Komentari na vest

Stanković pred kup: Izvešću najjači tim

F

Familija

pre oko 3 godine

Krećemo majstori u završnu fazu sezone i ciljnom efektu okončavanja sezone u kojoj smo ispunili očekivanja a nadamo se svi i zacrtane ciljeve jako sutra pobedom da započnemo završni ciklus takmičenja samo napred gazi familijo
g

gost 126

pre oko 3 godine

Sutra će se šansa dati Odadi i Bakajoku, ali će propustiti da se šansa da Raduloviću, Pantoviću i Babiću, istinskim biserima Zvezde koji su sada čitavu svetlosnu godinu daleko od Zvezde! Znači da svaki Afrikanac kada dođe u Zvezdu, oni ga tetoše i forsiraju do neviđenih granica, a za naše srpske mlade reprezentativce niko ne haje! Sutra je prilika i da se prava šansa da Krstoviću, koji je do sada odigrao tri utakmice u zaustavnom vremenu od po 4-5 minuta! Za razliku od naših igrača, Afrikanci odmah u startu dobijaju šansu! Ne verujem u afričke “kapitalce” jer ništa ne znaju sa loptom u nogama! Afrički “kapitalci” samo znaju da vraćaju loptu nazad, ili da je dodaju u širinu do najbližeg saigrača. Oni nisu sposobni da reše jednu jedinu situaciju “1 na1”, zato ih niko i ne traži iz sveta!
G

Gnu

pre oko 3 godine

Izvini što se miješam, nijedan od trojice mladin igrača nije u ovom trenutku član Zvezde, tako da nikako sutra nisu u kombinaciji. Krle je upravo završio nastup za U21 Crne Gore, igrao drugo poluvrijeme i pogodio svoj gol, tj. dao autogol, pa nije logično da sutra igra. Što se tiče protežiranja stranaca, u dobroj mjeri se slažem sa tobom. Pozdrav!
@

@gost 126

pre oko 3 godine

Malo trabinjas na zurnalu o africkim kapitalcima sad hoces i ovde. Jesi li rasista, sta si?
D

Dejan pizon

pre oko 3 godine

ma glupo je mora da su umorni.
f

fasfs

pre oko 3 godine

Cak i sudije idu sa njima u slucaju da se treba svirati penal...
D

DjulaMeshter

pre oko 3 godine

4 titule, 4 puta za redom evropska takmicenja, 2 puta izasli iz grupe... I još uvek prodajemo igrače po istoj ceni kao kad su nam gasili struju na Marakani

Norwegianviking

pre oko 3 godine

sve si rekao, i dobro znas i zasto je tako.
G

Grobaru...

pre oko 3 godine

...dzabe se prerusavas, providan si... Evo da ti ja odpevam jedan hit: cetiri godine, godine duge, godine bola godine tuge! Ti znas zasto.
G

Gost Lk

pre oko 3 godine

Nek bude isto i sledecih deset a nesto me onda zabole koga ce i posto prodavati.