Dejan Stanković (@MN Press)
Dejan Stanković (@MN Press)

Stanković blista od zadovoljstva: Ovo je draže od pobede nad Kajzerslauternom

Vreme čitanja: 3min | čet. 29.10.20. | 22:10

„Ne znam šta bi bilo da je bilo 55.000 navijača na tribinama. Jedva čekam da se svi sjure na Marakanu“, poručije šef struke crveno-belih

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković blistao je od zadvoljstva na konferenciji za štampu posle ubedljivog slavlja crveno-belih nad Slovanom iz Libereca (5:1).

Jasno je da je glavni trener zajedno sa svojim stručnim štabom na izuzetan način pripremio utakmicu, u igri srpskog šampiona gotovo da nije bilo loših detalja, a i ona velika greška Sekua Sanoga s kraja prvog poluvremena predstavljala je samo dodatni stimulans crveno-belima da u nastavku meča potvrde dominaciju na ovoj utakmici i nanesu rivalu težak poraz.

Izabrane vesti

„Lepo veče za svakog zvezdaša, ali prve čestitke idu kapitenu i momcima, svima u stručnom štabu i klubu. Ovde nećemo stati, nećemo odustati, bitno je da verujemo. Spremili smo utakmicu do najsitnijih detalja, bili smo perfektni u svakom momentu i onda ti se desi ovakvo veče. Neću prestati da žalim za navijačima, ne znam šta bi ovde bilo da je 55.000 navijača bilo ovde. Jedva čekam da se svi sjure na Marakanu. Večeras se uživa, ali biće momenata kada će biti teško. Jedva čekam da se oni vrate“, rekao je Stanković posle utakmice.

Ekipa je ispoštovala sve što je traženo u svlačionici.

„To su moji lavovi, pravi momci, veliki ljudi. Uživamo još večeras, a sutra se spremamo za nove izazove. Preponosan sam na njih, zaslužili su ovakvu utakmicu. Rade pošteno, vole klub, poštuju navijače. Ovo je potvrda velikog zalaganja i velikog odricanja. Znamo kako radimo, radimo pošteno i to nam se vraća. Od početka imamo čist i direktan odnost, rastemo iz dana u dan. Ko želi da vidi može da vidi. Umemo da istrpimo i kritiku, da iščistimo glavu i idemo napred. Nije lako posle 0:0 protiv Javora dobiti Liberec 5:1. Ovako moramo da funckionišemo. Rekao sam da u svlačionici da ću biti još „gori“, ali to je zbog toga što želim da još više napredujemo“.

Aleksandar Katai je imao svoje blistavo veče.

„Mađiko. On mi ne bi dozvolio da ga izdižem. On je sam lider i majstor, ali on voli grupu. On je pravi lider, ali ne smemo da zaboravimo i sve druge starije momke koji nose našu mladost“.

Pomoćnik Nebojša Milošević je na pravi način prenosio zahteve šefa struke.

„Fenomenalno, 10/10 za Milošketa. Polako je počeo da unosi stvari u kancelariju, već sam zabrinut… Šalim se, svi u stafu su fenomenalno spremili utakmicu. Čestitam Miloševiću na velikoj pobedi“.

Cilj se i dalje ne menja.

„Ako se dobro sećam, rekao sam da mi imamo cilj da prezimimo u Evropi. Ovo je samo još jedan korak ka tom cilju“.

Rezultat utakmice Gent – Hofenhajm nije interesovao šefa Zvezdine struke.

„Iskren da budem, nisam nijednom pogledao rezultat, kunem se. Nemam razloga da gledam druge, gledam samo nas. Ne zato što sam prepotentan nego zato što sam fokusiran samo na svoju ekipu“.

Stanković je iz lože stadiona Rajko Mitić gromoglasno komandovao svojom ekipom.

„Sve vreme sam bio sam kao duh u loži, imao sam komociju da lepo gledam i uživam u meču“.

Crveno-beli su ostvarili najubedljiviju pobedu u grupnoj fazi nekog evropskog takmičenja, a Stanković je kao igrač bio akter ubedljvog trijumfa nad Kajzerslauternom. Ipak, nema dilemu koje mu je slavlje draže.

„Ja živim u stvarnosti, ono je ispisano, a ovo je fenomenalno. Ovo je najdraže“, zaključio je Stanković.


tagovi

Dejan StankovićLiga Evrope

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara