Stanković pred kup: Izvešću najjači tim

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.03.21. | 17:40

"Sanogo, Falko i Falčineli vredno rade, konkurisaće za startnih 11"...

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 16 časova dočekuju IMT u okviru četvrtine finala Kupa Srbije. Očekivanja pred još jedan susret na putu crveno-belih do toliko željene duple krune izneo je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

Mladi stručnjak nije ostavio ni najmanju dilemu - na teren će izvesti najbolji tim koji u ovom momentu može da sastavi.

Izabrane vesti

"Još uvek ne znam kojih 11 ću izvesti na teren. Imamo još jedan trening danas, pa ću posle toga prelomiti i uvideti kako se ko tačno od igrača oseća, jer mi je to najvažnije. Ko god da bude igrao, to ne menja naš način, stil i zahteve. Izvešću najbolji mogući tim, bez reprezentativaca, naravno".

Stanković je potom dodao:

"Pre početka sezone postavili smo jasne ciljeve od kojih ne odustajemo. Na tom putu nam stoji i IMT, hrabra ekipa koja je dokazala da ne strepi ni od koga. Iako se takmiče rang ispod nas, rade dobre stvari, atraktivni su, ali ponavljam da znamo koji su nam ciljevi. Utakmica dolazi u pravom trenutku. Imali smo dane odmora, pa radili izvanredno i sada je vreme da upalimo motore, da se fokusiramo na takmičenje. Posle toga nas čeka Kruševac, potom večiti derbi".

Koravirus je iza Sanoga, Falka i Falčinelija...

"Dobro su radili i jedini su koji nisu imali odmor. Propustili su mnogo zbog kovida, ali su sada dobro i konkurisaće za tim".

Beleže fudbaleri Crvene zvezde sjajne uspehe i u dresu nacionalnih timova koje predstavljaju.

"Znam koliko Benu znači što je napravio istorijski uspeh sa Komorima. Kanga je takođe sjajan u dresu Gabona, nemam primedbe na njegov odnos prema grupi i igri, mislim da je i on napredovao ove godine. Tu je i Gajić, nisam iznenađen što ima minutažu u nacionalnom timu, iako su se mnogi začudili. Njegov rast je evidentan i nadam se da će još neki fudbaler završiti na spisku selektora Stojkovića. Apropo reprezentacije Srbije, vidi se duh i energija, kao i poboljšanje u igri. Na momente je to bilo fenomenalno. Ka tome treba da se teži. Selektor je imao malo vremena da sve to uklopi i siguran sam da će svakim sledećim okupljanjem biti još bolje", zaključio je Stanković.



tagovi

Dejan StankovićKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara