Komentari na vest

Stanojević: Dovodimo klasičnu devetku i bočnog napadača, fali nam štoper, Suma da se izbori za minute

D

Djukela

pre gotovo 3 godine

Bukvalno jedini igrac koji zna da igra fudbal u partizanu treba da se bori sa nekim za minutazu
M

Mikis

pre gotovo 3 godine

Jel mislis da ti stoje brani? Sta u partizanu rade jojic, markovic, brezancic, smiljanić, natko od 600.000e?doveli pantic haha, bas pojacanje. Nema od partizana nista jos dugo dugo. Sa takvim nebuloznim odlukama mi cemo biti miljama daleko od titule

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Џаба вам галактикоси све, и џаба вас држава гура кад ће вам главе доћи Подунавски Четвртак нажалост вашу, а ви гледајте где сте и како стојите у европи громадее
S

SUMA DA SE BORI ZA MINUTE

pre gotovo 3 godine

Jojić ne treba da se bori, Miljko ne treba da se bori … Eee Stanojevica, Stanoje šta od sebe napravi.
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

neko sistemski radi protiv partizana ovo je trenutno najsporija ekipa u evropi sto dovoljno govori koliko je stanojevic nestrucan i pokvaren
G

Gospodin Chaki

pre gotovo 3 godine

HVALA TI LALATE!! HVALA TI DEKI!!Franjini jel stvarno 0(nula) duplo ništa trofeja u zadnje dve sezone?  Jel stvarno bila panenka Gemovića? Jel stvarno Delija Lalat odneo pehar kupa u Novi Sad? Jel vam stvarno propala rezervacija restorana za proslavu osvajanja kupa? Jel vas stvarno Lalat otresao treći put uzastopno? Jel se stvarno i dalje kunete u Drinčića? Jel stvarno dovodite vašeg dželata Aranđela Stojkovića? Jel ste stvarno fasovali 3 komada od devetoplasiranog drugoligaša fk Novi Pazar? Jel stvarno SavO još početkom avgusta odustao od titule? Jel stvarno deca još nisu pošla u školu, a mučeni partizan se već oprostio od titule? Jel vas stvarno iz kvalifikacija za LE izbacio surovi Šarlroa klub koji za 116 godina postojanja nije osvojio nijedan trofej  u bilo kom takmičenju? Jel stvarno dupla kruna na Marakani? Jel stvarno za Zvezdom zaostajete 111 bodova u 4 zadnje sezone? Jel vam stvarno Borjan odbranio dva penala? Jel stvarno Gobelja skinuo ćega Mustafi?  Jel stvarno dug mnogo veći od 31M evra?
G

Gooxy

pre gotovo 3 godine

Au brate ti si stvarno skrenuo dobro.opasnu sifru u kartonu imas,kao americki borbeni avion.isti komentar ostavljati mjesecima je opasno ludilo treba te vezati pod hitno.ili je ipak sendvic u pitanju???
@

@Cmarki

pre gotovo 3 godine

vi okitili autobus sa "dupla kruna"znas ono kad smo vam "ukrali "titulu
G

Grobari Niski

pre gotovo 3 godine

A golman Stanojevicu? I kako fale samo dva napadaca?! Partizanu fali jedno 5-6 igraca, golman, oba beka, stoper, ako ode onaj Banjak, zadnji vezni, ako ode Zdjelar, dva napadaca i krilo. Lazar Markovic, ako je bar malo moralan, morao bi da ode sam sto pre! Kao i Jojic, Smiljanic, Brezancic, Miljkovic i Stojkovic! Kakvi krpelji!
I

IVAN 82

pre gotovo 3 godine

Sve ste vec rekli u komentarima braco Grobari. Da ovom kvazi treneru mora da se Suma bori za minute, dok jedan Jojic, Miljkovic pa i Pantic imaju prednost??Ali on mora da,slusa prijatelje Damjanac-Ramadani. Uh sta docekasmo. Mesto novi trener. Da se dovedu 3,4 pojacanja, dobar napadac, proba sa Leonardom(plata ne velika, ali od ucinka i od rezultata da ima ekstra bonuse) Sumi dati odresene ruke kao 10ki. To bi vec licilo na nesto.
P

Panto KV

pre gotovo 3 godine

Banjak bi bio sjajan i na utakmicama,samo mu treba dati kontinuitet.On je vrhunski igrač.
S

Silvester

pre gotovo 3 godine

Modern fudbal ne moze da se igra bez brzine a nama ekipa sadrzi previse puzeva. Trebaju nam brzi mladji igraci, pa cak i da nisu tehnicki obuceni na tome se moze donekle raditi. Ko je spor taj je spor zauvek koliko god kao nesto zna ne vredi, jer na terenu danas nema vremena kao nekad da se ceka potez. To je nas problem u Evropi, a i kuci nam brzi igraci prave probleme. Selekciju u omladinskoj skoli korigovati a mozda pojuriti i klince iz Afrike sa brzinom i snagom i onda ih oblikovati. Dosta vise zadnjih veznih i sporih napadaca. Uprava dosta je bilo, posvetite se malo sebi, ostavite nam Partizan.
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Samo Znam iz pouzdanih izvora daniko od Afrikanaca nece doci u Partizan preko leta.
P

Prtz bgd

pre gotovo 3 godine

U pitanju je napadač Nicolás Schiappacasse, mladi urugvajski reprezentativac. 22 god
G

Grobari Niski

pre gotovo 3 godine

Tog balavandera je Ramadani pokusao da uvali mandovima proslo leto. Izbegli su ga samo tako lagano, pretpostavljam da je zesca menadzerska prevara, tesko da ga Terzic ne bi uzeo da je pojacanje...
@

@Grobari Niski

pre gotovo 3 godine

a Terzic je strucnjak pa zna da proceni fudbalera?
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Nije mi jasno zasto Stanoje voli toliko spore igrace? Miljkovic, Pantic, Jojic, Obradovic, Raca Petrovic, Lazevski... Da im nije Ramadani menadzer? :))
V

VALJAK I PRAVI NAVIJACI

pre gotovo 3 godine

STANOJE POVEDI OVE VANCAGE IZ UPRAVE I SVI STO DALJE IZ NASEG PARTIZANA. OJADISTE KLUB DALI STE SVESNI. IGRATE SE ISTORIOM. MRS !
D

Dzo Black

pre gotovo 3 godine

Ako budemo Usli sa istim Zadnjim veznima i ove sezonu o tituli i Evropi cemo samo sanjati
S

Sipa

pre gotovo 3 godine

Dolaze stranci, evo četvrta sedmica. Je l' dolaze trajekt
G

Gostic1985

pre gotovo 3 godine

Lothar Mattheus!
S

Sramota

pre gotovo 3 godine

Sta covek prica!
J

JUZNJACKA KRV

pre gotovo 3 godine

Dosta je bilo ,dignimo glas ,sve da proteramo. PROFITERI ,FOTELJASI. SIKTER SVI IZ KLUBA.
G

Gost222

pre gotovo 3 godine

Necete vi dovesti nikog kvalitetnog,treba dati pare za kvalitet,ali ste vi sve pokrali tako da nema nista od kvaliteta.Bice opet neki Bajbek,fudbalercina
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 3 godine

Sadik 90 miliona
0

0211

pre gotovo 3 godine

Nije miliona nego MELEONA
V

Voja-Bg

pre gotovo 3 godine

Suma da se izbori za minute, a penzioner Natko je dokazan. E moj Stanoje pa ti pojma nemaš, našeg najboljeg igrača zezas od kada si došao a penzionera guras. Lako je igrati protiv Javora, Mačve itd tu Natko bez dodira i pritiska kao igra nešto. Suma svaku vaznu utakmicu igra za 10. To samo ti ne vidiš trenerska neznalico. Pojma nemaš pun si kompleksa. Šta radiš jadnom decku to je neshvatljivo. Imaš ti Miljkovice, Smiljanice, Pantice, Jojice... sramotno za Partizan
V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

SALE i od tebe nista, dok cutis i stitis ovu kvarnu upravu. PROFITERI. Ajde SIKTER svi ,ojadiste PARTIZAN.
G

Gostiii

pre gotovo 3 godine

Nikad veći izdajnik u Partizanu od Stanoja.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Videćemo kakva ce ta pojacanja biti.Ali cak i ako budu dobra,dzaba ako se ne dovede bolji golman i ne oslobodi ispod prosecnih iraca.To su igraci koji ne mogu da svoju igru podignu unaprede,jer nemaju ni tehniku ni brzinu za tako nesto.Sa njima ce Partizan uvek da tavori,ispada u Evropi od ispod prosecnih ekipa,ali i da povremeno sjajno odigra protiv, Maceve, Backe,Rada,Zlatibora, i slicnih velicina.Znaci ,prodati,zahvaliti, Miljkoviću, Brezancicu,Loli,Lutovcu,Scekicu, Maticu,Gigicu itd.Dobro bi bilo i prodati, Zdjelara i Holendera.Zahvaljujuci uspesnoj karijeri,dao bih jos jednu,ali i poslednju sansu, Obradoviću,Jojicu i Markecu.
G

Gost566

pre gotovo 3 godine

Ser Šamrok od Šarloe je garant uspeha
G

Gost89

pre gotovo 3 godine

Kuka o bonus igračima a ima procenat od prodaje Jovića i Štulića, ili se nešto promenilo u međuvremenu pa kritikuje bonuse, da ga nisu izradili
G

Gost6888

pre gotovo 3 godine

ZNAČI NIKO NEĆE DA KUPI SUMU I BANJAKA A BAJEBEK NEĆE DA RASIINE UGOVOR
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Pantić može da igra po boku, e' moj stučnjak, takav sporać da igra po boku? On na jedan bok, Jojića na drugi i Bog da nas vidi, ni Kolubaru iz Lazarevca nećemo pobediti. Uprava i trener, NAPOLJE!!!
K

