Komentari na vest

Stanojević: Očekujem najjači Metalac, tako je igrao i protiv Zvezde

d

dežavi

pre preko 2 godine

Ovaj kiks Zvezde mora sada da podstakne sportski sektor na nove i jake poteze. Slobodni su i FEJSA i od ovih dana Škuletić. Obojica MORAJU da se privole da dodju odmah i pripreme za proleće jer ne igraju i nemaju pripreme u nogama,dok u zimskom prelaznom roku treba platiti obeštećenje za SULEJMANIJA,kome ugovor ističe u leto 2022 i koji i zbog godina (33) i zbog ugovora nema šanse da košta više od milion i kusur eura ako i toliko. Treba na zimu proveriti i status Ljajića koji je možda najmanje realan ali on nema šanse više da se vrati na reprezentativni nivo i jedino u Partizanu možda dobije motiv i podršku da kvalitetno produži karijeru Jeste da bi imali mator tim ali dobijamo radikalno mnogo u kvalitetu, iskustvu i sigurnosti i borba za LŠ dobija mnogo realnije obrise! Zaista je sada prava šansa!
S

Sansa za +8

pre preko 2 godine

Gazi stanoje!!!!
b

bojank9991

pre preko 2 godine

Inace su svi timovi jaci od Partizana i Zvezde ali ne smeju da pobedjuju
k

kost

pre preko 2 godine

U problemu su.. 🤣🤣🤣🤣
G

Gostic

pre preko 2 godine

Mozete li nekad da ne spomenete zvezdu 😂😂😂
M

Mop

pre preko 2 godine

HAHAHAHA. A zemljo otvori se.
P

Pa1

pre preko 2 godine

Tu je Vukadinović, bez brige!
G

Gost23

pre preko 2 godine

Samo pošaljite Holendera što dalje, čovek nema pojma i iritira na terenu, nervira i mene i mnoge koje znam. Samo trči k'o muva bez glave i bez ikakvog efekta. Napravili smo solidan tim, a on se nikako ne uklapa.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Ja sam ga cesto pljuvao zbog fudbalske neinteligencije, ali realno je da on moze da bude koristan. Dobra zamena kada je fizicki spreman. Bolje on da ulazi nego Lutovac. Mada bi ja pre na mesto Rikarda slao Milovanovica cim se povede sa 2 razlike.