Foto: Starsport
Foto: Starsport

Stanković: Rekao sam u poluvremenu da dobijemo 3:1! Ne znam kako je Milanu

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.02.21. | 19:29

Strateg Crvene zvezde zadovoljan posle pobede (2:1) nad Spartakom u Subotici

Fudbalska drama u režiji Spartaka i Crvene zvezde, posle preokreta pripala je šampionu Srbije koji je pogocima Ivanića i Sanogoa u 80. i 88. minutu uspeo da dođe do 20. prvenstvene pobede. Do trijumfa u Subotici crveno-beli su stigli posle prekida, dva kornera El Fardu Bena bila su dovoljna da borbeni Golubovi pokleknu i ispšuste ceo plen, a utiske posle susreta 23. kola Superlige, neposredno nakon poslednjeg sudijskog zvižduka sumirao je Dajan Stanković.

Izabrane vesti

"Nije lako posle evropske utakmice gde potrošiš mnogo emotivne i fizičke energije doći u goste organizovanoj ekipi koja se fenomenalno brani. Ukoliko ne može da se dođe do gola iz igre, uvek može iz prekida. Verujemo u to, radimo na tome. Momci su bili fenomenalni i skidam im kapu za danas. Primili smo gol, dešava se, ali smo pokazali karakter. Ovako se osvajaju titule. Ponosan sam na njih", rekao je strateg Crvene zvezde.

Gol Furtule u 35. minutu doneo je Spartaku prednost sa kojom je otišao na odmor, ali Beograđani nisu gubili veru u novi trijumf.

"Rekao sam igračima na poluvremenu da ćemo pobediti utakmicu. Kazao sam ćemo dobiti 3:1, ali sam malo pogrešio. Verovali smo do samog kraja".

Pobeda posle preokreta došla je kao idealna uvertira u gostovanje Milanu zakazano za četvrtak, a istovremeno, italijanski klub je u gradskom derbiju pretrpeo poraz od Intera (0:3).

"Ne znam kako je Milanu, ali je meni posle ove pobede fenomenalno. Sledi nam odmor, pa 90 minuta u Italiji. Biće teško, ali nije ništa izgubljeno. Milan ne prolazi kroz dobar momenat, izgubili su 0:2 od Specije, pa 2:2 sa nama, sad su poraženi 0:3 od Intera. Videćemo kakva im je mentalna energija, da su umorni kao i mi to je sigurno. Dileme će rešiti 90 minuta koji slede", kazao je Stanković.



tagovi

Spartak SuboticaDejan Stanković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara