Komentari na vest

Stanojević ima problem sa realizacijom u derbiju i bonusima: Rikardo, Jojić i Marković kao domaće serije na RTS-u

S

Srdjan Kubura

pre oko 2 godine

Svrha ovolikog broja tekstova je da se valjda prikrije sramotna igra oba tima. Ziheraska kod Mistera i jalova kod Stanoja. Oba tima jedne velike nule, da se svakom ko je platio kartu pare vrate plus da im se nadoknadi protraćeno vreme i živci. Dajte jos jedan tekst da vidimo koliko je Jojic pretrcao ili tako neku slicnu nebulozu. Umesto sa napisete kriticki nastrojene tekstove koji ce nekako unaprediti ovaj jad of fudbala, ovde se pisu hvalospevi. Čuj stvorio monstruma. Dajte odmah Čupu i Miletu u reprezentaciju. Odmah.
S

Sani Boj

pre oko 2 godine

Evo ja molim autora ovog teksta, koji je zaista korektan, da se osvrne na ono sto je citava Srbija videla i sto i najveći dunsteri se pitaju, zasto Natko nije igrao do 87 min i koja je svrha bila njegovog ulaska u igru 3 minuta pre kraja kraja, kao i Zivkovica i Milovanovica, sta je trebalo Živković da igra. Da ne spominjem da nije bilo na klupi ni Brezancica ni Obradovića i da se odlucujuca utakmica igra ziheraski na nereseno pa ako nesto bude dobro je.
S

Slaba odbrana

pre oko 2 godine

Suma da gol trener ga skloni,Natko da gol trener ga skloni i tako u krug od derbija do derbija....Zato Zeka Jojić igra,ako se slučajno da gol,da on napravi penal,ili da pusti Kataia da prolazi pored njega kao da ne postoji,čovek je tri derbija koštao Partizan,napravio penal,promašio penal u kupu i nije sačuvao Kataia kada je dao gol glavom a pored njega i Zdjelar u derbijima se gubi,prošli derbi poklonio dva gola,onaj derbi kad je Zvezda pobedila 1:0 pobegao mu Ivanić čini mi se.Dvojica kapitena prodaju utakmice sa sve trenerom.Stranci tu ne učestvuju,juče Menig asistirao do Terzića,u drugom poluvremenu zamalo dao gol,bore se ljudi ali protiv domaćih izdajnika se ne može....
z

zlatiborac

pre oko 2 godine

1.Uprava namerno nije zimus dovela ni jednog ozbiljnog napadaca -2.to sve rade po ..necijoj..komandi?? 3.Nathko na klupi do 87 min.pametnom dosta ?
X

Xezlgzwx

pre oko 2 godine

Nikada u zivotu nisam procitao ili cuo izraz "pametnom dosta" nakon neke realne ili pametne konstatacije. Uvek je to na kraju najglupljih izjava koje nemaju nikakvog smisla. Bilo bi zanimljivo da neko istrazi zasto je najglupljim i najnenormalnijim ljudima to omiljen izraz...
N

Neverovatno

pre oko 2 godine

Neverovatno da Stanojević nije ubacio Natha pre 87. min.?? On je najbolji igrač Partizana, jedini koji ima tačan pas ka napadačima, ima dva gola do sada protiv zvezde. I Stanojeviću igra Jojić a posle njega ulazi Marković? Ili čovek nema pojma šta radi ili je saboter. Nema treće.
D

Dzo Black

pre oko 2 godine

Pa nije da ima problem, nego covek ne ume da dobija velike utakmice vise eto to je problem...On da je neki gospodin podneo bi ostavku...Tokom.citave sezone imamo problem kada jurimo rezultat, da se bolje dolazi do protivnickog gola, i koliko sam juce video, nismo to uopste korigovali, sto se tice cvrstine i stabilnosti tu smo bili juce na dobrom nivou, juce zvezda nije sansu imala jer smo zatvorili sve prilaze golu, Partizanu fali taj zavrsni pas, moguce iz razloga sto nemamo malo kreativnije igrace na leto pod hitno 10-ka, desno krilo produktivni od Meniga, i moze dobar i okretniji napadac, Gomes nije taj tip, desni Bek, e onda mozemo se nadadi necemu u sledecoj sezoni..
Z

Zn

pre oko 2 godine

Nije tacno, domace serije se gledaju redovno, iako su stare mogu se uvek gledati sa antologijskim glumcima, za razliku od amatera sa Topciderskog brda
G

Grobar Nish

pre oko 2 godine

Stanojevic pricao kako smo odigrali kvalitetno i u odbrani odlicno, pa mi smo morali da pobedimo, ne da branimo rezultat... Partizan je igrao bez m*da juce, uplasen svih '90 minuta da ne primi gol... A jos da se pljuju Terzic zbog zicera juce, i Milovanovic zbog Napretka, je mnogo ruzno!
Z

Zorg

pre oko 2 godine

Samo KRSTENOG napadaca da je imao partizan pobedio bi,zvezda se nije videla,patrizan je imdo zrelije sanse ali....🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤔
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 godine

Trebala nam je pobeda a mi pricamo o tome da smo zaustavili Kataija,Ivanica,Ohija.Imali smo dva zadnja vezna Zdjelara i Jeftovica a sta je igrao Jojic,jos jednog zadnjeg veznog.Pricamo o tome da Rikardo nije sutnuo na gol,pa kako da sutne kad je nasa postavka igre bila takva da je uvek bio sam izmedju njihovih dvoje troje igraca.Utisak je da nismo ni napali Zvezdu valjda iz straha da ne izgubimo.Mada je glupo kritikovati mladog igraca mora se reci da se Terzic potpuno pogubio i nije pokazao nista.Celavi Miletic i Jeftovic bolji od ocekivanog.Jojic nezna gde udara.Samo Stanojevic zna zasto je Natha uveo dva minuta pre kraja i zasto je zadovoljan casnim oprastanjem od titule mada on to javno ne zeli da prizna.Propustili smo sansu da pokusamo da pobedimo Zvezdu koja je juce bila slaba i nudila nam se ali za tako nesto treba imati onu stvar a Stanoju je juce bas to falilo.
@

@Mauro Tasoti

pre oko 2 godine

JeFtovic? Koji ti je taj? Neki novi? Ono kad napises ogroman komentar, hoces da ispadnes pametan, a ne znas ni ko ti igra za voljeni klub!
M

Mauro Tasoti

pre oko 2 godine

V ili F, tupis ga bez razloga.Ono kad zelis da ispadnes glup i uspesi u tome.
B

BokaBokaBoka

pre oko 2 godine

Na igrača kakav je Dragović koji je skočan i jak u duelu igrač karaiteristika Rikarda nema šta da traži. Jer pored takvog igraca nista ti ne vrijedi ici samo na visoke lopte i cekati da je Rikardo primi ili je spusti za nekoga. To je pored Dragovića preteško. Njemu bi jedino velike probleme mogao na napravi niski igrač sa niskim težištem koji je dobar sa loptom u nogama i brz. Poput Sume, Asana koji ne bi od saigraca dobijali visinske lopte nego kroz pas igru e onda bi njihova brzina i tehnika dosle do izrazaja jer bi morao da ih juri a on nema takvu brzinu. E upravo to što smo imali stručnjak Stanoje i uprava su najurili i Sumu i Asana. Zato je ova uprava izdajnicka i trener takodje jer su izgleda ucjenjeni necim. Da ti najuris upravo one igrace kojima Zvezdi najmanje odgovaraju. Koji su im davali golove i asistirali i pravili probleme njih danas nema, a jedini koji im je u predhodne dvije godine davao golove i asistirao Natko kojeg se itekako boje igrao je 3 minuta. Stanojevic u derbijima sve radi ono kao da mu neko iz C Zvezde nacrta kakav tim da izvede. Zato su morali Suma i Asano da budu najureni.
s

sb

pre oko 2 godine

U komentaru pre utakmice apelovao sam da na derbi ne izlazimo sa Rikardom, Terzićem, Uroševićem i Jevtovićem. Za prvu trojicu vam je jasno zbog čega, a četvrtog biste videli da je zvezdi pobeda bila neophodna.
D

Druže...

pre oko 2 godine

...uozbilji se. Ko se boji Natka? To je bivši igrač. Kao da si rekao da se bojimo od Mijatovića.
G

GosttsoG

pre oko 2 godine

Njemu je bilo bitno da ne izgubi, ništa drugo. Njemu su bitnije predstave na konferencijama i pravljenje alibija nego titula.Da se malo otvorio i izgubio, ne bi mogao da pravi alibi scene. Pa poslednjih 6 derbija nije dobio i na njima dao 2 (DVA) gola!!!!
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Pravo u centar! Sve vreme pravi sou i cirkus jer time prikriva mnoge stvari!
D

DDF

pre oko 2 godine

Pricam o tome od prvog derbija i svake evropske utakmice,samo neka saopstenja i izjave svi protiv nas i tome slicno,juce je bila utakmica pobednik ili gubitnik i dobili smo"dezertera"
S

Smislov

pre oko 2 godine

Partizan se trebao osloboditi Evrope, mnogo prije, kako bi ovdje bio prvak. Ovako za prolazak protiv Sparte dobiće drvenu medalju, a nakon te utakmice, samo 3 dana morali su na derbi, jedini gdje je zvezda bila bolja i u kojem je osvojila titulu. Za drugo mjesto u Srbiji nema čak ni drvene medalje. Ispali su glupi i naivni.

XS

pre oko 2 godine

Njima je preskakanje doigravanja za osminu finala mnogo znacilo sto nisu izgubili od Brage nasi su bili potroseniji i umorniji.
I

Iks Tb

pre oko 2 godine

Sada opet gledam onaj start Terzića iz 80 minute sa ledja i ne mogu vjerovati da mu ovaj crno beli sudija nije dao crveni karton..
S

Sima Arauho

pre oko 2 godine

SMENA STANOJEVICA-DULJAJU KLUPA DO KRAJA SEZONE.6 DERBIJA 3 PORAZA 3 NERESENE.
G

Gost0109

pre oko 2 godine

A niko ni reci sto nije igrao najbolji igrac Natko. Koji uput Zvezdi daje i golove.pa ga verovatno trener zbog toga ostavio na klupi. Stanojevic i uprava su sramota Partizana, objavili vi ovo ili ne.
Z

Zeekss

pre oko 2 godine

To mora da te je Zeks naucio, igrao je prosli derbi pa se nije video. Natko vise nije isto igrac covek ima skoro 40 godina. I
T

The Nightwalker

pre oko 2 godine

Bravo! Ajmo jos neku teoriju zavere! 😄
X

XD

pre oko 2 godine

Nego... Pitajte malog Čupu da vam vrati ovih 3-4 ofanzivnih igrača da ima ko da vam igra sledeću. Ja nislim da Rikardo kada vidi kovrdžavu kosu ppčne da drhti. Pojelo ga dete.
M

Mop

pre oko 2 godine

Ma jeste. Zato vam nožice drhtale celu utakmicu. Bolji jeste ali ste sinoć trebali da puknete kao balon
M

MopovTatko

pre oko 2 godine

Mope sine, nisi valjda plaky sinoc?
J

Jovan 84

pre oko 2 godine

Aleksandar Stanojevic unistitelj Partizana!Doveo je isluzene babe koje imaju vrhunske ugovore.Mladih, talentovanih igraca ni na vidiku.Lopovi iz uprave imaju za cilj da Partizan nikada vise ne bude konkurentan za trofeje.Nazalost blizu su ostvarenja tog cilja.
D

Deyan X

pre oko 2 godine

Kvalitet igraca I niste vise. Tu Stanoje ima problem. Jedna stvar mi nije jasna, treba ti 3 boda, a nista ne menjas zadnjih 15-20 min Meniga, Markovica sto pre prodati, Terzica I Jovica na kaljenje. Pa dovesti kvalietnije igrace. Ovo ne vredi ovako vise.
H

Hahaa

pre oko 2 godine

Stanojević ima problem - ne radi mu VAR da signalizira crveni za Terzića. Mada je i Jovanović video ono, ali je iskulirao.
6

6 derbija - 0 pobeda

pre oko 2 godine

Ser Stanoje briljira - 6 derbija protiv Stankovića i ostvarenih 0 pobeda. A za to vreme naslovi kao na traci: "Mini Atletiko - Kako je Stanojević stvorio nepobedivi Partizan", "Aleksandar od Srbije...nepobedivi Partizan", "Na kraju ipak je Partizan najbolji" i "Partizanova projekcija žreba za LŠ"

Banda

pre oko 2 godine

To su sve bili naruceni tekstovi za Stanoja da ga zadrze tu dok unistava klub zajedno sa triom u upravi sto vise hvalospeva tako radi ovaj rezim i za sebe i za svoje uprave u oba najveca kluba.
v

v1ad

pre oko 2 godine

"Aleksandar Stanojević je sa saradnicima uštopovao glavne poluge Crvene zvezde." Pre bih rekao da je Dejan Stankovic ustopovao glavne poluge Crvene zvezde stavljanjem Srnica u postavu. Tim potezom je izbacen Kanga napred, znaci nema ko da prenosi loptu sa nase polovine. Jedine opcije onda su Dragovic, ispred koga je Jojic non-stop cucao da ga ometa i Picini kojeg udvoje pored auta pa ga nateraju na gresku. Drugo, posto je sad Kanga iza Ohija, uzima mesto Ivanicu, koji se onda premesta na levi bok gde ocigledno ne moze da igra a Katai odlazi na drugu stranu. Time se razbija trougao Rodic-Ivanic-Katai koji je glavni u napadu Zvezde. Uz sve to, das zadatak Rodicu da niposto ne prelazi na drugu polovinu jer se plasis Miljkovica valjda? Na kraju dolazimo do toga da je napadac potpuno odsecen i jedine lopte koje idu ka njemu su nekakvi baloni. Srnicem je Stankovic dobio jednu stvar, malo bolju defanzivu a izgubio citav koncept u napadu.
j

jojic i markovic

pre oko 2 godine

mogu da se pridruze Dzigiju u Proleteru,ili Neci Mihajlovicu u Spartaku,to je taj nivo
D

Dzigi Bau

pre oko 2 godine

Oni su nivo Predraga Luke, mada je lik bio prava kidalica dok ga je interesirao profesionalni fudbal.
F

FALCO

pre oko 2 godine

Što ima problem?Pa igrao je odlično...rekao vam je čovek
G

Gost jesam

pre oko 2 godine

Prosto rečeno: Partizan na svakom derbiju stvara po jednu šansu iz koje obično ne da gol i hoće titulu!
D

Deyan X

pre oko 2 godine

100% u metu
H

H H

pre oko 2 godine

Čekaj, čekaj jel bolja odbrana koja je na 3 meča primila 3 gola ili koja je primila 1 gol na 3 meča?
D

DDF

pre oko 2 godine

Stanojevic je dovodio ove"rage"od igraca i oterao igrace koji su pravili razliku na sredini terena,ovaj Partizan nema resenja sta uraditi sa loptom kada predje centar...Stanojevic"ziheras"branio -2 i posle svi drugi krivci za gubitak
M

Miljkon

pre oko 2 godine

Da je on igrao, a Stevanovic branio ne bi izgubili. Juce je greska bila sto ranije nisu usli Natko i Milovanovic. Mali Terza je mogao da se proslavi, ali titula je izgubljena prethodnog derbija i ona "padalica-valjalica" sa Napretkom.
D

DelijaBGD

pre oko 2 godine

Ukratko, C. Zvezda je pre 45 dana MORALA da pobedi derbi da bi osvojila titulu. PREGAZILA je Partizan DO POLUVREMENA i dominantno privela mec kraju. Sinoć je Zvezda u potpunosti neutralisala protivnika koji je MORAO isto sto i Zvezda pre 45 dana. Stvari su vrlo proste 🤷‍♂️
D

Dzigi Bau

pre oko 2 godine

Decko, vidi se da si nesto razmisljao ali nije bas sve tako jednostavno i pravoliniski kao sto si ti poslozio. Pored toga prethodni derbi su resile direktne greske nasih igraca.
N

Nenad B.

