Komentari na vest

Stanković: Izmenama sam iznenadio i svoj stručni štab, prezadovoljan sam decom koja su ušla

g

gotoz

pre preko 2 godine

Ovo što se dešava uopšte nije slučajno. Sa prvim danom 2021/2022 nove sezone počeli su sinhronizovani napadi na Crvenu Zvezdu od strane određenih interesnih grupa, odnosno Partizanovog lobija, koji svaki dan plasiraju informacije u medijima kojima se Zvezda predstavlja u negativnom svetlu i u problemima sa ciljem da totalno destabilizuju Zvezdu, i omoguće Partizanu da se na silu dočepa titule prvaka države koja bi ga, bar koliko toliko vratila u život i omogućila stvaranje osnove da se pokuša i u budućnosti sa pljačkom i otimanjima. Zapitajte se zašto se ovo plasira i pred evropske mečeve i pred derbi. Primetili ste koliko se navijaca Partizana predstavlja ovde kao navijaci Zvezde. Pa Partizan u ovoj kalendarskoj godini, je izgubio u prvenstvu samo dva meča, od nas i poslednje nebitno kolo od Mladosti iz Lučana. To niko ne spominje u medijima, jer to bi sad trebalo da bude normalno, jer zaboga oni imaju hemiju u timu, a mi smo bili lopovi sa našim nizovima. Danasnja utakmica ih boli jer opet ne mogu ne umeju da se odlepe. Imamo jos dva derbija. Dovoljna je jedna pobeda. I jedan neresen rezultat. Oni to znaju. Zato se toliko i plase. Možemo da pričamo šta hoćemo, ali Zvezda je pre Terzića bila i ponižavana i pljuvana i skrajnuta na marginu i to je zasluga tog lobija, koji je žario i palio i uništavao Zvezdu. Nemojmo dozvoliti da se ponove 2008, 2010 i 2017 godina. Valjda imamo iskustva dovoljno da to ne dozvolimo. Zbijmo redove i ne dozvolimo našim mrziteljima da nas pokradu. Imamo tim, imamo trenera, imamo navijače i svi volimo Zvezdu. Ako smo zajedno ne mogu nam ništa. Zato se nas i toliko plaše. Ovi sto kritikuju nisu navijaci Zvezde. To su grobari koji samo rade svoj posao. Ignorisite ih i ne dajte im prostora. Imamo svoj cilj i svoj projekat.
I

Iz sljivika

pre preko 2 godine

Ti si se nasao da odredjujes ko je navijac Zvezde a ko nije.
S

Srbija Majka

pre preko 2 godine

Deki nevjerujem da protiv Partizana igras ovako papanski i da zamalo da vec izgubis prvenstvo zbog takvog pristupa. Okej...nemas napadaca a o bekovima i da nepricam ali to smo znali vec na pola prosle sezone i gdje su Mrkela i Terza bili godinu i po i sta su radili osim sto su kontali i smisljali kako da neplate i ove sto su doveli. Ovo je bilo mekano i previse rezervisano za derbi utakmicu...koja se dobija na ja.a i karakter!!! Klinci su te veceras izvadili i spasili mogu slobodno reci, jer koliko god Partizan sada izgledao kvalitetnije i jace...oni su ipak ekipa kojoj u odbrani duva velika promaja i kada naidju na iole kvaliteniju ekipu sticice ih realnost. Nazalost stalno im pruzamo sansu i sumnju da diskutuju o nasem kvalitetu koji se naravno pokazao vise puta u Evropi ali kada dodje derbi mi kao da igramo bez one stvari i sa dve ljeve noge. Ljuti me indolentnost i karakter nekih igraca i zato se na zimu treba rijesti definitivno nekih igraca i pustiti neke nove klince da pokazu sta znaju i umeju poput Stanica, Radulovica i Lazetica.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

....... I JOŠ NEŠTO STANKOVIĆU : TI SI ZADOVOLJAN ?????? .... ALI MI NISMO ZADOVOLJNI, POGOTOVO POSLE OVE UTAKMICE. ...... NISMO ZADOVOLJNI NI REZULTAT,,, A JOŠ MANJE IGROM !!!! OD KAD ZNAM ZA ZVEZDU I ZA FUDBAL, (A TO JE BEZ MALO 50 GODINA) OVAJ KLUB JE GAJIO I NEGOVAO JEDAN OFANZIVAN, NAPADAČKI STIL IGRE I TAKO SE VRŠILA SELEKCIJA IGRAČA, ZA TAKVU IGRU. .......... NAROČITO PROTIV PARTIZANA, UVEK I BILO GDE NAPADAČKI, I OFANZIVA OD PRVOG MINUTA, A NE OVO SRANJE OD IGRE.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Ti da imas 50 godina ne bi se proserav'o komentarima na portalu sa klincima , nego bi unuke ljuljao. . .
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Stankoviću pusti sad izmene...... .... Čoveče, valjda si video u prvih 20 minuta da se Partizan usrao od straha, gde ja tad bila totalna ofanziva i pritisak ????!!! ..... I dokle misliš da guraš ovog Francuza,,, shvati čoveče, niko ga ne mrzi, dobio je dovoljno vremena da se pokaže,,,,,,, ceo život si u fudbalu,,, pa vidiš valjda da je čovek neupotrebljiv ni protiv Metalca, AMAN BRE!!!!! Otkači Tog "suflera" koji ga gura, zapreti ostavkom i ne brukaj više ni Zvezdu ni Sebe sa DIONIJEM. .... DAJ ŠANSU LAZETIĆU, ERAKOVIĆU, ZASLUŽIO JE POSLE OVE UTAKMICE. .... DAJ ŠANSU STANIĆU.
G

Gost15

pre preko 2 godine

Da je srece pa da se uvede pravilo da svaku utakmicu mora da pocnu 3 igraca do 20 godina. Sramno je da se ovo desava. Pri samom ocaju u igru uvodi Stanica koji od dolaska u Zvezdu nema sve zajedno ni 45 minuta. Uvodi Lazetica koji ima nesto vise minuta u nogama od Stanica, ima dva cela poluvremena i dva-tri puta po 15ak minuta. Falko, igrac koji je dovede za ozbiljne novce, koji je kapacitet da igra rame uz rame sa Kataijem i Ivanicem, dobija sansu ka kasicicu. Sta je poenta? Da se utakmica zavrsila u korist partizana, prica bi bila 'zeleo sam da dam sansu mladim igracima, sta je tu je, drago mi je zbog njih'. I? Svali sve na decu. Sramota. Zasto na svakom delu terena Zvezda nema jednog mladog igraca? Zasto Lazetic nije prvi spic Zvezde u slabijim utakmicama u ligi? Zasto na sredini ne pocinje neko mladji? Prosla sezona nije mogla bez Njegosa, imamo Velju, Stanica, zasto oni momci ne igraju? Zasto Erakovic ne igra bar polovinu utakmica u ligi kao starter na mestu stopera? Zasto Gordic nema neki minut vise na golu? Pa sve ekipe u svetu guraju da izbace svake godine nekog mladog igraca, samo mi dovodimo igrace 30+ godina. Nemamo buducnost, niti skaute, niti ljude koji mogu da rade na guranju mladih igraca. Svi cemo se setiti nasih omladinaca, i skontati koliko nam valjaju, kad nas VELIKI TERZIC gurne u provaliju, pa krenemo sve iz ponovo ali iz 4 lige. Moja Zvezdo..
S

Stankovic dunster

pre preko 2 godine

Ti i tvoje izjave bez z grama obraza! Ti si zadovoljan mi nismo! Odlazi iz Zvrzde!
Z

Zotax

pre preko 2 godine

Iznenadio sam se prvih 10 minuta , posle toga katastrofa , Stankovic izjavama u svom elementu . Derbi je to , nema lepog fudbala ... Na papiru deluje najaci sastav al dzaba kad se igra bezidejno , sporo ... Zabijamo se kod aut linije , tu na 3 metra trojica prilaze . Katai i Ivanic odu skroz u sirinu , pokriveni , sve se svodi na duge lopte. Imas 30 igaca u rosteru , Rodic Katai i Ivanic ti igraju svaki mec ... Koliko god bitni, pola meca su setali . Skaut sluzba ocigledno sluzi da se uzoj porodici obezbedi posao , a ne da se pronadje kvalitetan igrac ... Promasaj za promasajem , silne pare su date ... A klinci se prodaju za kikiriki . Stanic je pogodak , to se videlo na 15 minuta koliko je igrao na pripremama ... A tek danas mu daje sansu ... Umesto toga dovodi se deda Krle a niko iz sredine nije napustio . Gde je sad Nikolic , Njegos ... Odbijaju se navodno milioni a posle ce da odu dzaba ... Nemamo kvalitetnog beka vec godinama ... Uprava napolje , vratili ste Zvezdu iz blata , al bojim se da cete je malverzacijama opet tamo i vratiti ... Nek se vise privatizuje klub , dosta je bilo da se paraziti sire .
P

Poppaa

pre preko 2 godine

Nije suština da ti nekog iznenađuješ nego pobeda koju mi nismo videli. Mrzim te kalkulacije sa igračima, a naročito Dionijem. Taj čovek veze nema.
D

Daki...

pre preko 2 godine

kaze lik da ne veruje da je iko zadovoljan neresenim rezultatom,a nakezio se od srece kad su preziveli utakmicu sa X... zvezda je bila bolja 30 min,sa jednom sansom(precka), a Partizan je bio bolji od 30-og do kraja utakmice sem ternutka kod primljenog gola...tako da i treba da budu srecni zbog neresenog
P

Poppaa

pre preko 2 godine

Borjana nije teško iznenaditi. Kiksevi, loše procene kod centaršuteva, bunarenje pri izbacivanju lopte, vreme je da na gol polako uvodi neko mlađi.
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Stanic me bas prijatno iznenadio, treba imati petlje i uci na derbiju ovako, svaka cast i Lazeticu borio se lavovski. Takodje s obzirom da sam uvek bio tu prvi da kritikujem Eraka, sada moram da kazem da je potpuno zakljucao Jovica i odigrao odlicno defanzivno, ako se popravi ofanzivno mogao bi da ispadne solidan bek od njega. Nismo imali srece zasluzili smo prvi da damo gol, na kraju smo uspeli zasluzeno nereseno da izvucemo.
F

Fk cz

pre preko 2 godine

Eraković je maestro za Gajića....Gobelja takođe....i to jedino može da se uzme kao pogrešan potez "s predumišljajem".....ostalo je sve bilo dovoljno dobro za trijumf ali eto, početničko postavljanje i Krstičića i Borjana i provukoše se humkari.....
H

Hanter

pre preko 2 godine

Stavio decu u najvažniju utakmicu
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Deki koliko me odusevi taktikom i postavkom u wvropskim utakmicama protiv jacih ekipa,toliko me iznova i iznova razocara u svakom derbiju. . . Pa jel on ne sme ili se plasi da na teren izvede najjaci sastav u proverenom sistemu koji daje rezultat. . . Uvodjenjem Krsticica je ceo sistem pokvario. . . Igra bez krila,razdvajanje Kataija i Ivanica . . . Uzas. . . Umesto da ih napadnemo i otresemo ko sline , on svaki put nesto taktizira i izmislja toplu vodu. . .
1

1244

pre preko 2 godine

Пренос дербија а тон са стадиона као да је на стадиону 200људи Слично је било и против Браге..."врхунски" угођај
G

Gost69

pre preko 2 godine

preventive radi je ton smanjen, da se slucajno ne cuje skandiranje koje nebi trebalo.
а

абрамс

pre preko 2 godine

Драговић је сигурно досад видио са ким мора да игра у екипи. Побјеће главом без обзира после ове сезоне.
N

Nekac035

pre preko 2 godine

Bravo Stankovicu. Sad budi pametan pusti Lazetica da igra spica. Nece sigurno biti gori od Dionija.
N

Nebo

pre preko 2 godine

Tu decu bi trebao malo vise da forsiras a ne da koristis na silu isluzene stance!!
7

777

pre preko 2 godine

Ne smete da se zajebavate sa Falkom! Dečko mora igrati na desnom krilu! Kad se oporavi Pavkov, on na mestu napadača i biće to ok. I da, mladog Stanića sve više forsirati.
G