Komičar

pre gotovo 3 godine

Alo komičar, uključi pink, gostuje ti predsednik kluba :)
G

Gostojo

pre gotovo 3 godine

kakva medijska partizanska ofanziva gledaj vesti u nizu samo o Partizanu
L

Lopatar1970

pre gotovo 3 godine

Sikter iz kluba bre, najbolji igrač da mu se bori za minute... Bitno da su ti Miljković i Jojic standardni. Ovaj ne treba da vodi ni petliće a kamoli prvi tim. Pravicemo mi cak i Djukica od blata pored ovog balvana.
C

Coneee

pre gotovo 3 godine

Slobodno objavite da je Bojan Krkić na pragu Partizana...Pred potpisom je i Angelo Sagal!

Fljamurtari Petah

pre gotovo 3 godine

Sagal je gol mašina! Na 35 utakmica turskog prvenstva ima ceo JEDAN gol! Posle će opet biti CIA, BIA, MOsad i dozivanje Suda udruženog rada!
D

Deyan X

pre gotovo 3 godine

Suma treba da ostane do zime, i da mu se da sloboda u igri... tada moze da pokaže svu svoju vrednost. Nije klasa, ali vredi toliko da boljeg nemamo.
G

Ghost33

pre gotovo 3 godine

A golman?
c

cccc

pre gotovo 3 godine

Natho pre Sume ko imalo mozga ima skontat ce da je to zbog penala.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Proveren napadač? Šćepović ili liga petice? Mislim, ono, u aparthejdu ste. Ali interesantno je da igračima preko novina priča da mogu da idu. Biće zanimljivo ove nedelje...
Z

Zoran Pfc Ilic Lomnica

pre gotovo 3 godine

Stanoje je jako dobar trener. Mislim da boljeg trenera nismo imali jos od Jesica. Jeste da mu se desio onaj kiks sa Samrokom, ali verujem da je naucio iz tih gresaka.
D

Dragan Z.

pre gotovo 3 godine

Desila su mu se dva kiksa - sa Šamrokom pa sa Šarloa prošlog leta. Zbog ta dva kiksa je Partizan izgubio desetak miliona evrića samo od Uefe... Kakav-takav, njemu je Suma najbolji igrač u timu. Jedini koji može solo akcijom da postigne gol. To što najboljeg igrača drži na klupi i uvodi kad ponekad i na važnim utakmicama - uvek prekasno, dovoljno govori o tome koliko je dobar trener.
G

Gost23

pre gotovo 3 godine

Samo još da sve to i ostvarite, godinama priče o velikoj rekonstrukciji, pa ništa! Ja ne bih ni Lazara Markovića više zadržavao...
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Savo je za stanoja-Murinjo
G

Gost5

pre gotovo 3 godine

Posle nadimka Šamrok,dobiće novi nadimak-Dunajska Streda
k

kme

pre gotovo 3 godine

svake godine citam da se suma treba da pokazati... eh da bi ga vi mogli prodati, ali niko ga nece....
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Izborio se Suma davno za minute, jos dok ti nisi imao posao
K

Kap1243

pre gotovo 3 godine

Stanoje objasni nam kako se to Jojić izborio za minute pošto nas je koštao dva derbija a na terenu se raspada koliko je loš
Н

Нс бој

pre gotovo 3 godine

Поздрав Моцарту,зашто нема рубрике Трансфери.
G

Gost653

pre gotovo 3 godine

Na stopera daj Vladu Golemica.
H

Host

pre gotovo 3 godine

Dok se oni sete, čovek presao u S.Arabiju
M

Malinoa

pre gotovo 3 godine

Suma najbolji igrač Partizana,a šaban kaže da treba da se izbori za minute... Zemljo,otvori se. Stanoje odlazi
E

Ekskluzivno

pre gotovo 3 godine

Info: Vraća se Ivanov iz penzije
t

trta mrta

pre gotovo 3 godine

Suma ce se izboriti za minute kad plati reket treneru.
S

Svabanoti

pre gotovo 3 godine

Suma da se izbori za minute, Santa Maria della Salute...
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Umesto klasične devetke,treba devet igrača.
k

kako se

pre gotovo 3 godine

kod stanoja izboriti za minute,nemam pojma mozda treba da nauci srpski jezik postane patriota i razume klub nemam pojma da postane partizanovo dete.Jojic se izgleda bas bori za minute mora da je na treninzima brutalan tako mi deluje nekako tip
K

Kg

pre gotovo 3 godine

Jojara je bolji sudiha od Sume. Jojara sam sudi penal, stavlja loptu na belu tacku, daje gol ...... itd. Ali vise ni penal ne moze da da. Tu je Borjan. Dobar je Jojara neka igra vecito.