Komentari na vest

Stankovićeva slagalica za premijeru: Kanga kandidat za startera, Krstović prvi bonus, dilema i formacija

G

Gost918

pre gotovo 3 godine

U najavi vec vidimo da je Ben zakljucan, a Falka nema nigde...
K

Korisnik

pre gotovo 3 godine

Kanga ima 2 i po godine radnog staza jos pola godine i vodi se kao domaci u ling longu
N

Nenad1246

pre gotovo 3 godine

Nije ti ovo FM
S

SilverSurfer

pre gotovo 3 godine

Nikolić nije zadnji vezni a Gavrić nije desno, nego levo krilo. I zbog toga ni jedan, ni drugi ne prikazuju igre koje se od njih očekuju. Gavrić je bio standardan na levom krilu onda je dolaskom Kataija izgubio mesto a priliku počeo da dobija na desnoj strani. Moguće da je psihički kljoknuo što za jednog mladog igrača ne bi bilo ništa čudno. Tu je i misterija zvana Falko. Doveden je kao pojačanje za utakmicu protiv Milana. Ne da nije igrao protiv Milana već, od kada je došao, nije ukupno sastavio devedeset minuta na terenu. Olakašavajuće okolnosti su da je imao koronu, bio povređen, ali čudno je da nije mogao da odigra više u rekreativnom prvenstvu kao što je naše. Da ne bude sa njim kao sa Garsijom. Bombastično najavljivanje, povremeni bljesak na terenu i onda nestajanje. U domaćem prvenstvu Zvezda je prvi favorit ali za bilo šta ozbiljnije u Evropi ovaj tim je prespor. Na Evroskom prvenstvu svako je mogao da vidi šta su ključne stvari današnjeg fudbala: fizička pripremljenost, brzina i taktička obučenost do savršenstva. Fudbalsko umeće svelo se na osnovu koja je besprekorna. Kada su uzmu u obzir ovi parametri jasno je da nijedan klub iz Srbije nije konkurentan.
E

E baš

pre gotovo 3 godine

Gavrić od povrede ne zna ništa ni kada ga stavi na levo krilo.
R

Rukovotstvo

pre gotovo 3 godine

Iskijaće na nos, kada ne prođu kvalifikacije ni u evropu a kamoli ligu šampiona.
K

Kairat

pre gotovo 3 godine

Sa sporim Babićem, Sanogom, Nikolićem i Petrovićem a i dovedenim Krstičićem svaka brza ekipa iz ecrope, azije, nalupaće nam 3 komada ladno. Doveli sve spore igrače odbrane i sredine. Jadna nam majka od spremne uprave i još spremnijeg poltrona Stankovića koji i ovo što ima ne može ili ne sme uklopiti ili je slep svojom sujetom. Protiv Vojvodinr igraće i Babić, Gajić koji nema blage veze pokrivati bek pozicju, ludi Sanogo tesar žutih i crvenih kartona a i sjajni Velja i Njegoš sa pasing u rikverc. Dq ne pričamo o propalom Gavriću. Ali podrška Dekiju za propast. Kada se osvesti biće kasno jer ove godine ovakvim stavom jošbod priprema jasno da neće biti ni evrope a kamoli lš.
3

3579

pre gotovo 3 godine

Дегенека вратити под хитно!
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Dakle za ka gu i degeneka ovo je sve planski urađeno od strane kluba. Čuj kanga odstranjen jer nije dobro odigrao utakmicu? Pratim svaku utakmicu sa pripremama čak i neke treninge, i mogu da kažem da kanga sigurno nije odstranjen jer pruža loše partije, već nesigurno došlo da duga novca pa sad hoće da ga oteraju za slobodne papire. U tom slučaju ja bih im rekao, radite šta hoćete, ja da idem neću a platu hoću na računu isto kao što je dobijaju katai, Ben i dragovic. Sad vi vidite dal vam se isplati da ja treniram sa strane. U suprotnom ima da vas tuzim uefi.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Saškica večna tužibaba na zvezdinu štetu
M

Monteroo

pre gotovo 3 godine

Zvezda je realno slabija nego u proslim kvalifikacijama jer neki igraci ne mogu da izadju iz tog okvira drugi krug i to je to. Dragovic je klasa ali to Babic potire,Rodic ne moze vise,Gajic SLS igrac,Nikolic ono standardno..smaranje lopte. LS je nemoguca misija....da se ponovi prosla sezona bice super. Nikakav iskorak nije napravljen.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Слажем се брате, једино данас жреб послужи, а и паметније је да играмо ЛЕ, јер нисмо за ЛШ. Служимо за гол разлику. Позз
C

Cisto da pitam

pre gotovo 3 godine

Godinama unazad u ovo vreme dobijamo nove dresove, ove se niko ne oglasava po tom pitanju... pa nismo mi mali klub da igramo u istoj opremi dve godine.
P

Phhh

pre gotovo 3 godine

Mi nemamo ekipu za evropu on priča o dresovima. Phhhh.
O

Ognjen Drinski

pre gotovo 3 godine

Falko godinu dana nije dobio poštenu šansu a plaćen čovek preko milion. Znači, ili totalno neznanje stručnog štaba ili nekakve menadzerske kombinacije.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Falko je dosao pre 6 meseci!!!!!!!!!!
з

зики

pre gotovo 3 godine

Станковићу доведи Бегића из Бањалучког Борца
U

Ue

pre gotovo 3 godine

U današnjem fudbalu levi-desni bek pola ekipe!!!!
K

Koji?!

pre gotovo 3 godine

Koji je taj moderni za 400.000? Ali za lš, linglong me ne zanma.
G

Gost Zrenjanin

pre gotovo 3 godine

Na žalost isto je i sa Pavkov Milanom,iživljavanje,samo još da Bena stave na klupu i uradili su sve kontra željama navijača..
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Zelje navijaca su rezultati, iako se ni ja ne slazem sa nekim odlukama i ne svidja mi se koliko neki igraci imaju "kredita" i sansi dok god ima rezultata podrzacu Dekija. Prosla godina istorijska i u Super ligi i u Evropi tako da tastatura selektori batalite.
G

Gost555555

pre gotovo 3 godine

A kad dovodimo levog beka? Tri godine ne moze nas sportski sektor da dovede skolovanog levog beka, sramota!
g

gagynbgd

pre gotovo 3 godine

Prosla godina kao i ostalih 10 godina, standardno, sklanjalice..
Р

Растаман

pre gotovo 3 godine

Зашто се ивако иживљавати над Дегенеком,није ми јасно.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Zato sto ocigledno dovode Baneta, pa je on visak ili pak mozda kako bi se rasteretio budzet
Б

БургерКИНГ

pre gotovo 3 godine

Прошле припреме,уигравање екипе пред квалификације,Банета нема а Дегенек сувишан у тиму.Изгубише силно време и за нападача,па,доведоше на позајмицу,уместо да купимо.Само да и овај нападач не буде ко Ван Ла Пара..Из авиона,није се поштено ни поздравио са играчима,а играо као стартер у Минхену против Бајерна...А и знамо како је играо,док је у Звезди био... Треба уиграти тим,и да прођемо квалификације
K

Kanga!

pre gotovo 3 godine

Možda ovog dovode mozda onog, možda ga prodaju. Pa dok ga ne dovedu zašto igra Babić rupa a ne Degenek. Još da unaci Nikolića i Petrovića i lepo da izgubimo od Vojvodine pa dok se osveste u upravi onda pada poraz i od Makabi/Kairat pa će onda da stvaraju ekipu iz dupeza u glavu za pingpng ligu. Tvrdoglavost i sujeta uprave i Stankovića doneće nam samo poraze.
G

GS

pre gotovo 3 godine

Kad pročitam za profesionalnog fudbalera sa platom od 500.000 evra godišnje da nije spreman, odmah mi nije dobro.
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Bez Kange nema ko da iznese loptu..ni da stane na nju..ne znam ko bi njega prodao..tanak je tu Veljko jos..mora se i Sanogu skrenuti paznja na duele..da pazi na guranje..jer cesto pravi glupe faulove i bude penal ili karton..
J

Joe Lesh

pre gotovo 3 godine

Setaju Degenek, Pavkov, Kanga i Gavric. Kaze Degenek meni ce biti kao u onoj Corbinoj pesmi "dzukele ce me dokosuriti". Na to ce Pavkov : mene su vec odavno dokosurili! Kanga samo mahne rukom : meni je vazno samo da na racun legne cela plata. Mali Gavric sve to slusa i razmislja: mene je Piksi zvao u reprezentaciju, a kod ovoga ne mogu ni bonus da budem niti sam blizu prvih 22, sto mu gromova i hiljadu munja!
P

Provereno

pre gotovo 3 godine

Bane Ivanovic dolazi u zvezdu u narednih 48h!!!!!!!!
@

@provereno

pre gotovo 3 godine

Bilo bi to mnogo dobro,ali odakle ti ta informacija?
А

Ау постали смо

pre gotovo 3 godine

Дом пензионера и онда се чудимо што нема пара и зашто нико не може да се прода
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Bane Ivanovic nije penzioner! I sa 40 ce biti bolji od Babica i Pankova!!
S

Stop populizmu

pre gotovo 3 godine

Kangu niko nije terao sem onih koji pišu tekstove i komentatora koji su ga u prvom mandatu pljuvali na svakom koraku a danas ga brane od nekakvih nepostojećih napada. Degenek lajkuje tvitove protiv Pankova, klinci na raspustu botuju za njega kao nekada za gardiste koji su nas upropastili svojom formom, kao i degenek lopta u aut koji ne može da se sstavi zadnjih par meseci.
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

Najbolji centarhalf u Srbiji a ti si od onih sto botuju,ponavljas stalno isto i to kopirano.
n

naduvasmijaja

pre gotovo 3 godine

Druze...
B

Burg

pre gotovo 3 godine

Gledam sad na hrvatskoj televiziji HRT emisija o kosarci i olimpiskom turniru,gostuje im najpoznatiji hrvatski sportski novinar inace u penziji koji ima preko 40 god.radnog iskustva u kosarci, na pitanje jednog kolege mladjeg novinara jel prati sta se desava u prtizanu covek ovako odgovara: pratim kosarku preko 40 godina,i u staroj yugi i nakon raspada,nigde tokom cele karijere video nisam da se u jednoj zemlji kao sto je Srbija gde je prosecna plata 400-500e jednom klubu preko noci daju tolike pare da moze da dovodi igrace od 3-4-5 mil evra,a da pri tome cak 10 godina nista osvojio nije ni jedne titule niti je igrao EL u opste,za mene je to neshvatljivo,evo recimo kod nas u zagrebu cak i dinamo nogometni klub tesko da moze da daje za pojacanja tolike silne milione kao prtizan,za mene je to neverovatno i fascinantno! Covek bukvalno u par reci pogodio pravo u centar,alal mu vera i svaka mu cast! Cak i hrvati vide o cemu se tu radi i kako rezim u Srbiji na silu pokusava jedan klub sa stotinama miliona da progura do titule i EL!
r

rimtuti

pre gotovo 3 godine

Boli me kurac za partizan, da li ima 300 milijardi od države ili je sirotinja. Ajde bre dosta više sa tim jadikovanjem ne zanimaju me 2 posto njihove finansije ni u fudbalu ni u košarci. Jedino što me zanima je da Zvezda igra dobar i agresivan fudbal, i da igra košarku bolje nego prošle sezone.
ф

фк цз

pre gotovo 3 godine

дежурни критичари, вансеријски познаваоци фудбала и невиђени стручњаци...ајте да сачекамо неку утакмицу и да видимо шта ће се дешавати, како ће Декијев избор играча као тим функционисати, какаву игру приказати и какав резултат постићи......
Х

Херој

pre gotovo 3 godine

У нашем првенству ће било који тандем врхунски изгледати..Ал видећемо прву озбиљнију утакмицу у Европи,како ће изгледати..Само немој тад и ти да разапињеш Декија на крст,јер се сад већ види да то није тандем за Европу.
T

Tropiko

pre gotovo 3 godine

Te utakmce kada se izgube prvo kolo i kvalifikacije za lš posle možeš da se češeš po ceo dan i staviš koga hoćeš, završio si priču. Umesto sada da nam igraju najstabilniji igrači, on miksuje još ne zna ni formaciju sa kojom će igati na Vojvodinu. I naravno opet će Velja i Njegoš kai i Babić puž.
j

joey

pre gotovo 3 godine

borjan,bakajoko,degenek,dragovic,rodic,sanogo,kanga,katai,ivanic,falco,diony ili ben za LŚ
N

Nas

pre gotovo 3 godine

Druze nemoze ta postava jel Dragovic je isto Stranac posto Austrija nedozvoljava dvojna Drzavljanstva znam iz iskustva
K

KIMI 85

pre gotovo 3 godine

Samo me zanima koliku platu prima mrkela I skauti.Nova sezona, I ponovo na delu koliko je taj covek nesposoban.Trpas napadace, stopere a nemas rezervnog levog beka vec dve sezone. Tog Babica ste trebali da prodate jer mu se vidi da je imao zelju da ostane u Portugalu, Rodica da ispostujete ako je on vec prema vama ispao korektan. Na mestu sportskog direktora treba mladji, koji poznaje moderan fudbal I prilike, koji je iole poznatiji od ovog mrkele. Evo vam samo jedan u moru primera, Krupnikovic. Dosta vise sa nesposobnim ljudima koji primaju ogromne pare za nista..
L

Lolol

pre gotovo 3 godine

Beka NEMA reprezentacija, a kamoli Zvezda
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

dosta maltretiranja degeneka a nemaju nikakve fudbalske razloge
M

Muler

pre gotovo 3 godine

Kanga i Nikolić, kao Zidan i Saša Ilić. Ne znam odakle bilo kome ideja da Kanga ne bude starter. Ova ekipa Zvezde bez njega ne može da iznese loptu pod visokim presingom iole ozbiljnijeg protivnika. Bukvalno izgledamo kao amateri. Zato smo i gubili ubedljivo u Ligi šampiona.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre gotovo 3 godine

Ako Stankovic sklanja Degeneka jer decko trazi svoje pare, ponavljam svoje pare Terzicu, onda je Stankovic slina nad slinama. Eto samo to. Ponavljam ako. Jer Degenek je Bili Kostakurta za Pankova, Erakovica uopšte ne uzimam za ozbiljno, gledam na njega kao na onog klinca na malom fudbalu sto treba da popuni broj i skoči nam po pljuge i pivo.
R

Realno...

pre gotovo 3 godine

... ako je tako, onda je slina. Ako nije tako, onda si ti slina. Kažem, ako nije tako.
B

Bane15

pre gotovo 3 godine

Pazi ovih krvopija. Cim se neko pojavi odma ajde kod nas. Bem ti fudbal ...zgadio mi se. Odrapio bih im cenu 500 miliona pa se jebite.
2

2305

pre gotovo 3 godine

Citam za degeneka sta masa pise, alo jeste vi ljudi normalni? Pa jel gledao neko celu drugu polusezonu bio najkriticniji, citaj pas nije mogao da sastavi. Sve protivniku u noge kriminalan ke bio. Sad na pripremama penal naoravio protiv arisa. Hvala za salzburg i ostalo jednostavno u fusbalu nema minulog rada decko je kritican.dosta vise on je ovo nja nja ono je ono, na terenu je uzasan vec duze vreme. Bravo za odluku. Svaka cast kao coveku nek trazi novi klub ili nek dodje na sever sa gobeljom zajedno, dobrodosli su
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Pa hvala bogu da je shvatio. Nikolic je odigrao za zatvor. Sve te sanse su bili njegovi kiksevi. Nisu to bile Sturmove dobre akcije vec im je ovaj davao loptu na 25 metara od gola cetiri puta.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Nikolic je uvek najgori na terenu, nije to nista novo. Na kraju ce uspeti Krstvovica da proguraju, kao bonus igraca, Stankovic previse izigrava pudlicu.
R

Rs bl

pre gotovo 3 godine

Kako se ovo desava sa Degenokom pocinje mi se gaditi
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Više ne smeš da tražiš ni svoje rodjene pare. Odmah budeš sklonjen. Podrška za Degeneka. Dečko je za klasu bolji od Babića i Pankova, a od Erakovića neću ni da pričam. Ta priča koju priča Doktor, Zvezda napreduje, rastu standardi, pa je zbog toga Degenek izgubio mesto, to je zločin.
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ma bravo, za minut 60 i kusur minusa. Neko nam je gladan. Evo ga🍔🥪🍔🥪🍔🥪🍔 Njam njam. Prijatno BOTINE.
N

Nenad1246

pre gotovo 3 godine

Koliko je to tačno što tvrdiš? Evo ja nisam čuo ništa zato me zanima izvor i kolko je to tačno. Ako je tako sramota je al ni igrama nije zaslužio bio je očajan polusezonu. Ako nije tako onda čemu laganje.
G

Gost za nenad

pre gotovo 3 godine

Degenek je odigrao polusezonu gotovo bez greske a koju si ti ligu gledao nemam pojma.

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Imamo DRIM TIM za superligu! Zvezda sigurno osvaja titulu
D

Duh no1

pre gotovo 3 godine

Oprostite mi za ruznu prošlost... Nema ove god. Titule...nema namestenja, sklanjanja tu je i var. Poz. Za bivse moje...
T

TokyoCZ

pre gotovo 3 godine

Borjan-Gajic,Dragovic,Degenek,Rodic-Sanogo,Krsticic-Ben,Katai,Ivanic-Dioni. Klupa:Bakajoko,Babic,Pankov,Kanga,Nikolic,Falko,Pavkov,Krstovic...Imamo strašn tim, bolji nego prosle godine. Mislim da cemo uci u LŠ,biti treci u grupi i takmicenje nastaviti u LE, gde cemo eliminisati bar jednog rivala. U domacim takmicenjima osvajamo i titulu i kup,bolji smo od Partizana,dokazacemo opet i u derbiju. NAPRED ZVEZDA SAMPION!
z

zak

pre gotovo 3 godine

Nemam ništa protiv Sanoga,dobar igrač, ali često ne može da kontroliše svoju snagu što me iznenađuje za tako iskusnog igrača i onda ispada naivan , a protivnici to koriste i lako padaju čim osjete kontakt .
G

Gost ali pravi

pre gotovo 3 godine

Šta radite sa Kangom i Degenekom? Oni moraju da budu u prvoj postavi!

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Naravno, steta sto nisu ukinuli ovo glupo pravilo o bonus igracima. Ovako Zvezda ne može da izvede najjači tim. Takodje i broj stranaca na terenu je glupo pravilo i trebalo bi da bude neograničen
S

Stefnik

pre gotovo 3 godine

Ima emo silnih muka ove godine sto se tice bonusa. Sada on mora da bude na terenu 90 minuta ili ga zameniti drugim bonusom. Prosle godine smo kako tako plivali s Nikolicem ili Petrovicem tih 45 minuta a sada ce biti druga situacija. Sama cinjenica da ni Nikolic ni Petrovic vise nisu bonusi dovodi nas do toga da ce to morati da se popunjava Krstovicem ili Erakovicem. Gavric sto zbog konkurencije sto zbog kvaliteta nije realna opcija kao ni Stanic. Druga stvar koja mi se ponovo ne svidja je definitivno mesanje uprave(Terzica) i verovatno menadzera u rad strucnog staba. A to se vidi po ponasanju prema Kangi kao jednom pd nosilaca ove ekipe i Degeneku. Voleo bih da nisam u pravu ali cini mi se da u klubu u opste nisu svesni cinjenice da u petak dolazi ozbiljan protivnik a vec u sredu jos ozbiljniji i da svaki nepredvidjeni kiks moze da donese nesagledive posledice.

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Znači bonus svih 90 minuta! Sramota sta radi FSS, stvarno treba da svi klubovi istupe iz lige!
B

Bum taun reds

pre gotovo 3 godine

Nesporan je trenerski. talenat D.St. ,ali je nesporno i da su svi krenuli da mu se mešaju i to nikako ne valja. Njemu lično zameram što nije tvrđi na tu stavku,ali mu po prvi put zameram i nešto iz struke i naravno manje je bitno šta ja mislim,al se glasno čuju i ovi koji znaju,a to je da nije ponovo napravio odbranu. Sem Dragovića,ostali su skloni kiksevima i realno su svi do jednog neka treća liga,a to može skupo da košta. Gajić napred i odigra nešto,al pozadi svaki put bude u drami sa iole ozbiljnijim krilima,jednako kao i Rodić i Babić. Voleo bi da svi grešimo u proceni,al se bojim da smo u pravu. Sa još jednim pravim štoperom i desnim bekom ovaj sastav bi imao šanse,ovako???

Vladimir Sakovic

pre gotovo 3 godine

Vucko tako odlucio, kao i broj timova u ligi
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Gavric svakako ima kvalitet, za razliku od Krstovica.
A

Aca11

pre gotovo 3 godine

Ne znam zbog čega stalno pominju Krstovića kao "bonus" fudbalera, kada on taj status ne može da ima? Da bi fudbaler dobio status "bonusa", on ne sme da bude star više od 21 godinu i mora da ima pravo nastupa za U21 selekciju Srbije. Krstović prvi uslov za status "bonusa" ispunjava (21 godina), ali ne ispunjava drugi zato što je nastupima za U21 selekciju Crne Gore izgubio pravo nastupa za selekciju neke druge zemlje u istom uzrastu (može samo da pređe u A selekciju neke druge zemlje), tj. on nema pravo da igra za U21 selekciju Srbije... Status "bonusa" bi u prvenstvu mogli da imaju Eraković, Gavrić (ako ostane), Gordić (ako Stanković bude rotirao sastav za različit takmičenja), Stanić, Lazetić (ako opet ne ode na pozajmicu)...
4