Gost777

pre preko 2 godine

Deki sudiji da se zahvališ kao i Rikardu i Terziću što nismo izgubili. Igra sto bi braca oz CG rekla - niđe veze. Sve sto imamo je oslanjanje na Kataia i Ivanica. Tranzicija spora, igra bezidejna a ti po terenu posle utakmice skaces i smejes se kao da smo pobedili 3-0. Sramota. Znas li da smo i dalje drugi na tabeli? Cist gol Partizanu ponisten a golu Kataia predhodila opasna igra koju sudija nije svirao. Treba biti posten i to reci. Nego ako je iko u timu Zvezde zasluzivao gol to je upravo Katai, jedini se uz Dragovica i Rodica nesto borio i pokazivao zelju. Mali Stanic ce biti igracina. Ostale ne bih komentarisao, Kanga se vise raspravljao nego igrao, Borjan def mora sa nekim da podeli minute jer pada u formi evidentno. Ni malo nisam zadovoljan. Rastimovani smo. Bezidejni bez glave i repa i nije mi jasno slavlje pojedinih navijaca. Partizan igra jako dobro i mislim da kada se jos uigraju da ce biti jos kvalitetniji a mi mozemo da budemo jos bolji ako se ovoj deci pruzi sansa jer se vidi da znaju samo im treba dati vremena i okanuti se eksperimenata sa skupim strancima. I nama treba trener sa vizijom koji ima iskustva i zna sta zeli kako zeli da mu tim igra. Deki je jedino dobar motivator da ih nalozi da istrce i bore ali nije sve u trcanju i tome jer mu je taktika nula, sve mu se svodi na Kataia i Ivanica.
S

Sasa 79

pre preko 2 godine

I ja sam prezadoboljan decom, ali nisam sa tobom. Ti jesi Mister ali Mister promasaj. Problem je sto ce ta deca sledeci put igrati otprilike polovinom novembra. A tvoja nesreca, kao velikog zvezdasa, je u tome sto si pristao da ucestvujes u ovome unistavanju Zvezde od strane ove uprave
a

abc

pre preko 2 godine

Stankoviću tim ti se raspao posle gola i nije se sastavio do kraja utakmice. Sramotna reakcija Rodića, Krstičića i Borjana, u svakoj bitnoj utakmici primamo gol zbog nečije za*ebancije, žali bože Dragovića sa kim mora da igra.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Zaslužen rezultat. Razlog: Partizan je trebao pobijediti 3:0 minimum da je iskoristio šanse, ali to se uvijek kažnjava. Svaka čast na borbi oba tima. Dugo se nije gledao derbi na ovakom nivou. Spicevi su bili stvarno losi. Svaka čast za Terzića, treba raditi na sebi.
B

Bolna istina samo

pre preko 2 godine

grobari imali 2 suta u gol i dali jedan gol, ali su trebali da pobede 3:0, a mi osim gola imali 2 precke, sansu 1 na1 sa golmanom i 5 suteva u okvir gola???
S

Stankovicu

pre preko 2 godine

Ti si grebao da spojis Ivanica i Katai iako su procitani ali ovakav partizan ne moze da ih zaustavi jer su oni extra kvalitet za noba Miljkovica to kao pravo drugo ako to vec nisi uradio od poceftka zasto to nisi u drugom poluvremenu i zasto je Gajic usao trebao je Gobeljoc i kao trece sta se ceka sa Falkom ???? izmjene ti kasne tvoja je sreca sto nam nisi dali gol do ulaska Falka da si ga uveo u drugom odmah bilo bi 2 1 pa mozda i 3 1 za nas!
B

Bravo Šampioni

pre preko 2 godine

Izmenama si iznenadio sistem i nadmudrio drzavu i spasio Zvezdu od poraza
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Tvorza jel tebi Mrkela dužan nešto, o čemu se ovde radi. Daj bre više sklanjaj ga. Dovedi pravog sportskog direktora i skauting službu. Ova njegova najveća želja samo zna da trči u prazno. Ni jedan duel nije dobio, ni jednu loptu nije tačnu dao. Da smo imali dobrog špica i brza krila, ušli bi i u LŠ.
S