pre oko 2 godine

Ima on problem sa samim sobom, forsira svoje ljubimce koji ne bi pravili razliku ni u Teleoptiku, pristao je da na to da se tim ne pojača na polusezoni, da od tri leva beka, Lutovac mora da pokriva tu poziciju u derbiju. Mogao bih da nabrajam do prekosutra sve svinjarije njega i ove lopovske uprave, ali nema svrhe. Sve je ovo već viđeno, ali nazovi navijači, koji "mudro" ćute, ništa bolje nisu ni zaslužili. UPRAVA NAPOLJE!!!
G

Gost123

pre oko 2 godine

prije nekoliko sedmica bila utakmica hajduk-dinamo, pogledao sam utakmicu, poprilicno lose je bilo. Ovdje se svako srao po toj utakmici i govorio kako nemaju pojma itd its Sinoc sam opet gledao "derbi" mene je mozak zabolio od zločina prema fudbalu. Ono jucer odigrano je gadost koju mogu proizvesti dvije ekipe od kojih ocekujes da nesto urade. utakmica od prije mjesec dana u Hrvatskoj koja je losa bila je svjetlosnim godinama ispred ove gadosti od derbija
g

gost111

pre oko 2 godine

Mene vise zanima, da nam "strucnjak" samroje objasni, gde su mu levi bekovi koje je zatekao i doveo Brezancic i Obradovic,pa je uveo desno krilo Lutovca da igra levog beka ! ! ! Gde mu je "pojacanje", Fejsa da zameni raspalog jojica ? A da, oni su u invalidskoj penziji i honorarno primaju platu u Partizanu
P

Peki30

pre oko 2 godine

Naravno da ima problem s realizacijom kad nema krstenog igraca u napadu, osim Rikarda. Zatvoris njega i nema napada. A da bi imao napad treba kupiti krila, ofanzivne vezne, a para Vucela i Vazura nemaju. Prvo oterati njih, a ond resavati pitanja Lazara Markovica, Terzica i ostalih poluproizvoda
G

Gost4

pre oko 2 godine

Partizan nema zadnjih 3 sezone bonus igraca da valja, to je problem Terzic i Jovic nisu za Partizan kao ni Milovanovic ni Pavlovic. Omladinske selekcije su zakazale zadnjih par sezona pa i onog malog napadaca su prodali a pravila se buka oko njega pa je zavrsio u Proleter cini mi se ili Radnicki Nis ne znam tacno.
D

Djosa

pre oko 2 godine

Dragović tata za Rikarda
H

Hesus Hill

pre oko 2 godine

Jeste, ali kao serija i to odredjena - "Srecni ljudi". Evo i da pojasnim : Jojic a i ostala "pojacanja",da nije bilo Stanoja da ga dovuce u Partizan,ne bi igrao nigde, panj, veze nema,beskoristan,najgori na terenu,zacementiran u prvih 11,pocascen izvodenjem prekida + masna plata,pa kako da ne bude srecan ? Markovic,Miljkovic ista prica,Obradovic,Fejsa,Brezancic tri invalida,ne rade nista,vecito povredjeni i nespremni,ali spremni da primaju platu. Pantic,propao ko zeton, ni Cukaricki nije hteo da mu produzi ugovor,ali Stanoju je dobar,povredio se na pocetku jesenjeg dela,povredio se na pocetku priprema,tu je negde kao ona tri gore navedena invalida,samo mladji i naravno prima platu. Ima ih jos, da ih ne nabrajam sve potrajalo bi...Uprava napolje,Stanoje odlazi i povedi svoja "pojacanja" na celu sa Jojicem.

perkinjo

pre oko 2 godine

Koliko ste ograniceni, prosto je, najbolja odbrana je zbog statistike, najmanje primljenih golova. Porediti imena igraca je suludo, niti su dobra imena garancija za dobru odbranu, mnogo je faktora u pitanju. Sto se napada Partizana tice, kreacija Jojica ravna igracu nizeg ranga..a Rikardo, niti ga hrane iole dobrim loptama niti to sto dobije pretvara u nesto korisno, pad forme.
G

