Komentari na vest

Stanković: Glava je bila u derbiju

K

Katastrofa

pre oko 3 godine

Ekipa se “izduvala” posle prvog gola u 20. minutu?!! Skraćujte ovu amatersku ligu pod hitno...
R

Ragdar

pre oko 3 godine

Nasa najveca greska, proteklih par godina a posebno za vreme mandata Dejana Stankovica je ta sto mi igramo protiv njih kao da igramo protiv Hofenhajma-Milana a to je sa 3 pozadi jer mislimo da ce Partizan izaci i igrati utakmicu kao evropski protivnik, oni protiv nas igraju klasicnu Spartak Subotica bunkericu, mi sa njima treba da igramo 4-2-3-1 i nema zime, 1-0 sasvim dovoljan rezultat, a ovo nadigravanje kad oni nas cekaju na kontre, nista od toga !
d

d.g.

pre oko 3 godine

Oni će ići na kontre oslanjajući se na brzinu Asana. U otvorenoj igri realno nemaju šanse.
D

Dinca

pre oko 3 godine

Vi imate bunkericu samo u glavi. Vi koji ste u zadnjih 5 utakmica postigli jedan jedini gol i to iz zvezdanerca, pricate o bunkerici a na 3 utakmice niste uopste sutnuli u okvir gola Vlade Stojkovica.
R

Ragdar

pre oko 3 godine

@Dinca, pa bas zbog toga i nismo sutnuli na gol jer igrate sa 8 pozadi i cekate kontre kao da igrate protiv PSG-a a ne protiv nas za koje pricate da namestamo i da smo slabi.
F

Familija

pre oko 3 godine

Čestitke kompletnom stručnom štabu na utakmici i pobedi napred lavovi

07.08.16

pre oko 3 godine

Samo da u Derbiju izadje najjaci tim,bez nekih eksperimenata,i bez nekih iznenadnih covid obolelih.Pa da objasnimo zenama u crnom zasto i kako mi donminiramo vec 4 godine i igramo LS i LE,a zasto oni ispaddaju od Sarlroe.Sada nece biti evro utakmica,pre i posle Derbija,mec se igra u pravom trenutku.

VeljaCZV

pre oko 3 godine

Verovatno će ovako : Borjan-Rodić-Degenek-Milunović (ako se do tada oporavi)-Gajić-Sanogo-Katai-Ivanić-Nikolić-Gavrić-Falćineli
d

d.g.

pre oko 3 godine

Veljo u pravu si. Zbog bonusa prevelik je rizik da zadnji vezni budu Petrović i Nikolić. Po meni će Nikolić dobiti prednost jer je ofanzivniji. Gavrić kao bonus mora da počne. Dečko je u kanalu jer je njegova prirodna pozicija levo krilo, a tu je Katai.

Aha

pre oko 3 godine

Deki,zvezdasi ocekuju pobedu u Derbiju,ponizite manjinu u crnom!