Sigurno da jesi

pre preko 2 godine

Iznenadio si ih sigurno. Ali u negativnom smislu. Gubiš se Deki, gubiš.
V

Vantaa

pre preko 2 godine

Stvarno Zvezdu volim i zivot bih dao za nju ali ovo drugo poluvreme je katastrofa od igre. Raspad totalni, prvo na sredini terena gde je Partizan poceo da pritiska zadnju liniju koja je morala visoke lopte da igra koje nisu imali nikakvu svrhu. Tu je Partizan pametno igrao. Rodic ovu utakmicu odigrao katastrofalno, totalno covek ne zainteresovan. A te price Stankovica ubacio decu, pogodio sa izmenama su smesne. Moje misljenje da igraci Zvezde narocito stranci nemaju taj karakter za derbi i ako su kvalitetniji. Jednostavno ne mogu da izdrze taj pritisak.
P

Pa decu

pre preko 2 godine

i nije ubacio da bi pravio razliku,sve si pogresno shvatio. Ali kada ne iskoristis prilike onda sledi kazna i primis gol. Sve u svemu remi je nekako bilo realno.
J

Japp

pre preko 2 godine

Toliko bacenih para a mi nemamo ni desnog beka a ni napadaca.Onaj Gajic je bruka ziva da neko ko trenira citav zivot onako centrira iz utakmice u utakmicu stvarno mi nije jasno.Znaci ljudi primaji hiljade eura i neznaju jeb…i sesnesterac da pogode🤭
K

Katai Magiko

pre preko 2 godine

Imamo napadaca, ali je povredjen... Falili su dosta Pavkov i Ben
M

Marko M.

pre preko 2 godine

Pa i ne pali u nesvest, kad ona karikatura Dioni igra celu utakmicu.
а

армата

pre preko 2 godine

Борјан троши све кредите. Очајан је од Омоније а има тапију на голманско мјесто. Потребно му је хлађење. Иванић исто доста лошији него прошле године.
h

hmm

pre preko 2 godine

borjan polako da ustupa mesto gordicu, gajic bilo kome, ivanica ne diraj jer decko je zvezdina zvezda.

Pakal

pre preko 2 godine

Potpisujem za Borjana, sav se oladim čim protivnikov šut ide u okvir gola. Vreme je za klupu i to na duži period...
A

Alessandro

pre preko 2 godine

Ove klince treba da forsira cele sezone bar po dvojicu svaku utakmicu
G

Gost777

pre preko 2 godine

Deki sudiji da se zahvališ kao i Rikardu i Terziću što nismo izgubili. Igra sto bi braca oz CG rekla - niđe veze. Sve sto imamo je oslanjanje na Kataia i Ivanica. Tranzicija spora, igra bezidejna a ti po terenu posle utakmice skaces i smejes se kao da smo pobedili 3-0. Sramota. Znas li da smo i dalje drugi na tabeli? Cist gol Partizanu ponisten a golu Kataia predhodila opasna igra koju sudija nije svirao. Treba biti posten i to reci. Nego ako je iko u timu Zvezde zasluzivao gol to je upravo Katai, jedini se uz Dragovica i Rodica nesto borio i pokazivao zelju. Mali Stanic ce biti igracina. Ostale ne bih komentarisao, Kanga se vise raspravljao nego igrao, Borjan def mora sa nekim da podeli minute jer pada u formi evidentno. Ni malo nisam zadovoljan. Rastimovani smo. Bezidejni bez glave i repa i nije mi jasno slavlje pojedinih navijaca. Partizan igra jako dobro i mislim da kada se jos uigraju da ce biti jos kvalitetniji a mi mozemo da budemo jos bolji ako se ovoj deci pruzi sansa jer se vidi da znaju samo im treba dati vremena i okanuti se eksperimenata sa skupim strancima. I nama treba trener sa vizijom koji ima iskustva i zna sta zeli kako zeli da mu tim igra. Deki je jedino dobar motivator da ih nalozi da istrce i bore ali nije sve u trcanju i tome jer mu je taktika nula, sve mu se svodi na Kataia i Ivanica.
d

