Komentari na vest

Stankovićev ulazak u svesni rizik - nije važno kako izgledaš sada, već kakav ćeš biti u paklenom avgustu

S

SilverSurfer

pre gotovo 2 godine

Ne sećam se da sam ikada pročitao da su fudbalerima iz Nemačke ili Engleske noge bile teške od priprema. Verovatno su te fraze skovane da bi se pravdao fudbalski neuspeh ali i pre svega limitiranost ovdašnjih trenera. Takođe, predstojeća sezona će biti specifična i zbog termina Svetskog prvenstva. Ne bi čudilo da to bude razlog potencijalnim iznenađenjima kada su u pitanju rezultati na samom prvenstvu ali i evropskim klupskim takmičenjima. Moguće je i da će drugačiji kalendar uticati na više povređenih igrača. Zvezda je tu u dobroj poziciji jer, verovatno, sem Erakovića neće imati nijednog reprezentativca. Međutim, ono što najviše može da brine na ove tri pripremne utakmice je što se ne vidi šta Zvezda hoće da igra. Ni isprobavanje pojedinaca na određenim pozicijama ne deluje kao nešto što će biti primenjeno u takmičarskim utakmicama. Deluje da su leva i desna strana dve potpuno nezavisne celine što dovodi do toga da sve liči na jedan raštimovan orkestar u kom svira ko kako hoće. Mister u ovom trenutku ne odaje utisak dirigenta koji ima kapacitet da harmonizuje tim. Tu su i skorašnja iskustva iz letnjeg perioda sa Omonijom i Šerifom koja su Zvezdu koštala 20 miliona evra kao i činjenica da tim sa prošlogodišnje generalne probe nikada više nije igrao. Izmene koje je vršio tokom pripremnih utakmica izgledaju kao da se vrše reda radi, da bi se zadovoljila forma. Zbog toga je možda nekorektno pričati o pojedincima ili neophodnim igračima već pre svega stručni štab treba da definiše kako igra treba da izgleda i da pronađu način na koji to da se sprovede ne terenu.
T

Tacno tako

pre gotovo 2 godine

Leva i desna strana ne postoje kao celina. Sa Bukarijem i Kangvom je pretumban vezni red i nestao je protok lopte. Treba vremena da njih dvojica postanu deo tima. Onda ce to biti jaci tim nego onaj prethodni koji je bio bez njih
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre gotovo 2 godine

Poštovana Zvezdaška braćo, Potpuno su nevažni rezultati u ovim pripremnim mečevima, čak da je i Zvezda pobedila sa 4:0 sve tri prethodne utakmice to skoro da ništa ne bi značilo i ne bi imali pravu sliku o formi ekipe. Takmičarske utakmice su nešto sasvim različito od ovoga,,,,,, svojevremeno su treneri Valter Zenga, Velibor Vasović, Miljenko Mihić govorili da su rezultati u pripremnom periodu sekundarna kategorija, a fokus je na fizičkoj pripremljenosti i težnja da se u približno istom tempu odigra svih 90 minuta. Za mene lično je najvažnije da se vidi pomak u igri na bolje, igra se brže, i igra izgleda i sigurnija i tečnija. Ali, ONO ŠTO JE OČIGLEDNO : - TRENER MORA DA KAŽE I TO SA AITOROTETOM DA KATAI I IVANIĆ MORAJU DA PRATE TAJ TREND, I DA DODAJU LOPTU I OSTALIM IGRAČIMA I TO MNOGO BRŽE A NE DA DAVE I LOPTU I TIM I IGRU........ PIĆINI??? Vidi se da je nekada, ALI NEKADA PRE 3-4 GODINE BIO IGRAČ, VIDI SE DA RAZUME IGRU, VIDI SE I DA UME SA LOPTOM,,,,,,, ALI SE ISTO TAKO VIDI DA IMA BAR 7-8 kg VIŠKA TEŽINE, DA VEĆ POSLE 15 MINUTA JEDVA IDE A KAMOLI DA POTRČI, VIDI SE DA NIJEDNOG PROTIVNIČKOG IGRAČA NE MOŽE DA PRETRČI,,,,,, I DA NE NABRAJAM, OD PIĆINIJA JE SVAKI IGRAČ ZVEZDE U OVOM TRENUTKU KORISNIJI NA TERENU OD NJEGA, PIĆINI JE!!!!!!! - NE U PO TRE BLJIV -!!!!!!!! ni za našu ligu a Bože sačuvaj za kvalifikacije za LŠ. Kangva i Bukari su bez ikakve sumnje pojačanja, Srnić je odličan(ma šta bilo ko pričao), Nikolić je iznenađujuće više nego dobar, ostali korektni. Nadam se da će sve biti ok, do početka prvenstva.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 2 godine

Najbolje od svega ovoga sto tek igramo od treceg kola.
G

Gost1111

pre gotovo 2 godine

Vidim da je svima nama sporno kako Katai i Ivanic zajedno i Picinija ne racunam ko i svi mi ovde i da je bolji smesni Bakajoko od njega. Makar trci ne staje nek trenira centarsuteve. Picini trci kao slupana supa svakog trena je pretnja po nas gol cak i ako ga napada neki polu amater igrac. Formacija najjveci problem i taj siroki romb to je za srpski mentalitet tesko igrati. Tesko cak i za druge..retko se to vidja na tv-u i sami igraci ga nemaju u glavi kako se stoji i sta se radi u mili sekundama. To se uci godinama od pravog trenera za to. Igrao je nekad Murinjo to i neko sa Salsburgom. Ono sto vidim gde je Deki najjbolji je Atalantina formacija tu je dominatan koliko toliko i to je najjbolje za sve nas da igramo dok je on tu. Dal je to 3 4 2 1 ili 3 4 1 2 to je isto. Borjan-Dragovic i dva dobra stopera pored njega levo i desno... ispre njih levo Rodic, pored Kangwa,Kanga,Bakajoko(ovde treba bolji desni bek ali nema) ispred njih jos su Katai(on je taj Papu Gomes Atalantin tj Zvezdin!!! ) Ivanic prodaja ili klupa.. Katai,Bukari i mnogo dobar spic kao Zapata taj kalibar i na klupi jedan Luis Muriel.. Bukarija gledam stavio ga u onom rombu desno udaljio ga od gola 50 metara gde je bezopasan, on treba da bude napred sa Kataiem tandem uz vrhunskog napadaca. Ohi i Pvkov prodaja...
t

tragedija

pre gotovo 2 godine

Stankovic kao da živi u nekom svom univerzumu gde mi pravimo sanse kako jedan šut odlučio a oni juce imali zicer za 2:0
C

CH

pre gotovo 2 godine

Oni ne treba da budu šampioni pripremnog perioda. Kada dođu takmičarske utakmice, kada svima bude više stalo do rezultata svi će biti ispraćeni sa 3+.
G

Gost433

pre gotovo 2 godine

Da je picini Srbin danas bi ga svi pljuvali... igrac je sramota za profesionalan sport
D

Deki maky

pre gotovo 2 godine

Piculin je prevara od igraca,dosao kao dil dekija i dr.terze Napadaca nema, bekove nema...opet do septembra mozda i moj Deki zajedno s njim ode put Italije.
G

Goster

pre gotovo 2 godine

@Deki maky Opšte poznata je stvar, Dejan Stanković preživljava isključivo zahvaljujući šibicarskim kombinacijama, iako je zaradio para toliko da ne može potrošiti za dva života. Kakve sve gluposti čovjek ovdje pročita, pa to je za ne povjerovati!😂
D

Deki maky

pre gotovo 2 godine

@goster, sine ocito nisi u toku, para nikad dosta- Deki opstaje tu gde jeste,samo iz toga razloga,razvio je biznis u Bg-znam coveka ,i neka pravi ,svi kvazimenadzeri se ugrađuju zasto ne i on ,Mile Acimovic,Milijas-i njegova ekipa. A Piculin ce pokazati kakav je igrac,ako se ne povredi do Oktoberfesta!!!!
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Svake godine ista prica od kada je Stankovic tu. Terza dovodi pojacanja, pravi budzet kao da ce se igrati LS i govori se da bi sve sem toga bilo neuspeh. Nakon toga se ispada u prvom kolu kada nastupe u LS, igraju LE i priča se kako je cilj ostvaren i kako su zadoboljni, a svi znamo sta se pričalo. Nije Deki kriv, jednostavno nema adekvatna pojacanja i to je to. Ne moze LS da se igra sa Picinijem. Onaj jadan Rodic lipsa, nema ko da ga menja, spica nema ni u najavi. Onaj Bukari je dobar samo za kontru, tako da cini mi se da ce se opet igrati niski blok, pa sta urade Kataji i Ivanic napred. Sanse se uopšte nisu stvarale na poslednjem mecu, a Deki kaze treba mu samo golgeter... Pa da je Levandovski igrao juce ne bi dao vise od jednog gola da se ne lazemo, mozda ni taj jedan koliko je CZ bila bezidejna.
G

Gost4433

pre gotovo 2 godine

Sa kime je Milojevic ušao dva puta u Ligu Sampiona?
R

Robert Lewandowski

pre gotovo 2 godine

Milojevic je ozbiljan trener, Deki nije na tom nivou. Mislim, Miloje je znao limite te ekipe i zato je stalno govorio da mora da igra u niskom bloku i da ceka kontru ➕ je imao i dosta srece. Deki kao zeli da igra neki napadacki fudbal, a ono niti ima znanja, niti igraca za to.
G

Gost444

pre gotovo 2 godine

Ovo za sada je zabrinjavajuće... Picini tragedija od igraca...
T

Terzinjo

pre gotovo 2 godine

A tek napad...
I

Ima li prave informacije

pre gotovo 2 godine

Juče neko napisao Frank Boli, danas spominju ovde po komentarima Agalarova. Ljudima je baš dosadno pa glume insajdere.

Delija

pre gotovo 2 godine

Tacno tako, ovo su pripreme. Kada bude borba za LŠ, za titulu i kup, obda da budemo pravi.
D

Dejan 22

pre gotovo 2 godine

gluplju priču nisam čuo... napadač drugačijeg tipa, a promijenili do sad 10 različitih napadaca, različitih stilova, niko nema damu da kaže koliko je juče Katai izgubio driblinga, duela i ostalo daj molim vas da vidimo tu naprednu statistiku
G

GostZvezda

pre gotovo 2 godine

Slažem se Agalarova, ko god da je spomenuo 21 godina , najbolji strelac Ruske 1 lige , 6 miliona vrednost , neće igrati drugu ligu Rusije sa raspalom Ufom, garantujem da bi ga pustili za 2 miliona jer ne biraju nisu više u prvoj ligi.
P

Poznavanje

pre gotovo 2 godine

Ovakva igra je rezultat teških priprema koje se sprovode u Italiji a iste takve sprovodi i naš kondicioni. I zbog toga bolje igre dolaze tek nakon 2 3 mjeseca, radi toga smo ispali od Šerifa, Omonjje itd a dobijali kasnije jače klubove,. Zbog toga dolazi i do velikog broja povreda, sličan problem su imali Česi kad im je ovaj kondicioni bio kod Stramaćonija.
Ј

Јосиф

pre gotovo 2 godine

Суштина је значи, да испадамо и сада!
G

Gostina

pre gotovo 2 godine

pa onda je trebao prije 3 mjeseca početi pripreme, ne diraj molim te
Z

Zvezdabg

pre gotovo 2 godine

Gamid Agalarov - špic!
М

Митт

pre gotovo 2 godine

Тек 21 година, а дао 19 голова у лиги и то за Уфу која није могла да опстане. Плата му је тамо око 22 000 фунти на годишњем нивоу. Тако да ако се може требало би га довести.
G

Guest

pre gotovo 2 godine

Nije dobar čim ga Zenit nije doveo:).
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Звездина жеља да убрза игру и Катаи-Иванић који воде игру не може у исту реченицу! Једноставно то не функционише! Њихово преспоро комбиновање, Декијево тврдоглаво инсистирање на игри по левој страни, са Срнићем на задњем везном нам не би поправио Бензема, једноставно не играмо на шпица и то је то! Нама треба агилан и брз задњи везни, дефанзивац, млађи Саного, нама треба плеј, 10-ка, који ће да упосли шпица, који ће да да лопту на страну, види како се људи крећу, а не Катаи глава у земљу, бициклица па ако не прође руке на кукове и клај клај… Тај фудбал више нигде не пролази!
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Biće Zvezda opet šampion. Mene raduje i činjenica da će i konkurencije biti dosta jača. Partizan, Voša, Čuka, TSC i Radnički su dosta jači pa i Spartak. Pazar i Radnik uvek ne zgodni domaćini a novajlija GAT veoma čvrsta ekipa. Voždovac, Radnički KG, Napredak, Kolubara po mom mišljenju nešto slabiji ali i te ekipe neće biti lako dobijati. Ubeđen sam da će biti kvalitetniji fudbal ove sezone. Javor nisam pomenuo jer ne znam Niša u vezi njih.
Z

Znojko

pre gotovo 2 godine

Možda i najlošije pripremne utakmice do sada!Možda je trebao da se smanji intenzitet fizičke spreme jer je mali vremenski period između prošlog i nastupajućeg prvenstva ali valjda Deki zna šta radi.Čudno je da su nam se 4 igrača povredila u toku priprema što samo govori u prilog da je trebao da smanji tempo i da pokuša da treninge prilagodi više taktičkim i tehničkim finesama.Sa ovakvom igrom će nas Zenit sigurno razvaliti ali je najvažnije da budemo pravi kad počne prvenstvo i Evropske kvalifikacije.
P

Pitanje???

pre gotovo 2 godine

a da nije Federiko Panonćini kriv sto se ovoliko igraci povredjuju? juce cetri igraca se u jednom danu povredilo???? da li je to normalno?
C

CSF

pre gotovo 2 godine

Utakmica dno dna, a Stanković hvali li hvali. Kao da smo mi gledaoci slepi kod očiju. On izgleda vidi što ne vidi niko drugi u ovom svetu. Pomozi bože, nama i njemu grešnima.
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Cim su izašli iz Srbije odnosno okvira Ping Pong lige odmah nije bitno, ili ipak tamo nije sve kao u domaćoj ligi gde imas toliki broj filijala i sudija da kad nesto krene po zlu odmah se reagira.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Tako je, najveća filijala prošle sezone bio nam je Partizan...
R

Raša P

pre gotovo 2 godine

Nemoj svog sponzora nazivati ping pong jer može da vam ukine i ta 2 milona. Ljudi svesno bacili pare i ako su bili svesni da ih Evropa videti neće. Baš ste ne zahvalni!!!
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Pripreme sluze da se sv iistrce, da svako pokaze sta zna, da igraci osete loptu, a forma se tempira kada je najpotrebnija. Ono sto se moglo videti iz ovih nekoliko utakmica, to je da Ohi treba da igra spica, a da Pavkov ulazi samo kad mora. Da Kangva i Kanga ne mogu zajedno da igraju, obojica su isti tip igraca, a Kangva je u svim aspektima igre bolji od Kange i on mora imati prednost. Inace su ga dzabe dovodili. Srnic nije vise ni za sredinu, jedino gde bi mogao da se uklopi je desni bek, gde se Picini ne vidi previse. Sanoga spustiti na stopera, a dati Stanicu da igra tu poziciju, pogotovo ako Erakovic ode i treba bonus. Tu je i Stankovic, koji je sasvim solidan. Znaci, sa njima dvojicom odraditi takticke zamisli, jer nemaju iskustva za jace utakmice.
S

Srbija Majka

pre gotovo 2 godine

Djelimicno se slazem ali isto tako i ne...prije svega kada su u pitanju Kanga i Kangva, jer su nam to dva najkvalitetnija igraca kada je sredina terena u pitanju. Zrtvovati bilo kojeg a pogotovo Kangu je suludo, ali isto tako Kangvi se mora dati prostor iza napadaca da nebi dolazili i smetali jedan drugom. To je sada ja mislim i Stankoviceva najveca slatka muka kako da ih ukomponuje i dobije najbolje od obadvojice. Kada je Srnic u pitanju ne slazem se uopste na konstataciju da je on igrac kojeg se treba rijesiti, jer naprotiv to je mozda najzahvalniji igrac u timu Crvene Zvezde, jer decko uvjek daje maksimum svoje snage i moze da odgovori na svim pozicijama u timu i odradi prljavi zadatak koji se stavi pred njega i to bezpogovrno. U ovom trenutku ja bih pokusao da ga forsiram kao desnog beka ili ving beka jer nemamo vise Gajica i da uz Picinija koji mi ne uljeva bas povjerenje bude igrac koji ce da cuva tu desnu stranu kada se budemo branili i igrali na kontre protiv jacih timova. Sanogo moze da odgovori na poziciji stopera ali isto tako nemamo alternativu kada je zadnji vezni u pitanju i vidjeli smo sta se desi kada nam je tu sam Kanga i kako duva vjetrometina iz kontri protivnika. Steta za ovog Ada sto ga nisu doveli i zrtvovali jos pola miliona...jer se sada vidi koliko nam fali takav igrac. Sada moraju da ganjaju i stopera, jer Erakovic ode a nije da ih bas ima kvalitetnih na transfer pijaci za male pare. Napad je isto tako trenutno najveci problem i brz napadac je preko potreban da Stankovic ima opcije i mogucnost da kombinuje sa dva spica a o povredama da nepricam ako ostanemo samo sa Ohijem i Pavkovim.
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Pusti bre Stankovicu te price za malu decu. Sada ne licimo ni na sta, a necemo ni u avgustu...i ta prijateljska sa Zenitom...ako moze nekako da se ne igra, odvalice nas od zivota koliko smo losi.
G

GostMo

pre gotovo 2 godine

Prazne price
k

knindz

pre gotovo 2 godine

potpisujem od reci do reci , a ne ko ovi juce poludebi...koji pljuju posle prijateljske.. očekujem zvezdu u grupi lš, koja se tamo neće obrukati, znači mnogo bolja zvezda nego nego u one dve sezone lš kod milojevica
L

Liga Sampiona opet

pre gotovo 2 godine

Ako je ovo tacno ok. ima smisla ali ako cemo zbog toga opet da kiksamo u prvom kolu kuci kao prosle godine onda ne vidim svrhu! Da se ppdsjetimo Stankovic je kiksao 2 sezone zaredom ulazak u LS i to mnogo kosta! Sa druge strane dobro je odigrana LE i prikupljeni su bodovi. Mene vise brinu pojacanja i odlasci,zar je moguce da opet nemamo bekove i da se uopste ne traze? Pa dokle rodjaci? Gomilamo igrace u sredini a bekove pa cak i stopere ne dovodimo. Picini je prevara,ne znam jel treba jos jednom da nas izbaci iz evrope? Ako vec ppvecavamo budzet daj platite napadaca 4m beka 3m. Takodje daj vise da prestanemo da se lazemo nosu nam krivi napadaco jer nemaju sanse ne daju im se lopte vec se igra za Ivanica i Katajia i njihovo soliranje! Pamet i glavu sad otkucava.
z

z-z

pre gotovo 2 godine

Zenit-Zvezda 7:0 i opet će tvrdoglavi mister reći odlično smo igrali, a igra nema veze sa vezom. Ne zna se ni ko šta igra ni gde koji udata. Nije stvar njegova priča jak trening. Za tehniku i pas nije potrebna neka jaka kondicija. Mister nemaš sistem igre ne koristiš igrače. Menjač Kataija, Ivanića, Kngu u 70 minutu a ne u 45. Ne znaš da uklopi dva nova igrača umesto lopte Bukariju u prostor Kanga daje Pićiniju jer ne zna da pošalje precizni dugu loptu.
G

Gost878

pre gotovo 2 godine

a da nije Federiko Panonćini kriv sto se ovoliko igraci povredjuju? juce cetri igraca se u jednom danu povredilo???? da li je to normalno?
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre gotovo 2 godine

Razumem da su pripreme i da u ovoj fazi rezultat niti je relevantan niti je toliko bitan ali neke stvari mi se ni malo ne svidjaju. Prva stvar je zasto su tu igraci u koje strucni stab nema poverenje niti zeli da im da neku ozbiljniju sansu, tu pre svega mislim na Zivkovica i Bakajoka. Ni jednog ni drugog Deki ne zna da koristi i to je ok, jednostavno mu ne odgovara takav tip igraca ali zasto su onda na pripremama?! Druga stvar, ponovo kasnimo sa pojacanjem na centarforu, a u slucaju da ne ide Ohiju i Pavkovu na jednoj utakmici jer su isti tip napadaca mi nemamo plan B. Treca stvar su bekovi, levog beka ne mozemo da nadjemo 5 godina, mozemo samo da se svi zajedno molimo za zdravlje Rodica i da se nadamo najboljem jer u suprotnom tesko nama. Gobeljic na jacim utakmicama ne moze ni desnog beka da odigra a ne levog. Ista je situacija sa Picinijem da se molimo za zdravlje i dobro raspolozenje Italijana inace ozbiljnu alternativu nemamo.
R

