Komentari na vest

Stanković: Ko će šutnuti penal sporedna je stvar, raduje fenomenalan pristup

v

vdvgdgvd

pre preko 2 godine

Uzimaj Sumu Terzo ne solidarisi se sa njima, nego uzimaj da ga metne u derbiju Samroku i da ga prodamo kad mu skoci cena u sampionskoj ekipi. A nek crknu Zagrebacki decki koji nikada nisu culi za Srpsku himnu Vostani Serbijo!!!
F

Familija

pre preko 2 godine

NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Ma upravu je čovek , al samo da nije Tomane il on beše otišao.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

Овај само броји дане до паузе, да збрише две недеље за италију. Срамотно је ово кукање, одлагање утакмица, а овамо ложиш народ да имаш 30 спремних играча. Позз
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Te priče pričaj nekome drugom. Dionia si pustio da šutira penal da bi dao gol, jer iz igre ne može da da. Ni iz penala ne bi dao gol da nije ponovljen penal. Sramota za klub koji je igrao dve LŠ i tri LE, da za napadače ima Dionia i Rišaria. A vi narikače kmečite i dalje kako treba večno da im se da šansa.

VeljaCZV

pre preko 2 godine

Da smo tako razmišljali za Ivanića, on bi danas bio u Ferencvarošu ili Klužu
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

@Velja. Majstore ovde se priča o napadačima. Za Ivanića u to vreme smo imali zamene, a za ove napadače nema zamena. Ivanić je Srbin, a stranac kada dodje mora da pravi razliku. Dioni je i te kako dobijao šanse. Zvezdi treba GOL IGRAČ, a ne neko ko će kao Bik da trči bezkorisno.
k

kost

pre preko 2 godine

Preozbiljan strateg. Elokventan. Inteligentan. Prosto pleni
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ne prolazi proliv tako što se igrači jave da će stisnuti zube.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Brate mili , dugacak ti put do N. Pazara? Vrucina itd. Kao razmazeno deriste.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

To manje više, ali da čovek izjavi da misli da je dobro što nije bilo publike jer bi bila dosta drugačija utakmica? Ajde da tako misli ali to se ne govori... Pa za koga se onda igra? Najbolje da niko nema publiku kada im gostuju Zvezda i Partizan.
P

Petar Kitula

pre preko 2 godine

A jes’ Dekara velicina. Taktickom perfekcijom je nadmudrio Pazarce kraj Jošanice u Raškoj. Svidja mi se kako pravi igrace, ocekujem od Eraka blistave igre i karijeru liga 5-ice. Zna Dekara posao cim je istrpeo Diona a ovaj mu uzvratio sa onom majstorijom. To je odlika vrsnog napadaca finog kova da prvo psiholoski omete golmana a posle rutinira. Nije njega sportski direktor dzaba prario godinu dana na jutjub.
l

lubeničar klasičan

pre preko 2 godine

Hahahaha kakv dziber
I

Ivan FCRS

pre preko 2 godine

Ne podrzavam takav pristup penalima. Nece uvek biti penal na 3:0, pa da bude nebitno ko sutira. Moras u svakom trenutku da znas ko od igraca na terenu ima prednost u sutiranju penala.
R

Raša P

pre preko 2 godine

Situacija bira izvođača! Katai je prvi izbor. Dioniu je samo pokazano da je deo ekipe i kada mu neide. Pumpanje samopouzdanje!
S

Suzu sam pustio

pre preko 2 godine

@Raša P. Kada mu ne ide??? Njemu nešto mnogo ne ide, za stranca koji ima 500 hiljada u Srbiji. Koji u našoj ligi nepravi razliku. Pa da treba mu večno dati šansu.
G

Gost 126

pre preko 2 godine

I ova današnja utakmica N. Pazar-Zvezda je pokazala ogromnu razliku u klasi! U SLS postoji jedna grupa timova nešto malo boljeg kvaliteta, koji se mogu bar nekako nositi sa Zvezdom i Partizanom, možda njih desetak. Ostali ne zaslužuju da budu članovi najelitnijeg ranga, zbog evidentnog nedostatka kvaliteta. Mislim da je svima jasno da SLS NE SME imati više od 12 klubova! Ovakva glomazna nekvalitetna liga ničemu ne vodi!
L

Leksilijum

pre preko 2 godine

Razlog sto srpska liga ima 16 timova je jednostavan i nije taj sto tamo neko misli da novi pazar ima kvalitet da se nosi sa zvezdom ili partizanom nego prosto fudbal u srbiji kao i sve svelo bi se na beograd i beogradsku regiju. Izgubili bi neke fudbalske centre,klubovi bi kao i inace kupovali strance,klinci iz npr. Novog pazara bi igrali 3 4 ligu,niko ih ne bi vidio tako bi i klub propao, eto ti jagodine kao primjer lakse je tako klub drzati u zivotu malo vecom Ligom nego pogasiti sav fudbal u srbiji. Malo sam spetljao komentar ali ko hoce shvatice sta sam htio reci
m

misat

pre preko 2 godine

Pobedila bi CZV svakako ali pazar igrao utakmicu pre dan dva,ovi odmorili lagano,bez publike koja je u pazaru vrlo bitan faktor i tako, izi.

Wolfasin

pre preko 2 godine

Svakako da nije sporedna, ali ok. Postoje igrači kao i golmani koji su stručnjaci za penale, kao i i oni koji nisu za to.