drago10

pre preko 2 godine

šta vredi toj deci kad će da ih terza uništi svojim stručnim okom za transfere
K

K1996

pre preko 2 godine

Pozitivno iznenadio Petar Stanić.
I

Istinaaa

pre preko 2 godine

Da vam nije elvisa primili bi posle onog ponistenog jos 3 komada.
h

hmm

pre preko 2 godine

ti nisi gledao prvo poluvreme i poslednjih 10 minuta. tipicno grobarski. a usput eto ti var kukali ste. da nije vara mozda bi i bio gol.
g

gosto

pre preko 2 godine

Ljudi sta Vam je. Ove godine derbiji resavaju prvenstvenu trku. Bitno je do kraja ove poluzezone ne izgubiti bod, jer nece ni oni. Posle zimskih priprema, i dolaska Ohija, bice jaci i Risario i DIoni. Na Mari ce biti extra bitno pobediti, zbog prve pozicije pred plej of. A onda i u plej ofu imamo prednost domaceg terena.
D

DelijaPravi

pre preko 2 godine

Buraz, nadam se da ce Dioni spakovati kofere pre nego sto Ohi dodje. Strašna neznalica.
9

951357

pre preko 2 godine

I evo normalnog komentara utakmice. Nema te zasluzili smo, te mogli smo, te oni nisu nista posebno, te ovo ono kao Samrok.
K

Komicari

pre preko 2 godine

Komentarisati doticnog vise nema smisla. On sam sebe demantuje svaki dan. Cirkus Kolorado.
D

Drvo

pre preko 2 godine

Mrkela u zavod za zapošljavanje, daj šansu Staniću.
N

NikolaBg85

pre preko 2 godine

Да ли неко може да ми објасни зашто онолика радост Станковића након завршетка утакмице и резултата 1:1 , имајући у виду да имамо два бода заостатка ???
М

Мачак

pre preko 2 godine

Може. Изједначиш а на терену дјеца, објаснио ти је.
N

NikolaBg85

pre preko 2 godine

А зашто деца ? Зашто не Ришаиро , где су искуснији играчи ? Јел ово тренинг камп или борба за титулу ? Очигледно је битна продаја играча од свега
N

NikolaBg85

pre preko 2 godine

Да се разумемо , нисам против играња деце , често су и боља од ових назови играча типа диони и слично , али зар није приоритет била победа ?? Откуд смо одједном сви задовољни бодом а у заостатку смо на табели ???
1

1244

pre preko 2 godine

Нуло једна,вадиш везног убацујеш шпица...значи везни ред мора јако да трчи,а Катаи то не треба да ради... изоловао си га ,као са Брагом...није имао игру 1на1...губимо,а шансе не правимо...једино је добро што нисмо изгубили.
h

hmm

pre preko 2 godine

ocigledno nisi razumeo kataijevu poziciju. razbio je vezni red. nigde ga nije bilo ali je pokidao. bravo za decu. pun mi je ..... vise derbija u kom zdjelar, urosevic, natho divljaju i mesarisu po terenu. nasa deca znaju sta znaci grb i klub. i ako neko treba da pokaze zube to je zvezda. probao bih ovog stanica sa sanogom u postavi. umesto kange.
1

1244

pre preko 2 godine

И шта смо добили тим "разбијањем везног реда" Њима су бекови Миљковић и Урошевић ту је требао да их демолира
h

hmm

pre preko 2 godine

druze pa oni nemaju bekove. kao nazalost ni mi. video si sta urosevic uradi falku bez lopte. to se u evropi sudi kao crveni. nasrtanje natha i zdjelara na sudije. vredjanje igraca to se takodje u evropi ozbiljno kaznjava. mene nervira kad ubacis gajica koji ne ume 16 da pogodi. rodica koji gubi lopte. i kange koji ima 20 dodira u jednoj akciji. i onda izgubi loptu. zasto ne igra falko kad je to njegova pozicija. krsticica opet nigde. ali bitno da je masno placen. ti sa ovakva 4 igraca i dionijem koji ne ume da da gol nemas pola tima. i posle neko kaze katai i ivanic. jbg
a

apapapp

pre preko 2 godine

Katai magiko!