Komentari na vest

Stanković pred Zlatibor: Da odigramo lepo za oko

G

Gost1111

pre oko 3 godine

Jel sin sedi na tribinama opet?
C

CaleB pravi

pre oko 3 godine

Nama, iskrenim i postenim navijacima Zvezde, prosla utakmica protiv Rada, mnogo toga je rekla. Stankovicu, treba da te je sramota. Omalovazili ste titulu koju smo osvojili. A sta tek reci za Borjana ?? Heroj zvezdinih navijaca, koji je pljunuo na sve sto je do sada uradio..Da li nije hteo ili umeo da brani onakve golove? Bilo prvo ili drugo, on vise nema poverenje pravih navijaca, i vreme je da se pakuje. Ovakve stvari se ne prastaju, pa cak ni jednom Borjanu. A na klupi nam sedi golman cak i boljih kvaliteta od Borjana. Borjana, koji ni u poznim godinama nije naucio kako se ispucava lopta. Svakako ne uvek u noge protivniku.

Velibor Malesevic

pre oko 3 godine

Jel Zlatiboru znaci nesto bod...pitam onako
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 godine

Vidi samo da opet igraju Gobeljić, Vukanović i Pavkov. A Borjan sa svojim bravurama i ispucavanjem lopte poput petlića sve više dokazuje da nije za Zvezdu. Dosta je bilo, Kahriman je odbranio duplo teže šuteve od njega. Ono u sredu je bila sramota i da imaš obraza ne bi učestvovao u tome. Ovako si ukaljao ugled koji si imao kod svih nas.
D

Drkela

pre oko 3 godine

Nemoj slučajno da izostaviš Gobelju, Nikolića i Petrovića. Oni obavezno da igraju svih 90 minuta do kraja prvenstva.
G

Gost5555

pre oko 3 godine

Navijaci zvezde koji nemaju pojma o fudbalu, umisle da je neki tim "amaterski" I onda kada se ne dobije utakmica optužuju sopstveni klub da je nesto pustio, tako umisljaju I da je partizan amaterski klub I onda cim izgubimo to j je zato sto smo ih pustili, navijacima zvezde je totalno ispran mozak od grobarskih prica o nameštanju da sumnjaju u sopstveni tim.Da ispran mozak od onih koji su dobili sve utakmice osim derbija.. Sizofren narod totalno...kada pobedjujes onda je to sto nam se sklanjaju jelte, a kada odigras nerešeno, i to je namesteno. Unistite sve kada je uspesno, to je zelja prosecnog Srbina,pa cak i kada je klub koji toboze volis, iskreno gadite mi se, prestanite da navijate za zvezdu ako sumnjate u sopstveni klub.Pocnite da navijate za Partizan I mrzite zvezdu zajedno sa Panticem I Vuleticem.Po njima uefa I sudije evropske nas guraju, verovatno cemo u buducnosti cuti slicno od "navijaca" zvezde
M

Mecava

pre oko 3 godine

Nije meni ispran mozak, odgledao sam svaku utakmicu ove sezone. Zbog svega toga što fc Rad pruža u ovom delu sezone očekivao sam da će naša FC Zvezda pokazati da sve one priče o nameštaju i penalima nemaju veze sa njom. Nakon odgledane utakmice protiv FC Rad i saznanja ko vodi isti taj klub došao sam do zaključka da je utakmica namestena. To uopste nema veze sa FC Patlidžan, mene je kao nekog ko je taj klub bodrio na stadionu kad nisu mogli da plate igrače iskreno sramota. A to ako mi je mišljenje različito ne znači da ja ne volim klub ili jegovu istoriju, nisam samo sa određenim strukturama u funkcioniranja kluba oduševljen. Nadam se da će FC Rad ispasti, a isto tako se nadam da će se našem klubu vratiti ova nepravda koju su naneli drugim klubovima puštanjem 2 boda kroz vodu. Koliko godina smo kukali zbog raznih neuspeha u evropi i nepravde, sve je to odraz prethodnog rada.
K

Krkljuš

pre oko 3 godine

Ti nisi navijač zvezde. Da se tako vodi ekipa sa ležernošću na klupi kao da t utakmica ne intresuje. I još se nađe neki šmokljo kao ti da ocenjuje ko nije pravi navijač zvezde. Umesto da damo 7 komada i oborimo rekord mi stelamo rezurtat za tamo neki rad. A Borjan pada na lopete i šuteve kao usporeni snimak. Providno. Problem je što mi ne znamo ni da namestimo utakmicu a da to svi ne vide.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

E Mister Mister, a malo se pravimo ludi za poklonjene bodove Radu. Ja sam mislio da ti držiš do sebe i da ne bi učestvovao u takvim stvarima. Olako smo prešli preko one sramote. Vodiš 2:0 protiv ovih amatera, onda neko kaže povuci ručnu, pa bude 2:2. Uz one golove gde Borjan dosta loše reaguje. A da ne pričam o onom slobodnom udarcu sa 18 m. pri kraju, gde Pankov šutira, da slučajno neki od onih koji stalno šutiraju ne bi dali gol. SRAMOTA, šta će to nama. Da ste hteli da igrate, dali bi im 7 komada.
r

realno te pitam

pre oko 3 godine

kako te nije sramota?
T

Trkulja

pre oko 3 godine

Kogačovek napisao sve na mestu.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

@realno te pitam. Ćuti bre ograničeni. Idi gledaj rts, pink i hepi. Ko ima dva grama mozga zna da je Zvezda dala Radu bod. Možda se od tog boda regulišu neki troškovi za Petrovića, možda dodje još neki bonus igrač iz Rada. Pogledaj rezultate naše lige poslednja tri, četiri kola, sve je jasno. Samo idiot može da misli kako je sve regularno i pošteno.
G

Gost1986

pre oko 3 godine

Био једном један Деки...
S

Simo

pre oko 3 godine

Borjan rezerva Donaruma desno Gobelja rezerva Stojkovic levo roda rezerva netreba stoperi Dragovic i milun rezerve erak i panjkov zadnji vezni mrkela prednji stankela krila dzaja i MAGIKO i u spicu don terzinjo i Falcineli
F

Familija

pre oko 3 godine

Jako i snažno lavovi napred familijo
p

pfc barsa.

pre oko 3 godine

stankela dzabe ste krecili vidis da niko normalan ne priznaje ovu blato ligu, tako da mozes i 200 bodova da napakujes
R

Raša P

pre oko 3 godine

Neki iz te lige idu u LŠ a neki u 3.ligu Evrope.
S

Sto citas

pre oko 3 godine

Vesti ako ne priznajes?

Delija

pre oko 3 godine

Ja se nadam da nece moja ZVEZDA odigrati kao proslo kolo.