Foto: Starsport
Foto: Starsport

Stanojević o Milovanoviću: Da ne hvalimo odmah...

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.12.21. | 18:01

Strateg Partizana birao reči posle nove pobede u prvenstvu

Pogocima Milovanovića i Jojića početkom drugog poluvremena Partizan je slomio otpor Novog Pazara i upisao nova tri boda (2:0), a stratezi oba kluba istakli su zadovoljstvo prikazanim u Humskoj.

Izabrane vesti

"Rival je čvrsta ekipa, ne gube utakmice i nije čudo. Organizovani su, ali smo uspeli da probijemo bunker", rekao je Aleksandar Stanojević nakon utakmice.

Vodeći pogodak za crno-bele postigao je mladi Marko Milovanović koji je posle samo četiri minuta na terenu zatresao mrežu. Superligaški prvenac talentovanog centarfora nadovezao se na gol u Kupu Srbije protiv Dubočice, ali na pomen golgetera rođenog 2003. godine Stanojević nije dozvolio euforiju.

"Videćemo, da ne hvalimo odmah, ali postigao je važan prvi gol", izjavio je šef stručnog štaba crno-belih.

Strateg gostiju Dragan Radojičić istakao je da su na ishod u velikoj meri uticali kadrovski problemi Novog Pazara.

"Očekivao sam da Partizan napadne sa dva špica i da Milovanović dobije šansu. Najavljivao je Stanojević to posle pogotka Dubočici i spremali smo se za takav scenario. Na rasplet su uticale dve naše prinudne izmene. Nije nam lako, i prethodno smo bili oslabljeni. Partizan je bio bolji za ta dva gola. Nismo imali protok lopte i nismo šutnuli na gol. Postižemo pogotke, ali danas nismo šutnuli u okvir gola što je poražavajuće. Momcima svaka čast na borbenosti, nemam šta da zamerim, a Partizanu želim sreću u četvrtak", rekao je Radojičić.


tagovi

Aleksandar StanojevićDragan Radojičić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara