Stanojević na prozivci (Star sport)
Stanojević na prozivci (Star sport)

Stanojević deci crno-belih: Shvatite, mi smo gromada, budite zahvalni što ste ovde

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.01.21. | 11:54

„Nema alibija, nikakvih“, jasan je trener Partizana

Jedan stranac već na treningu (Maki Banjak), još jedan se priključuje u subotu (Žan Kristof Bajbek), preostala trojica (Sejduba Suma, Takuma Asano i Bibars Natho) u ponedeljak, čeka se još jedan na poziciji napadača, a bez obzira što su pojedinim navijačima legionari bliži srcu, samo zato što su atraktivniji, Aleksandru Stanojeviću je oko zaiskrilo pri pogledu na Partizanovu svlačionicu.

Njome dominiraju deca kluba.

Izabrane vesti

Računajući starosedeoce, povratnika Marka Živkovića i talente pekomandovane iz omaldinaca, kadeta i Teleoptika, čak 19 momaka kojima je crno-bela boja u krvi pojavilo se na početku priprema za prolećni deo sezone.

Taj podatak posebno raduje šefa stručnog štaba.

„Lep je i obavezujući za sve, a govori o sistemu vrednosti. Morate da znate šta znači biti deo Partizana. Ima ovde starijih fudbalara kojima je to jasno. Svi moramo da znamo šta je Partizan, da osećate zahvalnost što ste deo ove priče. Hoću da idemo u tom pravcu, važnijem od pravljena razultata, da shvatite koja je ovo gromada od kluba, da znamo to da nosimo“, nadahnuto je govorio Stanojević uoči prvog treninga u 2021.

Saglasan je i trener sa rečima predsednika Milorada Vučelića da ne bi trebalo tražiti opravdanja za lanjske neuspehe, već načine kako poboljšati poziciju u srpskom fudbalu.

Nemoj da mislimo da ćemo to lako dostići. Nema alibija. Nikakvih. Mi smo Partizan, igrači i struka će se boriti na terenu, klub na svoj način, ali je poenta da smo u ovome zajedno“.

Najavio je trener žestok tempo u pripremnom periodu.

Budite spremni na jak ritam. Iznad svega, budite sprmeni da nosite grb Partizana, da znate šta to znači. Budite zahvalni što ste deo ove priče. Želim vam uspešan rad, čuvajte se od povreda i virusa. Klubu hvala na organizacionoj podršci u rezultatski teškim vremenima. Idemo korak po korak, biće sve u redu“, mirnim glasom, prožetim optimizmom, završio je Aleksandar Stanojević.


tagovi

Aleksandar StanojevićFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara