Dejan Stanković (©MN Press)
Dejan Stanković (©MN Press)

Stanković: Došao sam do toga da nisam imao šta da kažem momcima na poluvremenu...

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.11.20. | 20:30

"Da, igrači sa klupe su preokrenuli utakmicu, tako da je utisak da su izmene bile prave"...

Plasirali su se fudbaleri Crvene zvezde u osminu finala Kupa Srbije, ali protiv imali su velikih problema protiv Zlatibora. Gosti iz Čajetine imali dva gola prednosti posle 70 minuta igre i delovalo je da se sprema senzacija. Dejan Stanković ipak nije nezadovoljan izdanjem svojih momaka...

Izabrane vesti

"Čudna utakmica. Dominirali smo od prvog momenta, trebalo je da imamo dva ili tri gola prednosti, a praktično smo iz prvog šuta primili gol. Isto tako je bilo i u nastavku igre, iz jedinog pokušaja smo primili gol. Izabrali smo teži put. Ja ne bih da moramo ponovo da preokrećemo rezultat. Moramo da budemo koncentrisani u odbrani. Protivnik nam po meču napravi jednu ili dve prilike. U tim situacijama moraš da budeš jak i da ne primiš gol".

Izmenu su ovoga puta odnele prevagu, Stanković je gotovo sve "pogodio"... 

"Da, igrači sa klupe su preokrenuli utakmicu, tako da je utisak da su izmene bile prave. Čestitam momcima. Nema dileme, čak i kada se pogleda statistika vidi se da smo bili bolji. Ipak, ne želim više da protivniku dajemo prednost. Praktično sam došao do toga da na poluvremenu nisam imao šta da kažem igračima, jer smo zaslužili da vodimo 3:0, ali pita se i protivnik. Istrčali smo se, momci su pokazali karakter i moramo da ostanemo fokusirani do kraja poslednjeg ciklusa za ovu polusezonu. Neće biti lako", zaključio je šef struke crveno-belih.


tagovi

Kup SrbijeDejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara