Komentari na vest

Stamford Bridž neosvojiv za Everton i posle 27 godina: Karamele pobedile same sebe na gostovanju Čelsiju (VIDEO)

A

Azex

pre oko 3 godine

Zorzinjo je promasio dva u ligi već, protiv liverpula i Arsenala. Celsi dostta dobro igra, jak presing, ali i bez lopte dobra kretnja. I dosta se oseti ubojitost kad je desna strana Dzejms i Hadson-Odoi. To je toliko brzo i toliko opasno za centarsut.
S

Sa druge planete

pre oko 3 godine

Sve je super,napokon da se vise ne pise samo o Liverpoolu.Nista lepse nego procitati da i neki drugi engleski klubovi znaju da igraju fudbal a ne samo Liverpool :D
b

bratuska blue boy

pre oko 3 godine

Vidi se razlika u igri odlicno nam ide ali mislim da tek hvatamo zalet.
c

celsi fan

pre oko 3 godine

Mala ispravka: Zorzinjo nije stoprocetan sa penala u PL ove sezone, promasio je protiv Arsenala
R

Radjevac

pre oko 3 godine

Promasio je i protiv Liverpula
A

Artur2

pre oko 3 godine

Jorginho je fulo penal protiv arsenala sve mu jebem,500e sam to cekao
M

Mrkow33

pre oko 3 godine

Kakav napad ima celsi to nije realno: Werner, Giroud, Abraham, Havertz, Mount, Hudson-odoi, Pulisic, Ziyech. Sledece godine napadaju titulu sa ovakvom igrom
F

Fleet

pre oko 3 godine

Da li bi Chelsea uzeo ove sezone titulu da je Tuchel došao letos i zašto DA?
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Pa ne bi je uzeo jer je Siti trenutno bolji , iskusniji i dugo igraju zajedno. I da je preuzeo preko leta , svi su dosli maltene u isto vreme. Tako da bi im svakako trebalo vremena da se prilagode Premier ligi , da se medju njima razvije hemija , naviknu se jedni na druge i upoznaju sa svojim mogucnostima. Treba im jos jedno,dva pojacanja dobra. I od sledece sezone ce biti favoriti ne samo u Premier ligi nego i LS. Niko nema potencijal kao oni. Toliko mladih i fenomenalnih igraca ,bice sve bolji i bice uzivanje gledati ih.
K

Kleo

pre oko 3 godine

Ovaj Ris Dzejms kada je skoncentrisan je strasan bek. Lik je nerealno jak i fizicki spreman, bukvalno ne moze da izgubi duel. Ima odlican centarsut a cesto zna da povuce i predje veliki deo terena. Ne znam da l je neko ko redovno prati Celzi primetio kakav nerealan prijem lopte ima, posebno grudima, ono je milina za gledanje. Napucaju mu neku visoku brzu loptu koja odlazi u aut a on je rutinski primi, bukvalno mu se zalepi za grudi.
B

Blue

pre oko 3 godine

Prijem grudima mu je nevjerovatan, bukvalno se lopta zaljepi za njega
m

mrki87

pre oko 3 godine

Izpuva loptu
i

igimigi955

pre oko 3 godine

ali najbolji prijem lopte u premier ligi ima Mahrez po meni
K

Kaligula gost

pre oko 3 godine

Celsi bas voli da nalupa ove klubove iz Luzergrada.
z

zasu

pre oko 3 godine

Grad koji je tacerka urnisala, koji se drzao zajedno u najgorim vremenima. Gde su radnici otpustani, ali su ljudi ostali casni i ponosni. Za razliku od londona i mancestera koji pucaju od kompleksa ceo zivot, dok skandiraju tacerki.
E

Engleski nogomet

pre oko 3 godine

Haj sad luzeru još samo reci da je Tacerka kriva za Unitedovu dominaciju i za činjenicu da Liverpool nije uzeo titulu 30 godina.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Ne moze Verner da ga da pa to ti je. Ne igra lose, dobro se otvara, zna odigra, ali 1 na 1 nikako da pogodi. Danas bar dvaput ima 1 na 1. Lako ga citaju golmani. Izleda da citaju lako gde ce sutira. Haverc najbolja utakmica kako ga gledam u Celziju. Danas bas pokazao zasto dali onolike pare. Trebace jos mnogo ovakvih utakmica, ali definitivno napredak. Tuhel ih odlicno vodi. Da kojim slucajem ranije dosao... Svakako pravovremena promena trenera u Celziju. Po trenutnoj formi i povredama deluju kao najbolji kandidat za drugo mesto.
G

Gost2233

pre oko 3 godine

Pre svega dobra partija Haverca. Za mene iznenadjenje jer je decko panj,ali ajd,mozda nisam u pravu. Veceras je odigrao top, Steta za prvi gol,pa drugi ponisten,pa penal nad njim...Verner promasi nemoguce nekoliko puta. Pa kakva i koliko sansi je njemu potrebno za gol? Tuhel je odlicna prica za sada. Neverovatno deluje i odbrana u odnosu na Lamparda. Ne mogu da verujem da su to isti igraci. Sjajno!
B

Brko

pre oko 3 godine

Nije panj, sačekaj malo. Pogledaj mu godine i statistiku. Igrao je za mnogo slabiji klub, Leverkusen, i razvaljivao. Malo još da nabaci mišićne mase i bit će strašan igrač kao Goretzka.
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Ne mozes brate nikako reci za Haverca da je decko panj. Neverovatno sta si izjavio. Momak koji je odigrao preko 100 meceva u Bundes ligi i to standardan za Leverkuzen, postigao brdo golova , igra na sve tri pozicije iza napadaca pa i samog spica je igrao kad treba i na svima njima odlican bio , postizao i golove i asistencije , buducnost Nemacke reprezentacije . Ovi iz Celzija ne daju pet evra za nesto ako nije detaljno provereno i snimljeno , a za njega dali preko 80 miliona € maznuli ga Bajernu, Realu, Barsi i Junajtedu ispred nosa. I ti kazes da je panjina? Pa sta su onda ovi strucnjaci iz Bundes lige , budale , eto da ne idemo dalje..

Grof Stefan

pre oko 3 godine

Haverc igrac utakmice definitivno. Vidi se da ima fudbal u malom prstu, nadam se da ce proraditi kod Tuhela. Na Wernera je bacena neka crna magija, ja ne znam sta je vise ovo sa njegovim promasajima. Ovi sto govore 'samo strpljenja, proradice on' neka zamisle da Celsi igra u finalu Lige sampiona ove sezone i Werner promasi 1 na 1 u 90om za pobedu. Toliko.
B

Blue

pre oko 3 godine

Svi su top odigrali a posebno Haverc,sta je god valjalo u napadu išlo je preko njega, zato je Roman kesirao 72m za ovakvu igru. Jeino što brine je Werner, stvarno mu treba dosta šansi da da gol ali popravice se i sam je rekao da je svestan da mora bolje. Jos da vidimo Pulisica da bude u prvih 11
m

mmbbb

pre oko 3 godine

everton pobedio samog sebe? celsi bolji u svakom aspektu igre, everton nije imao krsten sut na gol, uzasni su bili.
B

Brt

pre oko 3 godine

Tuhel polako slaze kockice i pokazuje da je u defanzivnom smislu mnogo kvakitetniji od Lamparda. Lepo je videti raspolozenog Haverca mada Verner mora mnogo toga da popravi.