera. Očajna nam je odbrana a nije baš da nemamo bolje nego je Piksi malo naduveni i nadobudan i pun sebe. Otprilike svet postoji zbog njega. Pamti šta ti kažem razviće nas Portugal zbog Piksijevog tragične odbrane. Nije heitns moje strane ,samo sam surovo realan. Od Gaje su bolji i taj Miljković iz Partizana i onaj Petko iz TSCa. A A Ymledenović je ko nekad Rajevac i Mile Jovin ,blagi očaj. Sa lošim štoperima kao našim ,svaka brza ozbiljna ekipa ima da nas razvali. Daj bože da Portugezi nemaju samo dan,a mi da imamo puno sreće!
M

Mikri

pre oko 3 godine

Nesto mi govori da ce sutra sve kockice da se poklope i da cemo dobiti ali onako bez ikakve tenzije portugal i da cemo opet da poletimo u zvezde...definitivno najveca dilema je kostic ili mladenovic, obojica kidaju...ostalo se manje vise zna pocinje sa mitrom u spicu tu nema dileme.
С

Само Боб

pre oko 3 godine

Пикси има фудбал у малом прсту, уз то је и рођени шампион, а и довољно искусан да постави ствари на своје место. Човек је 'ладно извео комбиновани састав против Ирске, знајући да је то довољно за онаквог противника. Против Португалаца сигурно неће дати шансу Дмитровићу, Лукићу, С. Митровићу и још некима. Само да почне с двојицом нападача, Митар и Јовић, ипак, пре малог Влаховића. Нема он још искуства за борбу са намазаним Португалцима, а Јовић је досад прошао сито и решето. У сваком случају, "Х" к'о врата.
1

11

pre oko 3 godine

Rajkovic Milenkovic-Spajic-Veljkovic-Kostic Racic-SMS-Maksimovic Tadic Mitrovic-Vlahovic
s

samo sloga

pre oko 3 godine

dmitrovic/rajkovic lazovic, milenkovic, mitrovic, kostic sms,gudelj,racic/maksimovic tadic mitrovic, vlahovic 4-3-1-2
F

FC BM

pre oko 3 godine

Igrati bez Sergeja protiv Portugala je samoubistvo.
N

NickNs91

pre oko 3 godine

Ako ih napadnemo upropastice nas,bice 2&5+ lagano.
M

Marinjo

pre oko 3 godine

Bolje bi bilo da je Milunovic pozvan umesto Mitrovica, Milun, Pavlovic i Milenkovic, Pavlovic kad vec nema Nastasica, pokidao je protiv Irske.
G

Gostic de Cic

pre oko 3 godine

Ma bre najbolje to ovako posto se svi mi razumemo ovde kao nesto. Dmitrovic-Ivanovic-Vidic-S Mihajlovic-Kolarov veza Matic-Dejan Stankovic Dzajic Sekularac i Dragan Stojkovic i napred Rajko Mitic eto
B

Bez Lozenja

pre oko 3 godine

Molim bracu da se ne loze za dzabe Nakantace nas Portugalci Poklon kvota 1,90
1

1312

pre oko 3 godine

Možemo da igramo sa kol’ko ‘oćeš špiceva, nisu oni problem već odbrana.
P

PRAVA ISTINA

pre oko 3 godine

130 igraca,koji su makar na jednoj zvanicnoj utakmici igrali za Zvezdu ili Partizan postiglo je do sada 781 gol za reprezentaciju(SFRJ,SRJ,SCG,Srbija).63 igraca Partizana postiglo je 411 golova a 67 igraca Zvezde 370.Medjutim,noseci direktno dres jednog ili drugog kluba,situacija je drugacija,a evo i kako:Npr.Mitrovic je postigao ukupno 38 golova ali ni jedan dok je igrao za Partizan(otisao u 8/2013 a prvi gol dao 9/2013).Sve golove je dao kao igrac Anderlehta,Njukasla ili Fulama.Takodje ni Mijatovic nije dao ni jedan gol kao igrac Partizana,Savo Milosevic samo 2 od 37.Ako uzmemo u obzir igrace koji su dali bar 5 golova za reprezentaciju a da su u tom trenutku nosili dres Zvezde ili Partizana,Zvezdini igraci su dali ukupno 143 gola a Partizanovi 120.Takodje,pri zadnjem velikom uspehu naseg fudbala(SP Italija,5.mesto)skoro sve golove dali su Zvezdasi(Pancev.Piksi i Prosinecki),Partizanovci se nisu upisali u strelce.Podaci su sa REPREZENTACIJA.RS uz malo vise truda moze svako da proveri.
G

Gos

pre oko 3 godine

Okej i kakve ovi tvoji podaci imaju veze sa bilo čim?
@

@gos

pre oko 3 godine

A kave veze ima da navijaci partizana vec danima,provociraju sto su Mitrovic i Vlahovic dali golove. Svaka njima cast, dobri igraci, simpaticni ljudi. Ali navijaci partizana se ponasaju kao da su samo oni za nesto zasluzni, nije fer ili?
D

Djuricic mora

pre oko 3 godine

Iz ove statistike ja samo vidim da je broj golova veoma blizu i da nema reprezentacije bez jake skole fudbala i Partizana i Zvezde i mozda jos bitnije Vojvodine, Radnickog, i ostalih.. Da li neko daje golove kao bivsi ili sadasnji igrac nekog kluba je opet subjektivno, i ne moze se posmatrati statistikom, da li moze navijac Zvezde da se isto pohvali odbranama Rajkovica (omladinska skola Jagodine, 2 sezone branio), Dmitrovica (prosao celu skolu Zvezde, 0 utakmica) i recimo Stojkovica (delimicno prosao skolu, i odigrao jednu sezon, posle presao u partizan)
I

Iskip

pre oko 3 godine

Samo da ne izadje sa petoricom pozadi pa da primimo gol posle 15 min...Jednostavno plasim se da ce neko kao po obicaju kiksnuti sutra,to se ponavlja iz godine u godinu,dosadilo je vise ali je tako nazalost...
G

Gost 19911

pre oko 3 godine

koja god formacija,samo bez Lukica,Racica,Mladenovica.Stefan Mitrovic jbga,koliko god da je los,bolji je od Spajica...
C

Cupin

pre oko 3 godine

Decko lici na hokejasa,nema goreg!
D

Djomla1212

pre oko 3 godine

Moje neko mišljenje da bi u budućnosti trebala Srbija da igra 3-5-2 (sa jednim ofanzivnim veznim i 2 defanzivna)jer nemamo bekova a odlicno nam stoji ova.Jovic igra bolje 3-5-2 pored igrača koji ponesu više igrača na sebe poput Mitrovica(Kostiću,Lazović isto odlično odgovara uglavnom svima da ne nabrajam)po meni bi ovaj sastav trebao da bude Dmitrović ili Rajkovic Veljković,Pavlović, Milenković Kostić. Gudelj-Sms ili(račić ili. Lazovic Maksimović ali najbolje sms) Tadić Mitrović Jović(Vlahović)
h

hrabro

pre oko 3 godine

3 5 2 fazon,mitra panjinu i vlahovica u napad,mitar u repki igra srcem i daje 200 % ima da ga da opet,vlahovic mlad nalozen i udri,presing,atak...ako se mi branimo nema od toga nista,nego iznenaditi,napasti,gristi i niko nece da se zali i da izgubimo,al da igramo fudbal,tadica pustis da radi sta oce realno pola ekipe je on...
R

Re

pre oko 3 godine

4-2-3-1 1.Rajkovic-2Milenkovic,4Veljkovic,5Pavlovic3Ristic---6Gudelj 7SMS----8Lazovic10Tadic11Kostic---9Vlahovic Kako god bilo ovo je trenutno najjača postava koju imamo i ovi igraci igraju sjajno u svojim klubovima...
d

d.g.

pre oko 3 godine

Sa Veljkovićem?
V

Voip

pre oko 3 godine

Jedini nacin da izadjemo sa pozitivnim rezultatom je da parkiramo autobus pa na kontre. Pred kraj mozda malo pritisnuti zadnju liniju. Dakle Mitar opet sa klupe.
S

Srbija Majka

pre oko 3 godine

Ja ocekujem dosta promjena u odnosu na utakmicu sa Ircima...i vjerujem da ce to vjerovatno biti na svim pozicijama osim u samom napadu...ne zato sto je ovo bilo lose protiv Iraca nego zato sto je u pitanju puno kvalitetnija i tehnicki jaca reprezentacija. Ocekujem da igramo od pocetka sa jednim spicem a da u nastavku u zavisnosti od rezultata zaigra opet Mitrovic. Bilo bi previse neozbiljno zaletiti se na Portugalce jer znamo kakve igrace imaju u tranziciji a isto tako kakva nam je odbrana tako da otprilike vidim promjene na stranama a to su Lazovic i ovog puta od pocetka Kostic. Gudelj sigurno ide od starta...e sada da li sa Sergejem mozda ili sa Maksom vidjecemo ali gore ostaje trio...Djuricic, Tadic i Vlahovic. Odbrana nije bila bas na nivou i mislim da ce ovaj put Spajic dobiti prednost u odnosu na Mitrovica uz Milenkovica i Pavlovica jer je i dosta brzi i pokretljiviji. Nadam se samo da ce mo igrati pametno i bez nekih glupih gresaka a onda vjerujem i u pozitivan rezultat.
M

Manolas

pre oko 3 godine

Zgazice nas kao plitak potok. Jedva smo dobili irsku koja no medju prvih 5 ekipa ne bi bila u Ling long. Tadic je sedamdeset posto ekipe. Marakana je ukleta za rep. treba da igramo u novi sad na teren manjih dimenzija nismo mi barsa da razvijemo igru na onako veliki teren.
B

Blja

pre oko 3 godine

Ti treba za početak padeže da savladaš.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Stvarno si nepodnošljiv
d

d.g.

pre oko 3 godine

U asistencije se svašta ubraja. Prvi gol Mitrovića je samo njegovo delo.
9

951357

pre oko 3 godine

Realno, nasa formacija treba da bude 3-4-3, Dmitrovic - Milenkovic, trenutno Mitrovic i Spajic - Lazovic, SMS, Gudelj, Kostic (protiv Portugala ili Ristic ili Mladenovic jer su defanzivniji) - Tadic, Jovic, Vlahovic. A posto nikoga ne zanima poboljsanje igre i rezultata, vec samo da se odredjeni igraci uvaljaju, igracemo sa menaszerskom postavom u formaciji 3-6-1.
C

Culjoni

pre oko 3 godine

Zaboravio si, Milunović,Gobeljić i Katai..
9

951357

pre oko 3 godine

@Culjoni - ne, zaboravio sam Miljkona, Svetu, Zdjelara i Markovića
N

Nula__Golova__x4

pre oko 3 godine

Bitno je da si ti jedini strucnjak ovde koji je , jbg neshvacen... Evo ko sad smeta jbm misa.. Otisao Kokeza (kao potpredsednik zvezde napredovao na mesto predsednika FSS), ali tu je vrsilac duznosti potpredsednik Pantela, zatim Stojkovic selektor koji je finansijski obezbedjen i nezavistan.. Ili hoces da kazes da je i on los covek i nema svoj karakter pa dozvoljava da mu se neko tek tako mesa u posao i igra sa ugledom (ili da mozda potajno navija za Partizan...Ahahaaa). Evo i da je tako, zapitaj se, sta ce to njemu, kada ima ugled stecen svojom dugogodisnjom izvanrednom igrom i ponasanjem na terenu, a ima i ogroman zaradjen novac na posten nacin... Ili je to sto ne mozes da svaris igranje svoje nocne more PAVLOVICA a u velikoj meri i Mitrovica jer su Iz Partizana, a za sve nase selektore, bilo da su iz Zvezde, Partizana ili nekog drugog, nije bitno, oni su izvanredni igraci, sto dovoljno govori... A tvoja izjava 'odbitak od glavu' za drugi Mitrovicev gol samo govori u kakvom jadnom stanju je tvoja logika i razmisljanje...
9

951357

pre oko 3 godine

@Nula - Mitrović je odličan da uđe sa klupe i to treba da mu bude uloga. Pavlović je tempirana bomba čije će izlitanje napred i zadriblavanje, tj. jurenje lopte da nas košta. Tako da, kad dođe do potrebnog nivoa za prvi tim, nemam ništa protiv da bude u prvih 11, kao što nemam nikakav problem sa Milenkovićem i Vlahovićem. Sada što on sada nije na tom nivou. Za razliku od vas Grobara, mene zapravo ne zanima iz kog kluba je koji reprezentativac potekao.
N

NA DUŽE STAZE

pre oko 3 godine

Nakon meča s Portugalom prebaciti Zlatana Šehovića iz mlade u A reprezentaciju i početi uigravati odbranu: Šehović, Pavlović, Milenković, Gajić. Da se s tim počelo pre 2,5 godine (kroz Ligu Nacija i prijateljske) do sad su oni mogli imati 20-ak mečeva zajedno.
G

Gost pp.

pre oko 3 godine

I lepo uigrati odbranu u kojoj bar trojica nisu ni za nasu ligu(Milenkovic jeste).
G

Gost88

pre oko 3 godine

Racic, Ignjovski, Maksimovic, Lukic, Prijovic, Gobeljic, Gajic, Nastasic, Veljković, S. Mitrovic, Stevanović, Scepovic itd itd. Kakav je sve skart igrao za reprezentaciju zadnjih 5 6 7 godina bog te mazo
D

Damir92

pre oko 3 godine

Formacija 3-4-1-2. na golu Dmitrovic, Stoperi: Milenkovic, Mitrovic, Pavlovic. Krila: Kostic, Lazovic. Zadnji vezni: Grujic, Maksimovic. Plej: SMS. Spic: Vlahovic, Tadic. U drugom poluvremenu bi ubacio Mitrovica kao dzokera odlicno se pokazao posto nije igrao redovno u Fulamu sigurno nema snage za 90min.
D

Djuricic mora

pre oko 3 godine

Pa nije ni da ti dam minus (jer je zanimljivo da vidimo tadica kao poluspica a SMSa ko u Laciju), a nije ni da ti dam plus jer igramo protiv reprezetacije pune brzih i niskih igraca. A u timu: Milenkovic 195, Pavlovic 194, Mitrovic 189, Grujic 191, Maksimovic 189, SMS 191, ostali nizi. Tako nesto smo igrali u Rusiji pa Svajcarcima celo drugo poluvreme nismo mogli da uzmemo loptu, vrv zato Lukic ima toliku prodju i zato je zvao Krsticica, da proba na treninzima..
G

Gosthqhqhqhq

pre oko 3 godine

Kakav crni Grujic...
D

Damir92

pre oko 3 godine

Pogresio sam mislio sam na Gudelja ne na Grujica. Od kad je Nemanja Maksimovic visok 190? Ne znam koliko je tacno visok ali sigurno je ispod 180. Decko igra u Getafeu mozda si mislio na Maksimovica iz Napolija ali on je stoper plus mislim da nije ni pozvan. Nema nista lose da su stoperi visoki bitno da su nam krila brzapozeöjno
G

Gostbaba

pre oko 3 godine

4 2 3 1 igrace samo Mitrovic mali videcete sta vam kazem.
Г

Гост

pre oko 3 godine

Највише се бојим наше одбране. У нападу и можемо нешто урадити,за мене је Тадић играч којег не треба везати за једну позицију него му дати пуну слободу да се креће у складу са развијањем напада,он је стварно класа у нашем тиму. Ја бих напао па нек и они мало мисле о одбрани.
M

MimiCR7

pre oko 3 godine

3-4-2-1 Rajkovic Milenkovic-Mitrovic-Pavllovic

Kalčopolista

pre oko 3 godine

Ova dvojica sa slike su pravi napadacki uragan! Definitivno sa njima u spicu od prvog minuta! Izbaciti Racu i Gaju i to je to!
o

opet ja

pre oko 3 godine

realno, izbaciti pavlovica ako ne zelimo bruku i rekordan poraz u istoriji jer ovo je portugal a ne amateri irske, izbaciti gajica, racica, lukica izbaciti dozivotno jer nezna da trci a kamoli da igra...
n

nisam ja lopov,ja sam j***c

pre oko 3 godine

sa dva spica i pun gas na portugal,sto se mene tice ako se vec gubi bolje da bude uz golove na obe strane i atraktivno tipa 3:2,4;2,5:3 nego da se branimo i izgubimo 2;0...
M

Mikki

pre oko 3 godine

Ah, da, stari srpski fetiš na dva napadača, kao da to garantuje ofanzivniju igru (a ne, u većini slučajeva, defanzivniju, jer gubiš jednog kreativnog igrača)
H

