Komentari na vest

Stanković: Zvezdina obaveza je da uvek ide na pobedu, za Pešića, Ivanića i Rodića imamo adekvatne zamene

N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Gobeljić nije adekvatna zamena prestanite da lupetate.
M

Mareeeeee1

pre gotovo 2 godine

hahahahah Pa kako bez Pešića?? Čovek od 20 goolva u 3 meča ne može da se upiše u strelce,baš me brine sad što ne igra i ko će ga zameniti. hahahahah
V

Vuc

pre gotovo 2 godine

JSL igrac kao Kaludjerovic. Zato se i smucao po 1 sezonu po Aziji u Arabiji,Koreji,Izraelu,Turskoj itd.
N

Nikad trener

pre gotovo 2 godine

Utakmica resena,ostalo samo formalnost u revansu a Lazni mister i dalje nastavlja da Sabotira Ohija i da decku ne daje ni sekunde na terenu,stvarno sramota!
T

Tastatura navijač

pre gotovo 2 godine

E to si ti. Tebe će taman Deki slušati ko će igrati. Ohi, Ohi... Igra ko je u boljoj formi i ćao. Dosadni ste sa Ohijem.

Marko Milivojevic

pre gotovo 2 godine

Muka mi je od eksperata. Idemo Deki, idemo Zvezdoooo!!!
P

Podrska za Ohija

pre gotovo 2 godine

STANKOVICU, JEL OHI "NE MOZE" DA IGRA NI SEKUNDE U REVANSU CAK NI KAD VODIMO 5-0! SACUVAJ BOZE STA RADITE...
M

MNM

pre gotovo 2 godine

Mislim ali samo mislim da Deki malkice,samo malo zna bolje od tebe velikog strucnjaka..stvarno sta radi prva bila samo 5:0 svasta!Valjda ce procitati tvoj koment pa da se urazumi:))
I

Iksi94

pre gotovo 2 godine

Mozda će sanogo umesto draga ako hoce da ga cuva od kartona. Ili erak i milun na stoperima a ko će desno nemam pojma.
G

Gost98

pre gotovo 2 godine

Sa cestim eksperimentima mister Stankovica necemo daleko dogurati.
G

GostNBG

pre gotovo 2 godine

Ponovicu jos jednom.Nadam se da Katai i Dragovic nece igrati da ne bi rizikovali parne kartone za plej of protiv Makabija.I nadam se da u klubu vode racuna o tome.Svakako ima ko da ih zameni.Napred Zvezdo🇷🇸🔴⚪🔴⚪🔴⚪
S

Simić

pre gotovo 2 godine

U kvalifikacijama nema parnih kartona. Igrač "pauzira" tek posle trećeg žutog.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ()

pre gotovo 2 godine

Gobeljiću, NE obraćaj pažnju na........ Kad za nešto više od dve nedelje IGRAĆEŠ 3. put LIGU ŠAMPIONA, A ako Boga da iduće sezone i 4.put. Malo je igrača na ovim prostorima koji mogu da se pohvale i približno sličnom igračkom biografijom,,,, malo koji igrač bi izdržao najprizemnije uvrede kojima si Ti već predugo izložen. Gobeljiću, DAJ SVE OD SEBE I IZBORI MESTO STARTERA PONOVO, I POKAŽI OD KAKVOG SI MATERIJALA SAGRAĐEN. P. S. ZABOLE ME, ODAVDE DO OGNJENE ZEMLJE ZA SVE MINUSE I ZA SVE IZBLJUVANE SPLAČINE OD KOMENTARA, SPLAČINARA I BALEGARA, SVIH BOJA, DEZENA I VELIČINA.
@

@NAJVEĆI ZVEZDAŠ

pre gotovo 2 godine

Ovde si pljuvao po mnogim igračima Zvezde, nazivao ih RAGAMA i kako su Terzićeve kombinacije i ugradnje. Ali onda kada si bio na prevaspitavanju, kao što je bio i Andjus, onda si promenio ploču. Sada hvališ i onog najlošijeg od loših.
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Marko Gobeljić je direktno koštao Zvezdu plasmana u 1/8 finala LE protiv Milana (penal u 3. minutu, promašen zicer za 2:1 i crveni karton) i za malo bio direktan krivac da Zvezda umesto u 1/8 finala LE ode u LK (penal protiv Brage)... Tako da, Marku Gobeljiću nije mesto ni na tribini, a ne u prvoj postavi...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ()

pre gotovo 2 godine

@ Tebi bezimeni da kažem : I juče i danas i uvek : DIONI, RIŠAIRA, BAKAJOKO, FALKO, LA PARA, SPIRIDONOVIĆ, TOMANE I BAR JOŠ NJIH 14-15 SU RAGE KOJE NE BI KUPILI NI DŽAMBASI NA VAŠARU U DEBELJAČI, TOLIKO ŠTO SE TIČE "PREBASPITAVANJA",,,,,,, A Gobeljić nikada nije pripadao toj grupi, ČAK I U PERIODU KADA JE ZAISTA LOŠE IGRAO, I NJEGOVU PRIPADNOST I PRIVRŽENOST I POŽRTVOVANJE U ZVEZDI NIKADA NISAM DOVODIO U PITANJE Drugo posle ispadanja od Omonije i Šerifa i o Stankoviću sam pisao sve najgore i zaista nisam mislio da će postati trener........ ALI, POSLE POSLEDNJEG CIKLUSA LIGE EVROPE, A NAROČITO POSLE IGRE U GLAZGOVU(BEZ OBZIRA NA PORAZ) JAVNO SAM SE NEKOLIKO PUTA IZVINIO ČOVEKU, ŠTO JE LJUDSKI I DRAGO MI JE ŠTO SAM POGREŠIO I ŠTO APSOLUTNO NISAM BIO U PRAVU,,,,,,, ISPOLJIO SAM STARU SRPSKU BOLJKU,,, NEDOSTATAK STRPLJENJA. A ŠTO SE TEBE TIČE I TVOG KOMENTARA,,,, SVE ŠTO IMAM DA TI KAŽEM JE: MMMMMMMRŠŠ!!!!!!
G

Gost jel

pre gotovo 2 godine

Zašto ne koriste onog malog desnog beka što igra za reprezentaciju,barem u prvenstvu ima 30 utakmica na kojim bi mogao da se kali.Šta će u Grafičaru,kad nemamo rezervnog u Zvezdi?
В

ВЕРАНО

pre gotovo 2 godine

мОГУ МИСЛИТИ ДА ЈЕ ДОШАО ЈОШ ДЕСЕРС ,А ДА СУ НАС НАПУСТИЛИ КРСТИЧИЋ,НИКОЛИЋ ,ГОБЕЉА ,БЕН ПАНКОВ,ПАВКОВ И ДА СМО ДОВЕЛИ ЕГОРА ПРУТСОВА
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Malo kurtoazije nije nikada na odmet...rival se mora postovati ma ko bio.
S

Savatije

pre gotovo 2 godine

Ovako treba da glasi izjava ozbiljnog trenera, koji trenira ozbiljan klub. Bez omalovažavanja protivnika, ali i bez lažne skromnosti. Bravo Deki! 👏
Đ

Đukin fan

pre gotovo 2 godine

Dobra vest je da u 22 igrača koji su u Jerevanu ima 5 bonusa a i Gruzijac koji je došao takođe u tom statusu.Bilo bi dobro da Zvezda brzo povede sutra i da makar 3-4 bonusa igra minimum poluvreme.Eraković verovatno ide do kraja meseva ali ostaju svi osrali..osim ako i Motiku ne puste na pozajmicu.Teško da će igrati ove sezone neku veću ulogu.
n

niszvezda

pre gotovo 2 godine

Gruzija može da bude u tom statusu jedino ako uzme srpski pasoš...
U

U inat dušmanima

pre gotovo 2 godine

HOĆEMO OHIJA U EKIPI U STARTNIH 11. HOĆEMO ŠANSU ZA OHIJA POD HITNO. OHI JE BOLJI OD OD SVIH NAŠIH ŠPICEVA. OHI MORA DA IGRA, U INAT DUŠMANIMA.
1

11211

pre gotovo 2 godine

Brate smaraš! Još malo i zamrzrćemo čoveka zbog vas
U

U inat dušmanima

pre gotovo 2 godine

@11211. OHI ZASLUŽUJE DA IGRA, U INAT VAMA LAŽNIM ZVEZDAŠIMA. U INAT DUŠMANIMA.
@

@u inat dušmanima

pre gotovo 2 godine

Jesi se zaljubio u Ohija, igraće oni koje Stanković stavi, a ne mi tastatura treneri, razumeš ti to.
p

premiks

pre gotovo 2 godine

sigurno se sprema zamena za sanoga ,mozda ado ,bio bi dugogodisnje resenje a moze on i na desnog beka igrao je to.ali kako precrtati jednog sanoga koji je pojeo vezni red milana od koga protivnicki igraci beze kao djavo od krsta.mora mu se naci uloga.mada i dalje ne vidim ko je najblizi klupi ivanic kanga ili kangva
C

CoaŠmrkas

pre gotovo 2 godine

Koliko su samo ljubomorni na Gobeljica, ovo je bruka. Decko je za svakog od vas Kafu licno.
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Pa mi nismo fudbaleri al i dalje možemo da razaznamo ko zna,a ko pojma neka. E pa on pojma nema i nije normalno da jedan takav tutumrak ima tolko utakmica u Zvezdi. Ajd sad zdravo.
n

ng

pre gotovo 2 godine

čovek dao gol velikom bufonu😏😏😏
а

армата

pre gotovo 2 godine

Поред ових побједа, Станковић се не треба одрицати Бена и Санога. Макаби има намазане искусне играче и поред ових момака што су брзи требаће и искуство. Мора им дати минуте и држати их у форми.
V

V1ad

pre gotovo 2 godine

Sanogo da, to nam je praktično jedina 6ica u timu. Od Bena imamo mlade, brže, a usudio bih reći i bolje igrače.
4

4-4-2

pre gotovo 2 godine

@V1ad, Sanogo nije 6-Ica nego klasična 4-ka! Kanga je 6, a Ivanic 8
G

Gost za vlad

pre gotovo 2 godine

Samo Katai je bolji od Bena.
u

ujka firga

pre gotovo 2 godine

neverovatno da Srbija nema dobrog desnog beka,u ligi ni jedan nema kvalitet za Zvezdu,verovatno cemo dovesti nekog stranca,onaj Muriljo je odlican,znaci mora da dodje stranac,jer domace opcije nema.Gobeljic kakav god da je,za Zvezdu nije to vise nije upitno,ali moze da posluzi protiv Surdulice,Javora i tako tih ekipica
V

ValensijaKK

pre gotovo 2 godine

Da ne grešim dušu o Gobeljića, ali sećam se dobro kada je Rukavina sa nepunih 36 godina pozvan u reprezentaciju i kada je izjavio kako mu nije jasno zašto nemamo nijednog mlađeg desnog beka koji je kvalitet za reprezentaciju. Evo i sad, u celoj domaćoj ligi ne postoji bolji desni bek od Gobeljića, o čemu se radi? I kad sam ja bio klinac svi smo hteli da budemo Batistuta i Ronaldo, niko nije hteo da igra odbranu, ali Zvezda je tad napravila jednog Dušana Bastu, zašto sad ne može?
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Лига у којој је Гобељић најбољи десни бек треба да престане да постоји!
H

Hames

pre gotovo 2 godine

Bartenderu, zbog cega onda ta liga daje direktnog ucesnika u LS?
Z

Zato

pre gotovo 2 godine

Možda zato što je se promenio koncept igre. Bez velike uvrede ako kažem da je tada CZ bila nešto slabija od Partizana,( iako je možda dobila i derbije, tabela je pokazivala Partizan kao prvog)…nebitno , hoću reci da je se CZ više se fokusirala na jaku odbranu , i kontranapade, pa i Milojeviceva Zvezda također -tu je bio Žule Stojković, i sl, nego na neki danasnji ofanzivni lepršavi fudbal u sredini terena, gde se traži da bekovi igraju krila, Tada su bekovi bili samo bekovi. Promenila se igra ,fudbal je postao zahtevniji prema bekovima,bekovi su ujedno i krila i ne samo njima, sada se od golmana traži da učestvuje u igri praktično kao zadnji stoper, stoperi je ujedno i vezni ali pokriva inpoziciju beka kada bek ode visoko, vezni su ujedno defanzivni i ofanzivni, pa jedan tadašnji centarfor (sidraš) više ne valja ako nije još brz kao krilo i ako se ne vraća do skroz do svog gola..Fudbal se promenio, samo kod nas sve nekako se može samo bek -nikako.
G

Gost5678

pre gotovo 2 godine

Stankovic mora da rotira i da daje više minuta rezervistima, katai leti nema snage za više od 70 minuta, Ima Bena kome nije dao uopste minuta, ima Mustafu, Sanoga koji igra 10 minuta,Mitrovica ... slede važne utakmice Cukaricki izmedju dve utakmice ,nema potrebe igrati u punom sastavu u Jerenvenu, prosto trosenje snage i rizikovanje neke povrede ,Čeka nas utakmica u izraelu sa 80% vlažnosti vazduha to mogu da izdrže samo najsvežiji igraci, maintenance nas koeficijenta
B

Brzo

pre gotovo 2 godine

Već su stigli,neko reče da je jako dug i dalek put…
V

VAR

pre gotovo 2 godine

Nisu išli brodom.
Z

ZZ Crew

pre gotovo 2 godine

Svi znamo da mozemo sa timom Vasiljević,Stankovic,Erakovic,Milunovic,Gobeljic,Srnic,Sanogo,Ibrahim,Motika,Mitrovic i Ohi i opet cemo sa trecim timom dobiti i opravdati koeficijent. Ljudi ceo Balkan i pola Evrope prica o Zvezdi,Mamic kaze da ce Zvezda u sledecih 10 godina biti nezaustavljiva,Zvezdan Terzic je argumentovao realnih 100000000 u naredne 2 godine, to je fix kes koji samo treba sacekati. Zvezda je velika opet. To ce priznati i Firmas i grobar i Bed Blue Boys i Torcidas i Varvar... Zvezda je najjaca na Balkanu.
V

Vasilis

pre gotovo 2 godine

Da li bi voleli da vidite formaciju 3-4-3 sutra? Realno kad nema Mice, Katai-Ohi-Bukari napad. Pozadi Erak, Milun i Dragovic. E ja bih centralno Sanogo i Kangva, al problem je ko da glumi wing bekove, to bi ispalo da treba da budu Gobelja i Srnic al to je tragicno. Generalno, koga vidite u 3-4-3?
d

dejanera

pre gotovo 2 godine

Popovic- Erakovic, Milunovic, Dragovic- Sanogo, Kanga, Kangva- Katai- Mustafa, Bukari, Pavkov
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Hoće li debitovati sutra Gruzijac?
Р

Роко

pre gotovo 2 godine

Мислим да не, није регистрован
h

hhhhhhhhhhh

pre gotovo 2 godine

Ovi su najjaci sto pisu hoce li debitovati, ne moze nije registrovan za ovo kolo koje podrazumeva dve utakmice, tek u 4 kolu ce moci da igra
G

Gostgost

pre gotovo 2 godine

Neće, juče je tek potpisao, ne može- nije bio na spisku za prvu utakmicu, samo sa spiska koji je prijavljen za dvomeč mogu igrati…
B

Blrs

pre gotovo 2 godine

Samo je Gobelja nezamjenjiv :)
V

Vinegar

pre gotovo 2 godine

Mozemo mi da pricamo sta ocemo, al Gobelja ce 6. sezonu da igra Evropu i to vrlo verovatno 3. LS. Dao gol Bufonu, faulirao Nejmara. Kristijano mora klub da trazi da bi igrao LS, Gobelja to s pola gasa resi.
Б

Братина

pre gotovo 2 godine

Гобеља ће и следеће године у Лигу шампиона, значи седма сезона у Европи, четврта у Лиги шампиона(вероватно)