GostRider

pre oko 2 godine

Vauuu,najbolja odbrana,mozda u Ping Pong ali bi od Milana,Liverpula,Salcburga,Rendzersa primili deset golova
i

igor78

pre oko 2 godine

Sa 6 izrazito defanzivno orijentisanih igrača u timu, čudno bi bilo da nije “uštopovao” napad Zvezde koji je inače jako spor. Sa druge strane, sa 4 igrača u završnici ne možeš da očekuješ iole ozbiljnu igru u napadu, to gledamo protov svakog jačeg protovnika ove sezone. On se zabarikadira sa 2 zadnja vezna, i ako primi gol tu je kraj, prosto nema igrače koji će sa lakoćom da odrađuju posao u završnih 30m terena, uhvati ih neka panika, spetljaju se, ne ukrste ili se ne otvore kako treba i to je uglavnom to.
k

kentaki

pre oko 2 godine

Mnogo Stanoje kuka za coveka koji za 400 minuta na Marakani ne moze Zvezdi da postigne gol. Tri prvenstvena i kup derbi sa produzecima Partizan nije zatresao mrezu Zvezde. O cemu dalje da pricamo?
S

Simao

pre oko 2 godine

Svi su drugi krivi. Evo sad su i mediji novi krivci. A nikako nisu oni krivi. Oni koji nisu ni jednu ozbiljnu ekipu dobili ove sezone. Oni koji jedva prođu onakvu grupu u ligi konferencije...
E

Enzo

pre oko 2 godine

ne radi var ne radi
J

Jesse Custer

pre oko 2 godine

Da je Menig dao gol u prošlom derbiju Partizan bi otišao na plus 8, a da je juče Terzić dao gol Partizan bi izbio na prvo mesto? Znači, ako Partizan povede 1:0 u 25. minutu, to je gotova utakmica, nema šanse da Zvezda izjednači ili preokrene? Razumem ja da ste pristrasni kao i uvek, ali dajte malo profesionalnosti.
u

uf

pre oko 2 godine

Nije mi vise jasno kakve postavke,taktike vise svi spominjete, utakmica je bila u rangu seoskog derbija, i jedni i drugi se cim nemaju loptu zalecu da naprave faul, nisu vezali pet normalnih pasova
A

Austrijanac

pre oko 2 godine

Partizan ima najbolju odbranu?!? Bolju od Zvezdine?!?! Rodic-Dragovic-Erakovic-Picini vs no-name igraci?!?! Sta bi sa Fejnordom?!?! Sto ne odu malo protiv Milana da igraju. Dajte molim vas. Najbolja odbrana?!?!? Wow
T

Tanasije

pre oko 2 godine

mini Atletiko hahahahahahahahah

Kontraudar

pre oko 2 godine

Ni 24h nije prošlo od jučerašnje utakmice a vi preko drugih merite čiji je veći. Partizan nema desetku i to je jasno kao dan. Najveća razočarenja su Marković i Jojić koji se iz utakmice u utakmicu uklapaju u Linglong prosek.
C

Cirkus...

pre oko 2 godine

Stanoje samrok prvo kaze kako bi Terziceva sansa odlucila prvenstvo a onda kaze u kakvoj drzavi zivimo ako je prvenstvo na -2 odluceno???? Jel ima veceg licemera od njega???
m

mr.wolf

pre oko 2 godine

Neverovatni ste. U pocetku ste me nervirali sa spunovanjem i nereqlnim tekstovima o "gromadi" i "super mocnom Stanojevicu". Ok, kapiram da ste njihov medij, ali preteraste ga u pristrasnosti. Sada mi je smesno ovo sto citam. Stvaarno vam kazem, smesnno je koliko ste pristrasni.
m

mr.wolf

pre oko 2 godine

Neverovatni ste. U pocetku ste me nervirali sa spunovanjem i nereqlnim tekstovima o "gromadi" i "super mocnom Stanojevicu". Ok, kapiram da ste njihov medij, ali preteraste ga u pristrasnosti. Sada mi je smesno ovo sto citam. Stvaarno vam kazem, smesnno je koliko ste pristrasni.
D

Dexaman

pre oko 2 godine

Autore ovog teksta, mislim da debelo mašiš poentu poredeći Rikarda sa Jojićem i Markovićem! Uopšte, ne želim objašnjavati, mislim da je svima koji iole prate fudbal, jasna razlika među gore pomenutima...