Haha

pre oko 3 godine

Slazem se, ljudi zaboravljaju da smo u Ukrajini igrali sa dva napadaca i pukli 5-0.
n

niszvezda

pre oko 3 godine

@haha Da, samo što su tad u u sredini bili N. Maksimović, Ljajić i Gaćinović...i u odbrani Kolarov...
9

951357

pre oko 3 godine

@haha - od Ukrajine nismo pukli jer smo igrali sa 2 napadaca vec sto je veliki selektor Krstaja izbacio potpuno neizbalansiran tim. Samo pogledaj sastav i tip igraca nasih i njihovih i njihov stil igre, i znaces zasto smo primili 5 komada.
l

lol12

pre oko 3 godine

Msm da je najbitnije da umesto one cetvorke na ,,sredini" Mladenovic,Racic,Lukic,Gajic budu Kostic,Gudelj,SMS,Lazovic a ne bi bilo lose ni Spajic umesto S.Mitrovica pozadi,uvek mi je Uros bio pouzdaniji od Stefana.Napred je manje-vise nebitno jer svi su dobri ali bi bilo pozeljno da bude 1 brzi igrac uz Tadica i špica
n

niszvezda

pre oko 3 godine

Baš tako, sredina Kostić, Gudelj, SMS, Lazović, ispred njih Tadić i dva špica... 3-4-1-2
М

М21

pre oko 3 godine

Много је то офанзиван тим, да играју и СМС и Тадић и 2 нападача и Лазовић и Костић, све су то офанзивни играчи пре свега, мора се наћи место за Н. Максимовића јер дечко кида већ 4-5 година
l

lol12

pre oko 3 godine

@M21 pa zasto igramo sa 3 stopera ako cemo jos i 2 zadnja vezna da imamo?Gudelj je masina koja uglavnom igra zadnjeg veznog i dosta radi za ekipu i mislim da je sasvim dovoljno da samo on bude od zadnjih veznih,da SMS igra 8 a Tadic 10-ku.Ako bismo igrali sa 3 stopera i 2 zadnja vezna na svom terenu to bi bilo dosadno i nekreativno.Pogotovo i SMS je poceo sve bolje da igra za reprezentaciju a uvek je u top 3 igraca kad su u pitanju igre za klub od nasih reprezentativaca.
9

951357

pre oko 3 godine

Steta sto nemamo bar jos dvojicu napadaca... Oh, wait...
M

M21

pre oko 3 godine

Имамо још 2 нападача, али они су тренутно далеко од прве поставе као и Коларов који више ни не игра за репрезентацију
9

951357

pre oko 3 godine

@M21 - U tome je zapravo i problem
D

Del.p

pre oko 3 godine

Kuva poparu.mada,toliko smo očajni bili protiv Irske,mada smo mi očajni generalno,pa ovima ne bi dao ni popare.daj odlučite nas od fudbala više,da krenemo u amaterizaciju Srpskog fudbala.jedino će tako doći do rezultata.
G

Gost2578

pre oko 3 godine

i da se kvalifikujemo bez SMS opet ce Kezman, Pantelic i ekipa da smene trenera, kao sa Muslinom sto je bilo... tuzna smo nacija
s

sta fali SMS-u

pre oko 3 godine

razlika bi bila u tome sto ga Muslin uopšte nije zvao za kvalifikacije(znaci decko ni jednom nije odbio poziv) a sad je tu i ako vise ne bude dobijao poziv znaci da se ne uklapa u koncept i selektor ima pokrice. Ja sam pre sklon da mislim da je Muslin tražio pare da bi ga pozivao, procesljajte malo Muslinovu istoriju i rad po Belgiji i pominjanje njegove persone sa nedavno uhapsenim našim menadzerima zbog mešetarenja po Belgiji od pre 10-ak godina
G

Gostivar

pre oko 3 godine

Da si gledao Muslinov interviju(pre desetak dana),bilo bi ti sve jasno.
а

абрахам

pre oko 3 godine

Ако утегнемо одбрану..тј цијела екипа да трчи и брани се...напред ћемо већ нешто направити (биће шанси) играти храбро и биће шта буде...ови су шутали 29 удараца према голу Азера..
G

Gost554

pre oko 3 godine

Realno mozemo da dobijemo portugace.