Stanković: Glava je bila u derbiju

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.04.21. | 19:05

„Posle 20 minuta smo počeli da napadamo prostore bez lopte“, rekao trener crveno-belih

Plan je ispunjen. Crvena zvezda je upisala 17. uzastopnu recku, i to na prilično ubedljiv način. Mučili su se crveno-beli u prvih 20 minuta, ali su onda samleli nedoraslog rivala. Na kraju su postigli četiri gola, utisak je da su mogli i mnogo više.

Imao je razloga za zadovoljstvo trener crveno-belih Dejan Stanković.

Izabrane vesti

„Mogu samo da čestitam momcima na svemu. Videli ste i sami da je teren bio težak. Ništa se nije dešavalo 20 minuta, tek posle toga smo počeli da napadamo prostore bez lopte. Bilo je teško. Hteli mi ili ne, glava je već bila malo u večitom derbiju“ poručio je trener crveno-belih za televiziju Arena Sport.

Jasno je da je fokus javnosti već na 164. večitom derbiju. Meteorolozi najavljuju slično vreme kao danas.

„Koncentracija mora da bude maksimalna. Videli ste kako smo primili danas pogodak, lopta je prošla kroz četvoro nogu. Mogli smo tu bolje, ali lep gol. Derbi će, kao i uvek, da reše sitnice. Mora koncentracija da bude maksimalna“, dodao je Stanković.

Kratak je bio trener Napretka Milan Đuričić.

„Utakmica je završena posle dosuđenog penala. Ekipa se tada praktično izduvala. Pokušali smo da se suprotstavimo Zvezdi bez Marjanovića, našeg glavnog kreatora igre. Ovo je za mene prošlost. Imaćemo utakmice gde ćemo moći da tražimo bodove“, jasan je bio Đuričić.


tagovi

Dejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara