Komentari na vest

Stanojević o Milovanoviću: Da ne hvalimo odmah...

G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Preveliki pritisak trpi ovaj covek... A oni koji bi morali da ga podrzavaju kako znaju i umeju, nista ne rade po tom pitanju, nego ga i trpaju jos vise! VV go*na!
Š

Šamrok

pre preko 2 godine

Flora.
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Partizan prvi, Zvezda druga.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Levadija! Kairat i evropski velikan Mitjeland u rupi hahahaha
G

Gost55

pre preko 2 godine

Surdulica
J

Jaka Florica Jaki Samrok

pre preko 2 godine

Koja bre Levadija sine,tu Levadiju mi smo prosli,sta onda da kazete vi sto ste izgubili od Sliema sa Malte.Kairat je bar profesionalni klub i iz jace fudbale zemlje nego vodoinstalateri i peraci bazena iz Irske i poluprofesionalci iz Estonije.Spominjete i neku Surdulicu,a vi ste prosle god izgubili od N.Pazara koji je kao 7,8 usao iz Prve Lige,znaci da ste izgubili od drugoligasa. A tu je i cuveno ispadanje od Fljamurtarija,Tuna...petarde od Slavije iz Praga,kroacije,PETah Tikve na sred pasnjaka i da ne zaboravimo i ono kad vas zonaski Timok izbacio iz Kupa.
J

Jaka Florica Jaki Samrok

pre preko 2 godine

I Midtjylland je za tvoju informaciju prvi u Danskoj,Ludogerets prvi u Bugarskoj,Braga uvek medju 3 ekipe u Portugalu,a ne vasa grupa,poluamaterska Flora,Gent koji je vec godinama unazad los u Belgiji,a kojeg je Zvezda dobila 2 puta prosle godine i Anortozis koji se bori za opstanak u nikad jacoj ligi na Kipru. Prijatno,dovidjenja.
T

Tokmak

pre preko 2 godine

Pa i mi smo prosli Floru! Aaal vi ste tamo izgubiliiii! Jake lige hahahaha, pazi Bugarska ili Omonija!!! Ma vi ste bre cudo!! I Surdulica je negde prvak hahahahaha!! Aaaj cuti bre samo kukate i sebe velicate! Komunisticki ste klub kao i mi! Kakavi bre stubovi Srpstva hahahahaha
G

Gost22

pre preko 2 godine

Ekeren, Ksamaks, Levadija, Kairat, Omonija,Serif...
J

Jaka Florica Jaki Samrok

pre preko 2 godine

@Gost 22 Ekeren je iz Belgijske jake lige,Kairat iz Azerbejdzana i Ksamaks iz Svajcarske bar profesionalni klubovi u odnosu na Fljamuntari,Floru,Samrok...Omonija nas prosla na penale u gostima kad se igrala jedna utakmica,a taj Serif pobedio je Dinamo,pa u grupi Real i Sahtjor,ima vise pobeda od vas u 5 utakmica u LS,nego vi za vise od 30 godina hahaha