Komentari na vest

Stanojević menja reljef Partizana u odbrani: Proba sistem sa trojicom pozadi, posebna uloga Ivana Obradovića

K

Kraljević

pre gotovo 3 godine

Mani se Stanojeviću ćorava posla.Pa sa tom našom postavkom ima lopta da plače a kamoli gledaoci.Trojica štopera i još treba Miljkovića da gledam kako šparta po desnoj strani onako neuk i fudbalski nepismen.Živković mora igrati jer je bolji.
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Miljkovic nema ofanzivne karakteristike a stalno u napadu
R

Rotfrajer

pre gotovo 3 godine

Miljković nikada nije zasluživao dres Partizana, a pogotovo ne sada. Klub ga se jedva otresao i sada ga Stanojević vraća, a zna se da čovek u Rijeci nije mogao da igra. Dakle, ne može da igra u hrvatskom prvoligašu, ali mu je zato pozicija zacementirana u prvoj postavi Partizana. I onda slušamo izjave iz kluba kako se napada titula, traži prolaz u Evropi itd. Mazanje očiju navijačima jer se vidi da je Partizan u raspadu, odavno jadnija ekipa nije igrala u Partizanu, a i lošija ekipa bila na čelu kluba.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Kakav bre Miljković,ako se igra sa tri stopera,onda desno ubaci Banjaka, i onako si ga gurao na desnog beka.Ving bekovi Zivkovic i ajde Obradović,ali bolje je tu vratiti Sehovica.
S

Stjeva

pre gotovo 3 godine

Kakav Lutovac, nemojte se ni šaliti... Dva špica, stranca, Rikardo i još jedan pa da sve uzimamo lagano...
G

Gost78

pre gotovo 3 godine

Partizan jedva može da skrpi i 2 štopera a kamo li tek 3, plus dobru rezervu u rotaciji. Mada, Miljković kao desni bek nema nikakvu ulogu u napadu pa mi praktično kao da već igramo sa 3 Štopera. Ali malom Joviću nikako ne odgovara formacija sa 3 Štopera jer tu nema prostora za bočne napadače
K

Kelner

pre gotovo 3 godine

Što ne bi mogao da igra levo krilo u 3-4-3?
@

@kelner

pre gotovo 3 godine

3-4-3? Očigledno mnogo igraš Fifu rođače...Niko na svetu ne igra 3-4-3 jer tu duva promaja sa svih strana... osim ako nemaš 3 Van Dajka pozadi i 2 Kantea ispred njih, a po krilima napadače koji mogu da igraju i bekove...Sa 3 Centralna beka igraju ekipe koje imaju dva ofanziva beka/križa, pa u odbrani to bude 5 pozadi, a u napadu vekovi prelaze u krila (tipa Hakimi, Marcelo, itd).. Sa tako visoko postavljenim bekovima, nema mesta za krilne napadače, dolazi do "gušenja" po bokovima a u sredini nedostaje igrača pa protivnik lako odigra presing...treba nešto znati o fudbalu, svako može da napiše svašta
K

Kreka

pre gotovo 3 godine

Reljef axaxaxaxa
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Dakle obradovic ne taj koji ce igrati wing beka? Ljudi on nema snage to da igra ni 12 minuta, jeste krsteni bre?!
E

E moj Stanoje...

pre gotovo 3 godine

...gde to živiš, pa od kada je to uvedeno u modernom fudbalu, Gvardiola je to radio sa Barselonom pre 10 godina!!!
D

Dragan Z.

pre gotovo 3 godine

Dakle, sjajna analiza odbrane... Kad se branimo tu su Obradović i Miljković. Blago protivničkim napadačima :) A kad napadamo "ofanzivni" Obradović ide napred i kidiše na protivnički gol. Pamti li neko kada je poslednji put pogodio mrežu, al na utakmici? Može i okvir gola? I, specijalitet našeg tima, pošto Miljkovič nema ofanzivne karakteristike, po toj strani će morati u napad da ide Lutovac. Sobzirom da Miljković mora da igra shvatio sam da će morati i Lutovac, da mu "pojača" stranu... Umesto da imamo dva normalna beka imaćemo trojicu u timu... Auu, rode!
h

humska, PFC

pre gotovo 3 godine

Svi ovde koji napadaju stanoja to su isti pavijani koji su pljuvali Ostoju Mijailovica kako je dosao da uniati Partizan, a on dosao 2017 kad je Partizan bio pred gasenjem i dugom od 7 m.. I da nije bilo korone Ostojic bi jos preprosle god vratio Partizan u Evroligu.. Zato gluperde sjasute Stanojevicu sa...
T

Tako to ide

pre gotovo 3 godine

Vidim dosta se prihodovali pa izgleda da duga više nema!
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Ako bi bio prvak prije dve sezone da nije bilo korone, kako onda ove nije ni bio blizu top4? Stanojevic nije uzeo ni jedan od tri derbija a nije uzeo ni Sarloa, ako ne uzme ni ove Slovake vodi ga sebi kuci!
C

Cigicima

pre gotovo 3 godine

Dajem voljno.. Na umivanje.
J

Jbg

pre gotovo 3 godine

Zivkovic je za Miljkovica Dani Alves ne mogu vise da ga gledam,samo molim boga da ga neko povredi
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

A ko ce da bude krilni bek u toj formaciji. Miljkovic?
Š

Šamrok Stanoje

pre gotovo 3 godine

A šta kaže Ludi Žeks, Stanoja je ubacio Prvorodjeni u Partizan kako bi ih sabotirao. Oterao je Sadika, a Sumu i Natha namerno drži na klupi. Rekao je Jojiću da namerno napravi penal u derbiju. U derbijima igra sa sastavom koji odgovara Zvezdi. Sa vama Jugoslovenima uvek neka komedija.
N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

Obradovic je pre povrede bio na nivou Kolarova bar na tim utakmicama za rep i sa razlogom je igrao prvu postavu tada za rep, povreda ga je dosta sputala i unazadila mu karijeru..Sigurno zna da igra samo treba da bude zdrav i da ga krene lepo, miljkon je sad iskusan i to sto nije bio inteleigentan igrac i sto nema centarsut su mu bile crne tacke a sad je tu iskustvo i ako igra vise kao stoper onda nema veze sto nema pojma da centrira...Mislim da ova formacija krije slabosti nasih bekova i njihove dobre strane ( kojih nema bas mnogo ) ima da dodju do izrazaja, ja sam pricao jos pre da treba da predjemo na ovu formaciju jer ako nema sanse da se nadje dobar bek sto moze sve da radi daj da nadjemo nekog koji bar dobro igra napred...
V

VALJAK

pre gotovo 3 godine

STANOJE pomogni da smenimo upravu
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Covek koji je popio otkaz posle 40 dana u PAOK-u sada hoce da izmislja toplu vodu i da od Miljkona i Obradovica pravi ono sto nikad u zivotu USPESNO nisu igrali!
V

VERO

pre gotovo 3 godine

STANOJE ODBRANA NAM JE SLABA NAPAD NIKAKAV. MA GONITE SE SVI.
I

IVAN 82

pre gotovo 3 godine

Za strucni stab Stanoje(samrok,sarloa)-Damjanac-Ramadani svet moze da nestane ali u svum kombinacijama Miljkovic, Obradovic i naravno Jojic moraju opstati. Jadno i zalosno.
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Razmisljaj realno kakve igrace imas? Neomoj da eksperimentises sa Miljkonom, elokventnim Jojicem, sa nasim vojvodom, gledaj ti da se plasiramo u evropu.
M

Maximilijan

pre gotovo 3 godine

Ovi podupiraci ili drvece sa sve ovim strucnim trenerom da se transformisu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.Pa ulazu se ozbiljne pare u mnoge klubove pa nema rezultata a ne ovde gde je katanac odavno stavljen samo niko nece da objavi.
S

Stevan Pfc

pre gotovo 3 godine

Ovi što pričaju o Šamroku, neka kažu i šta je bilo godinu dana ranije, izbacivanje Anderlehta i ulazak u Ligu šampiona. I to Anderleht sa Lukakuom u napadu, Kujateom, Biljom, Žileom... A nama na golu Radiša Ilić, desni bek Miljković, levo Lazevski, napred Lola Smiljanić, Neca Tomić... Jedini vrhunski igrač u tom timu je bio Cleo... Sale Stanojević je posle Marka Nikolića najbolji Partizanov trener u poslednjoj deceniji, čovek koji ima iskustva. Tim je solidan, možda čak i bolji nego te 2010. godine. Saničanin i Vujačić su standardni reprezentatvci BiH odnosno Crne Gore. O Nathu ne treba trošiti reči, blago ovog tima, bio kapiten CSKA, Rubina, igrao u Paoku i Olimpijakosu, pravi komandant. U napadu Rikardo koji bude li pružio 70-80% iz prošlog mandata, sa Nathom kao pakerom će biti sjajan. Mali Jović je budućnost, mora imati mesto u startnih 11. Marko Živković je sasvim dobar desni bek, igrao u Suduvi, Dunajskoj Stredi dve sezoni, Voždovcu dve sezone i svuda je bio strandardan, a ima 27 godina. Jednostavno mora biti pre Miljkovića na desnoj strani. Kada na to dodamo Zdjelara koji ima tu konstantnost u igri, Holendera koji je po meni dobar igrač, samo je po prirodi krilo a igrao je špica u prošloj sezoni i nije mogao da pokaže pun potencijal, ovo je sasvim solidna ekipa. I nadamo se da će Lazar Marković, Jojić i Dača Pantić pokazati makar nešto što su imali u prethodnim mandatima u Partizanu. Nemojte sve kritikovati i pljuvati, kada nije sve tako.
9

951357

pre gotovo 3 godine

U kamvoj si ti zabludi...
G

Gost789

pre gotovo 3 godine

Ser Šamrok Stanoje je garant uspeha
V

Vox

pre gotovo 3 godine

Miljkovic i Lutovac moraju pod hitno da se sklone iz postave to su 2 igraca manje na terenu. 5 puta smo bolje igrali sa Zivkovicem i malim Terzicem
V

Viva anarhija

pre gotovo 3 godine

Nemoj Stanoje, nadograđene ti kose tvoje, nemoj molim te...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Au, ako ce vam miljkovic i obradovic drzati celu desnu odnosno levu stranu, mi mozemo sa omladincima ovu sezonu da odigramo bez problema.