4ty

pre gotovo 3 godine

Falko igra jako dobro, super kontrola, lucidnost... Ali samo cu reci.. Tesko onom kome je Ben konkurencija...
s

skunipen

pre gotovo 3 godine

Moze Zvezdina uprava da tera Kangu i da placa tekstove protiv njega koliko hoce, da ga ocenjuju kao prosecnog igraca kao onda nakon meceva protiv Milana, dok su ga italijanski mediji ocenili kao jednog od najboljih u Zvezdinom timu. Obrni okreni, ova ekipa ne moze bez njega. Pa i kada navodno nije u formi, covek drzi cas fudbala Nikolicu. Nadam se da ce im doci u glavu i kada je rec o Degeneku.
G

Gost031

pre gotovo 3 godine

Druže svaka ti je ka Njegoševa !
k

kao kakao

pre gotovo 3 godine

Oterali -izbacili bukvalno stojkovica i savica,sada degeneka,nije to dobro drugovi,nije zbog necega.....
N

Nenad1246

pre gotovo 3 godine

E velike štete za Savića i Stojkovića.
p

perhan123

pre gotovo 3 godine

Veljko Nikolic, veciti talenat. Kanga je 100 puta bolji igrac. Protiv Milana, Nikolic izdejstvovao korner, kraj meča, umesto da sa loptom juri ka korner zastavici i ne ostavi prostora sudiji da svira kraj, on lagano ostavlja loptu i polako se kreće ka šesnaestercu. Nerazumljiv potez
l

lisabon

pre gotovo 3 godine

kanga dobar igrač,al luda glava
g

ggost

pre gotovo 3 godine

Isto kao što se Kanga "odstranjen pa vraćen u prvi tim", tako će biti i sa Degenekom i Pavkovim

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Nikolic moze da cisti kopacke Kangi,razlika je kao da poredimo igraca Norica i De Brujnea. Sa Ivanicem u klubu,Krsticic je rezerva, startna formacija u vezi: Sanogo-Kanga-Falko(Ben,Gavric na desnom krilu)-Ivanic-Katai,a u slucaju da imamo prednost moze Krsticic da ide na centralnog veznog,Kanga na pleja,a Ivanic na klupu. Razlika sa Kangom i bez njega u nasoj igri je kao nebo i zemlja,idealan primer je derbi sa Partizanom u ligi zbog pravila sa dva klinca u igri u prvom poluvremenu. U prvom poluvremenu skoro nijedan udarac na gol nismo imali,niko nije znao da kreira sansu,Partizan je bio bolji,dok je u drugom sa Kangom sevalo ispred gola Partizana sa svih strana,jednostavno je,covek je mozak ekipe.
p

partizzanovatz

pre gotovo 3 godine

Gejlord Kanga ahahahahahaha
Д

Дегенека

pre gotovo 3 godine

Вам нећемо опростити!!!
G

GOST1110

pre gotovo 3 godine

Kao ni besomučno forsiranje Bena.
G

Gost za 1110

pre gotovo 3 godine

Da nisi ti ipak onaj 1111?
G

Gosturina

pre gotovo 3 godine

Degenek,Falko???? Sa Benom i Babicem smo sporiji i slabiji na lopti bar 20 posto... 4231 Borjan,Rodic,Degenek,Dragovic,Gajic,Sanogo,Kanga,Katai,Ivanic,Falko,Krstovic...a onda u zvisnisti od rezultata ubacivati Bakajoka,Stanica,Bena.....
1

169

pre gotovo 3 godine

APSOLUTNO SE SLAŽEM sa prvom postavom!!!
n

njjjjj

pre gotovo 3 godine

Krstovic out, dosta bonsuiiii ...alo f-SS

ANALIZA

pre gotovo 3 godine

Ok, a drugi bonus! FSS radi protiv interesa fudbala i protiv Zvezde
F

FKCZ991

pre gotovo 3 godine

Koje samoubistvo u najavi je izostanak Kange. Samo se treba setiti meca na San Siru kad mu igraci Milana nista nisu mogli, pa gol Gentu na Marakani. Covek je operisan od pritiska, jedno 10 puta je bolji od Nikolica koji tacan pas ne moze da da i to bez pritiska.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Наравно брате! Тоје јасно ко дан! Канга је психофизички најспремнији, фудбалски меѓу најписменим играчим нашег тима. Нажалост проблем је друго, терају га из клуба, зато је и доведен Крстичиќ, али добро, секу себи грану!