Komentari na vest

Stanković: Lepo je što se poboljšava infrastruktura, to je spas za srpski fudbal

s

sendvicar

pre 5 meseci

jos kad bi malo zvezda,partizan i vlast dozvolili da im se neko posteno suproatavi,da sudije ne kroje rezultate,mozda bi i vredelo to ulaganje u infrastrukturu,ovako je dzabe sve,docice ponovo neki Jang Bojs i lagano otrest "velikog" sampiona "SVETA"
B

Broj 1

pre 5 meseci

Prijatelju one šanse što je Zvezda imala protiv švajcaraca,to nisam video ni kad gledam kadete,tako da ti ta priča ne pije vodu.2 razlike bi bilo da je Marin ostavio Pešića ili doveo solidnog špica,nevezano jel Zvezdu guraju sudije.
s

sendvicar

pre 5 meseci

@broj 1 Brate to je jedan mec,imali nekoliko sansi,daj vrati se u realnost,pa gledas verovatno fudbal u srbiji,verujem da da,i verovatno si se par stotina puta postideo kakve pobede dobijaju partizan i zvezda od strane sudija,pa pogledaj samo koliko im se novca poklanja,koliko pokradu,prave lakrdiju od svega i svacega,pa imas jedino tesko gostovanje u Novom Pazaru(ma kakvi da su oni dole)i blizanci vec 4-5 godina igraju bez publike,samo da slucajno ne bi izgubili bod.To nije car sporta,to nije lepota sporta,sport je i poraz,i pobeda,i radost i tuga!Kod nas se sve svelo na prevaru i svadju,i onda kad preskocimo granicu primimo po 4-5-6 golova,pohledaj sta igramo u evropi zadnjih 10 god,azerbedzanci,jermeni,farska ostrva i vec kojekakvi klubovi nas pobedjuju,a mi se furamo da nesto vredimo.Dzajic covek od 80 god nam predsednik,nema dalje!
c

cartmann4950

pre 5 meseci

Kad pročitam neke komentare, jasno mi je zašto je ovakvo stanje. Ne zaslužujemo mi bolje. Sve smo prodali, i zemlju i čast.
V

Voždovac

pre 5 meseci

Stanković i infrastruktura u Srbiji. Da nije tužno, bilo bi smešno. Koristan fudbaler, ali nula od čoveka.
G

Gost iz CH

pre 5 meseci

Ne poznajem coveka licno. Pojma nemam jel dobar ili los. A gde si ga ti upoznao?
L

Ludilo mozga

pre 5 meseci

Reče investitor u Srbiji koji je nelegalno sagradio hiljade kvadrata i naravno legalizovao iste. Bravo majstore
P

Placite

pre 5 meseci

Rece navijac klub ciji su clanovi mleli ljude po ritopeku...
k

kikoman

pre 5 meseci

okreni obrni ne valja
D

Dzi

pre 5 meseci

Toliko se sve poboljsava da ce nam u Nisu graditi stadion od 80 miliona dok nam ekipu vodi Slavoljubbb Djordjevic... Sem ko bude morao na taj stadion otici nece...
p

pedja.....

pre 5 meseci

cuj neimara sto podilazi vlastodrscu
v

vroom

pre 5 meseci

Ko o cemu neimar o infrastrukturama....
B

Brrrr

pre 5 meseci

A da ti zida brat ili tatko ne bi slao tako zajedljive komentare,siguran sam.Vidi,neko mora,a to što nisi ti ili neko tvoj...
?

??

pre 5 meseci

Bolje da gradi po beogradu deki nego neki turcin. Sve vam smeta.
m

mali srbin

pre 5 meseci

A sto mora da se gradi bilo sta....sto ovaj grad ne moze da sacuva duh tradiciju istoriju ili da sve rusimo i samo gradimo zgradurine da bi se novopeceni bogatasi imali gde kurciti novom nekretninom....tkz sposobni ljudi.
D

Dzi

pre 5 meseci

Ne smeta gradnja smeta kriminal. Nauci razliku.
v

vroom

pre 5 meseci

Najbolje da gradi neko ali legalno, po zakonu i bez politicke ili bilo kakve zaledjine.....a to da li je Srbin, Turcin ili Bugarin je najmanje bitno....
t

televizor

pre 5 meseci

Deki i lici na nekog Turcina.
u

uključi mozak

pre 5 meseci

Najbolje da on gradi. Ko ti je gradio Bg na vodi?
L

Lud narod

pre 5 meseci

Samo da niko ne gradi normalno, to je najbitnije, i da to nikome ne smeta hvala bogu.
W

Wij

pre 5 meseci

Najbolje niko da ne gradi na taj nacin. Zasto uvek mora da se bira?
K

Kejn

pre 5 meseci

Jel to isti deki sto poboljsava infrastrukturu na Slaviji?Dzaba stadioni kad se predsednik mesa u svaki sport i favorizuje jedan klub i sipa u njega milione eira i sakom i kapom i prestane namestati clanove i glavn ljude fss.Klupski fudbal nam je na veoma niskim granama ,a reprezentacija se samo zahvaljujuci ludoj sreci plasirala na ep u fudbalu posle 24 godine.
R

Roxovanje

pre 5 meseci

Treba pustiti Dekija i kolege investitore da odrade i fudblsku infrastukturu kao što rade neplanski i nelegalno a divlje po Beogradu, pa ti stadioni bi nikli po Srbiji kao pečurke.
9

985

pre 5 meseci

Dzabe infrastruktura kada u 20 odigranih i vise Evropskih utakmica imas jednu pobedu. Slika i prilika naseg fudbala najgoreg u Evropi.
f

femjfnsj

pre 5 meseci

Normalno da ga treba vratiti iako to nije realno. Stankovic je rodjen na Marakani, skupljao lopte u mitskoj utakmici sa Bajernom. Kao sto mali Mijatovic treba da ima prednost u odnosu na Serifa tako i Dejan Stankovic ili Nemanja Vidic uvek mogu da dodju u Zvezdu i da imaju veci kredit nego bilo koji stranac. Za Dekija je Zvezda porodica neshvatljivo je to vama koji ne nosite klub u srcu 24sata dnevno
k

kikoman

pre 5 meseci

njemu je kvadrat vise na vracaru svetinja...
K

Kejn

pre 5 meseci

Ajd ne trabunjaj,decko je 1991 bio clan Teleoptika.
@

@Kejn

pre 5 meseci

Decko imas slike sa ove utakmice nije tesko proveriti. Isprani mozgovi kreiraju svoju stvarnost
r

reall

pre 5 meseci

Stanković Piksi Željko Obradović Džajić Tomašević Rebrača... ima li kraja uvlačenju bivsih sportista
A

Aleksejko

pre 5 meseci

Da ne zaboravimo vatrepoliste👍
P

Pedja 444

pre 5 meseci

Bilo bi lepo kada ti nebi unistavao Beograd.
a

ajde palite

pre 5 meseci

Napredna ulizica? koliko vidim dejan nije clan stranke za razliku od vaseg ostoje
m

mali srbin

pre 5 meseci

Majstore kakav bre ostoja koji vas i otkud tebi da su svi zvezdini navijaci naprednjaci?Jbte ostoja eto ga tebi....
A

Aleksejko

pre 5 meseci

A ružno je kad vidiš velike sportiste da potpisuju, brane, hvale a nekada su bili uzori deci. Još jedan u redu uvlakaca,uvući će se takvi svakome za kvadrat više ili za otpis poreza kredita.
a

ajde pali...

pre 5 meseci

trebi se svasta prividja dejan nije u kampanji nikakvoj
N

NIŠTARIJA

pre 5 meseci

Da li je aktuelna vlast u prethodnih 10+ godina napravila stadione u Subotici, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu na kojima može igrati A reprezentacija?
D

Dejaji

pre 5 meseci

Nije bilo potrebe s obzirom na kvalitet. Napravili su tamo gdje nema.. Docice i ti gradovi na red, ništa u životu ne može preko noći ..
g

gostiona

pre 5 meseci

naivan si ko francuska sobarica.
Š

Šahmat

pre 5 meseci

Kad se setim sa koliko emocija je vodio Zvezdu.Voleo bih da se vrati.
D

Dejani

pre 5 meseci

Dobro govoriš. Ja ne znam kojim razlogom je otišao.. Za Zvezdu je svaka sezona uspjesna kada igra bilo koje evropsko takmičenje pa čak i LC kao najugledniju nagradu. Pogledajte italijanske klubove. Koliko dugo su na klupi Alegri, Pioli, Sari, Italiano, Inzagi.. oni su tu već 2-3 godine minimum i imali su takodje rezultate koji nisu ispunjavali cilj. Juve bez Evrope, ostavili su trenera i ove sezone se bore za titulu.. Da je ostao Stankovic možda bi sada slavili proljeće u evropi.. Zato opet mislim da bi trebali i Baharu dati šansu, iako je nama svima već preko glave loših rezultata pod njegovim vođstvom. I za njega je prvo veliko iskustvo u inostranstvu i onda još toliki pritisak. Nije on slučajno prošle godine pojeo Juvea u Haifi. Gledao sam utakmicu i nisam mogao da vjerujem. Juve nije imao nikakvu šansu. Ima on znanje.
M

Mujagic

pre 5 meseci

Je li to cena za gradjenje?
m

mali srbin

pre 5 meseci

Pa ne mozes vise ni sportski portal da citas a da nema ovih naprednih ulizica...a sta ce sa stadionom kad zavrsi cukaricki svoju festu?kako dobro igramo za 2 godine imacemo 2 predstavnika u evropi to je vas napredni stadion.
D

DekiSum

pre 5 meseci

Pa kad ne volite da se privatizujete šta očekujete. Nama je i 2 predstavnika mnogo. Nama treba jedan i to u LK. Misliš da država ima para da finansira više od 2 kluba pre grbače naroda? Malo morgen. Nadji nekog privatnika da preuzmu tvoj lokalni klub pa ćeš videti kako se napreduje i pune i stadion.
в

всс

pre 5 meseci

Овде не може више човек да каже своје мишљење А ДА МУ ЖУТИ БОТОВИ НЕ ПЉУЈУ СВЕ ПО СПИСКУ! Ко сте ви уопште, небитни ликови!? Ко вас шта пита? Не ваља вам кад се нешто изгради, је ли? Супер било оних 12 година за којих је пропало све што је постојало а саграђен један мост на Ади??? Занимљиво да њега нисте ни блокирали - ето толико је битан. Најнепрометнији мост у граду. Значи, чим неко ВЕЛИКО ИМЕ каже свој НОРМАЛАН став да је добто да се ради и гради, одмах скоче ови што ни све да сруше и униште, а онда први потрче и у тај Бг на боди, и на стадионе да се сликају. Лицемери пбични и ботине плаћене. Нећете нас вратити у време кад се распала СЦГ, кад је Косово прогласило самосталност док смо ћутали, кад се све уништило и распродало… Браво Деки легендо!
с

сима

pre 5 meseci

Мали Србине, нећеш на напредне стадионе? А хоћеш на комуњарске стадионе? Јер сви ови велики су комуњарски, они ти не сметају? И хоћеш у Милошевићеву Арену, ни она ти не смета? Или комуњарски Пионир? Нећеш? Онда иди гледај фудбал по ливадама јер ови твоји нису изградили баш ништа. Колико сте јадни и смешни. Надам се да се не возиш ни ауто путевима, возовима… Мало сутра, знам да све користиш.
R

Realnoo

pre 5 meseci

Šta će Srbima bilo kakav neprijatelj kada uništavaju sami sebe? U 2. Svetskom ratu su stigli da se podele i pokolju međusobno. Onda su Tita slavili 30 god. pravili mu sletove i proslave, onda okrenuli ćurak ne valja ništa Tito, pa svi bili Slobisti, Sloba srpski sin, ovaj ih uvukao u ratove i sankcije onda ga rušili 5. oktobra. Nove evropske vrednosti, demokratija Đinđić će voditi Srbiju napred. Ubiju Đinđića. Demokrate, Tadić čovek razborit, odmeren, svi uz njega. Op, Tadić sve pokrao, uništio firme, žuti ološ. Daj sledeće...Svi uz Vučića, pa ide pljuvanje, botovanje, svađa, mržnja. A najzanimljivije od svega je da politički kadrovi, članovi stranaka samo preleću, 70% vlasti (bilo koje) su pre toga takođe bili u partiji koja je bila na vlasti, njima uvek dobro, dok se narod pljuje među sobom 🙄.
t

televizor

pre 5 meseci

@всс BG na vodi su rivatni stanovi, uzgred, zemljiste vredno milijarde je oteto da bi bile izgradjene zgrade plakari koji ne prilice mestu pored reke. West65 je mnogo humaniji i lepsi, naravno i nize spratnosti.
j

jedan od nas

pre 5 meseci

Deki Brat