Rubikova kocka

pre gotovo 2 godine

Samo da se ne dogodi kiks kao prošle godine u prvom kolu protiv Vojvodine... Imamo dvije kući i mora se uzeti 6 bodova, nikako drugačije
E

E, bre

pre gotovo 2 godine

Mora samo da se umre.
m

milittao

pre gotovo 2 godine

oni su sad trčali da bi za mesec dana bili pravi. i stranci su u nikad težim pripremama učestvovalo, da nisu došli u zvezdu ne bi znali kako se to radi u Srbiji. te priče o tempiranju forme su samo za naš prostor. ili si spreman ili nisi, ili imas snage da trčiš ili nemaš, nema tu druge. vidimo svi da se igrači jedva vuku po terenu, oni su izgradjeni ljudi i njihova spremnost nije upitna jer treniraju 300 dana godišnje možda i malo više ali samo u Srbiji postoji fraza fizičke pripreme, svi u svetu ovaj period koriste za laganiji ritam treninga i što više uigravanja ekipe kroz kontrolne utakmice. ja nikad nisam video najveće svetske klubove da onako mlitavo izgledaju na prijateljskim utakmicama.
K

Kolle

pre gotovo 2 godine

Sine, ti ne znaš kako izgleda fudbalska lopta... Promašio si sport...
D

Djovani

pre gotovo 2 godine

Alibi tekst i prica o avgustu. Ko prati, moze videti na klupskom yt kanalu svi koji su davali izjave govore da nisu umorni i dau sloveniji rade manjim intenzitetom i vise sa loptom. Ovo je prica zvana kupovina vremena i povecati strpljenje kod navijaca. Daj boze da proigramo i da me demantuju na terenu.
@

@Djovani

pre gotovo 2 godine

oni i da su umorni sigurno neće da kažu crkvamo budi realan
D

De jàn

pre gotovo 2 godine

Nije ono problem sto smo lose odigrali pripreme, ali je zabrinjavajuce da nismo uspeli da stvorimo bar koju ozbiljniju sansu na poslednje dve utakmice. Videcemo kako ce sve to izgledati, ja se iskreno nadam da ce to sve biti dobro.
S

Srdjan88

pre gotovo 2 godine

Sta bolan nismo stvorili sanse na zadnje dve? Protiv Domzala smo imali jedno 20 suteva. Protiv Kopra su lose odigrali, ponajvise zbog vrucine i teskih uslova. Igrati na 30+ stepeni na pripremama je cista ludost iskreno. Ne znam kako treniraju ali nemamo se mi sta posebno uigravati kada he ovo manje vise isti tim. Bukari i Kangva su se dobro uklopili i to je jedino bitno. A drugo, bitno je da nema povreda i da kondiciono budemo na nivo. A bicemo, to odavno nije problem Zvezde, bili smo trkacki vise nego ravnopravni Rendzersu koji je fizicki i trkacki mocna ekipa
T

Tanasije

pre gotovo 2 godine

@Srdjan88 A Koper nije igrao na 30 stepeni?!?!!? Protiv koga je Zvezda igrala? Izmedju sebe?
z

zuzu

pre gotovo 2 godine

+30 axaxa ajde budi ozbiljan. Slovenija je to Kranj, bio sam na tim stadionu. Tamo je zima do juna. Sneki samo što se otopio. Čistiji vazduh nego u BG 5x. Da se možda nisu aklomatizovali 12 dana? Sva opravdanja su samo opravdanja loše igre i taktike trenera. U Rusiji ako bude zenit igrao realno bez kočnica ima da nam da 5-7 golova ladno.
D

De jàn

pre gotovo 2 godine

Drugo je druze kad neko odvali loptu nebu pod oblake, a drugo je kad se odigra i kreira izgledna sansa. Ja ne racunam sut sa 30 metara koji je otisao 10 metara iznad ili pored gola. Zabrinjavajuce je to sto na poslednjoj utakmici nije bilo sanse koje je smisleno kreirana, tipa dupli pas, pa u prostor za krilo, lopta na drugu i promasaj, to je ok, ali toga nije bilo.